Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
Ευχάριστη έκπληξη τα φετινά όσκαρ με την αριστουργηματική νοτιοκορεάτικη ταινία ''Παράσιτα'' να πρωταγωνιστεί.
-
mbison
Καλησπέρα, λόγω των ημερών υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site για κατέβασμα και όχι για live?
Το magico που μου συστήσανε δεν κάνει εγγραφή. Κάποιο άλλο παρακαλώ καθαρό χωρίς ιούς?
Το magico που μου συστήσανε δεν κάνει εγγραφή. Κάποιο άλλο παρακαλώ καθαρό χωρίς ιούς?
- GiorgosAtha
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
john4serres
Για ταινίεςmbison έγραψε:Καλησπέρα, λόγω των ημερών υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site για κατέβασμα και όχι για live?
yts τελεία mx
- GiorgosAtha
Ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί πάρα πολύ καιρό και δεν είχε ποτέ πρόβλημα... βέβαια έχει την έκδοση για Linux οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.Mitsospaoki4 έγραψε:Τίγκα στους ιούς..
Εκτός και αν αγοράσεις το VIP.
Το αυθεντικό δεν υπάρχει εδώ και χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες κλώνοι. Κάποιοι είναι φουλ ιοι, κάποιοι είναι ασφαλείςGiorgosAtha έγραψε:Για το Popcorn time ποια η γνώμη σας;
-
mbison
Για ταινίεςjohn4serres έγραψε:
yts τελεία mx[/quote]
Ευχαριστώ φίλε. Πατησα πρωτα subtitles κ upload subtitles κ έβγαλε unsafe το avast. Να συνεχίσω λες?
- V-olakiotis
Και βέβαια έχει σχέση το λειτουργικό linux...GiorgosAtha έγραψε:Ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί πάρα πολύ καιρό και δεν είχε ποτέ πρόβλημα... βέβαια έχει την έκδοση για Linux οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.Mitsospaoki4 έγραψε:Τίγκα στους ιούς..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- GiorgosAtha
Α ναι; Ενδιαφέρον αν σκεφτείς πως μου έβαλε linux bodhi σε ένα netbook 15ετιας και έγινε ξανά λειτουργικό για βασικές εργασίες.V-olakiotis έγραψε:Και βέβαια έχει σχέση το λειτουργικό linux...GiorgosAtha έγραψε:Ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί πάρα πολύ καιρό και δεν είχε ποτέ πρόβλημα... βέβαια έχει την έκδοση για Linux οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.Mitsospaoki4 έγραψε:Τίγκα στους ιούς..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αν κατεβάζω από εκεί και μετά με flashακι την βάλω στην TV (όχι smart) θα είναι καλυτερα από πλευρά προστασιας?
- Mutasevic
Proxy εχει ακομα από πολλα σαιτ, για κατέβασμα 1337 rarbg ,για σειρες παντως που ειναι ότι πρέπει για το ανθρωποφαγικο Παοκτσηδικο DNA, Spartacus, banshee, strike back, seal team, stargate sg1 kai Atlantis.