31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Paok_Strymonikos

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από Paok_Strymonikos »

Βζάζει φόβο δεν γίνεται να κάνουν σέντρες οι αντίπαλοι και γεμίσματα μέσα στην μικρή περιοχή και να μην βγαίνει ούτε ο Πάσχα ούτε ο Ζίφκο . 2 μέτρα είναι ρε .
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Αλέξανδρε, σοβαρότητα ρε φίλε! Πάρτο αλλιώς, είσαι και πάλι βασικός, νιώσε λίγο...

Και αποκρούσεις προς το πλάι...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuperman... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φοβισμένος. Μεγάλο πρόβλημα αυτό.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

milhouse777 έγραψε:Απλά, δεν μπορεί. Δεν είναι και ούτε ποτέ ήταν ικανός για τον ΠΑΟΚ. Προκαλεί άγχος και εκνευρισμό σε ολη την ομαδα με την αβεβαιότητα και τις αψυχολογητες κινησεις του.
συμφωνώ μαζί σου. Είναι αψυχολόγητος και απρόβλεπτος, μπορεί να βγάλει το άπιαστο με εκτίναξη αλλά δεν δημιουργεί εμπιστοσύνη στην άμυνα, είναι τραγικός στις εξόδους ενώ και η λαβή του είναι χάλια. Το ξέρει και ο ίδιος αυτό γι' αυτό και όλο διώχνει με τις γροθιές. Δυστυχώς όμως και ο Ζίφκοβιτς έδειξε λίγος, νομίζω ήταν λάθος μεταγραφή και έγινε μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί ο Λούτσος που τον ήθελε. Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται να γίνει μεταγραφή ο Ζίφκοβιτς και να στείλουμε το Ρέϊ δανεικό. Νομίζω τον Αργεντινό τον αδικήσαμε λίγο. Έπαιξε στην αρχή με το Λουτσέσκου όταν η ομάδα δεν ήταν ακόμη τόσο καλή αμυντικά και δεχόμασταν γκολ. Είχε δείξει καλά στοιχεία και μάλιστα ήταν και πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Δεν ξέρω ίσως το καλοκαίρι καλό θα ήταν να αξιολογήσουμε ξανά την κατάσταση με τους τερματοφύλακες και ποιοί κάνουν και ποιοί όχι.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Φοβισμένος αυτός, φοβισμένος και άλλος...τι να πω ρε σεις..τι παθαίνουν??
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Επικινδυνος.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

dimitris88 έγραψε:
milhouse777 έγραψε:Απλά, δεν μπορεί. Δεν είναι και ούτε ποτέ ήταν ικανός για τον ΠΑΟΚ. Προκαλεί άγχος και εκνευρισμό σε ολη την ομαδα με την αβεβαιότητα και τις αψυχολογητες κινησεις του.
συμφωνώ μαζί σου. Είναι αψυχολόγητος και απρόβλεπτος, μπορεί να βγάλει το άπιαστο με εκτίναξη αλλά δεν δημιουργεί εμπιστοσύνη στην άμυνα, είναι τραγικός στις εξόδους ενώ και η λαβή του είναι χάλια. Το ξέρει και ο ίδιος αυτό γι' αυτό και όλο διώχνει με τις γροθιές. Δυστυχώς όμως και ο Ζίφκοβιτς έδειξε λίγος, νομίζω ήταν λάθος μεταγραφή και έγινε μόνο και μόνο για να ικανοποιηθεί ο Λούτσος που τον ήθελε. Σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται να γίνει μεταγραφή ο Ζίφκοβιτς και να στείλουμε το Ρέϊ δανεικό. Νομίζω τον Αργεντινό τον αδικήσαμε λίγο. Έπαιξε στην αρχή με το Λουτσέσκου όταν η ομάδα δεν ήταν ακόμη τόσο καλή αμυντικά και δεχόμασταν γκολ. Είχε δείξει καλά στοιχεία και μάλιστα ήταν και πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Δεν ξέρω ίσως το καλοκαίρι καλό θα ήταν να αξιολογήσουμε ξανά την κατάσταση με τους τερματοφύλακες και ποιοί κάνουν και ποιοί όχι.
Ο Ρέϊ αδερφέ σε 9 τελικες είχε φάει 6 γκολ! Τι καλά στοιχεία είχε δείξει; Μας είχε διαλύσει τα νεύρα τότε. Ο Λουτσεσκου τον έστειλε πάγκο στην Ξάνθη, και από τότε τα σαρώσαμε όλα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Να παίξει για την μεταγραφή του γιατί εδώ δεν έχει μέλλον.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι πέρυσι έπιασε ταβάνι με τον ΠΑΟΚ. Δεν εμπνέει πλέον για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και καλή πορεία στην Ευρώπη.
Το κακό είναι ότι δεν μ' αρέσει κανείς από τους ενήλικες τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: Zivkovic, Rey, Πασχαλάκης, Μελίσσας.
Ας ελπίσουμε ότι οι νέοι (Σ. Παπαδόπουλος, Ταλιχμανίδης της Κ19) θα αποδειχθούν καλύτεροι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παίκτης ψυχολογίας. Αν ξαναβρει τη θέση του ως βασικός και βρει χημεία με την άμυνά του , θα έχουμε έναν καλό τερματά.

Οι δυνατότητές του είναι υψηλές και σε τέτοιου είδους παίκτες πρέπει να δίνονται ευκαιρίες κατά τη γνώμη μου. Είναι στοίχημα για τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο να επανέλθει στα περσυνα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Γιατί πρέπει ο ΠΑΟΚ να στηρίζει στοιχήματα δεν καταλαβαίνω. Φτάνει με τα στοιχήματα.στοιχηματα είχαμε με βουλινο που τόσα μπορούσε τόσα έφερνε.ειναι δυνατόν να πρέπει να στηρίξουμε στοίχημα; Όχι αδερφε
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι πέρυσι έπιασε ταβάνι με τον ΠΑΟΚ. Δεν εμπνέει πλέον για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και καλή πορεία στην Ευρώπη.
Το κακό είναι ότι δεν μ' αρέσει κανείς από τους ενήλικες τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: Zivkovic, Rey, Πασχαλάκης, Μελίσσας.
Ας ελπίσουμε ότι οι νέοι (Σ. Παπαδόπουλος, Ταλιχμανίδης της Κ19) θα αποδειχθούν καλύτεροι.
Αυτό. Όσο πέρυσι έκανε παιχνιδάρες και βοήθησε στον τίτλο, τον λυπάμαι να μη βγαίενι 2 μέτρα παλίκαρος στη δικιά του μικρή περιοχή ποτέ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

paok düsseldorf έγραψε:Πρωτη φορα θα μιλησω για τον Πασχαλακη.Πιστευω οτι οι δυνατοτητες του ειναι για β εθνικη,αυτο που εχει ειναι μονο σωματικα προσοντα.Δεν ειναι τυχαιο οτι πριν τον ΠΑΟΚ ηταν σε μικρες ομαδες και σε καμμια δεν επαιξε βασικος.
Αλλα το οτι παιζει βασικος ειναι λαθος του προπονητη ,το οτι παραμενει στον ΠΑΟΚ ειναι λαθος της διοικησης.
Ενας τερματοφυλακας που μπορει να ΖΗΜΙΩΣΕ οικονομικα 40 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρω τον ΠΑΟΚ,αποκλεισμος απο ΜΠΕΝΦΙΚΑ και ΣΛΟΒΑΝ.
Να μην ξαναφορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ και ας παει στο καλο.
Για να σε κρεμάσει με Μπενφικα λύσσαξε και σε γλιτωσε απο 5αρα στο Ντα Λουζ!
Και στο περσινό πρωτάθλημα σε γλίτωσε από μια 5αρα στο Καραισκάκη.

Απλά να τα λέμε όλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Taseos έγραψε:Γιατί πρέπει ο ΠΑΟΚ να στηρίζει στοιχήματα δεν καταλαβαίνω. Φτάνει με τα στοιχήματα.στοιχηματα είχαμε με βουλινο που τόσα μπορούσε τόσα έφερνε.ειναι δυνατόν να πρέπει να στηρίξουμε στοίχημα; Όχι αδερφε
Κοίτα διαφωνώ ότι είναι στοίχημα. Τις δυνατότητές του τις έδειξε πέρυσι που ήταν πολύ καλός. Επίσης τα προσόντα και η αθλητικότητά του είναι αρκετοί λόγοι να "στηρίξεις το στοίχημα" όπως αναφέρεις. Θέλω να πω δεν είναι Γλύκος μισοριξιά , ούτε Βελλίδης , ούτε Ζιφκοβιτς. Αν ήταν πιο σταθερός θα έπαιζε σε πολύ μεγάλο πρωτάθλημα.

Το παιδί έχει τρομερά προσόντα για τερματοφύλακα , τα οποία τα συναντάς σε τέρματα που κοστίζουν πάνω από 10 χαρτια. Απλά ο χαρακτήρας του είναι παράξενος. Ας τον στηρίξουμε , οι τερματοφύλακες ωριμάζουν σταδιακά.

Με σωστό προπονητή που θα τραβάει το αυτί σε κάθε μαλακία , με σωστό προπονητή τερματοφυλάκων , με μια σωστή άμυνα που θα διαθέτει χημεία.... Νομίζω θα επανέλθει στα περσυνά στανταρντς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”