Εξήγησε αν θέλεις ή αν ξέρεις.pilotos έγραψε:Μην ξεχάσεις να κάνεις tag τον Βιερίνια τον Βαρέλα και τα άλλα παιδιά...
Δεν έμαθες τότε με τον Τζαβέλλα, φάε το τρύπημα πάλι
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρρωστησαμε
Εξήγησε αν θέλεις ή αν ξέρεις.pilotos έγραψε:Μην ξεχάσεις να κάνεις tag τον Βιερίνια τον Βαρέλα και τα άλλα παιδιά...
ρε αθεοφοβε, εβαλες τον βιειρινια, τον τζαβελλα, και το τρυπημα, στην ιδια προταση; αν ειναι δυνατον..pilotos έγραψε:Μην ξεχάσεις να κάνεις tag τον Βιερίνια τον Βαρέλα και τα άλλα παιδιά...
Δυστυχώς αυτός πάει τρένο με την Leeds και δεν νομίζω να τον αποχωριστούν στην Premier leagueMaximus έγραψε:Εναν προπονητή να κάθονται όλοι σούζα, με βλέμμα δολοφόνου, δυσκοίλιο, να κοβει το μάτι του... Και ας μην παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Και στηρίξτε τον...
Είπα στου Φερέιρα, και δεν λέω τίποτα παραπάνω. Σας παρακαλώ πολύ.grg80 έγραψε:Εξήγησε αν θέλεις ή αν ξέρεις.pilotos έγραψε:Μην ξεχάσεις να κάνεις tag τον Βιερίνια τον Βαρέλα και τα άλλα παιδιά...
Αρρωστησαμε
Όχι γιατί του χρόνου θα πάμε στους ομίλους.Gospi έγραψε:Αν μεινει μεχρι τελους τοτε θα εχουμε θεμα με το ffp για πολλα χρονια ακομη!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αστείο τύπου σεφερλήkorfas έγραψε:Η λύση είναι μία για όσους κράζουν. Να γίνει μεγαλομέτοχος ο Παλέτας! Value for money μεταγραφή σε όλους τους τομείς.