11. Zlatan Muslimović

paok_4_

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από paok_4_ »

Μην ασχολείστε με το τι θα κάνει ο Musli και η Διοίκηση. Μην δημιουργείτε κλίμα χωρίς να υπάρχει. Το μόνο που κάνετε είναι κακό στην ομάδα αυτήν τη στιγμή. Μην πέφτετε στο κόλπο των δήθεν δημοσιογράφων. Όταν έρθει η ώρα ξέρει η ΠΑΕ καλύτερα από τον καθένα μας τι θα κάνει.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Τον Μούσλι τον ρώτησε κανένας αν θέλει να πάει Τουρκία ? Αν δεν θέλει αυτός δεν πάει πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Nigrita4 έγραψε:Επειδή ρε μάγκες μερικοί είμαστε χαζοί εδώ μέσα κ δεν ξέρουμε απο μανατζεριλίκι όπως οι πιο πολλοί κ επειδή διαβάζω ότι με 3 εκατομ. θα βρούμε καλύτερον κ ξέρω γω.... Νομίζετε ότι η ΠΑΕ όσα λεφτά θα πάρει απο τον Ζλάταν θα τα δώσει πάλι για επιθετικό;;;;
Όχι βέβαια. Επειδή έχει ανάγκες θα κοιτάξει να βάλει εκεί τα λεφτά κ ένα ποσό θα ρίξει πάλι για μεταγραφή. Οπότε δεν πιστεύω με 600 χιλ που θα δώσει η ΠΑΕ να βρούμε καλύτερον. Πολύ σωστά ανάφεραν μερικοί ότι θα ανέβει κ η τιμή του στο Μουντιάλ. Αν πουληθεί με 3 εκατ. το θεωρώ κ εγώ ξεπούλημα. Ολοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο παιχταράς. Άσε που πιστεύω πως στα πλέυ όφφ θα τα δώσει όλα κ όταν θα φιλάει πάλι τον Δικέφαλο, τοτε θα γράψετε άλλες 258 σελίδες, να μείνει κ είναι ΠΑΟΚ κ τα χιλιοειπωμένα....
Ο παίχτης αυτός αξίζει να φοράει τον Δικέφαλο....
Ζλάταν για πάντα στην Τούμπα!!!!!
vanroy έγραψε:Ο Ζλάταν πιστεύω είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος. Έχουμε έναν βράχο μπροστά που απασχολεί συνέχεια την άμυνα του αντιπάλου και τους εμποδίζει να ανέβουν ψηλά. Δουλεύει για τους συμπαίκτες του (πρόχειρα θυμάμαι τα γκολ του μπακαγκολ με νιονιο-βουλη που προήλθαν από μαχη του Μούσλι. Αν έπαιζε στον γάυρο θα είχε 15 γκολάκια. Πέρασε ένα ντεφορμάρισμα(σχετικό αυτό) αλλά εγώ θέλω να τον βλέπω στην επίθεση του ΠΑΟΚ.
Οπως προείπα όμως τους παίκτες μας λόγω οικονομικών καμιά φορά πρέπει να τους πουλάμε. Στον Μούσλι τα 5 εκ. € είναι το ελάχιστο ποσό. Ούτε ευρώ πιο κάτω! Δίνοντας τον Μούσλι δίνουμε τον καλύτερο παίκτη(μαζί με κοντρέρας) του ΠΑΟΚ και δεν νομίζω ότι θα τον χαραμίσει ο Σάντος για ποσό κάτω από τη ρήτρα του. Οποιος θέλει τον παικταρά μας θα πρέπει να τα στάξει κανονικά και με τη ρήτρα!
Αν έρθει καμιά πρόταση θα δούμε πόσο τελικά τον κοστολογεί η διοίκηση. Άλλωστε στα πλέι οφ τον περιμένω να έχει τη δύναμη του Καντονά, τη θέληση του Γκατούζο και την αποτελεσματικότητα του Νιστελρόι, οπότε τα δεδομένα θα αλλάξουν άρδην!
Οι συζητήσεις θα κωπάσουν μόλις ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και στο τελος θα ξεσαλώσουν πάλι οι εφημερίδες.
Eτσι!! Πεστε τα!

Τελικα μου φαινεται οτι στη λαικη δημοκρατια του ΠΑΟΚ, οι αμπαλοι θα εχουν τον πρωτο λογο. Εχουμε ακομα 2 παιχνιδια για το πρωταθλημα και play-off μπροστα μας και ηδη εχουμε πουλησει τον Κοντρερας και τον Μουσλι και εχουμε αφησει ελευθερο (!) τον Γκαρσια. Τα λενε οι φυλλαδες και τα ραδιοφωνα, να μην τα αναπαραγουμε και εμεις οι ιδιοι (μην τρωμε το τυρακι δλδ, οπως ειπε και ο Προεδρος).

Λοιπον για να τελειωνουμε, με 3Μ δε βρισκεις επιθετικο σαν τον Μουσλιμοβιτς σημερα. Οσοι επικαλουνται το επιχειρημα οτι τον πηραμε 600.000, οποτε και τα 3Μ που θα παρουμε ειναι κερδος, μαλλον δεν καταλαβαινουν τι εστι ποδοσφαιρικη αγορα (και αγορα γενικοτερα).

Bottom line...Ο Μουσλιμοβιτς δεν πουλιεται, εκτος και αν καποιος καλυψει τη ρητρα.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Αν φυγει παντως μεγαλο πληγμα. Δεν πρεπει να μας ενδιαφερουν μονο τα λεφτα ειδικα τωρα που δεν χρωσταμε σε 3ους.
Πρεπει να μας ενδιαφερει ο σταθερος κορμος, διατηρηση των αστεριων, πορωση στα μικρα που τους δινει ο Μουσλι κ πολλα αλλα. Λετε ολοι για παραδειγματα ομαδων που πουλανε, ξεχνατε ομως οτι καποιες ομαδες κρατανε για χρονια στα ροστερ τους παικτες ποθ καταληγουν συμβολα. ο Μουσλι μπορει να γινει ενας τετοιος και πραγματικα δεν περιμενα απο πολλους μια τοση εισπρακτικη φιλοσοφια.
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ.
Pedja44

Δημοσίευση από Pedja44 »

Ρε παιδιά....Γιατί συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε πράγματα που κάνουν κακό στην ομάδα...

Πάμε τώρα να πουλήσουμε σώνει και καλά το Ζλάταν στο Βάζελο από Απρίλη μήνα, με play off μπροστά μας κλπ. Ξέρετε που θα καταλήξει αυτό? Θα κάνει κανά άσχημο παιχνίδι ο Ζλάταν μέσα στο βάζελο και θα αρχίσουν όλοι να λένε, ότι "προετοιμάζεται για την επόμενη ομάδα του" και "παίζει για να βγει ο βάζελος τσ.λ." και άλλα τέτοια...

Καθίστε να τελειώνουμε, να δούμε που θα είμαστε το Μάη και τα βλέπουμε αυτά....

'Αλλωστε μην ξεχνάτε πως, με δεδομένο ότι είμαστε έξω από το κύπελλο, έχει χαώδη διαφορά το αν θα τερματίσουμε 2οι, 3οι ή 4οι...Και οικονομική και στην προετοιμασία για του χρόνου και στο τι πιθανοτητες θα έχουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη...

-------------------------------------------------------------------

ΠΑΟΚ παντού.....Το φωνάζει κι ο Γερμανός...

http://www.youtube.com/watch?v=gE2sxOa18Ok
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

darklord έγραψε:Αν φυγει παντως μεγαλο πληγμα. Δεν πρεπει να μας ενδιαφερουν μονο τα λεφτα ειδικα τωρα που δεν χρωσταμε σε 3ους.
Πρεπει να μας ενδιαφερει ο σταθερος κορμος, διατηρηση των αστεριων, πορωση στα μικρα που τους δινει ο Μουσλι κ πολλα αλλα. Λετε ολοι για παραδειγματα ομαδων που πουλανε, ξεχνατε ομως οτι καποιες ομαδες κρατανε για χρονια στα ροστερ τους παικτες ποθ καταληγουν συμβολα. ο Μουσλι μπορει να γινει ενας τετοιος και πραγματικα δεν περιμενα απο πολλους μια τοση εισπρακτικη φιλοσοφια.
ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ.

Μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι σε μια προσπάθεια να αποποιηθούμε την κατηγορία της προσωπολατρείας, έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο να μειώνουμε και να διώχνουμε ντε και καλά όλους τους παίκτες μας....
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ο Πρόεδρος μας ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν σαφής πιστεύω.
Πουλάμε παίχτες αλλά Δεν ξεπουλάμε παίχτες! και Δεν πρόκριτε να πουληθεί κανένας παίχτης αν δεν έχει βρεθεί άλλος ισάξιος και καλύτερος να τον αντικαταστήσει.
Έτσι, αν πουληθεί ένας παίχτης αυτό σημαίνει αυτόματα ότι τα οικονομικά οφέλη στον ΠΑΟΚ είναι τεράστια και ότι έχει βρεθεί και αντικαταστάτης ισάξιος και καλύτερος.

Ποιοι θα το κρίνουν αυτό?
Άνθρωποι που γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο και γνωρίζουν καλά την μεταγραφική αγορά.
Ποιοι είναι αυτοί?
Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Γεωργιάδης.-

Τα υπόλοιπα είναι είχαμε να λέγαμε... :lol:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Πεστα Χρυσοστομη...

Το ΠΑΟΚ πανω απο ολα εχει γινει τον τελευταιο καιρο "Οι παικτες ΚΑΤΩ απο ολα"...

Και μαλιστα για παικτες σαν τον Μουσλιμοβιτς, τον Κοντρερας και τον Γκαρσια...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Αν εννοείς εμένα δεν είμαι χρυσόστομη…είμαι αρσενικού γένους… :D
:lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Fantomas έγραψε:Ο Πρόεδρος μας ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν σαφής πιστεύω.
Πουλάμε παίχτες αλλά Δεν ξεπουλάμε παίχτες! και Δεν πρόκριτε να πουληθεί κανένας παίχτης αν δεν έχει βρεθεί άλλος ισάξιος και καλύτερος να τον αντικαταστήσει.
Έτσι, αν πουληθεί ένας παίχτης αυτό σημαίνει αυτόματα ότι τα οικονομικά οφέλη στον ΠΑΟΚ είναι τεράστια και ότι έχει βρεθεί και αντικαταστάτης ισάξιος και καλύτερος.

Ποιοι θα το κρίνουν αυτό?
Άνθρωποι που γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο και γνωρίζουν καλά την μεταγραφική αγορά.
Ποιοι είναι αυτοί?
Ζαγοράκης, Βρύζας, Σάντος, Γεωργιάδης.-

Τα υπόλοιπα είναι είχαμε να λέγαμε... :lol:
+1589

Έλεος ρε παιδιά με την γκρίνια. Κι εμένα μου αρέσει ο Μουσλίμοβιτς αλλά ΠΑΟΚ είμαι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

εγώ νομίζω ότι είναι πολύ κουραστικό να συζητάμε για πράγματα που είναι αυτονόητα,που σε πολλές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού είναι πράξεις ρουτίνας....
προφανώς δεν ισχύει το "οι παίκτες κάτω απ' όλα", όπως δεν ισχύει και το αναποδο...
προφανώς δεν μπορείς να πουλήσεις ή να αφήσεις ελεύθερους 3-4 βασικούς σου παίκτες σε μία περίοδο..
προφανώς δεν συζητάμε για πώληση στον βάζελο...για να λέμε ιστορίες για τον Τόργκελε κ.λ.π.
όποιος νομίζει ότι η αξία του Μούσλι σε παγκόσμιο επίπεδο υπερβαίνει τα 3-3,5 εκ. νομίζω ότι δεν βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά...ευτυχώς ή δυστυχώς ο Μούσλι για σειρά ετών δοκιμάστηκε σε Ιταλία και δεν μπορείς να πεις ότι διέπρεψε...στην δε εθνική Βοσνίας κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά πράγματα κάνει...κάποιος Τζέλο νομίζω προχθές έβαλε 2 για τους Βόσνιους. και δεν νομίζω ότι τον ξέρει κανείς...στον ΠΑΟΚ αν δεις τα πράγματα χωρίς συναίσθημα και προσωπολατρεία έκανε ένα καλό έως πολύ καλό α' γύρο και ένα πολύ μέτριο β'....στο εντελώς ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα...
αναμφίβολα ένα καλό φορ για τα δικά μας δεδομένα αλλά νομίζω ότι με τα λεφτά που θα πάρουμε ΑΝ πουληθεί, η διοίκηση έχει αποδείξει ότι μπορεί να βρεί πολύ καλύτερο.
Ο Κόλκας σήμερα νομίζω στο gazzetta.gr τα εξηγεί πολύ καλά....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Πέμ 02 Απρ 2009, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ρε παιδια και ο ζλαταν να φειγει θα παρουμε σαλπι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

PABLO GARCIA έγραψε: όποιος νομίζει ότι η αξία του Μούσλι σε παγκόσμιο επίπεδο υπερβαίνει τα 3-3,5 εκ. νομίζω ότι δεν βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά
Εδω εχεις λαθος. Οχι επειδη το λεω εγω, αλλα επειδη υπαρχει ρητρα 5 εκατομμυριων. Τοσο κοστολογει τον Μουσλιμοβιτς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
PABLO GARCIA έγραψε:...ευτυχώς ή δυστυχώς ο Μούσλι για σειρά ετών δοκιμάστηκε σε Ιταλία και δεν μπορείς να πεις ότι διέπρεψε
Μια χαρα τα πηγε. Η σεζον 2006-2007 ηταν γεματη, επαιξε βασικος σχεδον σε ολα τα παιχνιδια με την Παρμα, εντυπωσιασε και πηρε μεταγραφη με €1,5 εκ για την Αταλαντα. Εκει βρηκε μπροστα του τον Floccari, που εκανε καταπληκτικη χρονια και τον Simone Inzaghi, οι οποιοι "εφαγαν" τη θεση του βασικου απο τον Ζλαταν, ο πρωτος λογω φορμας ο 2ος λογω της κακης σχεσης του Μουσλιμοβιτς με τον προπονητη Del Neri. Γι' αυτο και πουλήθηκε οσο οσο, κατω απο την αξια του, το προηγουμενο καλοκαιρι.

Αυτα για να ξερετε ποια ηταν η πραγματικη αξια του παικτη τις προηγουμενες σεζον. Τωρα φυσικα η αξια του παιχτη εχει ανεβει ακομα περισσοτερο, επειδη:

1. Εκανε γεματη χρονια ως βασικος και αναντικαταστατος σεντερ φορ στη 2η καλυτερη ομαδα ενος καλου πρωταθληματος (ας τελειωνουμε με τις μιζερες αποψεις περι ανυπολυπτου ελληνικου πρωταθληματος)
2. Εδειξε τι μπορει να κανει σαν επιθετικος τοσο στον 1ο γυρο, αλλα και στον 2ο.
3. Ο ΠΑΟΚ τον θεωρει πολυ σημαντικο για την ομαδα και δυσκολα θα βρει καλυτερο του. Υπαρχει ρητρα 5 εκ.
4. Παιζει σε μια πολυ καλη Εθνικη Βοσνιας, που εχει πολυ καλους επιθετικους, με πιθανοτητες να προκριθει στο Μουντιαλ.
PABLO GARCIA έγραψε:...στην δε εθνική Βοσνίας κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά πράγματα κάνει...κάποιος Τζέλο νομίζω προχθές έβαλε 2 για τους Βόσνιους. και δεν νομίζω ότι τον ξέρει κανείς...
Μηπως εννοεις τον Jelic? Αυτος παιζει στον Αστερα Ρεθυμνου νομιζω. Μαλλον καλυτερος του Mυslimovic θα ειναι και αυτος.
Υπαρχει και ο 23χρονος Dzeko ο οποιος παιζει στη Wolfsburg μαζι με τον Misimovic. Πολυ καλοι και οι 2, αλλα οχι καλυτεροι του δικου μας.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Το γράψα στο ''Μεταγραφές καλοκαιριού 2009'' αλλά μετά είδα ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα.
Ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που θα πουλήσει τον Μούσλι θα άλλαξει τελείως.Και κάτι τέτοιο υπονοεί και ο Κόλκας.Ακούω πως με 3 εκατ. δεν μπορείς να βρεις άξιο αντικαταστάτη του αλλά ο Κόλκας το αναλύει άψογα.Δεν θα πας να αγοράσεις παίκτη με 3 εκατ.Αυτά είναι ψίχουλα και το μόνο που μπορείς να βρεις ίσως κανένα ταλέντο στη Λατ.Αμερική. ΕΛΕΥΘΕΡΟ παίκτη θα βρεις που θα του δώσεις 1 εκατ. το χρόνο και επειδή ακόμη είναι νωρίς και έχει γίνει ήδη το απαραίτητο σκάουτιγκ πιστεύω πως μπορούμε να βρούμε παικταρά σ'αυτή την θέση.Και θα σου μείνουν και καλά λεφτά γιά 2-3 επίσης καλά συμβόλαια(600-700 χιλ.) γιά ελεύθερους παίκτες(Χαφ).
Ο Μούσλι είναι παικταράς και ψυχάρα αλλά και αρκετά προβλέψιμος. Θυμάμαι μιά παράγραφο συνέντευξης του Ζήση γιά το επιθετικό ποδόσφαιρο που έλεγε ''Και μεις δεν θέλουμε να βλέπουμε επιθετικό ποδόσφαιρο?Τι λέτε?'' και αρκετοί το πήραν σαν μπηχτή στον Σάντος.Ήταν εγώ λέω- μπηχτή γιά τις δυνατότητες των παικτών και αυτό θα προσπαθήσουν να αλλάξουν.Επιθετικούς με περισσότερη κίνηση-φαντασία,καλύτερο κοντρόλ και αν είναι δυνατόν καλύτερα τελειώματα.
Και αυτοί θέλουν μεγαλύτερα συμβόλαια-λεφτά πράγμα που δεν έχουμε.
Όλα αυτά βέβαια είναι τελείως υποθετικά και θα συμβούν μόνο σε ενδεχόμενη πώληση του Μούσλι.Πράγμα το οποίο μπορεί να μην συμβεί και να έχουμε κανονικά τον παίκτη μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.Εγώ προσωπικά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα ότι από τα δύο γίνει.
Γιατί τώρα πλέον ξέρω ότι αυτοί που μας κάνουν κουμάντο
ΞΕΡΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
και δεν θέλω να φανώ μαλ@κας όπως πέρσι με τον Μελίσση που στην αρχή στράβωσα αλλά μετά τους έβγαλα το καπέλο.Και τότε γιά πρώτη φορά είπα''Μάγκες κάντε ότι θέλετε.ΕΣΕΙΣ ξέρετε καλύτερα..''
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ο Παικτης αν ποτε πουληθει,θα πουληθει στην σωστη τιμη.
Εμενα αυτο μου φτανει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”