Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευσηαπό AntreasG4 » Παρ 21 Φεβ 2020, 18:40

pilotos έγραψε:Επίσης ο κύριος Μαρινάκη σύμφωνα με τον αντιεισαγγελέα εφετών δεν μπορεί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτός ο άνθρωπος πχ έχει μια ομάδα και το παίζει πρόεδρος...
Τι σκατα μη ενασχόληση είναι αυτή;

Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Εδώ θέλει καταγγελία κι από εμας
AntreasG4
 
Δημοσιεύσεις: 746
Εγγραφή: Δευτ 03 Φεβ 2020, 02:52

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Παρ 21 Φεβ 2020, 19:49

Την επ'αόριστον αναβολή έχουμε σταματήσει να την προσμένουμε;
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15316
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό icue » Παρ 21 Φεβ 2020, 21:15

Ο Μαρινακης εχει παψει να ειναι προεδρος λογω αυτης της ιστοριας. Προεδρος ειναι ο αχυρανθρωπος τα παντα ολα, Μωραλης. Ο χοντρος με λιγα λογια, περα απο μεγαλομετοχος (;) δεν εχει καποια αλλη θεσμικη θεση στην ομαδα. Αυτο δεν ξερω αν μπορει να λειτουργησει υπερ ή κατα σε περιπτωση καταγγελιας.

Με λιγα λογια εχουμε εναν ανθρωπο ο οποιος δεν εχει καμια θεσμικη θεση στην ΠΑΕ να κανει βολτες μεσα στο γηπεδο. Ακομα και οι Κουγιες και οι Μπεοι βαζουν τους εαυτους τους σαν μεταφραστες για να δικαιολογησουν την παρουσια τους μεσα στο γηπεδο.
icue
 
Δημοσιεύσεις: 6327
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό tzelas » Παρ 21 Φεβ 2020, 22:51

Το δεδικασμένο της περίπτωσης Αρη-Βέροια, όπου ο αρκουδης δήλωσε ότι δεν προχωρά την υπόθεση τιμωρίας γιατί το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει, το έχουμε χρησιμοποιήσει πουθενά;

Ένα νέο στοιχείο προκύπτει από την γνωστή υπόθεση του 2016, όπου η ΕΕΑ δέχτηκε την πολυιδιοκτησία Άρη, Βέροιας και Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά με βάση την εισήγηση του Ηλία Αρκούδη η καταγγελία των Τρικάλων για υποβιβασμό της Βέροιας απορρίφθηκε και δεν συζητήθηκε καν στην επιτροπή επειδή κρίθηκε ότι δεν μπορούσε να επιβληθεί τιμωρία υποβιβασμού ενώ είχε αρχίσει ήδη το πρωτάθλημα.

Κατά σύμπτωση, ο Αρκούδης ήταν ο εισηγητής και στην γνωμοδότηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ. Δηλαδή, ο ίδιος εισηγητής έβγαλε άλλη απόφαση, για το ίδιο ακριβώς θέμα, αναιρώντας πλήρως τον εαυτό του. Είναι να τρελαίνεσαι…

Συγκεκριμένα ,η εισήγησή του το 2016 ανέφερε: “Επομένως, σύμφωνα με τα εκτεθέντα στη νομική σκέψη της παρούσης απόφασης, η “ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ”, ακόμη και να αποβληθεί από το πρωτάθλημα, τα αποτελέσματα των αγώνων, τους οποίους έδωσε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που μετέχει, είναι ισχυρά, και δεν αντικαθίσταται από άλλη ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά. Γι΄ αυτούς τους λόγους, η επιτροπή αποφασίζει να απορριφθεί η καταγγελία».

Σημειωτέον, ότι τότε ήταν 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τώρα κοντεύει να τελειώσει η κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και έχουν γίνει τα περισσότερα παιχνίδια!
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/ne ... i-apofasi/


για την περίπτωση Βέροια - Αρη ήταν μελιστάλλαχτος και του φαίνονταν όλα καλά με την οικογένεια Καρυπίδου. Και εδώ υπάρχει ίδιο δεδικασμένο όπως με την περίπτωση της Ξάνθης που τυπικά κάτι παρέλειψε στην ενημέρωση αλλά ομολογούν ότι κάνανε τα στραβά μάτια και ΕΠΙΠΛΕΟΝ το καλύτερο από όλα είναι ότι ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ Η ΕΠΟ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:


Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Ηλίας Αρκούδης μίλησε για τη μεταβίβαση των μετοχών της Βέροιας στον Κώστα Παπαδόπουλο και τόνισε ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει μόνο μία ομάδα, πλέον, τον Άρη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χρηματικό πρόστιμο που θα έχει η Βέροια, ενώ τόνισε ότι ο Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Μετρόπολις»:

Για τον αν ο Καρυπίδης έχει δύο ομάδες: «Ο Καρυπίδης πλέον δεν έχει δύο ομάδες. Είχε μεταβιβάσει από τον Ιούνιο τις μετοχές στον Κώστα Παπαδόπουλο και γι’ αυτό υπήρχαν βέβαιες ημερομηνίες. Κατέθεσε αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης με μέτοχο που αναφερόταν ρητώς ότι ήταν ο κ. Παπαδόπουλος. Και υπάρχουν και βέβαιες ημερομηνίες. Δεν είναι ένα μαϊμού παραστατικό, που έγινε εκ των υστέρων. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ζητήσαμε εκ των προτέρων την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως προβλέπει ο νόμος. Εμείς καταλογίσαμε την παράβαση, το αποστείλαμε στην ΕΠΟ, θα δει αυτή τα περαιτέρω από δική της πλευρά, αλλά δεν είναι πλέον στο επίπεδο αποβολής της Βέροιας από το πρωτάθλημα. Από τον Ιούνιο και μετά έχει μόνο μία ομάδα, που είναι ο Άρης. Επειδή εμπλέκονται στα μετοχικά κεφάλαια της Βέροιας και του Άρη πολλοί Καρυπίδηδες, εταιρίες, μπήκε σαν μέτοχος η αδελφή του στον Άρη. Είναι ένα θέμα που μας προσκόμισε ο Άρης μια σειρά στοιχείων, κάποια συμπληρωματικά που ζητήσαμε για να πιστοποιηθεί και ο Άρης ότι είναι εντάξει».

Για το ποιος είναι μεγαλομέτοχος στον Άρη: «Η αδερφή του Καρυπίδη ήταν, τουλάχιστον, κατά τη λήψη των μετοχών. Κατέθεσε τα χρήματα για να πάρει τις μετοχές. Δεν έχει μετοχές ο κύριος Καρυπίδης στον Άρη. Η αδερφή του έχει. Δεν είναι σκόπιμο να σας επιβεβαιώνω στον αέρα χαρτιά από πράγματα που ξέρετε. Άλλωστε έχουν κατατεθεί και στο ΓΕΜΗ. Δεν τίθεται θέμα ότι δεν μεταβίβασε. Είναι θέμα ότι δεν πήρε από πριν την άδεια. Κι αυτό παράπτωμα είναι. Υπάρχουν και νόμοι και ο αθλητικός νόμος προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα και θα υποστεί τις ποινές η Βέροια γι’ αυτό. Αλλά εκ των πραγμάτων δεν είναι ποινές γιατί την καλέσαμε κι εμείς για να εφαρμόσουμε τον 77α, βάζοντας το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπει ο νόμος».

Για το ποιο μπορεί να είναι το χρηματικό πρόστιμο: «Από 1000 ευρώ μέχρι 300 χιλιάδες. Γιατί πρέπει να μετρά κανείς ότι το άρθρο 77α δεν προβλέπει μόνο αυτή την παράβαση, αλλά για ένα κάρο παραβάσεις. Και αλλιώς θα κρίνεις μία ομάδα που ανέβηκε τώρα στην Β’ Εθνική και αλλιώς τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Άλλα τα μεγέθη».

Για το πώς μεταβιβάστηκαν οι μετοχές: «Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Υπάρχει αντάλλαγμα, αλλά μέσω συμμετοχών σε εταιρίες και δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, που έγκειται και το φορολογικό απόρρητο.Η μεταβίβαση έγινε μέσω υποχρεώσεων. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί κάποια δεν έχω δικαίωμα να τα δημοσιοποιήσω. Αλλά εκείνο που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι ο Άρης, προσκομίζοντας κάποια τυπικά χαρτιά που λείπουν, του χρόνου θα είναι κανονικά στη Β’ Εθνική».
https://thessports.gr/soccer/%CE%B1%CF% ... %B5%CE%B9/


οι νομικοί μπορούν να βρούν και άλλα από αυτές τις δηλώσεις που δεν μπορώ να τα εκτιμήσω όλα ορθά.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό tzelas » Παρ 21 Φεβ 2020, 23:02

Το δεδικασμένο πόρισμα:

Η "Δίκη" αποκαλύπτει την τελευταία απόφαση της ΕΕΑ για την πολυϊδιοκτησία.

Αφορά καταγγελία των Τρικάλων για Βέροια-Άρη το 2016.

Απορρίφθηκε ομοφώνως με υπόμνηση σε άρθρο του ΚΑΠ.

Ιδού:

"ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ
Της 14ης Σεπτεμβρίου 2016

Στο Μαρούσι σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που συγκροτήθηκε με την υπ’ αρ. ΥΠΠΟΑ/ ΓΔΥΑ /ΔΕΑΕΑ/ ΤΣΟΕΚ/ 268616/19140/2703/86 απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΦΕΚ 441 ΥΟΔΔ 16.08.2016) συγκείμενη από τους:
Δημήτριο Μαζαράκη, Πρόεδρο
Γεώργιο Ζώη, Αναπληρωτή Πρόεδρο
Ηλία Αρκούδη, Μέλος
Βασίλειο Κουνέλη, Μέλος
Κωνσταντίνο Μανταίο, Μέλος
Δημήτριο Παπασπύρου, Μέλος
Δημήτριο Σμυρνάκη, Αναπληρωματικό Μέλος
Γεώργιο Μπίκο, , Αναπληρωματικό Μέλος
Ευαγγελία Παπανδρέου, , Αναπληρωματικό Μέλος
Ευθύμιο Μανίκα, , Αναπληρωματικό Μέλος
συνεδρίασε στα γραφεία της, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου αριθμός 37, Μαρούσι, με θέμα ημερήσιας διάταξης την από 12-8-2016 και με αριθμό πρωτ. 721/18-8-2016 καταγγελία – αναφορά της ΠΑΕ «Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ» κατά της ΠΑΕ «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ», λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης των μετοχών της.
Η Επιτροπή, αφού εξέτασε τα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης αυτής και άκουσε τους Εισηγητές Βασίλειο Κουνέλη και Δημήτριο Σμυρνάκη, διαπίστωσε τα ακόλουθα:
Επειδή, κατά τη διάταξη του άρθρου 77Α παρ. 5 του αθλητικού νόμου (2725/1999) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), κατά την άσκηση των καθηκόντων της, πέραν των όσων προβλέπονται ρητά από τον ως άνω νόμο, δικαιούται να ζητεί και να λαμβάνει οποιοδήποτε κατά την κρίση της άλλο στοιχείο, πληροφορία ή διευκρίνιση. Από τη διάταξη αυτή σαφώς προκύπτει ότι η Ε.Ε.Α., για να επιτελέσει το κρίσιμο εποπτικό έργο το οποίο έχει αναλάβει (βλ. άρθρα 75, 77 και 77Α Ν. 2725/1999, όπως ισχύει), δικαιούται να λαμβάνει υπ’ όψιν της πληροφορίες και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, προκειμένου να διευκολυνθεί στην αποκάλυψη της αλήθειας για το συγκεκριμένο υπό εξέταση θέμα της αρμοδιότητάς της, ανεξαρτήτως μάλιστα αν αυτά προέρχονται από πρόσωπα που έχουν ή μη άμεσο έννομο συμφέρον, δεδομένου ότι οι εποπτικές αρμοδιότητες της Επιτροπής ασκούνται αυτεπαγγέλτως, σκοπούσες στην υπηρέτηση δημοσίου συμφέροντος. Είναι δε προφανές ότι για τη στοιχειοθέτηση της αιτιολογίας των αποφάσεων της Επιτροπής ισχύει το σύστημα της ελεύθερης απόδειξης και συνεκτίμησης όλων των αναζητηθέντων και προσκομισθέντων στοιχείων, χωρίς δικονομικούς καταναγκασμούς.
Επειδή, στον Κανονισμό Αγώνων Πρωταθλημάτων (ΚΑΠ) Επαγγελματικών Ομάδων (Ιούνιος 2016, παράρτημα Νο 01 και στο άρθρο 3 παρ. 1α αυτού) ορίζεται ότι ομάδα που θα αποχωρήσει από πρωτάθλημα όταν αυτό είναι σε εξέλιξη, τιμωρείται με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού οργάνου: με άμεσο υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής που θα υποβιβαζόταν σε περίπτωση αγωνιστικού υποβιβασμού, ενώ περαιτέρω στο ίδιο άρθρο 3 1β ορίζεται ότι τα αποτελέσματα των αγώνων, τους οποίους η ομάδα έδωσε στο πρωτάθλημα που μετέχει μέχρι την ημέρα της αποβολής της, είναι ισχυρά. Από τη ημέρα αποχώρησής της και έως τη λήξη της διοργάνωσης, όλοι οι αγώνες της θεωρείται ότι έχουν κερδηθεί από τις αντίπαλες ομάδες με σκορ 3-0 και υπολογίζονται για την έκτιση ποινών μόνο των αντίπαλων ομάδων.
Στην προκείμενη περίπτωση κατατέθηκε στην Επιτροπή η από 12-8-2016 και με αριθμό 721/18-8-2016 καταγγελία – αναφορά της ΠΑΕ με την επωνυμία «Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ» κατά της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ», με την οποία καταγγέλθηκε ότι το τοπίο που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ομιχλώδες, καθ’ όσον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια Θεόδωρος Καρυπίδης δημοσίως αναφέρεται και ως ο μεγαλομέτοχος και της νέας ΠΑΕ Αρης Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο Θεόδωρος Καρυπίδης να εμφανίζεται ως μεγαλομέτοχος – ιδιοκτήτης ταυτοχρόνως σε δύο ΠΑΕ, κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, και ότι η Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ έχει έννομο συμφέρον για την κατάθεση της προκείμενης καταγγελίας, καθ’ όσον εάν προκύψει από την ΠΑΕ Βέροια παράβαση των διατάξεων του αθλητικού νόμου, τότε ως τελικό αποτέλεσμα του πορίσματος που θα συντάξει η Επιτροπή θα είναι η επιβολή της ποινής της αποβολής ή του υποβιβασμού της ΠΑΕ Βέροιας από το πρωτάθλημα της Super League και κατόπιν τούτου η αντικατάστασή της από την καταγγέλλουσα «Α.Ο. Τρίκαλα ΠΑΕ», η οποία κατέλαβε την 3η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Football League 2015-16.
Από όλα τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, τις γραπτές διευκρινίσεις των παραγόντων, τα έγγραφα και την εν γένει διαδικασία, αποδείχθηκαν τα παρακάτω:
Στις 23-6-2016 έγινε μεταβίβαση ποσοστού 93,53% των μετοχών της «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ» από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. προς τον νέο ιδιοκτήτη Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, ήτοι ποσοστό άνω του 2%, χωρίς να ζητηθεί και χορηγηθεί προηγούμενη άδεια από την παρούσα Επιτροπή για τη μεταβίβαση αυτή. Ετσι, αποδείχθηκε ότι συντελέστηκε βαρεία παράβαση της διατάξεως του άρθρου 69Α του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει, περί προηγούμενης αδείας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση ποσοστού 93,53% των μετοχών, αφού ουδέν εισερχόμενο έγγραφο περιήλθε στην Επιτροπή προ της φερομένης μεταβιβάσεως. Κατόπιν τούτου η Επιτροπή, αφού διαπίστωσε την παράβαση, με την από 8-9-2016 απόφασή της, αποφάσισε τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ. 3 του Ν. 2725/1999 στην «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ» και διαβίβασε την απόφασή της αυτή στη Super League, για να πράξει τα δέοντα. Ακολούθως, η Super League έδωσε την άδεια στην «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ» να συμμετάσχει στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής στις 10-9-2016. Ετσι, η «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ» στις 10-9-2016 συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι της τρίτης ουσιαστικά αγωνιστικής, αντιμετωπίζοντας στο στάδιο Καραϊσκάκη την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επομένως, σύμφωνα και με τα εκτεθέντα στη νομική σκέψη της παρούσας απόφασης, η «ΓΑΣ Βέροια ΠΑΕ», ακόμη και να αποβληθεί του πρωταθλήματος, τα αποτελέσματα των αγώνων τους οποίους έδωσε στο πρωτάθλημα της Super League που μετέχει είναι ισχυρά και δεν αντικαθίσταται από άλλη ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται με 15 ομάδες.
Κατ’ ακολουθίαν των ανωτέρω, η κρινόμενη καταγγελία – αναφορά πρέπει να απορριφθεί.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Η Επιτροπή αποφασίζει
Να απορριφθεί η αναφερόμενη στο σκεπτικό καταγγελία – αναφορά"

https://dikisports.blogspot.com/2019/12/2016.html



:lol: :lol: :lol:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΟ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΑΝΗΨΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΟΥ ΣΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ;

:lol: :lol: :lol:

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Παρ 21 Φεβ 2020, 23:07

Αυτή η επιτροπή είναι απλά "τσίρκο".

Οι επιτροπές σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και χούντες ήταν περισσότερο σοβαρές και νομότυπες.

Το δεδικασμένο αφορά την τακτική δικαιοσύνη και όχι αυτούς τους καραγκιόζηδες. Αυτοί είναι ικανοί δύο ίδιες περιπτώσεις τη μία φορά να αποφασίσουν μήλα και την άλλη πορτοκάλια.

Στην περίπτωση της αποβολής του Αήττητου Σπάτων από το πρωτάθλημα, βαθμοί δεν επιστράφηκαν, εδώ μπορεί να δούμε να επιστρέφονται και βαθμοί , για κάτι τυπικό , όχι ουσιαστικό , που η επιτροπή το χαρακτήρισε και βαρεία παράβαση.

Φαντάζομαι όλες αυτές οι περιπτώσεις, αναφέρονται στα υπομνήματα, αλλά ποιος τα διαβάζει;

Εγώ όταν ακούω να μιλάνε για εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα, απλά γελάω. Είναι που θα πέσεις...

Πάμε να τους λιώσουμε στο γήπεδο, τώρα αυτό προέχει.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Παρ 21 Φεβ 2020, 23:10

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που αναφέρει ο tzelas για παλιές αποφάσεις της ΕΕΑ.
Οι δικοί μας νομικοί τα έχουν επεξεργαστεί όλα αυτά; Είναι εν γνώσει τους; Μήπως κοιμούνται ύπνο βαθύ;
Και μήπως αυτά μήπως έπρεπε να τα έχουμε επικαλεστεί στην ΕΕΑ, αφου για δικές της αποφάσεις μιλάμε. Ο αθλητικός δικαστής ίσως δεν τα δεχτεί..
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
 
Δημοσιεύσεις: 3621
Εγγραφή: Δευτ 23 Φεβ 2015, 21:53
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό ramboutla » Παρ 21 Φεβ 2020, 23:12

Τα αδέρφια τι βαθμό συγγένειας εχουν; Νομικά δεύτερου βαθμού νομίζω. Εκεί δεν υπήρχε προβλημα;
Άβαταρ μέλους
ramboutla
 
Δημοσιεύσεις: 671
Εγγραφή: Δευτ 24 Μαρ 2008, 22:17

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό SunAce16 » Παρ 21 Φεβ 2020, 23:35

Στο βιογραφικό του σιχάματος λέει ότι είναι μισός Κρητικός και μισός ...

Βιογραφικά στοιχεία

Είναι γιος του Μιλτιάδη Μαρινάκη, εφοπλιστή και πολιτικού, και της Ειρήνης Καρακατσάνη.
Η μητέρα του, με καταγωγή από τον Πόντο, είναι απόγονος της οικογένειας Υψηλάντη.
Μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου ο πατέρας του είχε αναπτύξει σημαντική επιχειρηματική και πολιτική δράση, ενώ συμμετείχε και στη χρηματοδότηση του Ολυμπιακού.
Περάτωσε τις σπουδές του σε δημόσιο σχολείο του Πειραιά και εν συνεχεία σπούδασε διοίκηση διεθνών επιχειρήσεων στο Λονδίνο, όπου και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα Διεθνών Σχέσεων.
Είναι κουμπάρος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ εκείνη έχει βαφτίσει τον γιο του
SunAce16
 
Δημοσιεύσεις: 505
Εγγραφή: Κυρ 08 Ιαν 2017, 02:10

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Παρ 21 Φεβ 2020, 23:44

Με ποντιακά θέματα δεν ασχολήθηκε ποτέ και δεν εκανε ποτέ ένα θετικό σχόλιο για τους ποντιους το βόδι.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό pxp920 » Σάβ 22 Φεβ 2020, 02:02

Για τη κλουβα ειναι αυτοι της ΕΕΑ (και οχι μονο)
Άβαταρ μέλους
pxp920
 
Δημοσιεύσεις: 2632
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 21:22
Τοποθεσία: New York, New York

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό Magpies4 » Σάβ 22 Φεβ 2020, 02:24

Κύριοι, όταν ο (η) σκιώδης πρωθυπουργός της Χώρας είναι η κουμπάρα κ. Ντόρα (ακόμα και το όνομά της δεν είναι Ελληνικό), ψάχνετε να βρείτε λογική και δικαιοσύνη στις υποθέσεις και κόντρες Μαριδάκη ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ είναι το μόνο πραγματικό κίνημα που έχει απομείνει να παλεύει την λαμογιά και το ρουσφέτι. Όλοι εμείς που φύγαμε (να πώ μάς διώξανε) γιατί ΔΕΝ αντέχαμε άλλο, προσπαθούμε να εξηγήσουμε πώς η στήριξη στην ομάδα παραμένει και για μάς η ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σ᾽αυτόν τον τόπο.

Το ότι η κόντρα έχει ανοίξει εσωτερικό μέτωπο στην ΝΔ, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι εισαγγελικές αρχές της χώρας υπηρετούν την εκάστοτε κυβέρνηση, δηλαδή την κουμπάρα, δηλαδή τον ίδιο τον πρωθυπουργό μας τον χοντρό.
Άβαταρ μέλους
Magpies4
 
Δημοσιεύσεις: 4461
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Σάβ 22 Φεβ 2020, 02:33

bersekeros έγραψε:Αυτή η επιτροπή είναι απλά "τσίρκο".

Εγώ όταν ακούω να μιλάνε για εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα, απλά γελάω. Είναι που θα πέσεις...

Πάμε να τους λιώσουμε στο γήπεδο, τώρα αυτό προέχει.

Αυτό όλη η αλήθεια
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8495
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό palok » Σάβ 22 Φεβ 2020, 11:30

Ο Παπαδόπουλος πήρε τη Βέροια από τον Καρυπίδη μέσω ανταλλαγματων σε εταιρείες του (λέει ο αρκουδης). Δλδ ο Καρυπίδης πρόεδρος του Άρη ασκεί κυριαρχική επιρροή στην παε Βέροια και πρέπει να υποβιβαστεί ο Άρης.

Επίσης λέει και το τρομερό ότι άλλη ποινη για τη Βέροια και άλλη για τον Ολυμπιακό. Ούτε στα έργα αυτά.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό jibbie » Σάβ 22 Φεβ 2020, 12:44

Η υπόθεση όπως και να χει θα κριθεί στη εφέσεων. Εκεί λοιπόν, παραιτήθηκε ο πρόεδρος, η αναπληρώτρια πρόεδρος, και γενικότερα οι παραιτήσεις πέφτουν βροχή, γιατί προφανώς κάνεις δε θέλει να πάρει απόφαση, με ότι αυτό συνεπάγεται για εμάς.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες