Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Δεν είναι μόνο η επιβλητική του παρουσία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και το γεγονός ότι είναι πραγματικός αρχηγός στα αποδυτήρια..
Εκεί οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, το γεγονός ότι φέτος δεν υπήρχαν ουσιαστικά μεγάλα συμπτώματα απειθαρχίας..
Εκεί οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, το γεγονός ότι φέτος δεν υπήρχαν ουσιαστικά μεγάλα συμπτώματα απειθαρχίας..
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
θα συμφωνησω με τον free οσον αφορα την εν γενει παρουσια του μεσα και εξω απο το γηπεδο.
ολοι βλεπουμε οτι τα σημαδια του χρονου οτι κανουν αισθητη πλεον τη παρουσια τους πανω του...
ολοι διακρινουμε τη δυσκολια που εχει να περασει εστω εναν αντιπαλο (πλην μιας φασης που ξεφτελισε τον παντο
)...
ολοι θα τον θελαμε να ερχεται απο τον παγκο πολλες φορες να δινει την εμπειρια του ξεκουραστος σε δυσκολη στιγμη του ματς, ενω ξερουμε οτι με τον σαντος ειναι λιγακι δυσκολο...
περα ομως απο αυτα τα αγωνιστικα, ενας αρχηγος σημαινει και πολλα αλλα!
σεβασμος στο ονομα, παθος, αφυπνιση των νεων συμπαιχτων, επικοινωνια με τον κοσμο (κυριως ψυχικη), και κυριως αψογη συνεργασια με τον προπονητη, να ειναι δηλαδη το δεξι του χερι μεσα στον αγωνιστικο χωρο (να μιλανε την ιδια γλωσσα, κυριολεκτικα ή μη)
αυτα νομιζω ο σερτζιο τα χει με το παραπανω!
ολοι βλεπουμε οτι τα σημαδια του χρονου οτι κανουν αισθητη πλεον τη παρουσια τους πανω του...
ολοι διακρινουμε τη δυσκολια που εχει να περασει εστω εναν αντιπαλο (πλην μιας φασης που ξεφτελισε τον παντο

ολοι θα τον θελαμε να ερχεται απο τον παγκο πολλες φορες να δινει την εμπειρια του ξεκουραστος σε δυσκολη στιγμη του ματς, ενω ξερουμε οτι με τον σαντος ειναι λιγακι δυσκολο...
περα ομως απο αυτα τα αγωνιστικα, ενας αρχηγος σημαινει και πολλα αλλα!
σεβασμος στο ονομα, παθος, αφυπνιση των νεων συμπαιχτων, επικοινωνια με τον κοσμο (κυριως ψυχικη), και κυριως αψογη συνεργασια με τον προπονητη, να ειναι δηλαδη το δεξι του χερι μεσα στον αγωνιστικο χωρο (να μιλανε την ιδια γλωσσα, κυριολεκτικα ή μη)
αυτα νομιζω ο σερτζιο τα χει με το παραπανω!
Μια φάση που ξεφτέλισε τον Πάντοehemithos 199 έγραψε:(πλην μιας φασης που ξεφτελισε τον παντο )...
είν' αρκετή για να χαρίσουμε στον αρχηγό,
ένα κάντο.
Sav4ever έγραψε:Ρε παιδια εμεινα ο Σεργιος δν μου γεμιζει το ματι...για ελλαδα καλως ειναι αλλα του χρονου για ευρωπη δεενννν...εχει μεινει απο βενζινη και δν ειναι μπουκαδορος.....
Του χρόνου θαχεις πρωτάθλημα κύπελο ΚΑΙ ευρώπη..
Αν θέλεις να κάνεις καλή πορεία σε όλα θα είναι πολυτέλεια ένας Σερτζιο για 2ος...
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, νομίζω στην απόφαση του τον βασικό ρόλο θα τον παίξει η οικογένεια του. Τώρα είναι να αρχίσει σχολείο και ο δεύτερος γιος του, μήπως κρίνει ότι είναι καλύτερα στην Πορτογαλία; Αλλά μεταξύ μας, ως ΠΑΟΚ δεν μπορείς να βασίζεσαι πλέον σε παίκτη τέτοιας ηλικίας. Τον κρατάς, αν τον κρατήσεις, για δεύτερο.
Απόλυτα σωστός είσαι Αυτιά..
Ολα θα κριθούν από τη θέληση τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειας του.
Ας μην ξεχνάμε πάντα και τις φυσικές αντοχές του, αλλά και το γεγονός ότι πλέον θα μιλάμε για έναν 35χρονο με προβλήματα στους προσαγωγούς, άλλα με τη στόφα του νικητή και το πνεύμα του αρχηγού μέσα στην ομάδα..
Ολα θα κριθούν από τη θέληση τόσο του ίδιου, όσο και της οικογένειας του.
Ας μην ξεχνάμε πάντα και τις φυσικές αντοχές του, αλλά και το γεγονός ότι πλέον θα μιλάμε για έναν 35χρονο με προβλήματα στους προσαγωγούς, άλλα με τη στόφα του νικητή και το πνεύμα του αρχηγού μέσα στην ομάδα..
Παντως στην τελευταια του συνενευξη στο μετροσπορτ ειπε
Όσο για το αν ο ίδιος έχει αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν; «Αρκετοί παίκτες που ήμασταν μαζί στην Εθνική Πορτογαλίας έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά ήταν μεγαλύτεροι από μένα», τόνισε αρχικά για να προσθέσει: «Ο Σα Πίντο, ο Βίτορ Μπαϊά, ο Ζόρζε Κόστα, ο Κόουτο, ο Ρούι Κόστα ακόμη και ο Παουλέτα ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Ο Φίγκο όμως ακόμη παίζει, όπως και ο Νούνιο Γκόμεζ και αρκετοί ακόμη. Εγώ ακόμη δεν έχω πάρει την τελική μου απόφαση για του χρόνου. Μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα αποφασίσω. Προς το παρόν θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα άλλα έρχονται μετά…»
Εγω τον κοβω να συνεχιζει για 1 χρονο ακομα...
Όσο για το αν ο ίδιος έχει αποφασίσει τι θα κάνει την επόμενη σεζόν; «Αρκετοί παίκτες που ήμασταν μαζί στην Εθνική Πορτογαλίας έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά ήταν μεγαλύτεροι από μένα», τόνισε αρχικά για να προσθέσει: «Ο Σα Πίντο, ο Βίτορ Μπαϊά, ο Ζόρζε Κόστα, ο Κόουτο, ο Ρούι Κόστα ακόμη και ο Παουλέτα ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Ο Φίγκο όμως ακόμη παίζει, όπως και ο Νούνιο Γκόμεζ και αρκετοί ακόμη. Εγώ ακόμη δεν έχω πάρει την τελική μου απόφαση για του χρόνου. Μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα αποφασίσω. Προς το παρόν θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα άλλα έρχονται μετά…»
Εγω τον κοβω να συνεχιζει για 1 χρονο ακομα...
- bloodlessz
Δεν νομίζω να σταματήσει πριν τον Figo
Έχει τρέλα ο τύπος
Κακά τα ψέματα όμως δεν θα μπορέσει να βγάλει όλη τη χρονιά του χρόνου ως βασικός
Έχει τρέλα ο τύπος

Κακά τα ψέματα όμως δεν θα μπορέσει να βγάλει όλη τη χρονιά του χρόνου ως βασικός
θα μεινει ακομη ενα χρονο αν τα βρει στο οικονομικο και μετα θα φυγει για Πορτογαλια..
- LittleJohn
Για του χρονου μαλλον πολυ δυσκολα θα παιζει βασικος,τουλαχιστον για τα περισσοτερα παιχνιδια.Με τα λεφτα που παιρνει παντως ο Κονσεισαο,αμα φυγει,σιγουρα θα μπορουμε να βρουμε καποιον αλλο ποδοσφαιριστη για να τον αναπληρωσουμε,ισως να βρουμε και καποιον καλυτερο.Ποσα παιρνει ο Σερζιο τον χρονο,ξερουμε;
- Isaak the Greek
Αν θέλει να μείνει , πρέπει να του ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή , ότι δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις να παίζει βασικός.
Αν πάλι θέλει να φύγει , προτείνω ο σύλλογος να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι η να κάνει κάτι συμβολικό για να αποχαιρετήσει αυτόν τον παιχταρά όπως του αξίζει.
Προσωπικά για μένα ο Conceisao συμβολίζει την αναγέννηση του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον ποδοσφαιρικά)
Αν πάλι θέλει να φύγει , προτείνω ο σύλλογος να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι η να κάνει κάτι συμβολικό για να αποχαιρετήσει αυτόν τον παιχταρά όπως του αξίζει.
Προσωπικά για μένα ο Conceisao συμβολίζει την αναγέννηση του ΠΑΟΚ (τουλάχιστον ποδοσφαιρικά)
απο οσο γνωριζω ειρθε στην αρχη για 6 μηνες και μετα υπεγραψε συμβολαιο για αλλο 1 χρονο .
Το 2ο συμβολαιο του του προσφερε γυρω στα 170.000 αν δεν κανω λαθος.
φετος ηταν αρκετα καλος για την θεση του και πολυ καλος για τα λεφτα του.
Καλυτερα να σταματησει τωρα να τον θυμομαστε με μια καλη εικονα μεσα στο γηπεδο και οχι σαν συνταξιουχο.
Το 2ο συμβολαιο του του προσφερε γυρω στα 170.000 αν δεν κανω λαθος.
φετος ηταν αρκετα καλος για την θεση του και πολυ καλος για τα λεφτα του.
Καλυτερα να σταματησει τωρα να τον θυμομαστε με μια καλη εικονα μεσα στο γηπεδο και οχι σαν συνταξιουχο.
- Isaak the Greek
Να σου πω...δεν εχεις κι αδικο...Οι πολεμιστες ειναι καλυτερα να πεθαινουν στα πεδια της μαχης , οπως ειπε και καποιος αλλος πολυ πριν απο μενα.Αλλα αν το ιατρικο τιμ και ο ιδιος νιωθει οτι μπορει να προσφερει ως μπακ απ γιατι οχι???