ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 12/02 20:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 12/02 20:00 CosmoteSports
Αυτό του Μπίσε με το φαλτσαριστό στην πάνω δεξιά γωνία το έχουν πάρει πρέφα και τα παιδάκια που κουβαλάνε τις μπάλες. Από τέτοιες φάσεις κρίνονται παιχνίδια
- paok re niamou
τριψε λιγο φαλτσο στο παπουτσι ρε Μπισε αμα δεν σου βγαινουν τα σουτ
-
Σορρυ με παρεξηγησες και έχεις δίκαιο, δεν το είπα για εσένα αλλα ήθελα να δείξω πως εκεί που πρεπει να ανέβει η ψυχολογία του παιχτη μας εμείς τον σπρώχνουμε πιο κάτω...Gospi έγραψε:Αν επαιζε ετσι σε καθε ματς δεν θα τον εκραζε κανενας ασχετος.Grigorios_PAOK έγραψε:Ίσως επειδή σε κάθε λάθος του δεν είναι ο κάθε άσχετος να τον κράζει μέσα στο σπίτι του....Gospi έγραψε:Πελκας στα καλυτερα του σημερα!
Εγω που τον κραζω του βγαζω το καπέλο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκτος αν θελεις να μου πεις πως εκτος εδρας μεχρι τωρα εβγαζε ματια και στην τουμπα ειχε μονο θεμα.
Φυσικα δεν θα σταθω στο "ασχετος" και στο οτι το κολλησες στο σχολιο μου...
Ο Πέλκας δεν είναι τόσο κακός όσο λένε οι πολλοι, απλά κάνει ότι ακριβώς του ζητάει ο κόουτς..
Οι μεταδοσεις στον cosmote γινονται πλεον στην τοπικη διαλεκτο.. Η μπαλα δεν ακουμπΑΓΕ, το γκολ θα μετρΑΓΕ... Καναλι πανελληνιας εμβελειας.. τον παπου σας που σαλαγΑΓΕ τα γιδια στη φθιωτιδα και γαμαγΑΓΕ και την ασπρουλα παλιοταγαρια
Ναι φιλε, πρεπει να καταστρεφει την ομαδαFawkes έγραψε:Θα διαφωνήσω με το γενικό κλίμα που επικρατεί εδώ και θα πω ότι ο Μπισε πρέπει να είναι 11αδα σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια.
Ο λόγος είναι απλός. Αυτά που προσφέρει ακόμα και τις μέρες πού είναι κακός δεν υπάρχει άλλος στο ρόστερ που να μπορεί να τα δώσει
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ καλά τα πάμε ΠΑΟΚάρα ΜΠΡΆΒΟ!!!
Ο Μπισε πολύ αγχωμενος στην τελική
Ο Μπισε πολύ αγχωμενος στην τελική
- PAOKmeister
- navigator11
Αυτός ο Μπισεσβαρ πλέον έχει γίνει επικίνδυνος. Συντάσσομαι με όσους λένε πως με τον συγκεκριμένο έχει ανεξήγητο κόλλημα ο προπονητής. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.
Μπισε εξω Λαμπρου μεσα και στο δεύτερο θα μπουν αλλα 3 ανετα!
Τεραστια διαφορα το κεντρο που παρολο που ο Μαουριτσιο συνεχιζει να μην προωθει γρηγορα το παιχνιδι, ακομη και ετσι ειναι ενα επιπεδο πανω απο εσιτι αουγκουστο.
Ο Βαρελα συνεχιζει να αποτελει πηγη κινδύνου εκει στα αριστερα όταν εχει την μπαλα στα ποδια, αλλα ειναι πολυ καλος στις αμυντικες του προσπάθειες.
Τεραστια διαφορα το κεντρο που παρολο που ο Μαουριτσιο συνεχιζει να μην προωθει γρηγορα το παιχνιδι, ακομη και ετσι ειναι ενα επιπεδο πανω απο εσιτι αουγκουστο.
Ο Βαρελα συνεχιζει να αποτελει πηγη κινδύνου εκει στα αριστερα όταν εχει την μπαλα στα ποδια, αλλα ειναι πολυ καλος στις αμυντικες του προσπάθειες.
Τα παμε, λημνιος δεξια και λαμπρου αριστερα, φτανει με τον παλαιμαχο
-
-
Βασικα και το Λημνιος αριστερα Λάμπρου δεξια με ψηνει αρκετα