Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:27

ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η GREENPEACE ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΟΤΕΣ,ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:35

Ειναι ένας τύπος λοιπόν σε μια ξένη πόλη περαστικός και το βραδάκι μπαίνει σ' ένα καφέ να περάσει λίγο την ώρα του Το καφέ είναι άδειο εκτός από μια κοπέλα "Να της πιάσω κουβέντα", σκέφτεται . . . "Να μην είμαι έτσι μόνος και χαμένος" Την πλησιάζει λοιπόν και τι άλλο πιο έξυπνο να πει? Συστήνεται: "Νίκος Χιόνης" Η κοπέλα δεν μιλάει . . . Αυτός εξακολουθεί να έχει απλωμένο το χέρι του και επιμένει "Νίκος Χιόνης, δεσποινίς. Δεν θα μουχαρίσετε το ονοματάκι σας?" "Άνοιξη", του λέει αυτή "Άνοιξη? Ωωωω εμείς οι δυο ήταν γραφτό να βρεθούμε. Όλος ο κόσμος θα μιλάει για μας! Θα μας γράψουν οι εφημερίδες" Η κοπέλα τον κοιτάζει απορημένη . . . "Μα γιατί . .. ?" προσπαθεί να ρωτήσει Κι αυτός: "Φανταστείτε το πρωτοσέλιδο: Είκοσι πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη!"
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:39

Ένας τύπος, στον πάγκο του μπαρ, σκυμμένος, βαρύς και ασήκωτος. Κοιτάει συνεχεία το ποτήρι του. Επί μίση ώρα έτσι, εντελώς ακίνητος. Κάποιος άλλος, αλέγρος και καλαμπουρτζής, που έπαιζε μπιλιάρδο με τις ώρες, τον πιάνει το μάτι του έτσι να κοιτάει το ποτό του ατελείωτα και να μην πίνει, και για πλάκα μια και δυο αρπάζει το ποτήρι του αλλουνού και το κατεβάζει μονορούφι. Ο τύπος μας βάζει τα κλάματα. -Έλα ρε φιλάρα, μια πλάκα κάναμε! Θα σου παραγγείλω ένα ίδιο, κερνάω εγώ. Δεν γουστάρω να βλέπω άντρες να κλαίνε! Και ο δικός μας... -Δεν είναι αυτό. Είναι που η σημερινή μέρα είναι η χειρότερη της ζωής μου. Πρώτα, παρακοιμήθηκα το πρωί και άργησα να πάω στο γραφείο. Το αφεντικό μου τσατίστηκε και με απόλυσε. Βγαίνω να πάρω το αυτοκίνητο μου και μου το είχαν κλέψει. Το δήλωσα στην αστυνομία και μου είπαν καλά κρασιά που θα το ξαναβρείς. Παίρνω ένα ταξί να γυρίσω σπίτι και ξεχνάω μέσα το πορτοφόλι με όλες πιστωτικές κάρτες. Το παρατηρώ τελευταία στιγμή, φωνάζω τον ταξιτζή να σταματήσει, και αυτός την κοπάνισε ρίχνοντας μου μια μούντζα. Μπαίνω στο διαμέρισμα και πέφτω απάνω στη γυναίκα μου στο κρεβάτι με τον θυρωρό. Φεύγω αηδιασμένος, μπαίνω σ αυτό εδώ το μπαρ κι απάνω που ετοιμαζόμουνα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου, εμφανίζεσαι εσύ και...μου πίνεις το δηλητήριο
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:40

ΠΡΩΙΝΟ: 3 φέτες ψωμί με άφθονο βούτυρο και μαρμελάδα. Δύο τηγανιτά αυγά με μπέικον. 1 ποτήρι γάλα, 1 ποτήρι πορτοκαλάδα και ένα φλιτζάνι καφέ. Μετά 45 λεπτά ιππασία. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 πιάτα της αρεσκείας σας, σαλάτα με μπόλικο λάδι, τηγανιτές πατάτες, μπουγιουρντί, γλυκό και άφθονη κόκα κόλα ή μπύρα. Μετά 1.30 ώρα ιππασία. ΚΟΛΑΤΣΙΟ: 4 μπάλες παγωτό, 2 πάστες, μισό κιλό φράουλες. Μετά 45 λεπτά ιππασία. ΒΡΑΔΙΝΟ: 2 πίτσες απ'όλα με έξτρα τυρί και 1,5 λίτρο κόκα κόλα. Μετά 2 ώρες ιππασία. Η δίαιτα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα. Σε 20 μέρες το άλογο θα έχει χάσει τουλάχιστον 15 κιλά!!!!
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:41

Εύπορη αλλά μοναχική κυρία δημοσιεύει αγγελία ζητώντας σύντροφο: "Κυρία σεβαστής ηλικίας με αμύθητα πλούτη(κινητά, ακίνητα, καταθέσεις, κλπ)ζητά κύριο να τη συντροφέψει στο υπόλοιπο της ζωής της ο οποίος θα τηρεί τις εξής 3 προϋποθέσεις:1. Δε θα την εγκαταλείψει ποτέ, 2. Δε θα την χτυπήσει ποτέ, 3. Στο κρεβάτι θα είναι...ταύρος. Η αγγελία δημοσιεύεται, η κυρία περιμένει 1 εβδομάδα, 1 μήνα, 1 εξάμηνο, 1 χρόνο.... Έχει πια απελπιστεί:"Τι να τα κάνω τα πλούτη όταν δεν έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου!Θα με φάει η μαύρη μοναξιά!". Κι ενώ η κυρία μοιρολογεί χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Η κυρία ακούει το κουδούνι και τρέχει να ανοίξει. Έκπληκτη αντικρίζει έναν κύριο σε αναπηρικό καρότσι. -"Γεια σας", λέει ο κύριος. "Ήρθα για την αγγελία!!". Η κυρία μένει έκπληκτη αλλά προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη. - "Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά υπήρχαν και κάποιες προϋποθέσεις". -"Το γνωρίζω" -"Ναι, αλλά χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, εσείς δεν έχετε πόδια". -"Aρα δεν πρόκειται να φύγω ποτέ μακρυά σας". -"Ε, ναι....Ίσως έχετε δίκιο αλλά και πάλι χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω εσείς δεν έχετε και χέρια...". -"Aρα δεν πρόκειται ποτέ να σας χτυπήσω!". -"Ίσώς έχετε και πάλι δίκιο αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι υπήρχε και τρίτη προϋπόθεση!". -"Το πρόσεξα, κυρία μου, αλλά αν προσέξατε κι εσείς κατάφερα και χτύπησα το κουδούνι της πόρτας............." .
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:42

Είναι ένας νταλικέρης στην εθνική οπότε ξαφνικά βλέπει ένα μικρό κόκκινο ανθρωπάκι να του κάνει ώτο-στοπ. Ο νταλικέρης σταματάει και τότε το κόκκινο ανθρωπάκι του λέει: - "Γειά σου είμαι ο μικρός κόκκινος καραγκιόζης και θέλω να μου δώσεις κάτι να φάω!!" Τι να κάνει το τυπάκι του δίνει λίγο φαγητό. Μετά από λίγο όμως βλέπει ένα μικρό πράσινο ανθρωπάκι να του κάνει και αυτό σήμα και να του λέει: - "Γεια σου είμαι ο μικρός πράσινος καραγκιόζης και θέλω να με πας μέχρι το σπίτι μου." Ο νταλικέρης πράγματι πάει το πράσινο ανθρωπάκι σπίτι του, αλλά μετά απο λίγο βλέπει ένα μικρό κίτρινο ανθρωπάκι να του κάνει κι αυτό ωτο-στοπ. Τι να κάνει σταματάει και το μικρό κίτρινο ανθρωπάκι του λέει: - "Γεια σου είμαι ο μικρός κίτρινος καραγκιόζης και θέλω να μου δώσεις κάτι να πιω γιατί διψάω πολύ!" Ο νταλικέρης είχε αρχίσει να τα παίρνει αλλά έκανε υπομονή και του έδωσε λίγο νερό. Λίγα μέτρα όμως πιο κάτω βλέπει ένα μικρό μπλε ανθρωπάκι και εκνευρισμένος πριν προλάβει να του ζητήσει οτιδήποτε του λέει: - "Ξέρω, ξέρω είσαι ο μικρός μπλε καραγκιόζης και τι θέλεις;" - "....άδεια και δίπλωμα παρακαλώ!!"
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:44

Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά. Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος. - Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του. Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο. - Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του... - Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω! - Όντως. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε πολύ καλά... Βασικά Σωτήρη εγώ αν ήρθα εδώ σήμερα είναι για να σου πω κάποια πράγματα. - Καλά ή κακά; - Και τα δύο. - Πες τα καλά πρώτα... - Τα καλά είναι ότι περνάμε καταπληκτικά! Συναυλίες συνεχώς... Προχτές έπαιζε ο Bob Marley κι από κάτω όλοι πίναμε μαύρο και τραγουδούσαμε "No Woman No Cry"... Πριν μια βδομάδα έπαιξε ο Kurt Cobain με τον Jim Morisson, έχουν κάνει νέο γκρουπ πλέον... Ασε σου λέω, πολύ καλά σκηνικά... - Απίστευτο! Αυτό είναι καταπληκτικό!... Και τα άσχημα; Ποια είναι τα άσχημα; - Εχμ... βασικά... βγήκαν αφίσες... παίζεις το Σάββατο...
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:46

Ένας Αμερικανός βρίσκεται για δουλειές στη Σαουδική Αραβία και νοικιάζει ένα αυτοκίνητο. Εκεί που τρέχει με 150 στη μέση της ερήμου τον σταματάει ένα περιπολικό. "Κύριε, του λέει ο αστυνομικός, τρέχατε με 150 ενώ το όριο εδώ είναι 70". "Ε, καλά, λέει άνετα ο Αμερικάνος, πείτε μου πόσο είναι το πρόστιμο να τελειώνουμε γιατι βιάζομαι". Εδώ ισχύει ο Οθωμανικός νόμος, λέει αυστηρά ο αστυνομικός. Δεν έχει πρόστιμα. Θα σε πάμε στην πόλη και εκεί θα έρθει ο Αμπτούλ και θα σε γ..." Τον Αμερικάνο τον λούζει κρύος ιδρώτας. "Τι είναι αυτά που λέτε, εγώ είμαι Αμερικανός πολίτης, θέλω να δώ τον πρέσβη". Ο αστυνομικός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τον βάζει στο περιπολικό και τον πηγαίνει κατευθείαν στο δικαστή. Ο Αμερικάνος φωνάζει, διαμαρτύρεται αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μη μπορώντας να κάνει τίποτα άλλο περιμένει τη σειρά του. Φέρνουν τον πρώτο κατηγορούμενο που κατηγορούνταν για ληστεία. "Να του κόψετε το δεξί χέρι" αποφασίζει ο δικαστής. Φέρνουν το δεύτερο που κατηγορούνταν για βιασμό και αποφασίζει να του κόψουν τα δύο χέρια και να τον ευνουχίσουν. Φέρνουν τον τρίτο που κατηγορούνταν για φόνο και αποφασίζει να του κόψουν το κεφάλι. Γεμάτος αγωνία τότε ο Αμερικάνος γυρίζει στον Αμπτούλ που στεκόταν δίπλα του και του λέει: "Εμείς Αμπτούλ ένα γ..... και τελειώσαμε, έτσι ;..."
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Κυρ 23 Δεκ 2007, 15:41

Πάει ένας βλάχος σε ένα μπαρ. Αφού κάθισε στην μπάρα, άρχισε η μουσική να γίνεται πιο δυνατή. Παίρνει ένα ποτό και ρωτάει τον μπάρμαν: - Τι είναι αυτό πάνω από το μπαρ; - Ηχείο απαντάει ο μπάρμαν. - Τι είπες; το ξαναρωτάει - Ηχείο λέει πάλι ο μπάρμαν Και τότε του λέει ο βλάχος: - Σιγά μην είναι και η Μυτιλήνη!
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

dn se theloume edw re!!! exoume agio dhmhtrio emeis!!!!

Δημοσίευσηαπό 1C3MaN » Δευτ 24 Δεκ 2007, 02:24

ειναι 2 φιλοι και σηζητουν!!! ο 1 ειναι παμφτωχος και ο αλλος δν ξερει τι εχει!! Λεει ο φτωχος! τι δωρο πηρες ρε c στην γυναικα ς? ααα εγω της πηρα 1 φερραρι και 1 πορσε αμα δν τησ αρεσει η φερραρι να οδηγει την πορσε! εσυ τι της πηρες? ε λεει και ο αλλος εγω της πηρα 1 ζευγαρι παντοφλες και 1 δονητη! και ρωταει απο περιεργεια ο πλουσιος! καλα τις παντοφλες τις καταλαβαινω αλλα ο δονητης?? και απαντα ο φτωχος! αμα δν της αρεσουν οι παντοφλες να παει να γ........ει!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
1C3MaN
 
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2007, 01:27
Τοποθεσία: salonica

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Δευτ 24 Δεκ 2007, 09:22

Ένας αστυνομικός έχει σταματήσει έναν οδηγό για υπερβολική ταχύτητα. -Μπορώ να δω το δίπλωμά σας; -Α, δεν έχω, μου αφαιρέθηκε λόγω point system. -Μπορώ να δω την άδεια για το όχημα; -Μα δεν είναι δικό μου το αυτοκίνητο, το έκλεψα. -ΤΟ ΚΛΕΨΑΤΕ; -Σωστά, για να σκεφτώ, νομίζω ότι είδα πριν την άδεια στο ντουλαπάκι όταν έβαλα μέσα εκεί το πιστόλι μου. -Υπάρχει πιστόλι στο αμάξι; -Ναι κύριε, εκεί το έβαλα, όταν πυροβόλησα και σκότωσα την γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητο και μετά έβαλα το πτώμα πίσω στο πορτ-μπαγκάζ. -Υπάρχει ΠΤΩΜΑ στο αυτοκίνητο; -Σωστά, κύριε. Μετά από όλα αυτά ο αστυνομικός καλεί τον αρχηγό. Και σύντομα το αυτοκίνητο περικυκλώνεται από αστυνομικά. Ο αρχηγός πλησιάζει τον οδηγό για να χειριστεί την κατάσταση. -Κύριε μπορώ να δω το δίπλωμά σας; -Φυσικά, ορίστε, νάτο. -Μάλιστα είναι ΟΚ, και σε ποιόν ανήκει το αυτοκίνητο; -Δικό μου είναι, να και η άδεια. -Θα μπορούσατε να ανοίξετε το ντουλαπάκι, υπάρχει εκεί όπλο; -Βεβαίως, κοιτάξτε, δεν υπάρχει τίποτα. -Σας πειράζει να ανοίξετε και το πορτ-μπαγκάζ; Μου είπαν ότι έχετε βάλει ένα πτώμα εκεί. -Δεν υπάρχει πρόβλημα, κοιτάξτε. -Aδειο κι αυτό!!! Μα δεν καταλαβαίνω, ο αστυνομικός που σας σταμάτησε μας είπε ότι του είπατε ότι δεν είχατε δίπλωμα, ότι κλέψατε το αμάξι, ότι υπήρχε όπλο στο ντουλαπάκι, και ότι υπήρχε ένα πτώμα. -Α καλά! στοιχηματίζω ότι θα σας είπε ότι έτρεχα ΚΑΙ με υπερβολική ταχύτητα!
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Δευτ 24 Δεκ 2007, 09:22

Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά: "Παιδιά ποιο μέρος του σώματος του άνδρα όταν ερεθιστεί πολύ μεγαλώνει μέχρι και 10 φορές;" Τότε σηκώνεται η Αννούλα και λέει: "Κυρία θα έπρεπε να ντρέπεστε! Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε σε μικρά παιδιά! Θα το πω στους γονείς μου και στο διευθυντή και θα χάσετε τη δουλειά σας!". Η δασκάλα την αγνοεί και ξανακάνει την ερώτηση. Σηκώνετε ο Τοτός και λέει: "Η κόρη του ματιού". "Μπράβο Τοτέ", λέει η δασκάλα και γυρνάει στην Αννούλα λέγοντάς της: "Όσο για σένα έχω να σου πω 3 πράγματα: Πρώτον έχεις πολύ βρώμικο μυαλό, Δεύτερον είσαι αδιάβαστη, και Τρίτον όταν μεγαλώσεις θα πάρεις μια πολύ μεγάλη απογοήτευση!!!"
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Δευτ 24 Δεκ 2007, 09:23

Η ΜΙΑ -η Μαρια μού ειπε οτι τής ειπες το μυστικο που σού ειχα πει να μην της πεις! Η ΑΛΛΗ(θιγμενη) -και τής ειπα να μη σού πει οτι τής το ειπα! Η ΜΙΑ -καλα,τοτε,μην τής πεις οτι σού ειπα οτι μού το ειπε
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Δευτ 24 Δεκ 2007, 09:25

Δυο ψυχιατροι τα λενε.Ρωταει ο ενας -ποια ηταν η πιο δυσκολη περιπτωση σου; -ειχα εναν ασθενη που ζουσε εντελως στον κοσμο της φαντασιας του.Πιστευε οτι ενας θειος του απο την Λατινικη Αμερικη θα πεθαινε και θα τού αφηνε τεραστια περιουσια.Απο το πρωι μεχρι το βραδυ περιμενε να λαβει επιστολη απο καποιο συμβολαιογραφο.Ζουσε σε πληρη αδρανεια.Δεν εβγαινε απ το σπιτι,καθοταν και περιμενε αυτο το φανταστικο γραμμα απο τον φανταστικο θειο του...Η δουλειά μου μαζι του μού πηρε οχτω χρονια. -και το αποτελεσμα; -μια καθημερινη μαχη,κυριολεκτικα,επι οχτω χρονια.Σχεδον ειχε αποθεραπευθει,οταν εφτασε αυτο το ηλιθιο γραμμα.
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

Δημοσίευσηαπό hulk4teo » Τετ 26 Δεκ 2007, 21:50

Ότι πρέπει!!


Το 10χρονο αγοράκι κάνει βόλτες μαζί με τη μαμά του στο χωριό τους και ξαφνικά ο μικρός βλέπει ένα γαϊδούρι που έχει στύση.
Ρωτάει τη μητέρα του: "μαμά, τι είναι αυτό που κρέμεται από του γαϊδούρι;"
Tου λέει η μητέρα του: "είναι το "πουλάκι" του παιδί μου και έχει μεγαλώσει".
"Τόσο είναι μαμά και του μπαμπά μου;" ρωτάει ξανά ο μικρός!
Και η μαμά: "Αχ παιδάκι μου, όχι, του μπαμπά σου είναι μικρό αλλά.... του γαϊδουριού, τώρα που το σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει.."!
Άβαταρ μέλους
hulk4teo
 
Δημοσιεύσεις: 474
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:59

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ανέκδοτα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες