Ήταν καθαρό πέναλτυ, όπως καθαρή ήταν και η αποβολή του Πούγγουρα, και ίσως του παίκτη που ανέτρεψε τον Misic που έμπαινε μόνος του στην περιοχή.ramboutla έγραψε:Ξαναβλέπω το πέναλτι.
Ναι βρισκει την μπάλα ο Ινσούα, η οποία ξαναβρισκει στο πόδι του Πέλκα και κυλάει μπροστά του. Δηλαδή μένει στην κατοχή του και έχει το πλεονέκτημα στην φάση. Την ίδια στιγμή όμως ο Ινσούα εκτός από μπάλα βρίσκει ξεκάθαρα και το πόδι του Πέλκα με αποτέλεσμα να τον βγάζει εκτός φάσης.
ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ και αφήστε μερικοί τα περί αμφισβητούμενου.
ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 05 Φεβ 2020, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι έγινε ρε;
Ακουγόταν η κερκίδα;
Αφού ήταν μέσα άντρες κι όχι παιδάκια για σελφι να πούμε.
ΠΑΟΚ ρε
Λάμπρου μέσα από το γήπεδο, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακουγόταν η κερκίδα;
Αφού ήταν μέσα άντρες κι όχι παιδάκια για σελφι να πούμε.
ΠΑΟΚ ρε
Λάμπρου μέσα από το γήπεδο, ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχαρητήρια στην ομαδα. Μου εδωσε χαρα, καθως μονο το αποτέλεσμα ειδα λογω δουλειάς. Θα περιμενω καποιο τορεντ να το δω τις επομενες μέρες. Πολύ καλό σκορ! Μπορουσαμε παραπάνω οντως ή ήτανε ενα δίκαιο σκορ βάσει ευκαιριών;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 05 Φεβ 2020, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ρε Λαμπρου παιχταρα γαμω! Και μην ακουσω οτι εχασε ευκαιριες, σημερα δε μπηκαν αυριο θα μπουν. Η ουσια ειναι πως το παιδι ειναι ο ορισμος του επιτελικου! Φερειρα μη δω Πελκα παλι βασικο να παραπαταει μονος του σε ολο το ματς θα ακουσεις τα καντηλια του αιωνα!
Βελτιωμενος Βαρελα στο 2ο για αυτο εδεσε η αμυνα.
Βιερινια τρομερος σαν δεξι μπακ, θα ηθελα πολυ να δω Βιερινια μπακ εκει με Ματος δεξι εξτρεμ!
Επιτελους Ακπομ βασικο, ο Σβι φαινεται θολωμενος.
Το κεντρο πολυ καλυτερο με μισιτς και βελτιωμενο μαου.
Παμε για προκριση
ΥΓ - Το καλοκαιρι θελουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑ χαφ διπλα στον Μισιτς και μπακ απ Μαου και Εσιτι.
Βελτιωμενος Βαρελα στο 2ο για αυτο εδεσε η αμυνα.
Βιερινια τρομερος σαν δεξι μπακ, θα ηθελα πολυ να δω Βιερινια μπακ εκει με Ματος δεξι εξτρεμ!
Επιτελους Ακπομ βασικο, ο Σβι φαινεται θολωμενος.
Το κεντρο πολυ καλυτερο με μισιτς και βελτιωμενο μαου.
Παμε για προκριση
ΥΓ - Το καλοκαιρι θελουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑ χαφ διπλα στον Μισιτς και μπακ απ Μαου και Εσιτι.
Ελα ρε σουρμε τωρα. ειπαμε στηριξη αλλα εσυ το μαμας το πράγμα.
Ο μαουριτσιο δεν βλεπεται.
Φοβικος, επικινδυνος και μονιμα η μπαλα πισω.
Ο Μισιτς μονος του κρατησε το κεντρο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μαουριτσιο δεν βλεπεται.
Φοβικος, επικινδυνος και μονιμα η μπαλα πισω.
Ο Μισιτς μονος του κρατησε το κεντρο.
Απαράδεκτο να μην ξεφτιλίσουμε το πράσινο ανέκδοτο του Αλαφούζου. Μένουν ακόμα 3 παιχνίδια με τα πλέυ οφ, στα οποία πρέπει να βάλουμε 2ψήφιο αριθμό γκολ σε αυτές τις ύπουλες κότες, τις βρωμιάρες νυφίτσες.
- navigator11
Δεν μπορώ να δηλώσω και ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Έπρεπε να έχει κριθεί ήδη από σήμερα η υπόθεση. Παιχνίδι για τρίμπαλο, μην πω ντόρτι, τελειώνει μόνο με 2-0. Τουλαχιστον ψυχολογικά θα βοηθήσει το αποψινό. Χρειάζεται πιο δυνατή συνέχεια. Και πιστεύω πολύ στην ομάδα. Θα τα καταφέρουν.
- invincible
Βιερινια βασικός μονο δεξι μπακ , Λαμπρου δεύτερος επιθετικός, Ματος αντί Λημνιου Δεξί τρεμ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος invincible την Τετ 05 Φεβ 2020, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο δευτερο ημιχρονο πολυ καλοι. Λημνιος εξτρεμ δεν υπαρχει. Πελκας παικτης δεν υπαρχει. Ο Γιαννουλης ή κλαταρε ή κανει διαχείριση για να μην κλαταρει. Βιερινια το καλυτερο του ματς φετος σε θεση που την εφαγε με το κουταλι στη Γερμανια. Μπισε ξεκαθαρα χωρις ρυθμο, οπως και ο Λαμπρου που ηταν παρα πολυ καλος.
Φανηκε οτι δεν χρειαζεται εξαρι για να παρεις ενα ματς, ελπιζω να μην ξαναδουμε Εσιτι. Πρεπει κατι να γινει με τον Βαρελα, δεν μπορει ο ανθρωπος αριστερα και δεν φταιει αυτος. Τελος απορω αν και γιατι θα ξαναπαιξει ο Ζιφκοβιτς την Κυριακη.
Φανηκε οτι δεν χρειαζεται εξαρι για να παρεις ενα ματς, ελπιζω να μην ξαναδουμε Εσιτι. Πρεπει κατι να γινει με τον Βαρελα, δεν μπορει ο ανθρωπος αριστερα και δεν φταιει αυτος. Τελος απορω αν και γιατι θα ξαναπαιξει ο Ζιφκοβιτς την Κυριακη.
Υπήρχαν πολλά προβλήματα αλλά σαφώς είναι καλύτερη η εικόνα. Αν περιμέναμε καμία μεταμόρφωση ολική δε θα ξέραμε τι μας γίνεται.
Ο τσόχα είναι για σουτια.
Ο Πέλκας νομίζω ότι έχει τελειώσει και ο μαου επίθεσης. Με κανονικό παίκτη στη θέση του θα ήμασταν άλλη ομάδα. Ο μαου ή παίρνει φάουλ και κόβει την ομάδα ή γυρίζει πίσω και κόβει την ομάδα. Κρίμα.
Κουρασμένος ο Σβι, ξεκινά τον ακπομ ρε μεγάλε.
Αυτά τα ολίγα και προχωράμε.
Ο τσόχα είναι για σουτια.
Ο Πέλκας νομίζω ότι έχει τελειώσει και ο μαου επίθεσης. Με κανονικό παίκτη στη θέση του θα ήμασταν άλλη ομάδα. Ο μαου ή παίρνει φάουλ και κόβει την ομάδα ή γυρίζει πίσω και κόβει την ομάδα. Κρίμα.
Κουρασμένος ο Σβι, ξεκινά τον ακπομ ρε μεγάλε.
Αυτά τα ολίγα και προχωράμε.
Σου απαντησα για Μαουριτσιο πιο πανω.sourmenetes έγραψε:Δε σ άρεσε ο μαου σήμερα;; που πήγε το κέντρο του βαζελου;;Gospi έγραψε:Απλα το καλοκαιρι πρεπει να αποχωρησουν Μπισε Μαου και Πελκας.
Να ερθουν νεοι πιο αθλητικοι και πιο κανονικοι ποδοσφαιριστες.
Κυρίαρχοι ήταν μαζί με Μισιτς.
Επίσης είδες που σου είπα για αντελινο από πίσω. Άλλος παίκτης.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα του Βιειρινια ειχες απολυτο δικιο και χαιρομαι γ αυτο γτ τον αρχηγο τον 3χω καψουρα, και πονουσε η καρδια μου να τον βλεπω να ταλαιπωρειται μπροστα.
Το θεμα ειναι τωρα π θα επιστρεψει ο Ματος τι θα κανεις? Που θα τον εβαζες?
- Maximus
«Καθαρό» προβάδισμα με… θολό τρόπο ο ΠΑΟΚ!
Τίτλος από Σπορ φμ, έτσι για να σας φτιάξω βραδυατικα, για τον πόλεμο που τρώμε...
Τίτλος από Σπορ φμ, έτσι για να σας φτιάξω βραδυατικα, για τον πόλεμο που τρώμε...
- navigator11
φυσικα θολος ο τρόπος.
Αν ειχε δωσει 2 κοκκινες στον Βαζελο θα ειχαμε βαλει αλλα 2 γκολακια, αλλά τις εκανε γαργαρα!
Αν ειχε δωσει 2 κοκκινες στον Βαζελο θα ειχαμε βαλει αλλα 2 γκολακια, αλλά τις εκανε γαργαρα!
Μπισεσβαρ αριστερά Λάμπρου όπως σήμερα ακπομ κ λημνιος κ έχεις ταχύτατη επίθεση κ δυο παίχτες με αρτιότητα κ δημιουργία Λάμπρου μπισε κ ακπομ λημνιο πιο physical