Στέλιος Ηλιάδης
- LittleJohn
Re: Στέλιος Ηλιάδης
Δεν εκανε και τιποτα το σπουδαιο,αλλα δεν μου φανηκε καθολου κακος,οπως λενε καποιοι.
Σιγουρα εχει πολλες αδυναμιες,αλλα πιστευω οτι ηταν 1000 φορες καλυτερος απ' οτι θα ηταν ο Βερον,αν επαιζε αυτος προχθες.Το καλοκαιρι μπορουμε να βρουμε και καποιον καλυτερο για να αναπληρωσουμε την θεση του και να γεμισουμε τον παγκο αν φυγει,για φετος πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι μια χρησιμοτατη λυση για το rotation
Σιγουρα εχει πολλες αδυναμιες,αλλα πιστευω οτι ηταν 1000 φορες καλυτερος απ' οτι θα ηταν ο Βερον,αν επαιζε αυτος προχθες.Το καλοκαιρι μπορουμε να βρουμε και καποιον καλυτερο για να αναπληρωσουμε την θεση του και να γεμισουμε τον παγκο αν φυγει,για φετος πιστευω οτι θα μπορουσε να ειναι μια χρησιμοτατη λυση για το rotation
από άτσαλα και σκυλισια χαφάκια στυλ ηλιάδη αλλο τίποτα το ελλάντα. το μόνο εν αφθονία είδος.
ούτε κρύο ούτε ζεστη αν φυγει.
ούτε κρύο ούτε ζεστη αν φυγει.
σε αντιθεση με την πλειοψηφια.θεωρω τον ηλιαδη καλο παιχτη ασχετα απο οτι δεν μπορουσε να κανει κοντρολ.ο παιχτης ειναι σκυλος και προσωπικα καβλωνω οταν τον βλεπω μεσα γτ το παιδι τρεχει δν περπαταει αλλα ολη την ωρα τρεχει.και κατα την γνωμη μου στο παιχνιδη με την λαρισα εκανε πολυ δουλεια που δν φανηκε γτ αυτη ειναι η θεση του.κατι ακουγεται για αρη οτι θα παει δν ξερω μακαρι να τον κρατησουμε!!!
ετσι φαινεται οτι εκει θα καταληξει......εγω του ευχομαι καλη επιτυχια οπου και να παει.....προσφερε, ειχε ηθος και τιμησε κατα το δυνατο τη φανελα μας σε δυσκολους καιρους....μακαρι να εμενε αλλα δεν βελτιωθηκε ποτε στις αδυναμιες του......το μοναστηρι ναναι καλα
Οσο προσεφερε προσεφερε στην ομαδα και σε καιρους δυσκολους. Ομως το παλικαρι δεν μπορει παραπανω κι αυτο φαινεται......Κριμα γιατι καποιοι τον ελεγαν ''νεο Ζαγορακη''
Κρίμα που θα φύγει το πηγαίνω πολύ.Μακάρι να μη πάει στο ερπετό και όπου αλλου πάει να βρει μια καλή ποδοσφαιρική στέγη.
+10000000
καλη τυχη στην καριερα του.
υγ:φανταστειτε την δευτερα να παει και να ανανεωσει

καλη τυχη στην καριερα του.
υγ:φανταστειτε την δευτερα να παει και να ανανεωσει

Απο τη μια δεν μας κανει απο την αλλη λυπομαστε που φευγει.
Οπως και να 'χει ειχε προσφορα σε καιρους δυσκολους οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω.
Αν ειναι να φυγει στο καλο και αν ειναι να μεινει δεν θα με χαλαγε καθολου!
Οπως και να 'χει ειχε προσφορα σε καιρους δυσκολους οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω.
Αν ειναι να φυγει στο καλο και αν ειναι να μεινει δεν θα με χαλαγε καθολου!
- Christos04
Να δείτε που ο Ηλιάδης θα είναι η έκπληξη της νέας χρονιάς.
Όπως έχω αναφερθεί και για τον Μπαλάφα...νομίζω ότι έχει ΠΟΛΥ προοπτική και θέλω να πιστεύω ότι ακούει και μαθαίνει και σύντομα θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Ζω στο εξωτερικό και δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Super League,αλλά δε νομίζω να υπάρχουν πολλά ελληνόπουλα 6-8αρια αυτή τη στιγμή - οι θέσεις αυτές όπως παίζονται στο συχρονο ποδοσφαιρο θέλουν δουλειά. Ακόμα παίζει εθνική ελπίδων, να μην ξεχνιόμαστε ε!
Ο Ζαγοράκης όταν ήρθε σε μας πιτσιρικάς έπαιζε δεξί μπακ....
Όπως έχω αναφερθεί και για τον Μπαλάφα...νομίζω ότι έχει ΠΟΛΥ προοπτική και θέλω να πιστεύω ότι ακούει και μαθαίνει και σύντομα θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Ζω στο εξωτερικό και δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Super League,αλλά δε νομίζω να υπάρχουν πολλά ελληνόπουλα 6-8αρια αυτή τη στιγμή - οι θέσεις αυτές όπως παίζονται στο συχρονο ποδοσφαιρο θέλουν δουλειά. Ακόμα παίζει εθνική ελπίδων, να μην ξεχνιόμαστε ε!
Ο Ζαγοράκης όταν ήρθε σε μας πιτσιρικάς έπαιζε δεξί μπακ....
Φίλε πατά 25 σιγά μην παίζει και ελπίδων...έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό απ'εκεί,όπως και ο μπαλάφας...
Τώρα από μας ελπίδων παίζει ο αθανασιάδης και όταν ήταν ο γεωργίου και ο κυριακίδης τους καλούσε και αυτούς ενίοτε..

Τώρα από μας ελπίδων παίζει ο αθανασιάδης και όταν ήταν ο γεωργίου και ο κυριακίδης τους καλούσε και αυτούς ενίοτε..

Εγώ θέλω να πώ στο Στελάκη καλή τύχη όπου και αν πάει ακόμα και στο ερπετό.Γιατί ο Παοκτσής δεν μοιάζει με τα γλοιώδη ερπετά που όταν φεύγει κάποιος παίκτης τους τον βγάζουν αυτόματα άχρηστο και τον καταριούνται.
Δεν ταίριαξε στην χημεία,δεν πήρε ευκαιρίες δεν έκατσε τελικά η φάση αλλά δεν είναι και άχρηστος ο παίκτης.Απλά δεν κάνει γιά αυτόν τον ΠΑΟΚ.Τέλος....
Δεν ταίριαξε στην χημεία,δεν πήρε ευκαιρίες δεν έκατσε τελικά η φάση αλλά δεν είναι και άχρηστος ο παίκτης.Απλά δεν κάνει γιά αυτόν τον ΠΑΟΚ.Τέλος....
Μακάρι ο Στέλιος να μείνει δυστυχώς δεν πήρε της ίδιες ευκαιρίες σε σύγκρισή με άλον στην ηλικία του, πιστεύω πως θα μείνει
Εάν ισχύσουν όσα λένε για μίνιμουμ έναν αριθμό γηγενών αθλητών στις ομάδες τους, ο Ηλιάδης θα παραμείνει στο ρόστερ και για την επόμενη χρονιά..
Ιδωμεν..
Ιδωμεν..
Μακάρι να μείνει αλλα δε νομίζω να θέλει να είναι ακόμα μια χρονια μεταξύ εξέδρας και πάγκου.
Αυτά τα περί γηγενών παικτών, νομίζω πως αφορούν και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.
Κάτι άκουσα ότι το 50%, τουλάχιστον, των παικτών της αποστολής θα πρέπει να είναι Ελληνες ή κάτι παρεμφερές..
Κάτι άκουσα ότι το 50%, τουλάχιστον, των παικτών της αποστολής θα πρέπει να είναι Ελληνες ή κάτι παρεμφερές..