λογικο. θα φανει απ τον αντικαταστατη του.navigator11 έγραψε:Πήρε κάπου στο twitter το μάτι μου πως υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος της εφέσεων της επο; Και ρίχνοντας ένα βλέφαρο μόλις, ισχύει το νέο. Πώς σας φαίνεται;
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Μην περιμένετε να ακούσετε κάτι που δεν έχει λεχθεί εδώ μέσα... απλά πρέπει κάποια πράγματα να ακουστούν και παραεξω
Ωραία τα λέει ο Σπυρόπουλος
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
navigator11 έγραψε:Πήρε κάπου στο twitter το μάτι μου πως υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος της εφέσεων της επο; Και ρίχνοντας ένα βλέφαρο μόλις, ισχύει το νέο. Πώς σας φαίνεται;
νικη μικρη μεν αλλα νικη των γαυρων
- Maximus
Re: Προπαγάνδα και
Είπε μεγάλη μαλακια στο τέλος για τον Πανιώνιο και το βλέμμα του τα έλεγε όλα, μάλλον το κατάλαβε...pilotos έγραψε:Ωραία τα λέει ο Σπυρόπουλος
Αλέξη μου,στην σούπα την χάλασε ο δανεικός του βαζελου, άσε μας τώρα με τον Πανιώνιο που δεν είναι στο άρμα του γαυρου!
Μην μας το παίζεις ισαποστακιας τώρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 30 Ιαν 2020, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Προπαγάνδα και
Δηλαδή ??pilotos έγραψε:Ωραία τα λέει ο Σπυρόπουλος
Δυστυχως αυτη ειναι και η θεση της ΠΑΕ.Εχεις δεν να αναφερονται ποτε στον Μητσοτακη;Προφανως ο Αυγενακης ειδε φως και μπηκε μονος του,δεν τον ορισε κανενας σε αυτη τη θεση.Dimitris_L4 έγραψε:Ρε σεις τι γίνεται... Ο Βασιλόπουλος είναι δυνατόν να λέει ότι δν εχει καμια ευθυνη ο πρωθυπουργός??? Παρά μόνο ο Αυγενάκης??? Συνελθε ρε...
Η Ξάνθη δυσκόλεψε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπαtrouman έγραψε:Δηλαδή ??pilotos έγραψε:Ωραία τα λέει ο Σπυρόπουλος
- V-olakiotis
Έρχονται αποκαλύψεις είπε ο Βόγλης!
Θα μας τα πει η Λυμπεράκη στο δελτίο ειδήσεων!
Ο Παπαθεοδώρου είναι άντερο!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Θα μας τα πει η Λυμπεράκη στο δελτίο ειδήσεων!
Ο Παπαθεοδώρου είναι άντερο!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Το ασπρόμαυρο στο πάνελ όλα τα λεφτά
ρε παιδια δεν μπορεις να πας σε μετωπικη με τον βλακα τον κουληdtown έγραψε:Δυστυχως αυτη ειναι και η θεση της ΠΑΕ.Εχεις δεν να αναφερονται ποτε στον Μητσοτακη;Προφανως ο Αυγενακης ειδε φως και μπηκε μονος του,δεν τον ορισε κανενας σε αυτη τη θεση.Dimitris_L4 έγραψε:Ρε σεις τι γίνεται... Ο Βασιλόπουλος είναι δυνατόν να λέει ότι δν εχει καμια ευθυνη ο πρωθυπουργός??? Παρά μόνο ο Αυγενάκης??? Συνελθε ρε...
δεν γινεται και δεν αφορα το γηπεδο η πιθανες παρεμβασεις ενατιον σου
βαρας μεχρι τελους αυγενακη..
- Maximus
Κρατάμε τα προσχήματα ρε, χαλαρώστε... Δεν συμφέρει ολομέτωπη αντιπαράθεση.dtown έγραψε:Δυστυχως αυτη ειναι και η θεση της ΠΑΕ.Εχεις δεν να αναφερονται ποτε στον Μητσοτακη;Προφανως ο Αυγενακης ειδε φως και μπηκε μονος του,δεν τον ορισε κανενας σε αυτη τη θεση.Dimitris_L4 έγραψε:Ρε σεις τι γίνεται... Ο Βασιλόπουλος είναι δυνατόν να λέει ότι δν εχει καμια ευθυνη ο πρωθυπουργός??? Παρά μόνο ο Αυγενάκης??? Συνελθε ρε...
Αν και νομίζω σε μια ανακοίνωση κάτι ειπώθηκε.
Τέλος πάντων σίγουρα θα υπάρξει πλέον υπόγειος πόλεμος, αλλά και μιντιακος...
θελω να περιμενω γιατι υποτιθεται οτι ερχονται αποκαλυψεις, ωστοσο μεχρι στιγμης, δε βλεπω κατι το αποφασιστικο σε οτι αφορα την εκβαση των πραγματων υπερ μας. δλδ, θυμαμαι ποσο δεμενο ειχαμε το θεμα με τον θεατρινο τον γκαρσια και πως γυρισε μετα εναντιον μας, και βλεπω οτι τωρα ξεκιναμε απο λιγοτερο πλεονεκτικη θεση.
εχει σαφεστατα αλλαξει ο τονος μας, αλλα επι της ουσιας δεν ειδα κατι αποφασιστικης σημασιας. η συνθεση της επιτροπης ειναι το πιο ισχυρο χαρτι ως τωρα.
εχει σαφεστατα αλλαξει ο τονος μας, αλλα επι της ουσιας δεν ειδα κατι αποφασιστικης σημασιας. η συνθεση της επιτροπης ειναι το πιο ισχυρο χαρτι ως τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Πέμ 30 Ιαν 2020, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και πολυ καλα εκανε γιατι ή θα επρεπε να μας καψει για να φανει δικαιος ή να τον φανε ζωντανο στα καναλια του μαρινακη επειδη ο γιος του δουλευει στο Open.navigator11 έγραψε:Πήρε κάπου στο twitter το μάτι μου πως υπέβαλε παραίτηση ο πρόεδρος της εφέσεων της επο; Και ρίχνοντας ένα βλέφαρο μόλις, ισχύει το νέο. Πώς σας φαίνεται;
Και αν σου πω πως δεν είναι, φέτος τουλάχιστον;Maximus έγραψε:Είπε μεγάλη μαλακια στο τέλος για τον Πανιώνιο και το βλέμμα του τα έλεγε όλα, μάλλον το κατάλαβε...pilotos έγραψε:Ωραία τα λέει ο Σπυρόπουλος
Αλέξη μου,στην σούπα την χάλασε ο δανεικός του βαζελου, άσε μας τώρα με τον Πανιώνιο που δεν είναι στο άρμα του γαυρου!
Μην μας το παίζεις ισαποστακιας τώρα!