Αφού κοιμούνταιnavigator11 έγραψε:Ανακοινωσούλα νέα η παε. Κάπως αιχμηρή μου φάνηκε![]()
![]()
Ακόμα κοιμούνται, κυριολεκτικά. Έτοιμη από χτες την είχαν.pilotos έγραψε:Αφού κοιμούνταιnavigator11 έγραψε:Ανακοινωσούλα νέα η παε. Κάπως αιχμηρή μου φάνηκε![]()
![]()
Δε θα γίνουμε εμείς σοφότεροι, αν δώσουν το σκεπτικό, μπορεί να έχει και συμπληρώματα... Διατροφής
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και είχαν βάλει και την ώρα 11:02 για ξεκαρφωμα, σωστό σε βρίσκω!!!navigator11 έγραψε:Ακόμα κοιμούνται, κυριολεκτικά. Έτοιμη από χτες την είχαν.pilotos έγραψε:Αφού κοιμούνταιnavigator11 έγραψε:Ανακοινωσούλα νέα η παε. Κάπως αιχμηρή μου φάνηκε![]()
![]()
Δε θα γίνουμε εμείς σοφότεροι, αν δώσουν το σκεπτικό, μπορεί να έχει και συμπληρώματα... Διατροφής
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκνευρίστηκε. Δεν τη σήκωσε τη σκευωρία ο οργανισμός του. Σου λέει, έτσι είστε ρε μ@υνι@; Κι εγώ παραιτούμαι, ενώ γνωρίζω ότι σε κανένα 10ημερο μαξ θα με είχαν σουτάρει ούτως ή άλλως, και περιμένω να γίνει 11-12 το βράδυ για να πάω να συμβουλευτώ τον Τζουγανάτο. Θα σας δείξω εγώ.sourmenetes έγραψε:Δε νομίζω να έχει βγει πιο επιθετική ανακοίνωση εβερ...
Επίσης ο κος Μπραουδακης γιατί παραιτήθηκε;;;
Έκανε κακάκια;;;
Τι έγινε;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που υπάρχει αυτή η ανακοίνωση;;nikos123 έγραψε:ανακοινωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020.
Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!
Εδώ (ΦΒ):dragon έγραψε:Που υπάρχει αυτή η ανακοίνωση;;nikos123 έγραψε:ανακοινωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020.
Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!
dragon έγραψε:Που υπάρχει αυτή η ανακοίνωση;;nikos123 έγραψε:ανακοινωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ