Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Φαίνεται να υπάρχει μια κάποια αντεπίθεση. Αισιόδοξος δεν είμαι αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.
αυτοι δεν το χρειαστηκαν φιλε, αυτη ειναι η διαφορα..
-
Ε καλα το οτι οι δικηγοροι του γαυρου, μαζι με υπαλληλο του υφυπουργου συναντηθηκαν 11 το βραδυ με δικηγορο που ειχε συναντηθει με μελος της επιτροπης νωριτερα, δεν το λες και λιγο.
Τι να χρειαστουν?
Ακομα δεν εχουν δωσει στην δημοσιοτητα το σκεπτικο της απόφασης!
Οσο περναει η ωρα πιστευω πως τα εχουν κανει μπαχαλο!!
Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Ακομα δεν εχουν δωσει στην δημοσιοτητα το σκεπτικο της απόφασης!
Οσο περναει η ωρα πιστευω πως τα εχουν κανει μπαχαλο!!
Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Είπαμε, αρκετό για να ανοίξουν τις συνομιλίες.
ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Ξερει κανεις το βαθμο συγγενειας του Σαχπαζιδη με τον Σαββιδη?
Ε άμα είναι ανιψιός 3mpafos4 έγραψε:Ξερει κανεις το βαθμο συγγενειας του Σαχπαζιδη με τον Σαββιδη?
Αυτό το πουλεν κάλεσε ο Α.Σ για ενημέρωση
Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το βράδυ ο γραμματέας της «γαλάζιας» Κ.Ο. και βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης παίρνει ο ίδιος προσωπικά τηλέφωνο τους βουλευτές, ειδικά των ...επίφοβων περιοχών και τους τονίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η παρουσία τους στην ψηφοφορία είναι επιβεβλημένη.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... iagrafetai
Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το βράδυ ο γραμματέας της «γαλάζιας» Κ.Ο. και βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης παίρνει ο ίδιος προσωπικά τηλέφωνο τους βουλευτές, ειδικά των ...επίφοβων περιοχών και τους τονίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η παρουσία τους στην ψηφοφορία είναι επιβεβλημένη.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... iagrafetai
Dimitris_L4 έγραψε:Ανέβασε τ βίντεο εδώ να τ παρουμε όλοι να το ανεβάσουμε σε όλα τα μέσα στο ίντερνετ..icue έγραψε:Ρε ειναι δυνατον ο Γεωργιου να ηξερε απο τις 9 Ιανουαριου για το -10 και το -5;Τωρα το ειδα το βιντεο που το ανεφερε ενας φιλος πιο πανω. Ουτε τα νουμερα δεν αλλαξε ο φελος για το ξεκαρφωμα.
Αυτο το ακουσα και σε εκπομπη της αλλης γλιτσας του βερβελε(ναι ειμαι λιγο μαζοχας και ακουω τετοιες εκπομπες)
Βγηκε λοιπον ΠΑΟΚτσης ακροατης και του ειπε οτι σε εκπομπη παλαιοτερη ειχε προβλεψει αφαιρεση βαθμων.Πως στο διαολο εκαναν τετοια προβλεψη απο τη στιγμη που συμφωνα με το νομικο πλαισιο πριν την τροπολογια Αυγενακη η θα πεφταμε η θα σωζομασταν?Αφαιρεση βαθμων δεν προβλεπονταν απο πουθενα.Ο γαυρος Αρδ εκει εχασε τη μιλια του και ελεγε κατι ασχετα...Ας ξυπνησουν εκει στην ΠΑΕ και ας το ψαξουν.Ολες οι εκμπομπες ειναι πλεον αποθηκευμενες στο ιντερνετ.
Πριν μια εβδομάδα έγινε η συνάντηση των big 4.jibbie έγραψε:εγω νομιζω οτι εχουμε κι αλλα
Υπάρχουν βίντεο του Βαγγέλα και του Ιβάν.
Ο χοντρός προσήλθε στην σύσκεψη σαν την μεγάλη Παρασκευή και ο Ιβάν με τον αέρα του γαμαω.
Άντε ο δικός μας είναι μπούφος, ο βαγγελας δεν ήξερε και ήταν σαν κλαμενο...
Παρά ταύτα δύσκολη η φάση.
-
Πολύ σιωπή απ τον γκευ και τον γεροξεκουτη. Πείτε με βιτσιοζο, όνειροπολο, ότι θέλετε. Έχει αρχίσει και με φτιάχνει πολύ το πράγμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο το πρωτυτερα που γραφεται εχει τεραστια σημασια.Αν υπαρχουν αποδειξεις οτι βρεθηκε διαδοχικα με τους εκπροσωπους του γαυρου και μελος της ΕΕΑ μιλαμε πραγματικα για μεγαλη αποκαλυψη.Αν το πρωτυτερα ειναι καποιες μερες πριν θα πρεπει να συνοδευεται με επιπλεον στοιχεια τα οποια και ελπιζω να εχουμε.
- Dimitris_L4
Εγώ απλά να θυμίσω ότι προπερσι με τν Π. Γ. Τν Γκαρσία(τν οσκαρ) φαινόταν όλα να είναι υπέρ μας κ ξαφνικά ο γκέι δικαιώθηκε.. Τα ίδια κ με κομινη.. Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι..
Μπραουδακης ο αεχτσης αντικειμενικος δημοσιογράφος γιουσουφακι του καραπαπαρα.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk