Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Ριαν_Καπαγιαννιδης » Παρ 24 Ιαν 2020, 12:32

Εγω παντως με το που ειδα πως αναπηδουσε η μπαλα στο χορταρι(?), μου εφυγε καθε ορεξη για θετικη ή αρνητικη κριτικη. Μ'αυτα τα ματς σε τετοια γηπεδα ασχολεισαι βαρια 1,5 μερα, τα κερδιζεις οπως-οπως, και πας παρακατω. Μια γενικη μονο παρατηρηση, μονο ενθαρρυντικο ειναι το οτι ο ανθρωπος ψαχνει να δει τι λειτουργει και πως, και διαλεγει παικτες αναλογα με τον αγωνα. (Πχ σε τετοιο γηπεδο δεν βαζεις Μπισεσβαρ και Λαμπρου, αλλα βαζεις Εσιτι.) Κατα τ'αλλα οσοι εχουν αμνησια και ξεχναμε πως κερδιζαμε 2 χρονια τωρα οκ, αρκει να πουνε οτι δεν το χαρηκαν το περσινο πρωταθλημα γιατι ηταν πονοματος.
Ριαν_Καπαγιαννιδης
 
Δημοσιεύσεις: 2191
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Maximus » Παρ 24 Ιαν 2020, 12:39

Πολλές φορές λέμε και κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις, χωρίς να έχουμε τα πραγματικά δεδομένα στα χέρια μας ή γιατί απλά δεν θέλουμε να τα δούμε...

Κατά τη διάρκεια του ματς το μισό φόρουμ τον εκραζε, γιατί δεν έκανε αλλαγές στο ημίχρονο τον Μάου και τον Ακπομ. Και ευτυχώς που δεν μας άκουσε, διότι με τον τραυματισμό του Γιαννούλη, θα είχαμε κάνει όλες τις αλλαγές από το 60! Μπορεί την δεκαετία των 90ς να ήμουν Αγγελοσκυλο, αλλά με βιαστικές αλλαγές, αυτό το ματς θα το είχε χάσει ο Άγγελος...

Επίσης και λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, για αυτό έκανε την αλλαγή στο 80φευγα, για να μην τύχει και τραυματιστεί κάποιος και χρειαστεί να παίξουμε με 10 παίχτες...

Επίσης για αυτόν τον λόγο αρχικά προτιμήθηκε ο Ακπομ και υπήρχε και το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού...

Πάλι καλά που απαντήσατε κάποιοι ότι τον Λάμπρου θα τον μαζεύαμε με τα κουταλάκια μετά το τέλος του αγώνα ή τέλος πάντων θα διαβάζαμε για την "μειωμένη απόδοση" του...

Γενικώς να ξέρουμε, ότι τα γήπεδα με μικρό αγωνιστικό πλάτος και μήκος και κακό αγωνιστικό χώρο είναι τακτική επιλογή (κατεμε κακώς επιτρέπεται) από μικρές ομάδες, που βολεύει το στυλ παιχνιδιού τους...

Για μένα ο Φερέιρα όχι απλά δεν είναι κολλημένος, αλλά έχει δείξει επανειλημμένως, ότι διαθέτει μεγάλη προσαρμοστικότητα. Σε μερικά χρονακια θα τον βλέπουμε σε μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα και θα αναρωτιόμαστε, αν πραγματικά πέρασε αυτός ο προπονητής από το Ελλαντα μας και δεν το πήραμε χαμπάρι...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Παρ 24 Ιαν 2020, 13:01

Στο χθεσινό ματς ήθελα Πέλκα αντί Μαουρίσιο (και Μίσιτς στο 8), και Λάμπρου αντί Βιειρίνια (για 60').

Το 5-3-2 που έπαιζαν οι άλλοι "φώναζε" για ταχύτητα στις πτέρυγες (Λάμπρου), και η ασταθής αμυντική τους γραμμή ήθελε υψηλή πίεση (Πέλκας).

Από την άλλη καταλαβαίνω πως ήθελε προσωπικότητα σε μια δύσκολη έδρα. Η πίεση του πρωταθλητισμού είναι μεγάλη. Το 0-1 σε αυτή τη φάση της σεζόν έχει θετικό πρόσημο, όσο κακη κι αν ήταν η εμφάνιση.

Τέλος, έχει πολύ ενδιαφέρον (και το "κλέβω" από άλλο φορουμ) η τριάδα των χαφ στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Με Παναιτωλικό: Μίσιτς, Μαουρίσιο - Πέλκας
Με Πανιώνιο: Μίσιτς, Αουγκούστο - Μπίσεσβαρ
Με Ατρόμητο: Μίσιτς, Μαουρίσιο - Πέλκας
Με Άρη: Μίσιτς, Μαουρίσιο - Πέλκας
Με ΑΕΚ: Μίσιτς, Εσίτι - Μπίσεσβαρ
Με Αστέρα: Μαουρίσιο, Αουγκούστο – Μίσιτς
Με Λαμία: Μαουρίσιο, Εσίτι - Μίσιτς

7 αγώνες, 5 διαφορετικές τριάδες. Ακόμα δεν εχει κατασταλάξει ή θέλει να εχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και με ρυθμό για τα playoff? Εγώ πιστεύω (και ελπιζω) στο δεύτερο, γιατι οταν με το καλο φτάσουν οι συνεχόμενοι δύσκολοι αγώνες θα πρέπει η ομαδα να έχει το απαραίτητο βαθος (και όχι εικονικό με παικτες εκτος ρυθμου).

Συνεχίζω να πιστεύω πως θέλει υπομονή και στηριξη. Πρεπει αρχικά να φυγει ο ΓΕΝΑΡΗΣ για να δούμε τι προσθαφαιρέσεις θα γίνουν, και έπειτα να δούμε την εικόνα της ομαδας στα playoff. Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα, εκεί θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και ο Φερειρα.
Τελευταία επεξεργασία από Napoli4 και Παρ 24 Ιαν 2020, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
 
Δημοσιεύσεις: 7679
Εγγραφή: Δευτ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό joshua » Παρ 24 Ιαν 2020, 13:05

Εγω καταλαβαινω πως ειναι παγιδευμενος στο ροστερ μεχρι τωρα.Εχουμε ενα πολυ μεγαλο ροστερ με πολλα αλλά που τον δεσμευουν.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 24 Ιαν 2020, 13:18

Όταν παίζουμε κάθε τρεις ημέρες είναι παράλογο να ζητάμε σταθερή 11άδα.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή της βασικής σύνθεσης: Ένας από αυτούς είναι ότι πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες ώστε να πάρουν αγωνιστικό χρόνο στα πόδια τους και να παρουσιαστούν έτοιμοι στα p.o.
Ένας άλλος είναι οι γηπεδικές συνθήκες. Ένας τρίτος είναι τα ατού της αντίπαλης ομάδας και ένας τέταρτος είναι το υποχρεωτικό rotation, ώστε οι περισσότερο σημαντικοί παίκτες να διατηρούνται σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους τυχόν τραυματισμούς και τιμωρίες.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό tsaousila » Παρ 24 Ιαν 2020, 13:25

Δεν γινεται συνεχεια να κερδιζεις απο στημενες φασεις η καποιες εξαρσεις ατομικες η μετα το 85 οπως εγινε σε καποια ματς στηνν αρχη κυριως .
Καποια στιγμη θα φαμε μια σφαλιαρα και μετα θα λεμε αλλα εδω...
Δεν γινεται να μην δεν παιζεις μπαλλα επανειλημμενα και ασ κερδιζεις
Οι πολλες τελικες σαφως ειναι θετικο στοιχειο αλλα δεν σημαινει οτι σου δινουν το πρωταθλημα.
Το πρωταθλημα το παιρνεις κερδιζοντας και ντερμπι και ολους μεσα εξω.
Θα πρεπει να σταματησει επισης η υπερβολη ( απο δημοσιογραφους) για
παικταραδες πανακριβους next big thing κλπ , βλεπε πελκα-λημνιο- ζαμπα ακπομ . Ποσο πιανει ο Λημνιος? 10 εκατομυρια? οκ καλα ..... 7 μυρια ο πελκας ? 15 ο ζαμπα ? ετσι εγραφαν.....
Χθες πονεσαν τα ματια μας και το χειροτερομ ηταν οτι καναμε καθυστερησεις , πραγμα που δεν μας ικανοποιει οπως και να εχει με τη λαμια .ο
Και εχεις και πολεμο συνολικο , ολοι εναντιον μας , πολεμο επιχειρηματικο και πολιτικο οχι ποδοσφαιρικο μονο.
Αν θελουμε τον τιτλο πρεπει να ερθουν οπωσδηποτε 2 ετοιμοπολεμοι παικτες επιπεδου γιατι απλως δεν μπορεις να περιμενεις πλεον παρα παρα πολλα απο τους ανακαμψαντες τραυματιες ( μαου και βιερι) , Η μειωση της αποδοσης τους εχει επηρεασει την ομαδα σε ενα ποσοστο 30% και ισοβαθμιζεται σε ενα μερος απο παικτες που δεν περιμενες , ( μισιτς-ινγασον-γιαννουλης-ζιβκοβιτς) Ευτυχως!!!
Φερε προεδρε 2 παικτες να τους καταπιουμε ολους μετα και ο κοουτς φαινεται οτι κανει πειραματα ακομα οπως τονισαν καποια παιδια πριν . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΣΟΥ Ο ΕΣΙΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ!
tsaousila
 
Δημοσιεύσεις: 491
Εγγραφή: Πέμ 22 Αύγ 2019, 23:33

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Argaliad » Παρ 24 Ιαν 2020, 13:28

Παντως ο Abel φενεται να μπορει να διαχειριστει πολλα ματς. Γενικα ειναι προπονητης που με πειθει για Ευρωπαικη πορεια. Ο Lucescu ειχε δειξει οτι δεν μπορουσε να κρατησει δυο καρπουζια με Ευρωπη και γενικα παντα ηταν πολυ σφιχτος με ποιοι θα παιζουν με τα προτερηματα του και τα μειον του. Φυσικα πετυχε κατι απιστευτο ενα αητητο πρωταθλημα. Αλλα πιστευω οτι ειναι προπονητης διαχειριστης και τελειος ψυχολογος καλος για ομαδα που ειναι ετοιμη για επιτευξη συγκεκριμενων στοχων και οχι προποντης μεγαλου club που χτιζει δυναστεια. Θα ειναι πολυ καλος σαν Coach Εθνικων πιστευω οπως θα ηθελα να δω Luce Εθνικη Ελλαδος. Τωρα ο Abel ειναι αλλης παστας αν και εδειξε κυνικα στοιχεια μετα την ηττα με τον Αρη. Το κακο ειναι οτι ειναι αρκετα απειρος αλλα φενεται να μαθαινει γρηγορα αλλα ταυτοχρονα ειναι και καλο γιατι εχει φρεσκες ιδεες και ειναι φιλοδοξος
Άβαταρ μέλους
Argaliad
 
Δημοσιεύσεις: 1148
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 18:36

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 24 Ιαν 2020, 18:59

Αμπέλ, εγώ που ξέρεις, απ την αρχή σκύλος σου, ξερω γω, με αγάπη το λέω, ο Μίσιτς δεν είναι 10αρι έτσι όπως θες εσύ να παίζει το 10αρι. Ο Μίσιτς αρχινάει απ εκεί που είναι ο κύκλος στη μέση και πάει πάνω κάτω (πιο πολύ προς τα πάνω). Θες να τον πεις 8αρι, πεσ'το, αλλά 10αρι δεν είναι.
Δεκτά τα πειράματα, δεκτά όλα, αλλά αυτή είναι η σταθερά σου, άρχισε απ εκεί.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό thanasakiss4 » Παρ 24 Ιαν 2020, 19:33

Βλέποντας την ομάδα τον τελευταίο καιρό να μην τσουλαει και τα χαφ μας να μην προωθούν σωστά την μπάλα στην επιθεση,ίσως θα έπρεπε να παίξουμε περισσότερο απ' τα πλάγια.
Άλλωστε η μεγάλη δύναμη αυτού του ρόστερ είναι στις πλευρές. Σε αυτές στηρίχθηκε πέρσι ο προκάτοχος του και στις στημένες φάσεις.
Ανεβαίναμε με 4 παίχτες και δεν ξέρανε ποιον να πρωτοκλεισουν.
Πλέον παίζουμε με 2,5 εκεί σε φάση επίθεσης. Ο Ματος γίνεται 3ο στόπερ και ανεβαίνει σπάνια και το αριστερό εξτρέμ γίνεται κάτι σαν οχταρι(Πόσο τέλεια θα ταίριαζε ο Σορλέν σε αυτήν θέση και σχηματισμό του Αμπελ;;;)
Δεν λέω να αλλάξει ο σχηματισμός αλλά ίσως οι οδηγίες σε κανα δύο παίχτες μήπως και δουμε κάτι διαφορετικό στην ανάπτυξη.
Και για να καλύπτουν πίσω ας μένει η δυάδα των χαφ πιο πίσω.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ εδώ ..ΠΑΟΚ εκεί.. ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή!
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019
 
Δημοσιεύσεις: 1956
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 11:30
Τοποθεσία: Κομοτηνή

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Argaliad » Παρ 24 Ιαν 2020, 20:41

Δεν χρειάζεται δυάδα πίσω ένας να μένει πχ esiti από χαφ πίσω και ανεβαίνουν και τα δύο backs που και Μάτος και Ροντρίγκο είναι επιθετικά

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Argaliad
 
Δημοσιεύσεις: 1148
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 18:36

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Παρ 24 Ιαν 2020, 20:44

Argaliad, το κακο με τον Εσιτι είναι η οριζοντια κάλυψη λόγω ταχύτητας. Αν είχε και αυτό (πολυ βασικο), θα ήταν το τέλειο 6αρι.
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
 
Δημοσιεύσεις: 7679
Εγγραφή: Δευτ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Grigorios_PAOK » Παρ 24 Ιαν 2020, 22:02

Είσαι ο μόνος που βλέπεις τους παίχτες κάθε μέρα, είσαι ο μόνος που ξέρεις αν κάποιος έχει οποιοδήποτε προβλήματα, είσαι αυτός που παίρνεις τα εύσημα στη νίκη και τα ακούει μετά από κάθε αποτυχία.

Αν.με.συναντουσες σε ένα καφενείο και με ρωτουσες ρε Γρηγόρη, εσύ που βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο έξω από εμένα τι θα άλλαζες στο παιχνίδι μου θα σου απαντούσα απλά πως η θέση 10 στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. Όποιον έβαλες εκεί απλά τον εκαψες. Όχι γιατί είναι κακοί ποδοσφαιριστές ή δε ξέρουν τη θέση, αλλά γιατί μάθανε να μαρκάρουν και το καθαρό δεκαρι δε μαρκάρει ούτε με τα μάτια γιατί σε περίπτωση που η μπάλα κερδιθει από συμπαίκτες του πρέπει να έχει τον χρόνο και τον χώρο να οργανώσει την ανάπτυξη.

Ο Πελκας τρέχει μαρκάρει και το ζητάμε να κάνει και παιχνίδι, με 130 σφυγμούς, ο Μπισε είναι πλάγιος χαφ, όχι 10αρι, ο Μισιτς θέλει χώρο για να δημιουργήσει ρήγμα με την ταχύτητα της σκέψης από τις πίσω γραμμές. Ο Καντουρι και ο Μαου είναι τα τέλεια 8αρια.

Άλλαξε τις κινήσεις, όχι το σχηματισμό της ομάδας και δώσε εντολή να ανεβαίνουν τα πλάγια Μπακ, βάλε Αουγκούστο να κάνει το τρίτο στόπερ και στην κορυφή βάλε 2 φορ μαζί, Σφι στο κουτί και Άκπομ να πιέζει έξω από αυτό...

Και επειδή είμαστε σε καφενείο θα του εκανα και ένα σχήμα πάνω σε παλιά ψηφοδέλτια που είναι για να γράφει το σκορ στη μπιρίμπα. :D
ΠΑΟΚ πάνω από όλα!!!
Grigorios_PAOK
 
Δημοσιεύσεις: 1401
Εγγραφή: Τρί 27 Αύγ 2019, 02:01

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 24 Ιαν 2020, 22:12

ΑποστόληςΑ έγραψε:Να δηλώσεις τους Matos και Akpom να εκτίσουν την ποινή των 4 κίτρινων καρτών με Βόλο.

Εύγε!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Παρ 24 Ιαν 2020, 22:21

Ο abel ακούει μόνο Αποστόλη

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 24 Ιαν 2020, 22:25

Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89368
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες