Ιβάν Σαββίδης ΙV
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
https://www.pagenews.gr/2020/01/22/athl ... synantisi/
Δείτε τις σημειώσεις του Σαββίδη.
Έργο τέχνης!
Δείγμα ΠΑΟΚικού Σουρεαλισμού.
Μπράβο πρόεδρε!
Έργο τέχνης!
Μπράβο πρόεδρε!
Ο φελλός ο Αλαφούζος άφησε τις σημειώσεις του κανονικά και ο Σαββίδης απλά σχεδίαζε S400georgedoulk2008 έγραψε:https://www.pagenews.gr/2020/01/22/athlitismos/synantisi-big-4-me-fifa-kai-uefa-oloklirothike-i-marathonia-synantisi/
Έργο τέχνης!
Μπράβο πρόεδρε!
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Χαχααα....ουτε δικές μου να ήταν!!
Ο Αλαφούζος έχει σημειωμενα:
"Εφαρμογή των νόμων"
και σε άλλο σημείο
"Μη εφαρμογή των νόμων".
Μάλλον δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να ζητήσει.
Ίσως θέλει εφαρμογή των νόμων για όλους και μη εφαρμογή για αυτόν και το φιλαράκι του τον βαγγελα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Αλαφούζος έχει σημειωμενα:
"Εφαρμογή των νόμων"
και σε άλλο σημείο
"Μη εφαρμογή των νόμων".
Μάλλον δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να ζητήσει.
Ίσως θέλει εφαρμογή των νόμων για όλους και μη εφαρμογή για αυτόν και το φιλαράκι του τον βαγγελα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ

Ή εναλλακτικά...
Όταν πας να δώσεις ενώ δεν έχεις διαβάσει γραμμή και χθες βράδυ τα έτσουζες με τη παρέα.

Ή εναλλακτικά...
Όταν πας να δώσεις ενώ δεν έχεις διαβάσει γραμμή και χθες βράδυ τα έτσουζες με τη παρέα.
- ΑποστόληςΑ
Τα βελάκια τα σχεδιάζω κι εγώ όποτε κάνουμε συναντήσεις. Μάλλον είναι ίδιον των μηχανικών.
Τα βέλη αντιστοιχούν σε όσους είναι μέσα στην αίθουσα, δείτε πλάνο με τις θεσεις των παρευρισκομένων και του Ιβάν.
Πάντως εγώ όσο δε μιλά ο ευεργέτης είμαι αισιόδοξος, μάλλον κάνει πλάκα μαζί τους, ο Σαββίδης είναι τακτικιστής και τιθασεύσει τα συναισθήματα του πλέον και στον ΠΑΟΚ, οπότε τους αφήνει να εκτίθενται μόνοι τους.
Είναι τουλάχιστον 2 κινήσεις μπροστά σε όλα κι αν αυτοί σκέφτονται και πράττουν αυτή τη στιγμή για ένα συγκεκριμένο θέμα, αυτός είναι ήδη στο μεθεπόμενο.
Θυμηθείτε τι συνέβη με ΕΡΤ και ΝΟΒΑ το καλοκαίρι, είχαμε έτοιμο το PAOK TV και το παίζαμε Κινέζοι.
Επίσης στη σκακιέρα πολλές φορές ψαρωνουμε άσχημα κι εμείς, ο Ιβάν μας περνά όμως μόνο μηνύματα ενότητας εκεί είναι το νόημα όλο, ως υπόβαθρο, ως οικονομικό μέγεθος είναι ανώτερος τους κατά πολύ.Τα υπόλοιπα (πολιτικά) ξεκαθαρίζει πλέον, εδώ ολόκληρο Κόκκαλη έχει σύμβουλο τι να τον κάνει ο Μαρινάκης αέρα;
Υγ: Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται...
Πάντως εγώ όσο δε μιλά ο ευεργέτης είμαι αισιόδοξος, μάλλον κάνει πλάκα μαζί τους, ο Σαββίδης είναι τακτικιστής και τιθασεύσει τα συναισθήματα του πλέον και στον ΠΑΟΚ, οπότε τους αφήνει να εκτίθενται μόνοι τους.
Είναι τουλάχιστον 2 κινήσεις μπροστά σε όλα κι αν αυτοί σκέφτονται και πράττουν αυτή τη στιγμή για ένα συγκεκριμένο θέμα, αυτός είναι ήδη στο μεθεπόμενο.
Θυμηθείτε τι συνέβη με ΕΡΤ και ΝΟΒΑ το καλοκαίρι, είχαμε έτοιμο το PAOK TV και το παίζαμε Κινέζοι.
Επίσης στη σκακιέρα πολλές φορές ψαρωνουμε άσχημα κι εμείς, ο Ιβάν μας περνά όμως μόνο μηνύματα ενότητας εκεί είναι το νόημα όλο, ως υπόβαθρο, ως οικονομικό μέγεθος είναι ανώτερος τους κατά πολύ.Τα υπόλοιπα (πολιτικά) ξεκαθαρίζει πλέον, εδώ ολόκληρο Κόκκαλη έχει σύμβουλο τι να τον κάνει ο Μαρινάκης αέρα;
Υγ: Τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodoros την Πέμ 23 Ιαν 2020, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
Έχεις και αυτήν την εικόνα στο προφίλ σου, δένουν απόλυτα με όσα λες... Με έπεισες. 

Αυτα που έχει από επάνω τί γράφουν, καταλαβαίνει κανείς;
Τα βελάκια όντως είναι όσα οι παρευρισκόμενοι και το πιο μεγάλο βελάκι πάει στον Αλαφού ή μου φαίνεται...;
Τα βελάκια όντως είναι όσα οι παρευρισκόμενοι και το πιο μεγάλο βελάκι πάει στον Αλαφού ή μου φαίνεται...;
- Μπαρκαρούτσος
Εκτός αν το σχέδιο στα αριστερά είναι ένα φίδι (Μαρινάκης) που στρέφει τα δηλητήριά του προς τους παρευρισκόμενους, με μεγαλύτερο βελάκι στον Σαββίδη...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ
δωσε συνεχεια
ζητας να σταματαει ο αγωνας σε αντεθνικα συνθηματα live με αυγουλακη
ποντιακες ενωσεις κτλ πιεση για ανακοινωσεις
καλεσμα σε καθε αντιρατσιστικη οργανωση να καταδικασουν τον εσκομπαρ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΠΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
μην σταματας ...
δωσε συνεχεια
ζητας να σταματαει ο αγωνας σε αντεθνικα συνθηματα live με αυγουλακη
ποντιακες ενωσεις κτλ πιεση για ανακοινωσεις
καλεσμα σε καθε αντιρατσιστικη οργανωση να καταδικασουν τον εσκομπαρ