Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 14 Ιαν 2020, 14:53

ινπαοκ

Ο ΠΑΟΚ τρέχει το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, προετοιμάζοντας το ειδικό χωρικό σχέδιο αλλά και την μελέτη αναφορικά με το νέο γήπεδο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, στο νέο γήπεδο δεν θα υπάρχει η καθιερωμένη… λαϊκή αγορά που διοργανώνεται κάθε Τετάρτη μπροστά στην Τούμπα, επί της οδού Κλεάνθους.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας για την χωροθέτηση της Νέας Τούμπας, Κωνσταντίνος Δούμας, μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα κατατεθεί ο πλήρης φάκελος με μελέτη και για την υπογειοποίηση της Κλεάνθους.

Μεταξύ άλλος, ο κ. Δούμας ανέφερε ότι στο νέο γήπεδο θα υπάρχουν συνολικά 600 θέσεις πάρκινγκ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρησιμοποιούνται οι αυλές των σχολείων για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Παρεμβάσεις στα σχολεία θα γίνουν μόνο με την σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων, και αυτό για να ταιριάζουν με την αισθητική του νέου χώρου.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό lamosas » Τρί 14 Ιαν 2020, 18:49

600 θέσεις;;; Μάλλον 6000 εννοούσε
Άβαταρ μέλους
lamosas
 
Δημοσιεύσεις: 3567
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό Taseos » Τρί 14 Ιαν 2020, 21:46

Έχεις δει γήπεδο με 6000 θέσεις πάρκινγκ φίλε;
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 14 Ιαν 2020, 21:56

Υπ όψιν ότι η μέση θέση πάρκιγκ αυτοκινήτου φθάνει τα 12,5 τετραγωνικά μέτρα (=2,50 x 5,50). Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να κατέβει στα 10,13 τ. μ. (=2,25 x 4,50). 600 θέσεις πάρκινγκ αντιστοιχούν σε 7.500 τ.μ. χωρίς να υπολογίσουμε τους κοινόχρηστους χώρους.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό lamosas » Τρί 14 Ιαν 2020, 22:48

Είπα μαλακια δεν το σκέφτηκα καθόλου αλλά οι 600 μου φαίνονται λίγες. Λογικά θα συνοδεύονται από κάποια πολύ ακριβά διάρκειας.
Άβαταρ μέλους
lamosas
 
Δημοσιεύσεις: 3567
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 15 Ιαν 2020, 14:26

«Έτσι θα είναι το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ…»


ΠΑΟΚ24 - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ 14-01-2020, 23:07

Ο αρχιτέκτονας που έχει αναλάβει την εκπόνηση του ειδικού χωρικού σχεδίου για τη Νέα Τούμπα, Τάκης Δούμας, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για εξελίξεις γύρω από την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι θα γίνει με την λαϊκή στην Τούμπα όταν θα αρχίσουν τα έργα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά και για το μπλοκάρισμα της Κλεάνθους: “Ένα από τα πρώτα θέματα που θέσαμε στον Δήμο, ήταν αν θα βάλουμε στο κάδρο μας την περίφημη λαϊκή. Η απάντηση που λάβαμε ήταν η κατάργησή της. Τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν τον αφορά αν θα μεταφερθεί κάπου γιατί με τις λαϊκές ασχολείται η Περιφέρεια. Δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει λαϊκή στην Κλεάνθους και κατά την διάρκεια του έργου, αλλά και μετά την ολοκλήρωσή της. Δεν είναι στις προβλεπόμενες μελέτες που κάνουμε, η χρήση της στο σημείο που την ξέρουμε ως σήμερα. Υπάρχει σκέψη για μεταφορά της κάπου αλλού.

Το μπλοκάρισμα της Κλεάνθους είναι ένα μείζον ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζει μελέτη. Η Κλεάνθους μπλοκάρει μια φορά την εβδομάδα με την λαϊκή, και έτσι καταλαβαίνουμε πως αυτός ο δρόμος πρέπει να παραμένει ανοιχτός ακόμη και όταν γίνονται οι αγώνες. Πρέπει η Κλεάνθους να μην κλείνει ποτέ και αυτό το πετυχαίνουμε με την υπογειοποίηση”.

Για το ειδικό χωρικό σχέδιο: “Είμαστε σχεδόν έτοιμοι για όλες τις μελέτες που πρέπει να κατατεθούν ώστε να ξεκινήσει η κουβέντα της χωροθέτησης. Όλες αυτές θα κατατεθούν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος πριν το τέλος του Ιανουαρίου. Ξέρω πως υπάρχει διάθεση από το υπουργικό και πρωθυπουργικό γραφείο για την επιτάχυνση των διαδικασιών. Υπάρχουν βέβαια κάποια χρονικά όρια που δεν συμπιέζονται. Υπάρχει ένα δίμηνο υποχρεωτικό για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Ας μην είμαστε παράλογοι, δεν μπορεί από την στιγμή που θα κατατεθούν οι μελέτες να ελεγχθούν την επόμενη μέρα. Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε τελειώσει όλους τους ελέγχους και να οδηγηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την έκδοση προεδρικού διατάγματος. Αν όλα πάνε καλά μέσα στο 2020 θα έχουμε προεδρικό διάταγμα”.

Για το αν είναι το πρώτο μεγάλο έργο στην χώρα με ειδικό χωρικό σχέδιο: “Δεν έχει γίνει άλλο, της ΑΕΚ δεν είναι με ειδικό χωρικό. Έχει λίγους μήνες που ξεμπέρδεψαν με όλα τα διαδικαστικά του νέου τους γηπέδου. Δεν έχουμε στην χώρα κανένα εγκεκριμένο έργο με ειδικό χωρικό σχέδιο. Το πρώτο που ίσως προηγηθεί αυτό του ΠΑΟΚ, θα είναι η ανάπλαση της ΔΕΘ”.

Για το αν το διάστημα των διαβουλεύσεων είναι το μοναδικό διάστημα ενστάσεων πάνω σε αυτό το εγχείρημα: “Μέσα σε αυτό το διάστημα ο καθένας μπορεί να καταθέσει την ένσταση του, είτε μιλάμε για κάποιον που συμμετέχει στην διαβούλευση, είτε για έναν πολίτη”.

Για την χωρητικότητα του γηπέδου: “Δεν έχουμε πρόβλεψη διότι εμείς δεν κάνουμε την αρχιτεκτονική μελέτη, αλλά βάζουμε τα όρια του πληθυσμού. Πρέπει να αντέχει η περιοχή περιβαντολλογικά και κυκλοφοριακά το έργο. Το 41.926 δεν το πιστεύαμε ούτε εμείς, αλλά έτσι μας βγήκε μέσα από τους συντελεστές που μπήκαν. Είναι ένα θετικό σημάδι πάνω από όλα”.

Για την υπογειοποίηση: “Είναι ένα έργο σημαντικό κυκλοφοριακά και όχι με μεγάλο κόστος. Πρέπει να μετακινηθούν κάποιοι αγωγοί, αλλά έχουν γίνει παρόμοια έργα στην πόλη, οπότε υπάρχει η τεχνογνωσία. Δεν είναι δεδομένο για το ποιος θα χρημοτοδοτήσει την υπογειοποίηση. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια συμμετοχή σε αυτό, ίσως και από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Θα υπάρξουν προγραμματικές συμβάσεις ώστε να γίνουν κάποια έργα έξω το γήπεδο. Ενδεχομένως να συμβάλλει και η Περιφέρεια σε αυτά”.

Για την μορφή του γηπέδου: “Νομίζω τα περιθώρια του γηπέδου δεν θα έχουν τεράστιες διαφορές με το τωρινό. Το οικόπεδο του γηπέδου δεν θα έχει μεγάλη διαφορά ως σχήμα και ως μέγεθος. Ίσως να υπάρξει μια μικρή μετατόπιση βορειοδυτικά και όσο το δυνατόν πιο απομακρυσμένο από την Μικράς Ασίας, ώστε να υπάρχει μια αναπνοή από τον δρόμο της Μικράς Ασίας με το γήπεδο.”.

Για τα σχολεία και τις θέσεις πάρκινγκ: “Δεν πειράζονται. Μόνο, εξωραΐζονται αν το συμφωνήσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Θα εξωραϊστούν οι αυλές τους, για να ταιριάζει με την περιοχή. Δεν πρόκειται να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης. Προβλέπονται οι 400 περίπου υπόγειες θέσεις στάθμευσης κάτω από το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρέωση να της δημιουργήσει μέσα στην παραχώρηση. Δηλαδή στο γήπεδο και στα διπλανά ακίνητα που παραχωρήθηκαν. Αν υπολογιστούν και αυτές που θα δημιουργηθούν στη Λαμπράκη, τότε ξεπερνάμε κατά πολύ τις υποχρεωτικές 600”.

Για την αρχιτεκτονική μελέτη: “Η αρχιτεκτονική μελέτη δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά της ΠΑΕ. Τα πάντα οριστικοποιούνται με το προεδρικό διάταγμα. Από την ώρα που το έχεις, αρχίζουν οι πραγματικές σου υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε εργασίες από το καλοκαίρι του 2020 όμως. Πιο πολύ είναι πιθανό να αρχίσουν οι εργασίες μέσα στο 2021. Δεν ξέρουμε για το πόσο γρήγορα θα φτιαχτεί το γήπεδο πάντως. Τα πάντα είναι θέμα χρηματοδότησης όμως. Δεν πρέπει να έχεις εμπλοκές. Το ειδικό χωρικό δεν ξεπερνάει την αρχαιολογία για παράδειγμα. Στα περισσότερα σημεία που θέλουν να γίνει το γήπεδο έχουν υπάρξει ήδη οι εκσκαφές και υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν θα βρεθεί κάτι σοβαρό, για να αργήσει να συνεχιστεί το έργο”.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 16 Ιαν 2020, 22:06

«Έστειλε έγγραφο για το Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ»

inpaok

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Κώστας Τσάκος, αναφέροντας πως ο ΠΑΟΚ απέστειλε έγγραφο για την παραχώρηση του σταδίου, για τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα γίνει νέα διαπραγμάτευση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, χωρίς να έχει ξεχαστεί η συμφωνία με την προηγούμενη διοίκηση.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό klainmein » Τετ 22 Ιαν 2020, 12:02

Τίποτα το ουσιαστικό δεν έχει συμβεί στο ζήτημα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, όπου όλα δείχνουν πως ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί και του χρόνου στο γήπεδο της Τούμπας.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας FORZA:


Παρά τις προσδοκίες περί του αντιθέτου, η έναρξη (κι όχι μόνο…) της νέας σεζόν φαίνεται πως θα βρει τον ΠΑΟΚ… αμετακίνητο στην Τούμπα και όχι στο γειτονικό Καυτανζόγλειο στάδιο.

Πριν λίγες ημέρες ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης δήλωνε από το βήμα της Βουλής ότι «δρομολογούμε τις διαδικασίες για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του νέου τους γηπέδου στην Τούμπα» και ότι «πράττουμε τα δέοντα προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι εξελίξεις και να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο το πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Μόνο η ίδια πραγματικότητα τον διαψεύδει…

Από το περασμένο καλοκαίρι και μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης, τίποτα το ουσιαστικό δεν έχει συμβεί στο ζήτημα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο (αυτήν την περίοδο το κεντρικό στάδιο παραμένει κλειστό, αφού εκκρεμεί η αλλαγή του ταρτάν).

Με την προηγούμενη διοίκηση του σταδίου είχε βρεθεί ένας κοινός τόπος συνεννόησης, ωστόσο, η αλλαγή κυβέρνησης, αλλά και ο ορισμός νέας διοίκησης στο Καυτανζόγλειο, φέρνουν και πάλι τις συζητήσεις στο αρχικό σημείο εκκίνησης! «Ακόμη δεν έχουμε συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Θέλω να γίνει το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να πάμε στην επόμενη μέρα» δήλωσε (Arena 89,4) η επικεφαλής της νέας διοίκησης του Καυτανζογλείου, Καλυψώ Γούλα.

«Εχουμε δώσει όλα τα στοιχεία στη διοίκηση του σταδίου. Πιστεύαμε ότι το κράτος έχει συνέχεια, όμως, άλλα αποδεικνύονται» σχολιάζουν στον ΠΑΟΚ, που βλέπουν να χάνεται πολύτιμος χρόνος. Από την πλευρά τους, έχουν στείλει έγγραφο, ζητώντας την παραχώρηση του σταδίου για τη νέα σεζόν, ωστόσο αυτό είναι τυπικής σημασίας, μια και κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να δηλώνει και μια δεύτερη έδρα.

Η κυβέρνηση είναι εκτεθειμένη και για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τροπολογία, που θα δώσει στον ΠΑΟΚ τα ίδια δικαιώματα, που έχουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ως προς τη χρήση του ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες της Αθήνας δεν καταβάλλουν περισσότερα από 300 χιλιάδες ευρώ ως ετήσιο ενοίκιο για το ΟΑΚΑ, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, αν δεν αλλάξει το νυν καθεστώς.

Επιπλέον, ακόμη και… σήμερα να υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, θα απαιτηθεί ένα διάστημα περίπου οχτώ μηνών μέχρι την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών αναβάθμισης του σταδίου. Το σχετικό κόστος θα βαρύνει το ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα χρήματα θ’ αφαιρούνται από τα ενοίκια για τη χρήση του Καυτανζογλείου.

«ΚΛΕΙΔΙ» Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

Ολα τα επόμενα βήματα

Προς τα τέλη του μηνός θα σταλεί ο πλήρης φάκελος της ΠΑΕ προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της νέας Τούμπας. Θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση (μίνιμουμ χρόνος δύο μηνών), στη διάρκεια της οποίας ο κάθε φορέας έχει δικαίωμα να υποβάλλει ενστάσεις περί της συγκεκριμένης μελέτης. Αμέσως μετά αναλαμβάνουν οι υπηρεσίες του υπουργείου, που θα κάνουν τις δικές τους εισηγήσεις. Από εκείνο το σημείο και μετά, θα μπει στην τελική της ευθεία και η αρχιτεκτονική μελέτη του νέου γηπέδου. Από το υπουργείο Περιβάλλοντος ο φάκελος θα σταλεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, για να ακολουθήσει η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος και η έκδοση άδειας ανέγερσης του νέου γηπέδου. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουν ξεμπλέξει με όλα αυτά τα γραφειοκρατικά.

Πηγή:FORZA


ΝΔ θέλατε ΠΑΟΚια;;; Καλά να πάθετε!!!!
klainmein
 
Δημοσιεύσεις: 1299
Εγγραφή: Τρί 01 Ιαν 2008, 15:35

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τετ 22 Ιαν 2020, 12:16

Να βγούμε και να πούμε ότι ο αυγενακης δεν θέλει και ψάχνουμε άλλες λύσεις εκτός καυταντζογλειου....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Τετ 22 Ιαν 2020, 12:30

OAKA, Allianz Arena, Frankfurt, Sofia (για κοντινές εκδρομές), Βόλος, Καβάλα

Να πάνε να γαμηθούνε!
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Τετ 22 Ιαν 2020, 12:39

Το άρθρο της φορτισα λοιπόν λέει ο βαζελος κ αεκ δίνουν 300 Χιλ ενοίκιο ενώ εμείς πρέπει να δώσουμε 2 μύρια. Δηλαδή θέλουν να μας πούνε ότι η γριά έδινε 2 μύρια στο καυτανζογλειο :lol:
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό Sekeris » Τετ 22 Ιαν 2020, 14:11

Ουτε πινεζα να μη μπει στο καυτατζογλειο.Το δηλωνουμε εδρα για το πρωταθλημα και τα ευρωπαικά στο Πανθεσσαλικο.
ΠΑΟΚ ο ενας,στον κοσμο αλλος κανενας
ΤΟΥΜΠΑ 41.926 θέσεων
Άβαταρ μέλους
Sekeris
 
Δημοσιεύσεις: 2001
Εγγραφή: Παρ 25 Μάιος 2018, 14:07

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 22 Ιαν 2020, 14:59

klainmein έγραψε:ΝΔ θέλατε ΠΑΟΚια;;; Καλά να πάθετε!!!!




Κάτσε, θα έρθει κανένας ΝΔκράτης ΠΑΟΚτσής (.......) και θα πει "Αυτός ο παπάρας ο Ζέρβας φταίει που τον ψηφίσαμε και δεν κάνει τίποτα!"...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46410
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό Argaliad » Τετ 22 Ιαν 2020, 15:13

Τι γκασμαδες είναι αυτοι ρε. Κανονικά δωρεάν έπρεπε να το δώσουν και να ζητήσουν μόνο ανακαινίσεις αν τους ένοιαζε το καλό του γηπεδου. Κόσμημα θα το κάνει ο Ιβάν . Δύο χρόνια θα παίζει η ομάδα έκει μέσα θα πέσουν φράγκα εσωτερικά ειδικά . Άντε και ένα νορμάλ ένοικιο αν είναι γραφειοκρατικό. Αλλά 8 μήνες τι στο διαλλο θα κάνουν . Ολόκληρο ΟΑΚΑ 300.000 2 μύρια για Καυταντζόγλειο έλεος. Παντού εμπόδια

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Argaliad
 
Δημοσιεύσεις: 1148
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 18:36

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευσηαπό Maximus » Τετ 22 Ιαν 2020, 17:01

Ας δηλώσουμε και εμείς ΟΑΚΑ...
Το απόλυτο τρολαρισμα σε πολλαπλά επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες