Μεταγραφές Χειμώνα 2020
- invincible
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Μου το είπε ο Μαουρίσιο 8 σε pm ρωτήστε και admin αν δεν πιστεύετε απλά τότε μου είπε βγάλτο εσύ γιατί εμένα θα με μπανάρουν οπότε δεν είναι δικό μου 

Άκουσα στο ραδιο από ένα φιλο που είχε επαφή με το γραφείο του Σοάρες και λεει η ρήτρα μάλλον πάνω από δύο εκατομμύρια...θα δείξει
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το βγάλε και η sportime!
Επίσης λένε πως είμαστε σε συζητήσεις και για επιθετικό..
Έλα να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!
Μήπως παίζει καμιά πώληση Γιανουλή;;
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως τέτοιος παίχτης έρχεται για max 5-6 παιχνίδια..
Επίσης λένε πως είμαστε σε συζητήσεις και για επιθετικό..
Έλα να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!
Μήπως παίζει καμιά πώληση Γιανουλή;;
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως τέτοιος παίχτης έρχεται για max 5-6 παιχνίδια..
-
καλη περιπτωση, προφανως τον γνωριζει και ο Αμπελ.
μοιραζεται φετος παιχνιδια με τον Hanin. η λογικη λεει οτι ερχεται τωρα με προοπτικη να γινει βασικος, απο το καλοκαιρι, με πωληση του μικρου αφου ολοκληρωθει η φετινη σεζον.
μοιραζεται φετος παιχνιδια με τον Hanin. η λογικη λεει οτι ερχεται τωρα με προοπτικη να γινει βασικος, απο το καλοκαιρι, με πωληση του μικρου αφου ολοκληρωθει η φετινη σεζον.
o Giannoulis το λενε ολοι οτι το καλοκαιρι το πολυ θα φυγει. Οποτε αυτος ειναι τελειος για δανεικος τωρα με οψιον και να μεινει βασικος μετα ή αμα φυγει τωρα θα μπει σαν βασικο αριστερο μπακ τωρα. Καλυμενοι και στις δυο περιπτωσεις. Αντε να ανεβαινουμε λιγο καλη περιπτωση παιχτη παντως κινουμαστε ωραια 

Δεν τον ξέρουμε τον κύριο.
Μακάρι να αξίζει.
Σε γενικές γραμμές πάντως πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να ακολουθούμε αυτή την πρακτική. Να έρχονται ανερχόμενοι παίκτες ΠΡΙΝ φύγουν οι βασικοί.
Μεγάλος ο κίνδυνος στη θέση του Μάτος πχ.
Μακάρι να αξίζει.
Σε γενικές γραμμές πάντως πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να ακολουθούμε αυτή την πρακτική. Να έρχονται ανερχόμενοι παίκτες ΠΡΙΝ φύγουν οι βασικοί.
Μεγάλος ο κίνδυνος στη θέση του Μάτος πχ.
Ειναι καλος κυριε ρεινμεικερ μου?
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ Ιουν 08, 2018 7:43 pm
Rafa Soares της Portimonense για μπακ απ του Vieirinha μιας και μάλλον ο Γιαννούλης παραμένει Ατρόμητο.Σε περίπτωση που "χαλάσει" του Wernbloom θα ήθελα Arnor Gunnarsson
Rafa Soares της Portimonense για μπακ απ του Vieirinha μιας και μάλλον ο Γιαννούλης παραμένει Ατρόμητο.Σε περίπτωση που "χαλάσει" του Wernbloom θα ήθελα Arnor Gunnarsson
Θυμαμαι οτι το ειχα ξαναδει αυτο το ονομα εδω μεσα. Τον εχεις δει καθολου πες τιποτα για τον παιχτηboogeyman77 έγραψε:Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ Ιουν 08, 2018 7:43 pm
Θυμιζω οτι για τον Ροντρίγκο λεγανε το καλύτερο δεξι μπακ του πρωταθλήματος τους.
- invincible
Χωρίς λινκ ? Πας να φας τον Μαουρίσιο 8 ? Δεν νομίζω ... Η μεταγραφή ανήκει στον Μαουρίσιο.boogeyman77 έγραψε:Δημοσίευσηαπό boogeyman77 » Παρ Ιουν 08, 2018 7:43 pm
Καλός είναι για όσους παίζανε μανατζερ wonder boy της Porto τον θυμούνται . Γρήγορος είναι αλλά δεν νομίζω να είναι κάτω από 3εκ. η ρήτρα του ... αν είναι 2εκ. όπως είπε κάποιος είναι πολύ καλά . Απλά εντάξει δεν έχει αυτή την σέντρα την συρτή του Γιαννούλη που όσοι την έχουν δυστυχώς στοιχίζουν πολύ....

mbison έγραψε:Θυμιζω οτι για τον Ροντρίγκο λεγανε το καλύτερο δεξι μπακ του πρωταθλήματος τους.
Αυτοί (αρδ) λεγανε, εμείς τι γράφαμε, θυμάσαι;
- nikos_algio
Πορτογάλος; Από το Γκιμαραες; Ακαδημίες Πόρτο;
Δεν τον ξέρω καθόλου τον παίκτη αλλά εμένα ήδη μου κάνει!
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΟΕΟΕΟΕ
Δεν τον ξέρω καθόλου τον παίκτη αλλά εμένα ήδη μου κάνει!
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΟΕΟΕΟΕ