ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
1
1%
Γιαννούλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Esiti
1
1%
Mauricio
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Misic
85
90%
Biseswar
1
1%
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Akpom
2
2%
Λάμπρου
3
3%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mihaj
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 94

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ..... Έτσι γερά.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

makispaspartou έγραψε:
nikospaok66 έγραψε:Θυμάμαι το καλοκαίρι που κάποιοι φώναζαν να διακόψουμε το δανεισμό του Μίσιτς και ακόμα μιλάνε στο φόρουμ!!! Έλεος!!!

Ώπα ρε σερίφη του φόρουμ.. Υπήρχαν άτομα και ανάμεσά τους κι εγώ που λέγαμε ότι ο πέμπτος τη τάξη τότε μέσος του ΠΑΟΚ καλό θα ήταν να αποχωρήσει εφόσον θα αποκτούσαμε τρεις μέσους που έλεγε ο Σαββίδης.. επίσης οι περισσότεροι τότε προτιμούσαμε Ολιβέιρα από Μίσιτς.. τι εσύ όχι??
Προφανώς και ο παίκτης έμεινε και με τις ευκαιρίες που πήρε μας έβγαλε τα μάτια.. απέδειξε ότι έχει ποιότητα και είναι πλέον με διαφορά ο καλύτερος μέσος του ΠΑΟΚ.
Να υπενθυμίσω ότι πέρυσι ο Μίσιτς ήρθε ως έκτος χαφ μαζί με Ολιβέιρα όταν ήδη είχαμε Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ τραυματία, Κάνιας και Σακχόφ..
Γιαυτό δεν πρέπει ποτέ να βιαζόμαστε πρώτα να δούμε και μετά να σχολιάσουμε....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

μετά χριστόν προφήτες.

Πάμε για τον αγώνα - καταθέτω την δική μου άποψη:

Πασχαλάκης - έδειξε πως ο πάγκος του έκανε καλό. Πρώτη φορά τον είδα να κάνει έξοδο και να πιάνει την μπάλα,
όχι να την χτυπάει με τις γροθιές. Φαίνεται άτομο με εγωισμό, που τον μετατρέπει σε θέληση για βελτίωση και όχι σε απλές διαμαρτυρίες (όπως κακώς πήγε να περάσει ο Τύπος με εκείνες τις δηλώσεις στην Εθνική).

Ίγκαρσον - ηγέτης στην άμυνα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην θεωρούμε τον ξανθό ως ηγέτη της.

Βαρέλα - κάκιστος σήμερα. Τραγικά λάθη, αδικαιολόγητη έλλειψη ψυχραιμίας, λανθασμένες μεταβιβάσεις, άσκοπες βαθιές μπαλιές, απέδειξε πως δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο του Κρέσπο - ας βρούμε (η τεχνική ηγεσία) το νωρίτερο τον αντι-Κρέσπο, και ας μείνει ο Βαρέλα να παλεύει με τον Μιχάι για τα ρεπό του Ίγκαρσον.

Σοάρες - δεν είναι Μάτος και εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει Γιαννούλης. Τόσο στην άμυνα, όσο και στην ανάπτυξη παιχνιδιού έδειξε ανωριμότητα, κάνοντας αβίαστα λάθη και επικίνδυνες (για αιφνιδιασμό) πάσες. Πιθανών να φταίει η αγωνιστική απραξία και αν πάρει περισσότερα παιχνίδια να δούμε άλλο πρόσωπο

Γιαννούλης - σκύλος. Αν και σήμερα το παιχνίδι (επιτέλους) δεν ξεκινούσε από τον ίδιο, όταν χρειάστηκε έκανε τις ενέργειες που έπρεπε. Αμυντικά σήμερα δεν θυμάμαι να έχασε καμία μονομαχία.

Εσίτι - μου άρεσε στο α' ημίχρονο, αλλά όταν (φάνηκε πως) κουράστηκε, έκανε αβίαστα λάθη. Τον προτιμώ σε τέτοια παιχνίδια από τον Αουγκούστο όταν όμως παίζουμε με τρία χαφ (όπως σήμερα), τον προτιμώ από τον Μάουρο

Μαουρίτσιο - πολύ κακός σήμερα, πολλά λάθη, λάθος πάσες, λάθος ανάπτυξη παιχνιδιού, λάθος θέσεις στην διεκδίκηση μπάλας, γενικά ο Μάουρο σήμερα δεν μου άρεσε. Για όσους δεν κατάλαβαν, ο Μάρουρο σήμερα καλέστηκε να παίξει τον ρόλο του Μίσιτς (μιας και ο Κροάτης πήρε την θέση του ''Πέλκα'') και έδειξε πως δεν μπορεί (εύχομαι προς το παρών) να ανταπεξέλθει.

Μίσιτς - τον ψήφισα για κορυφαίο, όχι μόνο για τις ασίστς αλλά και για το ότι μπόρεσε να δείξει σε όλους μας πως πρέπει να παίζεται η συγκεκριμένη θέση, που έως σήμερα έχουμε δει να προσπαθούν οι Πέλκας και Μπίσε. Ο Μίσιτς έκανε παιχνίδι, πίεζε μπροστά, έκλεβε μπάλες, μοίραζε πάσες, έκανε ότι περιμένουμε να κάνει ο παίχτης που σε αυτό το σύστημα παίζει σε αυτή την θέση.

Μπίσε - για όσους δεν το κατάλαβαν, σήμερα ήταν ο πρώτος αγώνας φέτος που είδαμε τον ΠΑΟΚ να αναπτύσσεται όχι με βάση τον Γιαννούλη, αλλά με βάση τον Μπίσε. Και ο Ολλανδός έδειξε πως επιστρέφει στα πατήματά του. Μου άρεσε ο Μπίσε σήμερα και ας μην φαίνεται πολύ στα στατιστικά (πέραν του γκολ). Έκανε ώριμο παιχνίδι, άνοιξε χώρους για τον Μίσιτς και τον Γιαννούλη (όποτε χρειάστηκε), γενικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Λημνιός - μου άρεσε. Για όλους όσους τον κατηγορούν, επαναλαμβάνω πως ο Λημνιός είναι ο παίχτης που ακολουθεί πιο πιστά την τακτική της ομάδος. Αναπτύσσει το παιχνίδι του συντονισμένα βάση της τακτικής της ομάδος και για αυτό δεν έχει ούτε μια φορά κρεμάσει την ομάδα, είτε επιθετικά είτε αμυντικά. Οκ, δεν έχει εύκολα το σκοράρισμα, αλλά αυτό διορθώνεται. Το γεγονός πως ακολουθεί πιστά το τακτικό πλάνο όμως, είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά του στον αγώνα που κάνει κάθε φορά η ομάδα μας για να κερδίσει.

Άκπομπ - το έχω πει από την πρώτη ημέρα, είναι πολύ καλύτερος του Πολωνού στο παιχνίδι που παίζει η ομάδα. Αν σώνει και καλά θέλουμε τον Πολωνό μπροστά, ο Άκπομπ πρέπει να παίζει πίσω του. Είναι δυνατό κορμί, έχει ποδοσφαιρική παιδεία και αντίληψη, έχει τρελή έκρηξη και έχει και σουτάρα. Σήμερα έδειξε πως δεν είχε διάθεση, ίσως λόγω παρατεταμένης παρουσίας του στο πάγκο. Φαίνεται πως είναι καθαρά παίχτης ψυχολογίας και για αυτό πρέπει να γίνει πολύ σωστή διαχείριση για να μην τον κάψουμε.

Λάμπρου - έδειξε πως έχει όρεξη να δείξει κάτι, αρκεί να αντιληφθεί πως αυτό μπορεί (και πρέπει) να γίνει πρωτίστως μέσω της ομαδικής του παρουσίας. Ακόμη κρατάω μικρό καλάθι.

Βιερίνια - ανέτοιμος ακόμη ο αρχηγός.

Μιχάι - μικρή συμμετοχή, άνευ κριτικής.

Αμπέλ - σήμερα επιτέλους είδα για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πλάνο ανάπτυξης από την ομάδα. Με είχε κουράσει αυτό το μονότονο στήσιμο παιχνιδιού από τον Γιαννούλη. Η παρουσία 3 χαφ, με Εσίτι ανασταλτικά και Μάουρο και Μίσιτς δημιουργικούς, είχε αυτό τον σκοπό, την ανάπτυξη με έναν διαφορετικό τρόπο. Δυστυχώς ο Μάουρο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, αλλά η παρουσία του Μίσιτς ήταν τέτοια που αναπλήρωσε το κενό. Θέλω σε παρόμοιο σύστημα, στη θέση του Μάουρο τον Αουγκούστο, δηλαδή με Εσίτι ανασταλτικό, Αουγκούστο δημιουργικό κόφτη και Μίσιτς να αλωνίζει, και πιστεύω πως δεν θα αλλάξει ποτέ το σύστημα. Μπράβο στον Αμπέλ για αυτό που είδαμε σήμερα.

Συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Περνάει στα ψιλά αλλά το 0-3 είναι πολύ σημαντικό για τους αγώνες μας στο πρωτάθλημα.

Πρώτον, δέν χρειάστηκε να τρέξουμε στο β για να κρατήσουμε σκόρ, το παιχνίδι πήγε με χαλαρό τελευταίο ημίωρο. Αρα η προσπάθεια γραβγενάκη να ξεκουράσει την αεχ για το ντέρμπι μόνο εν μέρη θα μας δυσκολέψει (είναι αλήθεια ότι αυτή η αεχ με παιχνίδι την Τετάρτη δεν θα είχε τα ίδια τρεξίματα).

Δευτερον. Ο επαναληπτικός θα είναι μιά καλή προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι την μεθεπόμενη αγωνιστική θα είμαστε φρέσκοι πάλι για το πρωτάθλημα και φυσικά για τα επόμενα ντέρμπι που έρχονται.

Τρίτον. Μπορούμε να βάλουμε σε αγωνιστικό ρυθμό νέο αίμα (βλ Λάμπρου, Εσίτι) γιατί θεωρώ ότι έτσι όπως είναι ο Αντρέ και ο Μάου, δεν τους βλέπω να μπορούν να σταθούν σε απαιτήσεις ντέρμπι και συνεχών αγώνων.

Να πώ και την ελπίδα μου να δώ τον Βέρνμπλουμ στον επαναληπτικό, έστω για 20λεπτο. Το έχω ξαναπεί ότι ο αχίλλειος παίρνει ένα χρόνο να σταματήσει να ενοχλεί. Αυτά τα περί 6 μηνών κλπ, είναι αστεία. Οπότε μιλάμε ότι ο Βέρν βρίσκεται στον 13ο μήνα και επειδή πιστεύω ότι είναι αυτό ακριβώς που λείπει από το κέντρο του ΠΑΟΚ (το οποίο είναι σούπερ σόφτ, πρέπει να παραδεχτούμε), θα ήθελα να τον δώ να μπαίνει. Και θα μπεί, αντίθετα με τις χαζομάρες που ακούγονται σε ράδια κλπ.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ δηλαδή ωραία μπάλα κάθεσαι και βλέπεις 2 ώρες ένα πολύ ωραίο θέαμα.
Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι απολαυστικός και αν θα έρθουν ήττες ας έρθουν στο φινάλε με τόση τοξικότητα μόνο έτσι μπορείς να απαντήσεις σωστά ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!
Τώρα παίκτης Μίσιτς έχει πολύ καιρό να περάσει (αν έχει περάσει) από Ελλάδα ο τύπος είναι απλά απίστευτος.
Αυτή η ομάδα το έχω ξαναγράψει στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο πέρα από τον κακό εαυτό της και την τύχη(ατυχία) της. Μακάρι να μην χαθεί η ένταση που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο και με την αεχ και ξέρω από τώρα τον νικητή.
Ο Λάμπρου θέλει δουλειά γιατί μπορεί να έχει την ντρίμπλα και την φινέτσα αλλά έχει και το Ελληνικό κοντρόλ των 3 μέτρων ακτίνα στις δύσκολες μπάλες.Πρέπει να πάρει παραπάνω ευκαιρίες αλλά και ο Αμπελ πρέπει να νιώθει ασφαλείς ειδικά όταν αισθάνεται τεράστια πίεση για συνεχείς νίκες.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Έχει γίνει ρουτίνα η ψηφοφορία για mvp. Το κέρδος από το ματς ήταν η εμφάνιση του Πασχαλακη! Τρόμαξα το Σάββατο από την πανικόβλητη εμφάνιση του Ζιφκοβιτς και αν έβλεπα χθες τον Πασχαλάκη του καλοκαιριού, θα υπήρχε πρόβλημα. Μακάρι να επανέλθει στα περσινά επίπεδα του, γιατί χωρίς καλό τερματοφυλακα, όσο καλό ποδόσφαιρο και να παίζουν οι άλλοι 10, δεν πας πουθενά!
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Μπράβο στον ομάδα και στον Αμπελ που έδειξαν ότι φέτος θα χαρούμε ποδόσφαιρο. Κακά τα ψέματα το 4/4 των σκουληκιών μπορεί να μας στεναχωρεί αλλά ήταν μαγική εικόνα και δεν νομίζω να την ξαναδούμε ειδικά με τον Σούπερμαν να ξαναφοράει την μπέρτα του. Τα γούστα τώρα ξεκινάν και θα κορυφωθούν τον Μάιο!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
WarriorKing

Δημοσίευση από WarriorKing »

Χθες φανηκε η χρησιμότητα του εσιτι,να φυλαει πισω σαν μαντροσκυλο ωστε να κανουν χωρις αγχος παιχνιδι τα χαφ μας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

HIGHLIGHTS
[youtube]H2ql3M2XGeI&feature=emb_logo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πάντως η ομάδα ακόμα και στο ματς με τον άρη αλλά και χθες και στα προηγούμενα ματς παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Πληρώνουμε ατομικά λάθη, αλλά οκ σκεφτείτε ότι πέρισυ πολλά ματς μπορεί να τα χάναμε με αντίστοιχα λάθη, πχ το μας με τον αστερα κάτω τρίπολη.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η ομαδα συνεχιζει να αποδιδει πολύ καλο ποδοσφαιρο!

Το 4/4 των ανυπαρκτων δεν μπορει να αλλαξει τιποτα!!!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τέλος από εδώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”