Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Γιατί ο λουτσεσκου ειχε εδώ την οικογένεια του;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Για αρχή κάτσε εσύ μια βδομάδα έξω.ace.79.gr έγραψε:Αν δεν κερδισει την κουλα να φυγει μονος του ο πεπονας
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μας τα έπρηξες!!!
Ούτε στημένος να σουνα... Αηδία κατάντησε,κι αν έχεις παρακαλέσει ένα κάρο φορές για τις απανωτές σου χαζομαρες(μην πω τπτ άλλο)..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
ασε και καμια αποψη εκτος απο την δικια σου να ακουστει ...[/quote]Εσύ τι είσαι;;
Δικηγόρος του;;;
Τον ξέρεις ποιος είναι ο Ace??
Σπαμαρει επιδεικτικά για να κάνει πουτανα το τοπικ και θα τον αφήσω;;φυτιλιαζει επανειλημμένα για να τα κάνει πουτανα και θα τον αφήσω..
Ας πάει εκεί που ξέρει πολύ καλά, να τα κάνει.
Όπως και όταν έκανε τα ίδια και με το λουτσεσκου!
Καμία άποψη δεν έκοψα. Οταν προσβάλλει και προκαλεί επιδεικτικά δε θα τον αφήσω και ιδιαίτερα σε ένα άτομο που επανειλημμένα το κάνει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Και πολυ καλα κανεις,συμφωνω απολυτα οτι μας προσβαλει .
- navigator11
Δεν μπορείτε να χαρείτε, όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, τι να περιμένει κανείς από εσάς, όταν χάνει μετά από 21 μήνες.ace.79.gr έγραψε:Αν δεν κερδισει την κουλα να φυγει μονος του ο πεπονας
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η διάθεσή μου για βρίσιμο ήταν πολύ μεγαλύτερη αυτών, που έγραψα. Σέβομαι που έγινε επεξεργασία, το κατανοώ. Μας έχουν γανιάσει συγκεκριμένες μοιρολογίστρες εδώ μέσα. Πρόβλημα, που θα μπορούσε να αποφεύγεται, αν υπάρχει κάπως η δυνατότητα να μην ερχόμαστε σε επαφή με ποστς ατόμων, που έχουμε στο ignore, ακόμα και όταν παρατίθενται από μέλη, που τους διαβάζουμε κανονικά. Δεν είναι εδώ το κατάλληλο νήμα για να το θίξουμε το θέμα, το ξέρω. Αλλά υπάρχει τεχνικά τέτοια δυνατότητα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 05 Ιαν 2020, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω το λαθος που κανει ισως ειναι οτι φοβαται να χρησιμοποιησει καποιους παικτες,βγαζοντας παικτες σταθερες για την ομαδα,πχ Ροντριγκο αντι Ματος,οπως εκανε το ιδιο και με Ινγκασον με Βαρελα,πριν να τραυματιστει την 2η φορα ο Βαρελα ή να μην ξεκιναει σε καποια παιχνιδια παικτες που ειναι εκτος φορμας ή δεν εχουν καλη φυσικη κατασταση να βγαζουν ολο το 90λεπτο.
Προφανως και φοβαται αφου παει για νταμπλ και βαζει τις σταθερες.
Παντως οτι και να κανει ειτε κερδιζει με καλη αποδοση,ειτε ΔΕΝ κερδιζει ,η γκρινια θα υπαρχει αφου δεν ξερουμε τι θελουμε και εμεις οι ιδιοι.
Την μια λεμε οχι μονο να κερδιζουμε ακομη και με πονοματο,την αλλη οχι θελουμε μονο καλο ποδοσφαιρο(επιθετικο).
Και ενα αλλο ειναι η διαχειρηση σε μερικα λιγα παιχνιδια στις αλλαγες παικτων που βαζει την ωρα του αγωνα,
που ισως αργει να κανει.
Οπως ειπαν κι αλλοι πιο πριν και ο Λουτσε και αλλοι την 1η τους σεζον το ιδιο παθαιναν,ΑΣΧΕΤΩΣ τι ροστερ ειχαν αυτοι.
Παμε για ΝΤΑΜΠΛ μονο ΠΑΟΚ

Προφανως και φοβαται αφου παει για νταμπλ και βαζει τις σταθερες.
Παντως οτι και να κανει ειτε κερδιζει με καλη αποδοση,ειτε ΔΕΝ κερδιζει ,η γκρινια θα υπαρχει αφου δεν ξερουμε τι θελουμε και εμεις οι ιδιοι.
Την μια λεμε οχι μονο να κερδιζουμε ακομη και με πονοματο,την αλλη οχι θελουμε μονο καλο ποδοσφαιρο(επιθετικο).
Και ενα αλλο ειναι η διαχειρηση σε μερικα λιγα παιχνιδια στις αλλαγες παικτων που βαζει την ωρα του αγωνα,
που ισως αργει να κανει.
Οπως ειπαν κι αλλοι πιο πριν και ο Λουτσε και αλλοι την 1η τους σεζον το ιδιο παθαιναν,ΑΣΧΕΤΩΣ τι ροστερ ειχαν αυτοι.
Παμε για ΝΤΑΜΠΛ μονο ΠΑΟΚ

Στα πλέι-οφ θα παίξεις στο τηγάνι, στο ΟΑΚΑ, και στο σάπιο μήλο. Γιατί τέτοια βιασύνη να κερδίσεις τον Μάου? Θα πας εκεί μέσα με δύο 8αρια Μάου μισιτς?
Τι να πω, μακάρι να είσαι τόσο μάγκας και να σου βγεί.
Παικταρας ο Πολωνός αλλά ρε φίλε με βελεθ και το άλλο το κριάρι βάζεις απκομ και κερδίζεις και 5-6 στημένα έξω από την περιοχή τούς.
Στα δύσκολα Αουγκούστο - απκομ στα εύκολα 2 8αρια με σβιντερφσκι.
Στηρίζουμε και συνεχίζουμε.
Τι να πω, μακάρι να είσαι τόσο μάγκας και να σου βγεί.
Παικταρας ο Πολωνός αλλά ρε φίλε με βελεθ και το άλλο το κριάρι βάζεις απκομ και κερδίζεις και 5-6 στημένα έξω από την περιοχή τούς.
Στα δύσκολα Αουγκούστο - απκομ στα εύκολα 2 8αρια με σβιντερφσκι.
Στηρίζουμε και συνεχίζουμε.
- kataramenos5
Δεν ειναι οτι χασαμε ρε navi. Ειναι το πως. Εχουν περασει τοσες ωρες και δε μπορω να ηρεμησω,να το χωνεψω. Απ αυτο το ληκι? Ημαρτον δηλαδη. Εχει κι αυτος μεριδιο ευθηνης.Περα απ τα λαθη μας κλειδωσαν κανονικα στο β'.navi έγραψε:
Δεν μπορείτε να χαρείτε, όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ, τι να περιμένει κανείς από εσάς, όταν χάνει μετά από 21 μήνες.
Στα παπαρια μας για τον ρουμανο δειλο που μας αφησε συξυλους. ΠΑΟΚ ειμαστε οχι λουτσεσκουeorptol1 έγραψε:Γιατί ο λουτσεσκου ειχε εδώ την οικογένεια του;
- invincible
Τα δύο επόμενα ματς θα διώξουν όλα τα σύννεφα για πάντα... αλλά αλλά.... το να κρίνεις σε ένα ματς στο τέλος την δουλειά του προπονητή από το τελικό αποτέλεσμα και να ανάλογα να λες τι έπρεπε να αλλάξει είναι σαν να βλέπει την ζωή σου όλη ένας τρίτος πριν πεθάνεις και σου λέει τι έκανες καλά και τι θα άλλαζε εκείνος... Ακόμα και η πιο δύσκολη μαθηματική εξίσωση στο σχολείο όταν την βλέπαμε λυμένη στο τέλος λέγαμε εύκολη ήταν 

Βρε δεν κερδιζει τα ντερμπι,ο λιγος.Και την ψοφια αεχ να κερδισει σιγα το κατορθωμα.
Και μια που λεμε για ντερμπι. Δεν ξερω πως τα βλεπετε εσεις, αλλα εγω μεχρι στιγμης ανεξαρτητα απο τα αποτελεσματα, ειδα οτι παιξαμε καλυτερα φετος απο τι παιξαμε περυσι μεσα σε γαυρο, οακα και χαριλαου. Την ΑΕΚ την πατησαμε στο πρωτο επρεπε να ειχε τελειωσει το ματς στο πεναλτι, στο γαυρο αν δεν γινοταν πεναλτι δεν θα βαζαν γκολ ουτε 3 ωρες να παιζαμε. Και για το χθεσινο, πως γινεται να παιξαμε καλυτερα φετος απο οτι περυσι και να φαγαμε 4; Γινεται γιατι περυσι ο τερματοφυλακας μας επιανε πεναλτι και φετος τα βαζε μονος του.
Το καλύτερα ή το χειρότερα είναι σχετικό κ επαφίεται στην κρίση του καθενος.
Αυτό που είναι όμως πέρα κάθε αμφισβήτησης είναι τα νούμερα και τα αποτελέσματα... και αυτά λένε 0/5 ντέρμπι
17 παθητικό σε 17 αγώνες
Και γενικά καμία νίκη σε αγώνα με βαθμό δυσκολίας.
Αυτό που είναι όμως πέρα κάθε αμφισβήτησης είναι τα νούμερα και τα αποτελέσματα... και αυτά λένε 0/5 ντέρμπι
17 παθητικό σε 17 αγώνες
Ε ναι πριν μας αφήσει συξυλους είχες καλλιτερη άποψη; άσχετα αν εγώ τον ανέφερα σαν παράδειγμα, γιατί ειπώθηκε ότι ο φερειρα δεν έχει την οικογένεια του εδώ γιαυτό και δεν έπρεπε να επιλεγεί....Dimg4 έγραψε:Στα παπαρια μας για τον ρουμανο δειλο που μας αφησε συξυλους. ΠΑΟΚ ειμαστε οχι λουτσεσκουeorptol1 έγραψε:Γιατί ο λουτσεσκου ειχε εδώ την οικογένεια του;
Παραδειγμα προς αποφυγη ειναι ο τρυπιοςeorptol1 έγραψε:Ε ναι πριν μας αφήσει συξυλους είχες καλλιτερη άποψη; άσχετα αν εγώ τον ανέφερα σαν παράδειγμα, γιατί ειπώθηκε ότι ο φερειρα δεν έχει την οικογένεια του εδώ γιαυτό και δεν έπρεπε να επιλεγεί....Dimg4 έγραψε:Στα παπαρια μας για τον ρουμανο δειλο που μας αφησε συξυλους. ΠΑΟΚ ειμαστε οχι λουτσεσκουeorptol1 έγραψε:Γιατί ο λουτσεσκου ειχε εδώ την οικογένεια του;
- Notorious4
- Maximus
Επειδή λοιπόν και εγώ είμαι λάτρης των νούμερων και των στατιστικών, να σου πω ότι είναι λάθος να τα δουμε τώρα...renegade έγραψε:Το καλύτερα ή το χειρότερα είναι σχετικό κ επαφίεται στην κρίση του καθενος.
17 παθητικό σε 17 αγώνες
Θα τα δούμε στο τέλος της σεζόν, αφου έχουν γίνει τα πλει οφ...
Και για να είμαι και πιο σωστός, θα τα δούμε στο τέλος της άλλης σεζόν, όπου θα έχει μπορέσει το καλοκαιρι να μοντάρει την ομάδα, όπως θέλει αυτός!