PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
23
43%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
24
45%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
6
11%
 
Σύνολο ψήφων : 53

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τρί 03 Δεκ 2019, 17:58

με τη συνδρομή στο PAOKTV κερδίζεις δωροεπιταγή 25€ για τη μπουτίκ
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8366
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό gika » Τετ 04 Δεκ 2019, 13:36

Το Prime Video της Amazon χθες μετέδωσε και επίσημα τα πρώτα δύο παιχνίδια της English Premier League (EPL) ως μέρος της τριετής συμφωνίας που έχει κλείσει με τη διοργανώτρια αρχή. Περισσότερα παιχνίδια έρχονται σήμερα και αύριο μέσα στα οποία περιλαμβάνονται τα Liverpool - Everton και Machester Untd - Tottenham.

Εν συντομία θα πω ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλά και ο κόσμος μιλάει ήδη για μία τεράστια αλλαγή που έρχεται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Υπήρχαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα features όπως τα real time highlights όπου πηγαίνοντας το ποντίκι στην άκρη της οθόνης μπορούσες να δεις μια λίστα με όλες τις φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι και με ένα κλικ να πας απευθείας εκεί να τις δεις, το x-ray όπου μπορούσες να δεις πληροφορίες για τους παίκτες, την ομάδα, τις αλλαγές και όλα τα στατιστικά του παιχνιδιού σε πραγματικό χρόνο, οι υπότιτλοι σε πραγματικό χρόνο που αν και δεν ήταν τέλειοι ήταν πολύ χρήσιμοι για άτομα με ειδικές ανάγκες και η δυνατότητα να επιλέξεις αν θέλεις μετάδωση ή μόνο ήχο από το γήπεδο.

Παρ’ ότι τα χθεσινά παιχνίδια ήταν “μικρά”, η κίνηση έφτασε σε αντίστοιχα επίπεδα με την μετάδωση του τελευταίου επεισοδίου Game of Thrones, οπότε σήμερα λόγω των σημαντικών παιχνιδιών η κίνηση αναμένεται να φτάσει σε εξωπραγματικά επίπεδα. Οι αγώνες είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του Prime, που σημαίνει ότι αν είσαι ήδη γραμμένος σε αυτή την υπηρεσία (δωρεάν one-day delivery από το Amazon, πρόσβαση σε πολλές σειρές και ταινίες κτλ) μπορείς να δεις και όλα τα παιχνίδια χωρίς έξτρα κόστος. Η τιμή της υπηρεσίας Prime είναι £7.99/μήνα. (Μην το πάρετε ως διαφήμηση, δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από όσο γνωρίζω, και τα παιχνίδια της EPL είναι διαθέσιμα μόνο για πελάτες από Αγγλία) Το κόστος είναι μηδαμηνό συγκριτικά με τις 50-60 λίρες το μήνα που κόστιζε το ΒΤ, το συνδρομητικό που έδειχνε την EPL μέχρι σήμερα (και θα εξακολουθεί να δείχνει κάποια παιχνίδια).

Στο Twitter θα διαβάσει κανείς θετικά και αρνητικά σχόλια. Τα αρνητικά αναφέρουν ότι σε κάποιους κολλούσε η εικόνα, ή ότι έκανε buffering ανά λίγα λεπτά. Πολλά μπορεί να ευθύνονται γι’ αυτό. Από τις συσκευές που χρησιμοποίησε ο κόσμος, από τους παρόχους ίντερνετ που έχουν κι αυτοί τα δικά τους όρια, μέχρι πολύ πιο τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπορώ να επεκταθώ. Παρ’ όλα αυτά, η συντριπτική πλειοψηφία είδε τα παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Που θέλω να καταλήξω:

1. Το online streaming αγώνων είναι το μέλλον. Κόσμος παρακολουθούσε τα παιχνίδια του από παντού (τραίνα, λεωφορεία, δουλείες, σπίτια) και με όλες τις πιθανές συσκευές που υπάρχουν εκεί έξω (από PlayStation μέχρι κινητά).

2. Χρειάστηκε επένδυση εκατομμυρίων και κάποιοι από τους καλύτερους μηχανικούς του κόσμου για να παρέχουν αυτό το αποτέλεσμα, που ακόμα και έτσι δεν ήταν τέλεια εμπειρία για όλους.


3. Υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί που δεν υπολογίζει εύκολα κανείς. Ενδεικτικά θα πω ότι η Forthnet ή ο ΟΤΕ ή ο οποιοσδήποτε πάροχος θα μπορούσαν να δώσουν πρωτεραιότητα στην κίνηση του ΠΑΟΚ ΤV (καθυστερώντας την ώρα του αγώνα το υπόλοιπο ίντερνετ) για να έχουν όλοι οι χρήστες άριστη εμπειρία. Ή θα μπορούσαν ενδεχομένως να μας σαμποτάρουν κάνοντας το αντίθετο. Το Netflix επιχείρησε να κλείσει ανάλογη συμφωνία με τους παρόχους στην Αμερική και έφαγε πόρτα καθώς όλοι οι πάροχοι εκεί έχουν τις δικές τους streaming πλατφόρμες.


4. Το ΠΑΟΚ ΤV είναι αδύνατο να μπορέσει να προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες με το Prime Video λόγω των προφανώς τρομερά λιγότερων διαθέσιμων πόρων και στελεχών, οπότε θα θεωρούσα ευχής έργω να κλείσει μία συμφωνία με το Prime Video, το Netflix, το YouTube ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο τεχνολογικό παίχτη στον τομέα αυτό.

5. Το online streaming αγώνων είναι το μέλλον, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμο για μία άριστη εμπειρία. Σε 5-10 χρόνια ίσως να είναι ο μόνος τρόπος που θα παρακολουθεί κανείς τηλεόραση. Όταν θα καθιερωθεί το 5G και όταν θα υπάρχουν οπτικές ίνες παντού, τότε θα υπάρχει η υποδομή για κάτι τέτοιο. Μέχρι τότε, θαύματα δεν γίνονται.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... -coverage/
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... 6-21019628
https://www.telegraph.co.uk/football/20 ... ave-world/
https://www.sportbible.com/football/new ... FaiU96evKo

Θετικά σχόλια:
https://twitter.com/search?q=%22Sky%20a ... rend_click

Αρνητικά σχόλια:
https://twitter.com/search?q=%23AmazonP ... rend_click


Disclaimer: Δουλεύω για την Amazon και το Prime Video, και ότι αναφέρω στο παρόν κείμενο αποτελεί αποκλειστηκά δική μου γνώμη και άποψη.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Τετ 04 Δεκ 2019, 13:53

Bravo gika για το σχόλιο.

Από όλο αυτό φαίνεται πόσο μπροστά είναι η ΠΑΕ με τα όποια μέσα διαθέτει να πιάσει το μήνυμα των καιρών.
Μην ξεχνάμε πως μιλώντας για Amazon, YouTube (Google), AppleTV μιλάμε για κολοσσούς.

Και η DAZN το ζορίζει το πάμα και άλλοι παίχτες.

Ποιο θα είναι τα τηλεοπτικά της ομάδας μας σε 3 χρόνια δε μπορώ να γνωρίζω, αλλά εμφανές πως το μοντέλο της συνδρομητικής κλασσικής τηλεόρασης θα πάει σιγά σιγά άπατο.

Βέβαια και τα έσοδα στης πλατφόρμες του εξωτερικού είναι πολυποίκιλα και δεν περιορίζονται στους τελικούς χρήστες. Αλλά είμαι θετικός προς το PAOK TV
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό icue » Τετ 04 Δεκ 2019, 14:25

Μια μικρη διορθωση. Το δορυφορικο συνδρομητικό μοντελο πεθαινει σιγα σιγα, οχι γενικα η συνδρομητικη τηλεοραση. Το streaming ειναι το μελλον, αλλα δεν θα αλλαξει κατι θεαματικα οσον αναφορα την δομη των συνδρομητικων πλατφορμων. Αυτο που κανουμε εμεις ειναι πρωτοποριακο απο την αποψη οτι μονοι μας διαχειριζομαστε τα παντα. Εγω επιμενω οτι αν προστεθουν και αλλα αθληματα στο PAOKTV ακομα και αν μια μερα φυγει το ποδοσφαιρο μεσω μιας τηλεοπτικης συμφωνιας, ο κοσμος θα συνεχισει να το αγκαλιαζει.
icue
 
Δημοσιεύσεις: 6327
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Quefor » Τετ 04 Δεκ 2019, 15:47

Τι να μας πουν τώρα και οι εγγλέζοι μωρε, τι ξέρουν αυτοί από τηλεοπτικές μεταδόσεις και ποδόσφαιρο? Εμείς έχουμε νόβα ρε με 3451 κανάλια και 64152 μεταδόσεις κάθε σκ χρηματοδοτώντας το βαγ...το ελληνικό πρωτάθλημα. :lol:

Ωραίος @gika, καλό είναι να βλέπουμε κατά που πάει η δουλειά και πόσο μπροστά ήταν η ΠΑΕ το καλοκαίρι.

(off-topic μιας που βρήκαμε παπά...: γιατί υπάρχει γεωγραφικός αποκλεισμός στο Prime? Π.χ. prime ταινίες και σειρές που είναι διαθέσιμες στο amazon.com δεν είναι στο amazon.de? Δε φτάνει η συνδρομή δηλαδή, πρέπει να παλεύουμε και με vpn?)
Quefor
 
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: Παρ 19 Ιουν 2009, 20:02

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τετ 04 Δεκ 2019, 16:11

gika έγραψε:
4. Το ΠΑΟΚ ΤV είναι αδύνατο να μπορέσει να προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες με το Prime Video λόγω των προφανώς τρομερά λιγότερων διαθέσιμων πόρων και στελεχών, οπότε θα θεωρούσα ευχής έργω να κλείσει μία συμφωνία με το Prime Video, το Netflix, το YouTube ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο τεχνολογικό παίχτη στον τομέα αυτό.


paokfc.gr έγραψε:Το PAOK TV που υποστηρίζεται από την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, την Amazon Web Services και μεταδίδει τους αγώνες σε ανάλυση full HD 1080*
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8366
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό gika » Τετ 04 Δεκ 2019, 16:13

Quefor έγραψε:(off-topic μιας που βρήκαμε παπά...: γιατί υπάρχει γεωγραφικός αποκλεισμός στο Prime? Π.χ. prime ταινίες και σειρές που είναι διαθέσιμες στο amazon.com δεν είναι στο amazon.de? Δε φτάνει η συνδρομή δηλαδή, πρέπει να παλεύουμε και με vpn?)


Το ίδιο συμβαίνει και με το Netflix. Υπάρχει διαφορετικός κατάλογος για κάθε χώρα. Έχει να κάνει με το για ποιες χώρες αγόρασαν τα δικαιώματα και το ποιοι τους πρόλαβαν σε άλλες χώρες.

Επίσης, το VPN δεν αρκεί για να "ξεγελάσεις" το σύστημα. Ο κατάλογος που βλέπει ένας πελάτης, έχει να κάνει με την χώρα στην οποία γράφτηκε. Οπότε παίζει ρόλο το αν γράφτηκες στο .com, .de, .co.uk κτλ. Επίσης ρόλο παίζει η χώρα από την οποία είναι η κάρτα με την οποία πληρώνεις. Με αυτόν τον τρόπο ένας πελάτης του αγγλικού site, που ταξιδεύει στη Γερμανία, συνεχίζει να έχει πρόσβαση στον ίδιο κατάλογο που είχε και στην Αγγλία.

Στην Amazon γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο από το Netflix γιατι έχουν και διαφορετικά retail sites ανά περιοχή, ενώ το Netflix έχει μόλις ένα site και τα χειρίζεται όλα από πίσω. Υπάρχει και το primevideo.com το οποίο είναι προσβάσιμο από όσες χώρες δεν έχουν "δικό" τους retail site. Στις χώρες που υπάρχει retail site το primevideo.com σε στέλνει στο retail γιατί.. business. :D
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Τετ 04 Δεκ 2019, 16:31

Γκίκα σεβαστά αυτά που γράφεις ομως γνωρίζω από προσωπική χρήση πως το νετφλιξ βγάζει άλλες ταινίες και σειρές διαθέσιμες ανάλογα με τη χώρα που βρίσκομαι. Το συναντώ πάρα πολύ συχνά μιας και πηγαινοερχομαι συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13089
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό gika » Τετ 04 Δεκ 2019, 16:37

ABOLEYTOI έγραψε:
gika έγραψε:4. Το ΠΑΟΚ ΤV είναι αδύνατο να μπορέσει να προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες με το Prime Video λόγω των προφανώς τρομερά λιγότερων διαθέσιμων πόρων και στελεχών, οπότε θα θεωρούσα ευχής έργω να κλείσει μία συμφωνία με το Prime Video, το Netflix, το YouTube ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο τεχνολογικό παίχτη στον τομέα αυτό.


paokfc.gr έγραψε:Το PAOK TV που υποστηρίζεται από την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, την Amazon Web Services και μεταδίδει τους αγώνες σε ανάλυση full HD 1080*


Ωραία παρατήρηση.

Η απάντηση είναι ότι το Prime Video και το AWS είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το μόνο κοινό που έχουν είναι η μαμά εταιρία.

Το Prime Video θυμίζει.. Netflix με τη διαφορά ότι είναι κάτι σαν την Ελβετία του online streaming. Έχει ταινίες/σειρές που μπορείς να δεις ελεύθερα (παραγωγής του ή που έχει αγοράσει τα δικαιώματα), σου δίνει τη δυνατότητα να γραφτείς σε άλλα κανάλια (πχ HBO) ή και να αγοράσεις/νοικιάσεις ταινίες όπως θα έκανες σε ένα κλασικό video club. Στηρίζεται πιο πολύ στην έννοια της πλατφόρμας και όχι στο περιεχόμενο, σε αντίθεση με το Netflix που δείχνει αποκλειστικά τις ταινίες που έχει τα δικαιώματα. Συχνά ο κόσμος το μπερδεύει αυτό.

Το AWS είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Παλιά, αν ήθελες να έχεις μία ιστοσελίδα, έπρεπε να έχεις τους δικούς σου server. Κι αν η δουλειά πήγαινε καλά, κι η κίνηση αυξανόταν, έπρεπε κάποιος να αγοράσει επιπλέον μηχανήματα, αν τα συνδέσει, να τους εγκαταστήσει το απαραίτητο software και να ρυθμίσει το σύστημα να μοιράζει την κίνηση σε όλα τα μηχανήματα. Αν ένα μηχάνημα χαλούσε, πάλι έπρεπε κάποιος να το αντικαταστήσει ακολουθόντας μια αντίστοιχη διαδικασία. Όλο αυτό είχε πολύ μεγαλό upfront κόστος αν σκεφτείς πόσα πράγματα έπρεπε να αγοράσεις εξ' αρχής, και τις ώρες που δεν είχες αρκετή κίνηση όλα αυτά τα μηχανήματα απλά καθόταν στην άκρη και κοιμόταν. Δύσκολη συντήρηση, υψηλό κόστος, αργή προσαρμογή στην αυξηση ή τη μείωση της κίνησης ήταν κάποια από τα πρόβληματα.

Το AWS αναλαμβάνει όλα αυτά για σένα. Φτιάχνεις ένα image του πως θες να είναι το κάθε μηχάνημα, τι software να περιλαμβάνει κτλ. Και τους το δίνεις. Ακολουθείς μια πολύ εύκολη διαδικασία με κουμπάκια μέσω ίντερνετ αντί να συνδέεις και να τραβάς καλώδια και είσαι έτοιμος. Όταν η κίνηση αυξηθεί, αντιγράφουν το ίδιο image σε περισσότερα μηχανήματα και είσαι έτοιμος στη στιγμή να χειριστείς παραπάνω κίνηση. Πληρώνεις και παραπάνω βέβαια. Όταν όμως η κίνηση πέσει γιατί πχ τελείωσε ένα παιχνίδι, τα έξτρα μηχανήματα αποδεσμεύονται και ξανα πληρώνεις λίγα. Αν κάποιο μηχάνημα χαλάσει, αυτόματα αντικαθείστατε από άλλο. Η ίδια ιστοσελίδα εξυπηρετείται από πολλές τοποθεσίες, οπότε αν γίνει ένας σεισμός ή μια διακοπή ρεύματος ή μια καταστροφή, οι υπηρεσία σου συνεχίζει να λειτουργεί. Αν μπεις από Ελλάδα, ή από Αμερική, θα εξυπηρετηθείς από διαφορετικά μηχανήματα που είναι "κοντά" σου γιατί καλύτερες ταχύτητες.

Οπότε για να το κλείσω, όταν αναφέρομαι στο να μας αναλάβει το Prime Video, ενοοώ να μην υπάρχει PAOK TV. Να μπαίνεις στο primevideo.com (ή netflix.com ή youtube.com ή..) και να βλέπεις το παιχνίδι εκεί κατευθείαν. Θα αναλάβουν αυτοί όλη την παραγωγή, και οι πελάτες (εμείς), θα έχουμε πρόσβαση στην ΠΑΟΚάρα χρησιμοποιώντας τις έτοιμες και τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές.

Αυτό που έχουμε τώρα είναι ότι φτιάχνουμε δικές μας εφαρμογές, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούνε να έχουν την ίδια ποιότητα με αυτές των τεχνολογικών γιγάντων, και απλά χρησιμοποιούμε μηχανήματα της Amazon για να τις φιλοξενήσουν. H πλειοψηφία των διαδικτυακών εφαρμογών της εποχής μας, τρέχουν στο AWS. Το Prime Video τρέχει στο AWS. Το PAOK TV τρέχει στο AWS. Αυτό δεν εξασφαλίζει κάτι, όσον αφορά την ποιότητα, από μόνο του.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό gika » Τετ 04 Δεκ 2019, 16:39

rainmaker έγραψε:Γκίκα σεβαστά αυτά που γράφεις ομως γνωρίζω από προσωπική χρήση πως το νετφλιξ βγάζει άλλες ταινίες και σειρές διαθέσιμες ανάλογα με τη χώρα που βρίσκομαι. Το συναντώ πάρα πολύ συχνά μιας και πηγαινοερχομαι συνέχεια.


Δεν το γνωρίζω 100%. Ξέρω ότι το ελληνικό μου νετφλιξ, έχει διαφορετικό περιεχόμενο από μιας φίλης μου που έχει το "αγγλικό" νετφλιξ. Την ίδια στιγμή, στο ίδιο σπίτι, στην Αγγλία, έχουμε διαφορετικό περιεχόμενο μπροστά μας.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Τετ 04 Δεκ 2019, 17:18

Γενικά είναι λίγο θολή όλη η δομή, δεν νομίζω ότι τους καίει να την ξεκαθαρίσουν κιόλας.

Σίγουρα έχει μεγάλες διαφορές στο διαθέσιμο περιεχόμενο από χώρα σε χώρα. Η ένσταση μου είναι ότι οι διαφορές αυτές επηρεάζουν και τον ίδιο λογαριασμό του ίδιου χρήστη ανάλογα με το που βρίσκεται. Δεν έχεις δηλαδή σταθερά ένα περιεχομενο στον προσωπικό λογαριασμό σου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13089
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό CCCP » Τετ 04 Δεκ 2019, 17:30

Eδω στο μελλον (Σουηδια) μπορω να σας πω οτι εχω καιρο (χρονια) που τα βλεπω ολα απο stream μιας και η συνδρομιτικη που εχω εχει εκτος απο πολυ καλο πακετο σπορ και φοβερο streaming. οπως και υπολοιπες υπειρησιες/πακετα κτλ.

Σε σημειο που καθομαι στον καναπε μπροστα στην ΤV και βαζω να παιξει αυτο που θελω να δω απο το κινητο στο chromecast ξεχνωντας οτι εχω το κανονικο "καναλι" στην ΤV. Θυμαμε καμια 8 χρονια πριν που ειχα καλωδιακη που ηδη χτυπουσε πολυ ασχημα που μπορουσα να δω το content για το οποιο πληρωνα μονο στο σπιτι μου στην TV.

Eπισης το streaming δεν ειναι κατι το καινουργιο. Υπαρχει απο τοτε που στην Ελλαδα υπηρχε μονο dialup. Βλεπω σπορ απο streams (νομιμα και μη) απο το 2003 περιπου.
Άβαταρ μέλους
CCCP
 
Δημοσιεύσεις: 6130
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό pxp920 » Τετ 04 Δεκ 2019, 18:21

Νομίζω πως πρέπει να δείχνουν τους αγώνες στο Open TV εγχώρια και pay per view για κατοίκους εξωτερικού (σαν εμένα).


Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pxp920
 
Δημοσιεύσεις: 2632
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 21:22
Τοποθεσία: New York, New York

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό pilotos » Σάβ 07 Δεκ 2019, 20:00

Τραγική εικόνα σήμερα, μάλλον μείωσαν γενικά την ανάλυση για να αντέξει τον φόρτο και να δουν όλοι

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Totem_pk » Σάβ 07 Δεκ 2019, 20:05

Βρηκα την υγεια μου πλεον. Υπολογιστης συνδεση με wifi και καλωδιο στην τβ. Μια χαρα επαιξε για δευτερο ματς.
Totem_pk
 
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες