Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό jibbie » Δευτ 23 Σεπ 2019, 20:21

εκανε μια αστοχη δηλωση η Κρεσπουρα, δε χρειαζεται να τον εκθετουμε παραπανω.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Ριαν_Καπαγιαννιδης » Δευτ 23 Σεπ 2019, 21:01

CCCP έγραψε:
pk77 έγραψε: Ο ένας βρήκε μια ομάδα διαλυμένη και ο άλλος μια ομάδα σχεδόν έτοιμη, μετά απο την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της .


Θεωρω οτι ειναι πολυ λαθος να το λεμε αυτο. Μπορει να πειραμε νταμπλ αλλα καμια ομαδα δεν ηταν "σχεδον ετοιμη".

Η ομαδα φωναζε για ενυσχιση επιθετικα απο περσι και τα λεγαμε επι μηνες. Εισαι χωρις Βιειρινια και Μαουρισιο, δυο απο τους πιο συμαντικους αν οχι οι πιο συμαντικοι σου παικτες.

Πια ετοιμη ομαδα? Για να μη πουμε οτι ανελαβε ομαδα που την εγκατεληψε ο προπονητης μια μερα πριν αρχισει η προετημασια. Δυστυχως ενω ΟΝΤΩΣ θα επερεπε να εχουμε μια πιο ετοιμη ομαδα, την ιδια διαλημενη ομαδα εχει παρει και ο Αμπελ. Γυρισαμε στο 0, δηλαδη πριν απο δυο χρονια.

Ολο το φοκους ηταν στο να παρθει το πρωταθλημα και λογου αυτου και καποιων ανεξηγητων επιλογων, η ομαδα ειναι τελειως λαθος χτισμενη με αστεια κενα οπως 1 μεσοεπιθετικος(μπισεσβαρ) σε ολο το ροστερ κτλ.

Ο Αμπελ εχει μια πολυ συμαντικη δικαιολογια για μενα επισης, οσον αφορα την πολυ ασχημη μπαλα που παιζει η ομαδα. Ο Λουτσεσκου εχτισε μια ομαδα που επαιζε κλεψιμο μπαλας και αντεπιθεση και θα βρουμε γκολ καπως. Η ομαδα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Δεν λεω οτι φταει ο Λουτσεσκου που το επλεξε αυτο, εκανε την επιλογη του και το αποτελεσμα τον δικαιωσε. ΑΛΛΑ, πρεπει να καταλαβουμε οτι λογο του οτι η ομαδα ειναι ανεπεδευκτη, δε μπορει να αρχισει να παιζει μπαλαρα απο την μια μερα στην αλλη. Δεν ειναι απλα το συστημα η δε ξερω τι.

Συνολικα για ολα αυτα, ειναι αστειο να λεμε οτι ο Αμπελ ανελαβε "ετοιμη" ομαδα. Ξεζουμισμενη ομαδα, με προβληματα και ελληψεις ανελαβε



Ουτε λεξη δεν θα αλλαζα. Σιγουρα η εικονα και τ'αποτελεσματα δεν είναι αυτά που θελουμε, αλλα εγω βλεπω από την ομαδα να λειτουργει αρκετα ορθολογικα, και να τα σκατωνει στην τελικη προσπαθεια. Θυμαμαι φαση χτες να φτανουμε ευκολα στην γωνια της περιοχης, ο Μπισεσβαρ να κραταει την μπαλα, ο Γιαννουλης να κανει την κουρσα, κι αντι να του δωσει μια ευκολη πασα και να κανει το συνηθες γυρισμα στο πεναλτι (Από το οποιο εχουμε ποσες φασεις/γκολ φετος.), να κανει ο Ολλανδος την κλασσικη του αμυαλια και να τραβάει ένα καντηλι στα 4 μετρα πανω από την εστια. Δυστυχως εξεζητημένα συστηματα απαιτουν και παικτες ειτε με καλη τακτικη παιδεια (Μισιτς, Καντουρι, Ακπομ), ειτε ταπεινούς και χωρις ποδοσφαιρικο εγωισμο και με διαθεση να ακουσουν (Γιαννουλης, Λημνιος). Θα το ξαναπω, πρεπει να αφήσουμε τον Φερεϊρα να δουλεψει. Θελει βοηθεια σε ορισμενα πραγματα, καποιον πιο κυνικο που να του επισημαινει ότι οι ιδιαιτερότητες της χωρας δεν θα επιτρεψουν γκέλες σε ντέρμπι, κι ότι οι Ελληνες είναι αμπαλοι και νομιζουν ότι ο προπονητης είναι ενας γυμναστης που τρεχει τους αθλητες γύρω-γύρω και τους καυλωνει για να κερδιζουν. Ο Ρουμανος το χε καταλαβει καλα και κρατησε την ομαδα, παρολο που 1 στα 2 ματς που παιζαμε, θελαμε κολλυριο. Αν το κανει, σε λιγους μηνες θα δουμε ωραια μπαλα. Αν δεν το κανει, θα τον φαει η γκρινια.

ΥΓ: Πηραμε το πρωταθλημα, ξεγκαβλωσαμε, ας φαμε την φετινη σεζον κανοντας την μεταβαση στη νεα περιοδο. Ο Ολυμπιακος το εκανε περσι με Μαρτινς, και παρα το κακο πρωτο μισο, στο δευτερο μισο και ως τωρα φετος δικαιώνεται. Μπορούμε/θελουμε να το κανουμε, ή θα παιζουμε 4 χρονια με έναν κορμο 32αρηδων στα κοκκινα, με γκρινια για κάθε βαθμο που χανεται, λες και γιναμε η αιωνια πρωταθλητρια Ελλαδας?
Ριαν_Καπαγιαννιδης
 
Δημοσιεύσεις: 2191
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 23 Σεπ 2019, 21:03

jibbie έγραψε:εκανε μια αστοχη δηλωση η Κρεσπουρα, δε χρειαζεται να τον εκθετουμε παραπανω.

:lol: :lol: :lol:
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14120
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό SunAce16 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 21:27

Θέλετε να μου πείτε έναν προπονητή που ήρθε στην ομάδα απευθείας από το εξωτερικό και μακροημέρευσε;
Εγώ είμαι 39 χρόνων και από το 1990 και μετά δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ξέρετε γιατί;
Γιατί ήμαστε ανυπόμονοι.
Ας αφήσουμε λοιπόν για πρώτη φορά έναν προπονητή με νέες παραστάσεις, διαφορετική νοοτροπία και από καλύτερη σχολή προπονητών από την δικιά μας να ολοκληρώσει επιτέλους το έργο του.
SunAce16
 
Δημοσιεύσεις: 505
Εγγραφή: Κυρ 08 Ιαν 2017, 02:10

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό jibbie » Δευτ 23 Σεπ 2019, 21:32

Λες Σανον
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 21:48

Ναι λες κ εμείς θα πάρουμε την απόφαση αν θα μείνει η όχι. Μήπως να κάνουμε κ κανένα παμΠΑΟΚτσιδικο συνέδριο στην Τούμπα να αποφανθουμε;

Τα πράγματα είναι απλά. Τον θέλει το ένστικτο της οικογένειας; μένει. Δεν τον θέλει; ο επόμενος
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 22:41

Ποντιος θα ναι. Δε καταλαβαινει ο μπουμπουνας οτι μ αυτο το υλικο που εχει δε μπορει να παιξει αυτο που θελει. Δε του βγαινει κι αυτος εκει επιμονη να μας σκασει. Παρε ρε αμπαλε κανα Ραπ τηλεφ. να μαθεις μπαλιτσα απ τον αρχοντα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό biriba427 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 22:51

Θα αναλύσω μέσα από τις δηλώσεις του προπονητή μετά το ματς με τον Άρη... Τι ακριβώς συμβαίνει.

"Η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί στην αμυντική της λειτουργία. Ο τερματοφύλακας είναι ο ίδιος. Η αμυντική γραμμή είναι η ίδια"

- Τι έχει αλλάξει Άμπελ; Ο προπονητής και το τεχνικό team.

«Θέλετε να σας πω ότι φταίω εγώ; Εγώ φταίω. Η ευθύνη είναι δικιά μου. Αλλά αυτό το οποίο μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι η ομάδα δουλεύει πολύ και στο αμυντικό κομμάτι. Τα γκολ που δεχόμαστε, δεν έχουν να κάνουν με συνολική λειτουργία, αλλά με ατομικά λάθη.

-Η πίεση που δέχεται είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορεί να την αντέξει. Ο προπονητής μας είναι άπειρος για τέτοιες ευθύνες. Όταν λες Θέλετε να πω ότι φταίω εγώ...σημαινει ότι έχεις πιεστεί... Έχεις λυγίσει... Και είναι νωρίς...

"Είδατε τον Μίσιτς; Όλοι εδώ δεν έλεγαν και τα καλύτερα λόγια για αυτόν..."

-Άμπελ και εσύ 4η επιλογή τον είχες και σε εξέθεσε όταν τον έβαλες κατ ανάγκη...

"Ο δικός μας τρόπος ανάπτυξης είναι απλός. Ή κάνουμε σέντρες από τα πλάγια, που πρέπει να είναι χαμηλές γιατί δεν είναι εδώ ο Πρίγιοβιτς.
Ο άλλος τρόπος ανάπτυξης, είναι να γυρίσεις την μπάλα σε κάποιον μέσο σου κι αυτός να αλλάξει το παιχνίδι στην πλάτη του αντιπάλου."

-ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ότι έχουν εντολές οι παίκτες να κάνουν σεντρες... Και ακόμη και αν το εφαρμόζεις... ΔΕΝ το λες δημόσια σε μια συνέντευξη τύπου... Και εισαι εσύ ο Μάτοςς, ο Κρεσπο και ο Βαρελα που έχεις παίξει 15 χρόνια σε καλό επίπεδο και έρχεται ο coach και σου λέει θα παίξεις με σεντρες... Ξενερώνεις; Κοιτιεσαι δεξιά και αριστερά;

"Αν ο προπονητής κάθεται στον πάγκο και δεν κάνει τίποτα, κάποιοι μπορεί να πουν ότι κάθεται και δεν κάνει τίποτα."

-Δλδ ρε Άμπελ εσύ δεν έχεις ψυχοσύνθεση; Για τον κόσμο και το θεαθήναι δείχνεις aggressive; Δείξε ποιος είσαι αν έχεις αυτοπεποίθηση βέβαια για να το δείξεις. Γιατί ο προπονητής για να εμπνέει τους παίχτες πρέπει να έχει. Ο Σαντος συνοφρυωνε τα μούτρα του και εγδερνε το σακάκι. Ο Άγγελος έριχνε παναγιες. Ο Λουτσος έβαζε τον σκούφο...


Δεν θα πω ότι δεν είναι καλός προπονητής. Θα πω όμως σίγουρα ότι είναι άπειρος. Φοβάται να κάνει αλλαγές μήπως χαλάσει την σίγουρη συνταγη που παρέλαβε. Δεν λες ποτέ δημοσίως τι σύστημα παίζεις... Ακόμη μαθαίνει την ομάδα και αυτο φαίνεται αφού διαβάζει με ποιον τρόπο έπαιξε περυσι(Πριγιοβιτς). Προσπαθεί να απαντήσει στο καθε τι.. Και αυτό δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης ... Δείχνει πιεσμένος... Ένας προπονητής με εμπειρία δεν θα καθόταν να εξηγήσει το παραμικρό...Ειπε ότι φταίει αυτός ενώ απλά πήρε το ίδιο αποτέλεσμα με πέρυσι με τον Σκωληξ... ΔΛΔ αν χάσεις Άμπελ;

Θεωρω ότι η απειρία του είναι που έχει αλλάξει και τους παίκτες προς το χειρότερο. Όταν σε βαζουν να εφαρμόσεις κάτι που ξέρεις ότι είναι λάθος απλά πρέπει να το κάνεις γιατί το είπε ο προπονητής... Με τι όρεξη να το κάνεις; Δεν είναι τυχαίο ότι οι νέο εμφανιζόμενοι είναι αυτοί που παίζουν. Καλύτερα.... Γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν πόσο καλύτερα ήταν πέρυσι... Γιατί δεν εχουν παράστασεις.... Κάνω τον σταυρο μου αλλά δεν βλέπω φως... Γιατί οι Πορτογάλοι έχουν ένα κακό... Είναι πεισματάρηδες...Και κολλημένοι... Βλέπε Μουρινιο και Σαντος... και Μάρτινς που έβαλε την ίδια εντεκάδα με την Τοτεναμ...

Καλο κουραγιο
biriba427
 
Δημοσιεύσεις: 245
Εγγραφή: Πέμ 20 Αύγ 2009, 21:01

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό DamoN » Δευτ 23 Σεπ 2019, 22:59

Όταν ειχε κάνει την δήλωση για την αρνητική ενέργεια με είχε τρομάξει παρά πολύ.λεω αυτός είναι τελείως στον κόσμο του. Μόλις έγινε το 1-2 μπροστά μ που η μπάλα κόντραρε κ καρφώθηκε ενώ πέρασαν το κέντρο 2η φορά αλήθεια μ ήρθε στο μυαλό η δήλωση του. Φέτος έχουμε παρά πολύ γκίνια αλήθεια. Εννοείται πως φταίνε κ οι παίχτες που κάνουν αστεία λάθη αλλά σκεφτείτε λίγο αυτογκόλ γιαννουλη με Άγιαξ,διώξιμο Βαρελα πάνω στον χουντελαρ κεφάλια βαρελα προς τα πίσω ζωντανεύει η μπάλα κ φεύγει από τα χέρια του πασχαλακη με Σλόβαν. Ο άλλος κάνει κεραυνό από 40 μέτρα καρφώνεται στο γ πρώτη φορά στη ζωή του. Για τόσα λίγα ματς μαζεύονται παρά πολλά. Χθες στο 2ο ημίχρονο για κανα 10λεπτό επιτέλους παίζαμε παρά πολύ καλά είχαμε ρυθμό και πιέζαμε φουλ. Το ίδιο και με ατρόμητο μόλις έγινε το 2-2.Δλδ πρέπει να μπει το αυγό στον κωλο για να παίξουμε; Τα παράπονα που έχω από σένα δεν έχουν να κάνουν με το 4-4-2 ή Γτ μένει ο ΜΑΤΟΣ πίσω και ανεβαίνει ο ΚΡΕΣΠΟ με την μπάλα ή Γτ παίζει ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ στο πλάι. Ούτως ή άλλως ο ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ και με λούτσε μόνο όταν τραυματίστηκε ο ΠΕΛΚΑΣ έπαιξε στο 10.το παράπονο μου είναι γιατί είναι τόσο χαλαροί οι παίχτες και ο άλλος βγαίνει αλλαγή και κάνει 40 λεπτά να βγει από το γήπεδο ή Γτ ο αγκουστο πλακωνεται στο 97 αντί να πάμε για την ανατροπή ή γιατί ο ΒΑΡΕΛΑ πέρυσι βαρούσε τα τραπέζια στα αποδυτήρια και φέτος παίζει σαν κοιμισμένος.ο ΛΗΜΝΙΟΣ μόνιμα διαμαρτύρεται στους συμπαίκτες του γιατί δεν τον παίζουν και όταν του έρχεται η μπάλα δεν τριπλάρει ούτε εμένα. Για μένα είναι τελείως ψυχολογικό το θέμα . Δεν ξέρω τι φταει αλλά υπάρχει μια ψυχολογία στην ομάδα σαν να ξεφούσκωσε φουλ και έχει φύγει όλη η περυσινη καυλα.μας ακυρώνει γκολ δεν διαμαρτύρεται κανείς κλαδεύουν τον ΚΑΝΤΟΥΡι στην περιοχή τους δεν διαμαρτύρεται κανείς. Οι Ρούληδες είναι μόνιμα κάτω έχει δει το βαρ καμία 45 φορές δίνει 7 λεπτά καθυστερήσεις δεν διαμαρτύρεται κανείς.αν νομίζετε ότι είμαστε η λεστερ και αφού πήραμε ένα δεν πιστεύετε ότι μπορούμε να πάρουμε και το επόμενο πείτε το μας να μην έχουμε 18 πίεση 24 ώρες μέτα το ματς. Δεν ξέρω αν φταίει ο προπονητής αλλά σίγουρα αυτός είναι υπεύθυνος να το λύσει.
DamoN
 
Δημοσιεύσεις: 3572
Εγγραφή: Σάβ 07 Αύγ 2010, 11:54

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 23:10

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όπως και ο. Λουτσεσκου στην αρχή χρειάζεται χρόνο. Ήρθε ουρανοκατεβατος χωρίς δικούς του παίκτες όσο να ναι χρειάζεται τον χρόνο του... Ακόμα και αν υπάρχει ένταση στα αποδυτήρια πρώτα πρέπει να προφυλαξουμε πρώτα τον προπονητή γιατι έτσι κάνουν οι σοβαρές και μεγάλες ομάδες. Πάντως μετά τις χθεσινές δηλώσεις του νιώθω ότι βγάζει περισσότερο μια πίεση σαν να θέλει να δικαιολογηθεί.
τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα θα τον δούμε από το καλοκαίρι του 2020 εφόσον του δοθούν τα εχέγγυα και εργαλεία που επιθυμεί για να δείξει το έργο του.
Νομίζω ότι τώρα πρέπει να βγει κάποιος οπως ο τεχνικός διευθυντής και να πει τα αυτονόητα....ότι στηρίζει και ότι κι αν γίνει προπονητής θα είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Odi » Τρί 24 Σεπ 2019, 07:16

Coach πάρτο λίγο αλλιώς..


Πέρασε άλλο ένα ντέρμπι κόντρα στον συμπολίτη που μας έκανε σοφότερους και μας προβλημάτισε σε πολλά επίπεδα..

Εννοείται πως θα πάμε και στα αγωνιστικά. Πρώτα όμως μια παρατήρηση για την πνευματική προετοιμασία της ομάδας. Όλοι μας ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο εκνευριστικό. Έναν αντίπαλο που θα διαμαρτύρεται συνεχώς, θα κάνει καθυστερήσεις και γενικά δεν θα κολλήσει πουθενά προκειμένου να κάνει τη ζημιά. Η ομάδα όμως φαίνεται πως αυτό το αγνοούσε. Είδαμε τους παίκτες μας εξαιρετικά εκνευρισμένους, να χάνουν τον όποιο ρυθμό τους και γενικά να επιδεικνύουν πολύ χαμηλό επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης και πειθαρχίας καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι αγώνες και δη τα ντέρμπι κρίνονται εν πολλοίς από την πνευματική προετοιμασία. Πράγμα το οποίο στον χθεσινό ΠΑΟΚ, απλά δεν υπήρχε.

Περνώντας στα αγωνιστικά, θα σταθώ στη Καλοκαιρινή δήλωση του Άμπελ Φερέιρα, όταν και είπε πως δεν είναι κολλημένος με το σύστημα που εφαρμόζει η ομάδα. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν το βλέπουμε ή μάλλον βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο. Βλέπουμε πως προκειμένου να εφαρμοστεί αυτό το 4-4-2 (στα χαρτιά δηλαδή, γιατί στην πράξη η ομάδα δεν παίζει τίποτα), θυσιάζονται όλες οι σταθερές της ομάδας.

Στο χθεσινό παιχνίδι είδαμε τον (πραγματικά κάκιστο) Ζαμπά σε ρόλο δεύτερου επιθετικού-ψευτοδεκαριού επί πενήντα ολόκληρα λεπτά χωρίς κανένα λόγο. Έναν παίκτη που κυριολεκτικά δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, να καταστρέφει όλες τις επιθέσεις της ομάδας και γιατί είναι σε κάκιστη κατάσταση, αλλά και γιατί έπαιζε εκτός θέσης. Την ίδια στιγμή, το καλύτερο δεκάρι του πρωταθλήματος, δηλαδή ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, χαραμιζόταν αριστερά, για να παίζει αποκλειστικά με τον Γιαννούλη σε ένα χιλιοπαιγμένο έργο χωρίς αποτέλεσμα.

Περνώντας στην άμυνα, η αφέλεια της ομάδας είναι εξόφθαλμη. Είναι αδιανόητο να περνάει ο αντίπαλος το κέντρο και όλο το γήπεδο να κρατάει την ανάσα του, θεωρώντας σίγουρο πως θα δεχθεί η ομάδα γκολ. Οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές είναι τεράστιες, το αμυντικό transition είναι ανύπαρκτο με χαρακτηριστικό παράδειγμα το δεύτερο γκολ που δέχεται η ομάδα όταν και ο αντίπαλος έχει το χρόνο να κάνει πέντε-έξι κοντρόλ άνευ πίεσης πριν εκτελέσει.

Οι αγωνιστικές ανορθογραφίες όμως δεν τελειώνουν εκεί. Κάθε καλή ομάδα, βασίζεται σε έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα. Και όσο και αν πέρυσι φαινόταν ανίκητος, ο φετινός Πασχαλάκης είναι κάκιστος και φέρει μεγάλη ευθύνη από την αρχή της χρονιάς. Χθες ειδικά στη φάση του πρώτου γκολ η μπάλα έρχεται κυριολεκτικά πάνω του, ενώ στο δεύτερο γκολ, η μπάλα πηγαίνει στην κλειστή του γωνία, πράγμα ανεπίτρεπτο.

Προχωρώντας μπροστά, είναι αδιανόητο όλοι οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας να αδυνατούν να κάνουν μια καλή ενέργεια, όχι ο καθένας, αλλά όλοι μαζί. Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ και Σφιντέρσκι δεν έδειξαν απολύτως τίποτα. Και αν αυτό δεν αποτελεί σφάλμα του προπονητή, η επιμονή του σε αυτούς, σίγουρα είναι. Σε κάθε ομάδα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να δίνει το μέγιστο, πρέπει να νιώθει πως υπάρχει δίκαιη συμπεριφορά και όχι παιδιά και αποπαίδια. Και ενώ χθες ο κύριος Φερέιρα δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες, αυτό δεν το βλέπουμε στην πράξη. Βλέπουμε δεκατέσσερις παίκτες να παίζουν συνεχώς ανεξαρτήτου απόδοσης και τους υπόλοιπους να μην έχουν κανένα ρόλο.

Μέσα στους δεκατέσσερις αυτούς παίκτες είναι και ο MVP Μίσιτς , ο οποίος στην αρχή της χρονιάς ήταν η τελευταία ίσως επιλογή του προπονητή και έπαιξε λόγω των απουσιών στα χαφ και όχι λόγω επιλογής του προπονητή του. Στο χθεσινό παιχνίδι ξεκίνησε βασικός ο Πέλκας, που μετά μάθαμε πως όλη την εβδομάδα είχε εχνοχλήσεις με αποτέλεσμα φυσικά να τραυματιστεί. Παίκτες όπως ο Ζίφκοβιτς, ο Ίνγκανσον, ο Στοχ, ο Λάμπρου έχουν κάθε δίκιο να αισθάνονται αδικημένοι καθώς βλέπουν πως δεν παίζουν καθόλου, παρότι στη θέση τους αγωνίζονται παίκτες πλήρως ντεφορμέ (Πασχαλάκης, Βαρέλα, Λημνιός, Ζαμπά, Πέλκας). Πώς είναι δυνατόν μια ομάδα να είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, όταν τα μέλη της δεν αισθάνονται ισότιμα;

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, πρέπει να αλλάξει η σκέψη του προπονητή και η αντιμετώπιση των καταστάσεων. Εν ολίγοις, coach πάρτο λίγο αλλιώς.. Το τρένο δεν χάθηκε ακόμη, ο Μίσιτς μας έσωσε από την κρίση στα τελευταία δύο παιχνίδια, αλλά τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα.

Αυτά από εμένα με μια πιο ήρεμη ματιά.

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... igo-allios
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 11044
Εγγραφή: Τρί 17 Ιουν 2008, 15:50
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Nikos 74 » Τρί 24 Σεπ 2019, 07:36

Σωστός.
Nikos 74
 
Δημοσιεύσεις: 1422
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τρί 24 Σεπ 2019, 07:43

jibbie έγραψε:εκανε μια αστοχη δηλωση η Κρεσπουρα, δε χρειαζεται να τον εκθετουμε παραπανω.


Επειδή την έκανε ο συγκεκριμένος, κρατάω την ψυχραιμία μου και δε γράφω αυτό που σκέφτομαι για λογαριασμό του.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Darkm4n » Τρί 24 Σεπ 2019, 07:52

Θα συμφωνήσω στο 101% με τον @Odi

Λέξη προς λέξη είπε τα πράγματα με το Ο-Ν-Ο-Μ-Α τους!
Κι όμως έτσι είναι η πραγματική αλήθεια!

Προσωπικά πάντος δεν νομίζω θα το πάρει αλλιώς ο Ferreyra μακάρι δλδ γιατί δεν τον βλέπω στον Πάγκο θα έρθουν αποτελέσματα η ομάδα να είναι αδιάφορη και να κλαίμε και μετά να δημοσιεύει ο Γιώργης στο instagram 'αυτό και αυτό.
:idea: :idea: :idea: :idea:
Άλλαξέτο μεγάλε το κλίμα/το-σύστημα σε 4-2-3-1 βγάλε deforme παίχτες βάλε μέσα τον Stoch/Λάμπρου/Zivkovic/Ingason τι περιμένεις πίανουμε Οκτώμβρη και ακόμα είμαστε στο 'γιατί εξαιτία σου'.
''Δούλευε στην σιωπή και άσε την κατάκτηση τίτλων να κάνει θόρυβο''
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
 
Δημοσιεύσεις: 3325
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: MyShadow disappears somewhere in Western-Macedonia

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 24 Σεπ 2019, 09:02

Το ότι έπεσε το μάτι μου στην είδηση ότι ο Κούπερ είναι ελεύθερος, κάτι σημαίνει... είναι σημαδιακό.

Καλού κακού θα κάνω τη ψακτική μου , θεωρώ ότι στη διακοπή θα ψάχνουμε προπονητή... να έχει έτοιμες προτάσεις το σκαουτινγκ τιμ του παοκμανια. Μη ψάχνουμε τελευταία στιγμή.

Πάνω κάτω στα ίδια κυβικά με τον δικό μας υπάρχει κι ο Δώνης , όπως σπάσαμε τη ρήτρα του Αμπελ θα μπορούσαμε να πληρώσουμε κάτιτις τον Αλαφούζο για να πάρουμε το Γιώργαρο στην ομάδα.
+ Μαρίνος ελεύθερος για να μη πληρώσει ο Ιβαν
+ Αναστασίου αν σπάσουμε τη ρήτρα με το Σπανό.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης