Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Gospi » Δευτ 23 Σεπ 2019, 11:31

Ας επανατοποθετηθω σημερα με καθαρο μυαλο.

1. Η χθεσινη ισοπαλια με τον τροπο που ηρθε, στα δικα μου ματια λογιζεται ηττα. Απλα αντι να μας στοιχισει 3 βαθμους στοιχισε 2. Σε καθε αλλο επιπεδο αποτελέι ηττα.
2. Για μενα το χθεσινο x μπορει και να αποδειχθει τελικα -2 απο την κορυφη, εκτος αν πιστευετε πως αυτο το τουρλουμπουκι που αντιμετωπισαμε χθες, εχει ελπιδα να κοψει βαθμους απο το αφεντικο του τον χοντρο.
3. Στα του κοουτς: Η ομαδα φετος λεμε ειναι πιο επιθετικη και κανει φασεις κλπ. Τα ιδια εκανε και επι μπαγεβιτς που παιζαμε φουλ επιθεση και βαζαμε 4 και τρωγαμε 3. Δεν ειναι αποτελεσμα τρομερης τακτικης αναπτυξης και ορθολογικου ποδοσφαιρου αυτη η φλυαρη επιθετικη μας υπεροχη. Απο ενα συνολο 11 παιχτων μονιμα σε φαση επιθεσης βρισκονται οι 7. Φαγαμε το πρωτο ημιχρονο και σχεδον τα 3/4 του δευτερου γυρνωντας την μπαλα γυρω γυρω απο την περιοχη του ρουλη, και δεν ειδαμε μιση καθετη, και μια σωστη επιθεση. Σεντρες στο πουθενα.
Αυτο φυσικα εχει και ως αποτελεσμα, οι παιχτες να χανουν πληρως την προσηλωση τους, και στην πρωτη φαση που βγαζει ο αντιπαλος να βρισκομαστε ανοργανωτοι και ανασφαλεις ως προς την αμυντικη μας συμπεριφορα.
Ο Λουτσεσκου επαιζε πιο συντηρητικα, και μονιμα με το μυαλο και στην αμυνα.
Το βασικοτερο ομως προβλημα που εντοπιζω εγω ειναι η απαξιωση που επιδεικνυει αναφορικα με τους υπολοιπους παιχτες που απαρτιζουν το ροστερ και η εξ αυτης προερχομενη ζημια σε πολλα επιπεδα. Εχει απαξιωσει πληρως τον Ινγκασον (4.000.000), παραλιγο να εξαφανιζε τον Μισιτς, αν δεν ξεμενε απο μεσους, εχει εξαφανισει πληρως τον Σοαρες (ακουσα χθες το ονομα κ δεν θυμομουν ποιος ειναι), τον Στοχ (1.500.000), και ποσους αλλους. Αυτοι οι παιχτες χανουν αξια οσο δεν παιζουν. Το ξερουν και οι ιδιοι. Τους χανει μ αυτον τον τροπο. Στο τελος θα χρειαστει να μπουν και θα περπαταν αδιαφοροι μεσα στο γηπεδο. Οσο καλος κοουτς κι αν ειναι, αυτο που κανει ειναι απαραδεκτο. Εχουμε φαει στη μαπα αθλιες εμφανισεις απο Ζαμπα, Μπισε, Βαρελα, Πελκα, αλλα συνεχιζει να τους στηριζει, ενω οι αλλοι δεν εχουν δει 90λεπτο ουτε για πλακα!
Τελος θα επισημανω και κατι που μου φανηκε ενδεικτικο των ικανοτητων του, απο το χθεσινο ματς.
Τραυματιζεται ο Πελκας και αναγκαζεται να βαλει Λημνιο. Μεχρι εδω ολα καλα. Και αντι να βαλει Μπισε δεκαρι και να παιξει με Ζαμπα (στα αριστερα περσι εκανε το καλυτερο του παιχνιδι) και Λημνιο στα ακρα, βαζει τον Ζαμπα δευτερο φορ. Και παλι να δεχθω οτι αξιζε το ρισκο και την προσπαθεια. Περναει ενα ολοκληρο μαμημενο 20λεπτο και βλεπεις ρε μαστορα οτι ο Ζαμπα δεν υπαρχει, γτ δεν τους αλλαζεις εστω απο περιεργεια θεσεις με τον Μπισε?
Στα δικα μου ματια εδειξε μονοδιαστατος, χωρις καμια ευελιξια στη διαρκεια του αγωνα, και με σοβαρο ελλειμα ανγνωσης των συνθηκων του ματς αλλα και των ικανοτητων των παιχτων που διαθετει. Αν ισχυει αυτο λοιπον, τοτε δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο ως πιθανοτητα να πετυχει.
Τα ματς στο ελληνικο πρωταθλημα τα σωσαμε ολα σχεδον μετα το 85, και αυτο χαρη στην προσωπικοτητα των παιχτων και οχι χαρη στις επεμβασεις του κατα την διαρκεια του αγωνα.
Δεν θα σωζεται ομως συνεχεια απο το πεισμα των παιχτων.
Άβαταρ μέλους
Gospi
 
Δημοσιεύσεις: 10908
Εγγραφή: Δευτ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Δευτ 23 Σεπ 2019, 11:40

Να ξεκολλήσει από τις εμμονές του. Αν δεν μπορεί να φύγει.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό kos » Δευτ 23 Σεπ 2019, 11:45

jibbie έγραψε:ρε kos, ξαναδιαβασε το ποστ μου δηλαδη :)


Δεν διαβάζω ποτέ τα ψιλά γράμματα :lol:
kos
 
Δημοσιεύσεις: 4923
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Γερασίμου » Δευτ 23 Σεπ 2019, 12:47

Για να υφίσταται και διαφάνεια και να γνωρίζουμε οι φίλοι της ομάδας το τι γίνεται.
1. Τον Φερέιρα τον έφερε η διοίκηση (Σαββίδης); Αν ναι, γιατί δεν έκανε, όπως ο Πορτογάλος στα ΜΜΕ της πατρίδας του ισχυρίζεται (ζήτησα 4 και μου έφεραν ένα και αυτός ήταν δεύτερη επιλογή), τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να τον στηρίξει, αλλά περίμενε το αν θα προκριθούμε σε ομίλους;
2. Τον έφερε ο Μπράνκο; Αν ναι, ποιες ήταν οι κινήσεις τους έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί η ομάδα και να μπορεί ο προπονητής να εφαρμόσει το σύστημά του; Γιατί κακά τα ψέμματα, 4-4-2 ή 4-4-1-1 ή ότι επιχειρεί να εφαρμόσει σε φάση επίθεσης με τον Εσίτι στη θέση 6 δεν βγαίνει με τίποτα. Γιατί τον Εσίτι, αυτοί οι δύο τον έκλεισαν. Ή βρήκαν παίκτες αλλά συνάντησαν εμπόδια από τη διοίκηση η οποία ενδεχόμενα φοβόταν το FFP;
3. Άσχετα με τα παραπάνω, ο κάθε προπονητής πρέπει να έχει εναλλακτικές όταν δεν βγαίνουν τα πλάνα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω προπονητή με συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ετησίως, να μην μπορεί να παίξει άλλο σύστημα. Δηλαδή, προπονητές των 400-500.000 μπορούν μόνο σύστημα μπουλούκι; Επίσης, ο προπονητής μας να μάθει και τα ονόματα των άλλων παικτών της ομάδας, γιατί δεν μπορεί οι έχοντες ψυχολογικά προβλήματα, οι υπέρβαροι, οι ξενύχτηδες κλπ που εδώ και ένα μήνα στοιχίσανε στην ομάδα ομίλους και χθες δύο βαθμούς, να έχουν πάρει τη φανέλα στο σπίτι τους.
4. Τι γίνεται τώρα; Λύση πλην της παροχής χρόνου στον προπονητή δεν υπάρχει. Γιατί και σκέψη απόλυσής του σε επόμενο στραβό αποτέλεσμα, δεν γνωρίζουμε τι αντίκτυπο θα έχει στα οικονομικά της ΠΑΕ με αυτό το όντως υπέρογκο κλειστό συμβόλαιο (3 χρόνια δεν είναι;), αλλά και τι προπονητής θα βρεθεί αυτή την εποχή με τις απαιτήσεις που έχουμε από την ομάδα.
Γερασίμου
 
Δημοσιεύσεις: 4923
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό joshua » Δευτ 23 Σεπ 2019, 13:08

Εγω παντως δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος για τη συνεχεια και για το τι μπορει να καταφερει ο Πορτογαλος καθως δεν διακρινω πουθενα ποδοσφαιρικη λογικη σε αυτο που βλεπω στο γηπεδο και καπως ετσι δεν βλεπω πως μπορει να διορθωθει.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24065
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό GI4NNEN4 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 13:27

Σήμερα που έχει καθαρίσει το μυαλό μου, θέλω ακόμη περισσότερο να φύγει :mrgreen: .
Δεν αξίζει για χάρη του "άγουρου" Αμπέλ να θυσιαστεί ολόκληρος ΠΑΟΚ :pano:
Alas for those that never sing,
But die with all their music in them!
~Oliver Wendell Holmes
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
 
Δημοσιεύσεις: 5758
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό joshua » Δευτ 23 Σεπ 2019, 13:40

Μεταξυ αλλων, αυτη την αηδια που ενω ο Γιαννουλης εχει μονο σεντρα, πας και του κολας διπλα και τον Μπισεσβαρ με αποτελεσμα να μαζευονται ενα σωρο παικτες σε λιγα μετρα ,ακυρωνονται και οι 2, με μονη λυση την σεντρα σε μια αδεια περιοχη ,καθως δεν εχουμε δευτερο φορ,τα χαφ μας δεν πατανε περιοχη και ο Ακπομ οπως ομολογησες και ο ιδιος δεν ειναι φορ κουτιου δεν θα την χωνεψω με τιποτα.Αυτο δηλαδη πως μπορει να αλλαξει και να βελτιωθει στη συνεχεια?
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24065
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Δευτ 23 Σεπ 2019, 13:49

Δεν τον βλέπω να βγάζει παρέλαση δυστυχώς.Αν δεν κερδίζουμε μέσα στην κουλά την Κυριακή η θα φύγει αυτός η θα αλλάξει όλη η 11αδα.Αυτο το λέω γιατί τον στηρίζει ο Σαββίδης και σίγουρα έδωσε πολλά λεφτά για να τον πάρει.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 13:50

Δειχνει θολωμενος πολυ και δεν του βγαινει τιποτα. Και οι παικτες δειχνουν μια τεραστια ελλειψη παθους οποτε δεν ειμαι αισιοδοξος. Μακαρι να στρωσουμε
Dimg4
 

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό gika » Δευτ 23 Σεπ 2019, 13:56

Εν τω μεταξύ δεν έχει φέρει ούτε ενα αποτέλεσμα χειρότερο από πέρσι, ενώ κέρδισε και στον Ατρόμητο.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17132
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό icue » Δευτ 23 Σεπ 2019, 14:00

Τα ατομικα λαθη που κανουν οι παικτες μας ειναι υπερβολικα. Αυτο νομιζω οφειλετε στον τεραστιο εκνευρισμο που εχουν. Και αυτος ο εκνευρισμος εχει να κανει καθαρα με την αλλαγη προπονητη. Ή δεν τους βολευει το συστημα ή δεν του εχουν εμπιστοσυνη ή εχει χασει τα αποδυτηρια. Μπορει και ολα αυτα μαζι.

Αλλα παραλληλα ειναι ανεπιτρεπτο παικτες με τεραστια συμβολαια και υποτιθεται εμπειροι να μην μπορουν να διαχειριστούν αυτη την κατασταση. Δηλαδη ακομα και να φυγει και να ερθει καποιος αλλος νεος, αν δεν παιξει ακριβως το ιδιο με τον Λουτσεσκου μπορει να παμε ακομα χειροτερα. Δεν υπαρχουν προπονητες που να παιζουν ακριβως το ιδιο με τον καποιον αλλον. Ολοι θελουν να βαλουν την σφραγιδα τους. Δεν ειναι μονο το συστημα. Οποτε συμπερασματικα το βαρος πρεπει να πεσει στους παικτες. Ειτε με το καλο ειτε με το αγριο, πρεπει να συνελθουν και να συνελθουν αμεσα.
icue
 
Δημοσιεύσεις: 6327
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 14:06

Α μπράβο!
κανένας προπονητής σε αυτό το επίπεδο δεν κάνει μάθημα : ¨πως να μην τρώτε γκολ απο βολέ τερματοφύλακα¨ ή ¨γιατί δεν πρέπει ο επόμενος αμυντικός απο σεντερ φορ αντιπάλου να είναι >2μ μακριά¨ ή να μην περιγράψω το 1ο γκολ του Ατρόμητου.
Ήμαρτον!
Μιλάμε για αυτονόητα σε αυτό το επίπεδο.

εγώ πάντως δηλώνω Αμπελόσκυλο και (μια που δεν υπάρχει ΤΔ) περιμένω από το Βάνια (όχι το Γιώργη) να μαζέψει άμεσα την ομάδα μα τους αποφορτώσει.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6098
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Δευτ 23 Σεπ 2019, 14:12

gika έγραψε:Εν τω μεταξύ δεν έχει φέρει ούτε ενα αποτέλεσμα χειρότερο από πέρσι, ενώ κέρδισε και στον Ατρόμητο.


Κάτι τέτοια λέγανε και οι χάρτινοι πέρσι και αναρωτιόντουσαν πως είναι δυνατόν να είναι στο -25.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15431
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Μαρκήσιος » Δευτ 23 Σεπ 2019, 14:14

Όταν χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο δε θα πέσει ο τοίχος, θα σπάσεις το κεφάλι σου!
Όταν δεν έχεις το υλικό για να υποστηρίξεις το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας απλώς αλλάζεις στο επιτυχημένο και πολύ αποδοτικό περσινό πλάνο που έβγαλε την ομάδα πρωταθλήτρια και μάλιστα αήττητη.
Κάθε άλλη επιλογή είναι λάθος που φαίνεται σε κάθε αγώνα μιας και ακυρώνονται παίκτες, αυτό που θέλει να περάσει δεν αφομοιώνεται και δεν αποδίδει.
Και ας του πει κάποιος την παροιμία "Γέρος γάιδαρος νέα περπατησιά δε μαθαίνει...". Οι παίκτες είναι αυτοί. Αυτό ξέρουν και αυτό παίζουν. Τα πράγματα είναι απλά.
Μαρκήσιος
 
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: Δευτ 02 Μάιος 2011, 18:38

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 14:14

gika έγραψε:Εν τω μεταξύ δεν έχει φέρει ούτε ενα αποτέλεσμα χειρότερο από πέρσι, ενώ κέρδισε και στον Ατρόμητο.


Α ενταξει τοτε. Ας ειμαστε ευχαριστημενοι
Dimg4
 

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες