ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ.

Πασχαλάκης
3
2%
Matos
2
1%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννούλης
7
5%
Misic
117
80%
Augusto
15
10%
Biseswar
1
1%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
1
1%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων : 146

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό V-olakiotis » Δευτ 23 Σεπ 2019, 08:40

Με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι έκανε ο ΠΑΟΚ αήττητο πρωτάθλημα.

Ήδη φέτος έχουμε την πρώτη απώλεια βαθμων με τον ντεμεκ κορυφαίο Έλληνα ρεφερι. Το πράγμα ξεχειλωνει και αυτό ευνοεί μόνο τις αδελφές ΠΟΚιστανές.

Η ΠΑΕ οφείλει να διεκδικεί την παρουσία ξένων διαιτητών σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.



ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis
 
Δημοσιεύσεις: 6130
Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:59
Τοποθεσία: Ουσουάια, Αργεντινη

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 08:47

Και μιας και το θυμήθηκα τώρα, για τον προκλητικά αισχρό πανηγυρισμό του χτες ο κύριος Ιντέγε θα κληθεί από κανέναν; Τα αρχίδια του Πέλκα κάποτε είχαν σηκώσει θύελλα - κατευθυνομενων - αντιδράσεων.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17960
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό BlackFriday » Δευτ 23 Σεπ 2019, 09:06

Αυτό σκεφτομουν και εγώ χθες! Ο Πελκας, ο Πασχαλακης στον ΟΦΗ...
Βέβαια σε εκείνες τις περιπτώσεις τα μέσα είχαν ξεσηκωθεί ολόκληρα! "Προκλητικός πανηγυρισμός παίχτη του ΠΑΟΚ" κτλ...Εμείς τώρα τουμπεκί..
BlackFriday
 
Δημοσιεύσεις: 2959
Εγγραφή: Τετ 01 Μαρ 2017, 17:48

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 09:13

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Ελλάδα σεζόν 2018-2019 γαύρος - ΠΑΟΚ περίπου ίδια εποχή ο ΠΑΟΚ με λίγες τελικές και ένα αυτογκόλ των Γιαννιώτη - Βούκοβιτς προηγείται 0-1 στο Β ημίχρονο και όντας μια σούπα ματς το πρώτο. Από εκείνο το λεπτό και μετά ο ΠΑΟΚ κάνει άμυνα (χωρίς το θέατρο αυτό που είδαμε εχθές) και ο ολυμπιακός παίρνει τα 3/4 του γηπέδου και άρα την παραγωγή των φάσεων έχει 4 βαριά 5 καλές φάσεις από τις 17 τελικές του (τα περισσότερα σουτ από μακριά στα περιστέρια) και την άλλη μέρα έχουμε παντού 0-1 αντί για 5-0 διθύραμβοι που μέχρι σήμερα ακούγονται για το πως την γλυτώσαμε και πόσο τυχεροί ήμασταν.

Ελλάδα σεζόν 2019-2020 ΠΑΟΚ-«ο α.ρ.η.ς ή σκώληξ» σε ένα ματς με καταγεγραμμένες πολλές και πολύ πιο επικίνδυνες φάσεις από την παραπάνω αναφορά για τον ΠΑΟΚ και 2 στις 3(ευκαιρίες) για τον ο α.ρ.η.ς και το τελικό σκορ στο 2-2 και πάλι ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που δεν έχασε πάνε τα 2-2 αντί για 7-2 πάνε οι διθύραμβοι πάνε τα παχιά τα λόγια.

Ελλάδα σεζόν 2019-2020 ΠεθαμενοΒάζελος-ΓαυρόΤσιρκο σε ένα ματς που ο γαύρος έβαλε γκολ στην μόνη τελική που θα μπορούσε να βάλει γκολ από τις 2-3 που έμοιαζαν με ευκαιρίες με αντίπαλο έναν ΠΑΟ που 7 μέρες πριν έφαγε 4 από τον ο α.ρ.η.ς (το σκώληξ που συμμετέχει στο παραπάνω ματς) και που του έβγαλε 5 τελικές όλες για γκολ μέσα σε αυτές 2 τετ-α-τετ και ένα χαμένο πέναλτι το ματς αυτό λοιπόν λήγει 1-1 και έχουμε την «αναγέννηση» του ΠΑΟ έχουμε την είδηση ότι είναι τελικά εδώ ο ΠΑΟ δεν ακούμε πουθενά 1-1 αντί για 4-1 δεν ακούμε πουθενά για την ομάδα με τα κόκκινα που θέλει και πρωτάθλημα με αυτά τα χάλια δεν ακούμε πουθενά για την αστεία άμυνα δεν ακούμε πουθενά τα 70 εκατομμύρια απέναντι στα 10 έγιναν ρόμπα.

Άλλη μια φορά έχουμε ένα ακυρωμένο γκολ για τον ΠΑΟΚ σε μόλις 4 αγωνιστικές και το VAR δεν μπορεί να μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα στο πως και γιατί είναι off-side φάσεις που στο γυμνό μάτι είναι στην ίδια ευθεία (εκτός αν είμαι ο μόνος που το βλέπει) και έχουμε όλο αυτό το επικοινωνιακό καρναβάλι στα ΜΜΕ για την εύνοια του ΠΑΟΚ από διαιτητές και λίμνες.

ΥΓ Όταν στην Ελλάδα μάθουμε να βλέπουμε τα ματς από την ίδια γωνία μπορεί να αφήσουμε και τις ομάδες ελεύθερες και ίσως δούμε έτσι ματσάρες όπως το Βόλος - ΟΦΗ και αυτό γιατί τρώει την πίεση της αρκούδας η μόνη ομάδα που μπορεί να παράξει ματσάρες σε υψηλό επίπεδο(και με μόνο λόγο επειδή είναι σε κακό φεγγάρι ο τέρμας και η άμυνα γενικώς)
ΥΓ Θα γίνω κουραστικός αλλά μέρος της εικόνας μας είναι και η ψυχολογία και πέρα από τα ωραία λόγια που πρέπει να γράψουμε για μια ομάδα που στο φινάλε αρνείται να χάσει όσο και αν στραβώσει ένα ματς μπορούμε να γράψουμε και την μισή αλήθεια που μας βολεύει έστω σε μερικά άρθρα και σε μερικά σχόλια δεν είναι ανάγκη να γράφουμε την άλλη μισή που είναι δυσάρεστη και ψυχοπλακώνει και άλλο αυτούς που έχουν την πίεση της αρκούδας.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΟΥΜΠΕΣ ή ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Θέλω όμως να μην γράφουμε κυρίως και μόνο την μισή αλήθεια που ναι μεν υπάρχει αλλά είναι μισή



Ωραίος
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6101
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Δευτ 23 Σεπ 2019, 09:23

Συμφωνώ
Τελευταία επεξεργασία από nikolasf και Δευτ 23 Σεπ 2019, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8502
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Mitsospaoki4 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 09:25

Ούτε εμένα μου άρεσε χτες η ομάδα ΟΎΤΕ ΠΕΡΣΙ ΜΟΥ ΆΡΕΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ.. Με την διαφορά ότι πέρσυ δεν είχαμε γνωρίσει ακόμα απώλεια αλλά και πέρσι δεν παρουσιάζαμε και το καλύτερο ποδόσφαιρο στις αρχές.. η ομάδα θα στρώσει.. είναι δεδομένο αυτό!! Ξέρουμε τι υλικό εχει, έχουμε προπονητή που φαίνεται ότι δουλεύει και δεν κοροϊδεύει απλά πρέπει να ξεκολλήσει από 2-3 πράγματα και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους παίχτες και τις δυνατότητες τους.. θετικό φυσικά που χάσε βαθμούς και ο γκέι για να τους κόψει λίγο τον αέρα και να μην ξεφύγουν βαθμολογικά.. το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί στα πλέι οφ, αυτό που πρέπει τώρα να κάνει η ομάδα είναι να πάει με όσο καλύτερη διαφορά γίνεται απ' τον γκέι στα πλέι οφ.. αν το καταφέρει αυτό και με την βοήθεια του Ιβάν το χειμώνα με 1-2 μεταγραφαρες (όχι αλλά στοιχήματα και ταλέντα) η δουλειά θα γίνει και φέτος!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
 
Δημοσιεύσεις: 10835
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Δευτ 23 Σεπ 2019, 09:27

Δεν έγραψα μέχρι τώρα γιατί δεν ήθελα να βιαστώ πρώτιστα και να το κανω εν θερμώ δευτερευοντως. Δεν πάει άλλο. Déjà vue έχει καταντήσει. Και εξηγώ :
1,Δεν μπορεί σε καθε επίθεση αντιπάλου η καρδιά να πηγαίνει στην κουλουρη,
2, Δεν μπορεί δύο στις τρεις επιθέσεις του αντιπάλου να γράφουν σκορ.
4.Δεν επιτρέπεται ο ΠΑΟΚ οι επίθεση να γυρνάει τη μπάλα χωρις σχέδιο και 9 στις 10 να περιμένουν μια σέντρα του Γιανουλη, η μια λούμπα του Μισε.
5. Δεν μπορεί οι γραμμές να είναι τοσο απομακρυσμενες που να πρέπει να επικοινωνουν με φαξ...
6. Δεν μπορεί να υπάρχουν πανω απο 10 στιγμες στον αγώνα που παίκτης του ΠΑΟΚ κρατάει την μπάλα και δεν ξέρει τι να την κάνει, ενω οι συμπαίκτες του είναι βιδωμενοι σε σημεία του γηπέδου, χωρις κίνηση ανευ μπάλας και χωρίς να σπεύσουν να βοηθήσουν. Στατικό ποδόσφαιρο. Οχι πάντα αλλά εγκληματικά συχνά.
6.δεν θυμάμαι ισως ξεχναω και άλλα.

Λοιπόν κε Φερειρα, ή φταίνε άτομα, ή φταίει το σύστημα ή είναι συνδυασμός. Λοιπόν βρες τι φταίει και άλλαξε το γιατί μέχρι τώρα δεν αλλαξες τίποτα "ευέλικτε" προπονητή. Σε στηριζω αλλα συν Αθηνά και χείρα κινει.
Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό, αλλά και το δις εξαμαρτείν ουκ... Και εδώ το έχουμε κάνει συνήθειο[/quote]
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8502
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό xanapaok » Δευτ 23 Σεπ 2019, 09:27

Τα θετικά συμπεράσματα:
1. Νομίζω ότι στο χθεσινό παιχνίδι ήμασταν πιο κυριαρχικοί, απ όλα τα τελευταία παιχνίδια με τον αρη. Δεν ξέρω βέβαια εάν σ αυτό συνετέλεσε και η διακύμανση του σκορ, αλλά πραγματικά οαρης, αν εξαιρέσεις κάποιες ενέργειες του φετφαζίδη, ήταν εξαφανισμένος.
2. Είδαμε δύο πολύ καλά χαφ (μίσιτς, αυγουστος) στο χτίσιμο του παιχνιδιού, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, προσπάθεια για κάθετη προώθηση και επιτέλους σουτ έξω από την περιοχή. Η μόνη επιφύλαξη ότι δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα λόγω της ροής του αγώνα και της αμυντικής διάταξης του αντιπάλου. Σε παιχνίδια με πιο δυνατούς αντιπάλους, ίσως θα μπορούσαν να διαταχθούν σε ανάποδο τρίγωνο με τον εσίτι πίσω και αυτούς σε πιο προωθημένο και επιτελικό ρόλο
3. Είδαμε ομάδα με μέταλλο, που τρεις φορές έφαγε χαστούκι (γκολ απ τα αποδυτήρια, κόκκινη στην φάση που πίεζε ουσιαστικά για το 2-1 και γκολ στα τελευταία λεπτά, κόντρα στην ροή του αγώνα) και επανήλθε
Τα αρνητικά συμπεράσματα:
1. Κάκιστη αμυντική λειτουργία, με συλλογική ευθύνη, αλλά και προσωπική του Πασχαλάκη, που εκτίθεται ξανά, με γκολ στην κλειστή γωνία
2. Κακή έμπνευση για την χρησιμοποίηση του Ζαμπά πίσω από τον Άκπομ. Ακύρωσε με την μία και αυτόν αλλά και τον Μπισε, που θα μπορούσε εκεί με την ποιότητα του να διασπάσει την άμυνα ταμπούρι του γεωσκώληκα
3. Οι κροτίδες που υπονομεύουν όλη την προσπάθεια της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί που τις πετάνε, ή πολύ θολωμένοι είναι ή προβοκάτορες, σε κάθε περίπτωση όμως επικίνδυνοι και πρέπει να απομονωθούν.
Γενικότερα να δώσουμε χρόνο σε παίκτες και προπονητή να κάνουν την δουλειά τους και να μην βιαστούμε να τους απαξιώσουμε. Ας παραδειγματιστούμε από περιπτώσεις όπως του Μίσιτς, ή παλαιότερα του Κρέσπο, που τους αμφισβητήσαμε και στη συνέχεια μας απέδειξαν την αξία τους. Η ψυχολογική πίεση και οι βεβιασμένες ενέργειες σπάνια οδηγούν σε καλά αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
xanapaok
 
Δημοσιεύσεις: 469
Εγγραφή: Πέμ 18 Οκτ 2018, 19:02

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό prax » Δευτ 23 Σεπ 2019, 10:24

μονο εγω ειδα οτι ειδικα στο 1ο ημ δε μπορουσαμε να περασουμε το τοπι απο την αμυνα στο κεντρο ρε πστη??

ειναι μπερδεμενη η ομαδα παιδια, δεν ειναι καλα η ομαδα..

επισης, ο ακπομ για κλειστες αμυνες δεν.. ουτε ο σβιντερσκι, τουναντιων ο πριγιο ηταν ναι..

στο ματς με το χαρτι ο ακπομ θα ειναι απο τους καλυτερους, αν οχι ο καλυτερος, γιατι? γιατι θα βρει χωρους και δεν θα παιξει κλειστα η κουλα..
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ Π.Α.Ο.Κ.
prax
 
Δημοσιεύσεις: 1470
Εγγραφή: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:15

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Δευτ 23 Σεπ 2019, 10:24

nikolasf έγραψε:6. Δεν μπορεί να υπάρχουν πανω απο 10 στιγμες στον αγώνα που παίκτης του ΠΑΟΚ κρατάει την μπάλα και δεν ξέρει τι να την κάνει, ενω οι συμπαίκτες του είναι βιδωμενοι σε σημεία του γηπέδου, χωρις κίνηση ανευ μπάλας και χωρίς να σπεύσουν να βοηθήσουν. Στατικό ποδόσφαιρο. Οχι πάντα αλλά εγκληματικά συχνά.
[/quote]

Αυτό το πράγμα ήταν τραγικό. Να βλέπεις παίκτη με τη μπάλα και να μην ξέρει τι να κάνει. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Δεν πάμε πουθενά έτσι δυστυχώς.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15453
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό BlackFriday » Δευτ 23 Σεπ 2019, 10:46

xanapaok έγραψε:Οι κροτίδες που υπονομεύουν όλη την προσπάθεια της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί που τις πετάνε, ή πολύ θολωμένοι είναι ή προβοκάτορες, σε κάθε περίπτωση όμως επικίνδυνοι και πρέπει να απομονωθούν.

Συμφωνώ απόλυτα. Και γενικά υπήρχαν στιγμές που αποσυντονιζαν εντελώς. Φτάσαμε στο σημείο να κάνουν κερκίδα τα 15χρονα στην 4.
BlackFriday
 
Δημοσιεύσεις: 2959
Εγγραφή: Τετ 01 Μαρ 2017, 17:48

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό zoran » Δευτ 23 Σεπ 2019, 10:49

Baldur έγραψε:Επισης να σημειωθει οτι η λογικη "φεραμε Χ οπως περσυ, κι ο γαυρος εχασε 2 βαθμους εκει που τους πηρε περσυ" ειναι κοντοφθαλμη και περα ως περα λανθασμενη.

Εκτος κι αν θεωρειτε οτι υπαρχει περιπτωση να πεταξει φετος ο γαυρος ξανα 3 βαθμους στην Κρητη ή αν θεωρειτε δεδομενο οτι θα τον κερδισουμε ξανα μεσα-εξω. Χασαμε μια χρυση ευκαιρια να δημιουργησουμε ενα πρωιμο μαξιλαρακι πηγαινοντας στο ΟΑΚΑ, αλλα με τα "αν" δεν...κερδισε κανεις.



Εγω πάλι βλέπω ότι είμαστε στη μέση της καυτής τετράδας αγώνων και συνεχίζουμε στην 1η θέση.
Όσο για το μαξιλαράκι, αφού προηγήθηκε χρονικά το παιχνίδι το δικό μας, ο γαύρος έχασε χρυσή ευκαιρία να αποκτήσει προβάδισμα, εν'οψει και των 2 πολύ πολύ δύσκολων εξόδων μας σε οακα και τριπολιτσά αλλά και καραισκακη στον 1ο γύρο.

οι ομάδες που στο τέλος παίρνουν το πρωτάθλημα (ειδικά με πλει οφ), μπορεί να μείνουν και 4-5 βαθμούς πίσω στην διάρκεια της κούρσας. Αυτά που κάναμε πέρυσι με προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια δεν γίνεται συχνά.

όταν έφτασε η χάρτινη να διεκδικεί πρωτάθλημα πρόπερσι (άσχετα αν το πήραμε εμεις τελικά) από το -8 αν θυμάμαι καλά, γύρισε. Παρακαλούσαμε να κερδίσει το γάβρο στο καραισκακη και κάποιοι ήμασταν αφελείς που παρακαλούσαμε για ισοπαλία (ακόμα θυμάμαι την επίθεση για την αφέλεια μου, από συνοπαδό).

Οπότε ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος και τα προωρα συμπεράσματα ανούσια.
Κι εμείς χειρότεροι δεν πρόκειται να παρουσιαστούμε όσο περνάει ο καιρός (έχουμε και τις επιστροφές συν τοις άλλοις). όποτε αφήστε την ομάδα να δουλέψει ανεξαρτήτως αποτελέσματος οακα.....
Άβαταρ μέλους
zoran
 
Δημοσιεύσεις: 817
Εγγραφή: Δευτ 13 Οκτ 2008, 21:29

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό elvetos giatros » Δευτ 23 Σεπ 2019, 10:54

BlackFriday έγραψε:
xanapaok έγραψε:Οι κροτίδες που υπονομεύουν όλη την προσπάθεια της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι αυτοί που τις πετάνε, ή πολύ θολωμένοι είναι ή προβοκάτορες, σε κάθε περίπτωση όμως επικίνδυνοι και πρέπει να απομονωθούν.

Συμφωνώ απόλυτα. Και γενικά υπήρχαν στιγμές που αποσυντονιζαν εντελώς. Φτάσαμε στο σημείο να κάνουν κερκίδα τα 15χρονα στην 4.


Etsi
Ο ετεροαποκαλουμενος κι ως άπλυτος κυρ Παντελής
elvetos giatros
 
Δημοσιεύσεις: 3493
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό dikomou01 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 11:01

Τα μυαλά μας πονάνε.
Η ομάδα θέλει αλλαγές, Βαρέλα, Σάμπα, Πασχάλης Πάγκο χθες. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Ελπίζω με το χαρτί να δούμε κάτι διαφορετικό.
Τα μυαλά μας πονάνε.
Άβαταρ μέλους
dikomou01
 
Δημοσιεύσεις: 302
Εγγραφή: Κυρ 08 Νοέμ 2015, 13:24
Τοποθεσία: καστοριά

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Mīngus » Δευτ 23 Σεπ 2019, 11:04

Καλά η κερκίδα χθες ήταν ίσως η χειρότερη που έχω δει (αναλογικά με τις συνθήκες) στα 20 περίπου χρόνια που έχω διαρκείας.
Προφανώς αποκορύφωμα ήταν η συμπεριφορά μετά το 1-2, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε στιγμές που η ομάδα έκανε φάσεις και ζεσταινόταν ο κόσμος, συνέχιζαν να τραγουδάνε κάτι συνθήματα σε δεκαπεντασύλλαβο ιαμβικό με 15 στροφές που αφορούσαν κυνήγια κλπ και δεν τα ξέρει το γήπεδο για να φωνάξει μαζικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus
 
Δημοσιεύσεις: 6273
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Superleague

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες