ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ.

Πασχαλάκης
3
2%
Matos
2
1%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννούλης
7
5%
Misic
117
80%
Augusto
15
10%
Biseswar
1
1%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
1
1%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων : 146

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Ruud Knol » Δευτ 23 Σεπ 2019, 00:46

maceio έγραψε:η δευτερη κιτρινη του Ματος απλα δεν υπαρχει ουτε κατα φαντασια,δεν τον τραβαει καν ,ισα ισα ο επιθετικος βαζει χερι πανω του και βουταει ....(ΑΛΛΑ στην πρωτη πρεπει επιτελους να κοψει τις αγκωνιες ,ελεος πια φτανει !)
και ερχεται ο μπαρουφας να σου πει οτι ο Ματος τον τραβαει !!! και παιρνει δικαια κοκκινη αλλα στην φαση με την κοκκινη του ρουλη αδικα δινεται !!!! επισησ συμπεραινει οτι ο Μπισε ειναι οφασαιντ γιατι ο εποπτης εχει καλη θεση !!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΡΤ ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ



Αδερφέ ο Μάτος καλά κάνει και χώνει την αγκωνιά και την παίρνει την πρώτη γιατί στο κάτω κάτω δεν είμαστε και δεν πρέπει να είμαστε σοφτ ομάδα και είχαν προηγηθεί 2-3 κλωτσίες από τα λήκια για τον ίδιο λόγο. Αλλά στη δεύτερη είναι απαράδεκτος. Πάει για εξεζητημένη τρίπλα, ενώ γνωρίζει οτι η ομάδα είναι εκτεθειμένη από τα δεξιά όταν ανεβαίνει (αυτό είναι το σύστημα) και πάει και ακουμπάει τον αντίπαλο. Παιδικό λάθος για την εμπειρία του. Εννοείται πως ο αντίπαλος θα πέσει - εννοείται πως θα κερδίσει την κίτρινη μιας και φεύγει μόνος του. Μέχρι και εγώ θα την έδινα την δεύτερη κίτρινη. Μέχρι και ο ίδιος ο Μάτος που ούτε που διαμαρτυρήθηκε παρα μόνο τα έβαλε με τον εαυτό του για την μαλακία του.
Κρίμα τέτοιο λάθος. Ελπίζω να μην κοστίσει - και ο Σοάρες να αποδειχτεί οτι είναι αρκετός για την θέση. Ήδη στο προηγούμενο τα πήγε καλά.
Και η κόκκινη του ρούλη είναι αλλά ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει 2 χρονιές τον στοχο της στο 100%. ΔΕΝ γίνεται να βλέπω τον Φετφατζίδη να παίζει λες και είναι ο περυσινός Ζαμπά και τον Ζαμπά λες και είναι ο Φετφατζίδης που ξέρουμε τόσα χρόνια. Μακάρι να συνέλθει γρήγορα. Ελπίζω στο ΟΑΚΑ χωρίς πίεση του κόσμου να παρουσιαστεί σωστός.
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!
Άβαταρ μέλους
Ruud Knol
 
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Δευτ 27 Μάιος 2019, 18:32
Τοποθεσία: Αθήνα, Δυτικά Προάστια

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 00:47

theodoros έγραψε:
navigator11 έγραψε:Καθένας έχει το αναφαίρετο δικαίωμα σε μια θεωρία συνωμοσίας.

Φυσικά, όπως και να γράφει ότι πάει εστία,.


Έτσι. Στη φάση του Ιντέγιε στο β ημίχρονο μπερδεύτηκε και το έβγαλε. Έπαθε στιγμιαίο μίνι εγκεφαλικό. Μήπως έφερε και τη βασική ευθύνη στο 1ο γκολ χτες αυτός κι όχι κάποιος άλλος;
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό maceio » Δευτ 23 Σεπ 2019, 00:55

επισης τουλ αμφισβητουμενη ειναι και η φαση με τον ζαμπα που τον πλακωνει ο αμυνντικος και φαινεται να ειναι πεναλτυ ...ουτε κι εκει βαρ ,παιζεται
''Η φαντασια ειναι πιο σημαντικη απο τη γνωση γιατι δεν εχει ορια " Aινσταιν
maceio
 
Δημοσιεύσεις: 1488
Εγγραφή: Τρί 11 Μάιος 2010, 18:57

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 01:40

Andrew R έγραψε:καταφεραμε σε δικη μας παραγωγη να εχουμε ολοι την απορια αν ειναι το γκολ κανονικο ή οχι. Αν παντως το γκολ ειναι κανονικο πρεπει να φυγουν τωρα ολοι οι υπευθυνοι παραγωγης για την μεταδοση του αγωνα. ουτε που να το φανταστω οτι μας ακυρωσαν κανονικο γκολ με βαρ και δεν εχουμε γυρισει τον ουρανο αναποδα.


Ποιο κανονικο γκολ ρε σεις θα μας τρελανετε? Οφσαιντ ηταν και η 2η κιτρινη στον Ματος... σορυ αλλα ηταν! Εχεις κιτρινη και τραβας παικτη απο πισω ενω φευγει σε αντεπιθεση. Ορισμος κιτρινης αρα κοκκινη.
Dimg4
 

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Grigorios_PAOK » Δευτ 23 Σεπ 2019, 04:22

WestBlock4 έγραψε:Αδιαφορω αν ο πασχαλακης χωρισε κδεν ειναι καλα
Αδιαφορω αν ειναι αληθεια οτι υπαρχει τεραστιο προβλημα ρευστοτητας λογω κυβερνησης και εχουν παει πισω πληρωμες.
Αυτο που δε καταλαβαινω ομως ειναι για ποιο λογο ρε απιστευτε προπονητη ενω βλεπεις καποιους παιχτες τελειως ντεφορμε δεν τους αλλαζεις.... Για ποιο καταρεμενο λογο δεν δοκιμαζεις μια αλλη τακτικη ειδικα σε ομαδα που ερχεται να σε κλεψει με ξυλο κ τσαμπουκα. Που στο διαολο ειναι το παθος και για ποιο λογο τις μονες προσπαθειες που ειδες λιγπ μπαλα ηταν μετα το 75???

Φίλε μου που το άκουσες αυτό με τη ρευστότητα;
Είναι πολύ σοβαρό θέμα, αν και δε πιστεύω πως μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο...
Όσο αφορά πως ξέρει ο κοουτς τα ονόματα μόνο των 14 είναι πολύ κακό ...
ΠΑΟΚ πάνω από όλα!!!
Grigorios_PAOK
 
Δημοσιεύσεις: 1401
Εγγραφή: Τρί 27 Αύγ 2019, 02:01

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 23 Σεπ 2019, 04:28

]
Τελευταία επεξεργασία από renegade και Δευτ 23 Σεπ 2019, 04:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14120
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό shogoon » Δευτ 23 Σεπ 2019, 04:40

Το refuse to lose σιγουρα δεν σημαίνει να δικαιλογουμε τα πάντα και να φταίνε οι άλλοι για όλα. Μην βλέπετε δράκους παντού. Η ομάδα είτε νωσει είτε θέλει χρόνο αλλά είναι χαμένη. Ότι πάει μέσα γράφει οι παίκτες είναι στα χαμένα οπότε θα μας φταίει το βαρ ο Σιδηρόπουλος το κόντρα σουτ και ότι σκεφτεί κανείς. Μην δικαιολογειτε τα αδικαιολογητα από παίκτες που παίρνουν εκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
shogoon
 
Δημοσιεύσεις: 1330
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 08:47

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Τρικυμίας » Δευτ 23 Σεπ 2019, 05:56

Τα παιχνίδια με τον κίτρινο είναι ντέρμπι, εντός κι εκτός έδρας, και καλό είναι να σταματήσει το "δεν ασχολούμαστε" γιατί ο αντίπαλος... ασχολείται και ήδη μετράει τρεις σερί τίτλους στην Τούμπα. Επίσης, αν κρίνω από τις αντιδράσεις του κόσμου, κι εμείς μια χαρά ασχολούμαστε και ας λέμε ο,τι θέλουμε κι ετσι πρεπει: δεν σε "μικραίνει" αν χαρακτηριζεις ντέρμπι το παιχνιδι με ομάδα που κατά σύμπτωση έχει έδρα στην ίδια πόλη. Σε μικραίνει αν παρατάς τα πάντα μόνο για το παιχνίδι αυτό, κάτι που εδώ και χρόνια δεν κάνουμε.

Χάρη στο Χ 500 χλμ νότια, η... ημέρα της κρίσης πηρε αναβολή για το άλλο ΣΚ σε εκείνο το ίδιο γήπεδο. Η ομάδα παίζει με ένα πιστόλι κολλημένο στον κρόταφο, πράγμα ακατανόητο για μήνα Σεπτέμβριο και με +4 από πέρσι. Μάλλον άρχισαν πολλοί να εσωτερικευουν την περιρρέουσα προπαγάνδα. Σίγουρα ο αποκλεισμός και η (μη) άμυνα φέρνουν λογικο εκνευρισμό αλλά είμαστε κομμάτι της ομάδας και δεν γίνεται να φερόμαστε σαν τηλεθεατές όταν είμαστε στο γήπεδο και να απαιτούμε από την ομάδα να πετυχαίνει ερήμην μας ή έχοντάς μας απέναντι. Ο Ζαμπα τα άκουγε δυσανάλογα πολύ χθες ελλείψει Πελκα και, σε φάση που έτσι και αλλιώς δεν τα πάει καλά, τον κομπλαραμε όσο δεν κομπλαραμε όλους μαζί τους αντιπάλους παίχτες.
Να συζητούν οι φίλαθλοι, πάντα για τ' όνομά σου
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
 
Δημοσιεύσεις: 804
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Baldur » Δευτ 23 Σεπ 2019, 06:11

Επισης να σημειωθει οτι η λογικη "φεραμε Χ οπως περσυ, κι ο γαυρος εχασε 2 βαθμους εκει που τους πηρε περσυ" ειναι κοντοφθαλμη και περα ως περα λανθασμενη.

Εκτος κι αν θεωρειτε οτι υπαρχει περιπτωση να πεταξει φετος ο γαυρος ξανα 3 βαθμους στην Κρητη ή αν θεωρειτε δεδομενο οτι θα τον κερδισουμε ξανα μεσα-εξω. Χασαμε μια χρυση ευκαιρια να δημιουργησουμε ενα πρωιμο μαξιλαρακι πηγαινοντας στο ΟΑΚΑ, αλλα με τα "αν" δεν...κερδισε κανεις.

Φυσει αισιοδοξος ανθρωπος, ευελπιστω το σημερινο να αοτελεσει wake-up call για την ομαδα με τις ελαχιστες απωλειες. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι με επστροφες Μαου και Αντρε και με περισσοτερο χρονο στον Φερειρα, η ομαδα θα ρολλαρει. Δεν θεωρω την περιπτωση του σαν αυτη του Στανογιεβιτς, οπου καθε μερα που περνουσε, η ομαδα εχανε πολυτιμο χρονο.
Κι ο ΠΑΟΚ να μην υπήρχε, πάλι ΠΑΟΚ θα ήμασταν.

ΠΑΟΚ - Πόντος - Προσφυγιά
Άβαταρ μέλους
Baldur
 
Δημοσιεύσεις: 652
Εγγραφή: Πέμ 15 Νοέμ 2018, 12:22

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό NIKOS_PAOK04 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 06:31

Ελλάδα σεζόν 2018-2019 γαύρος - ΠΑΟΚ περίπου ίδια εποχή ο ΠΑΟΚ με λίγες τελικές και ένα αυτογκόλ των Γιαννιώτη - Βούκοβιτς προηγείται 0-1 στο Β ημίχρονο και όντας μια σούπα ματς το πρώτο. Από εκείνο το λεπτό και μετά ο ΠΑΟΚ κάνει άμυνα (χωρίς το θέατρο αυτό που είδαμε εχθές) και ο ολυμπιακός παίρνει τα 3/4 του γηπέδου και άρα την παραγωγή των φάσεων έχει 4 βαριά 5 καλές φάσεις από τις 17 τελικές του (τα περισσότερα σουτ από μακριά στα περιστέρια) και την άλλη μέρα έχουμε παντού 0-1 αντί για 5-0 διθύραμβοι που μέχρι σήμερα ακούγονται για το πως την γλυτώσαμε και πόσο τυχεροί ήμασταν.

Ελλάδα σεζόν 2019-2020 ΠΑΟΚ-«ο α.ρ.η.ς ή σκώληξ» σε ένα ματς με καταγεγραμμένες πολλές και πολύ πιο επικίνδυνες φάσεις από την παραπάνω αναφορά για τον ΠΑΟΚ και 2 στις 3(ευκαιρίες) για τον ο α.ρ.η.ς και το τελικό σκορ στο 2-2 και πάλι ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που δεν έχασε πάνε τα 2-2 αντί για 7-2 πάνε οι διθύραμβοι πάνε τα παχιά τα λόγια.

Ελλάδα σεζόν 2019-2020 ΠεθαμενοΒάζελος-ΓαυρόΤσιρκο σε ένα ματς που ο γαύρος έβαλε γκολ στην μόνη τελική που θα μπορούσε να βάλει γκολ από τις 2-3 που έμοιαζαν με ευκαιρίες με αντίπαλο έναν ΠΑΟ που 7 μέρες πριν έφαγε 4 από τον ο α.ρ.η.ς (το σκώληξ που συμμετέχει στο παραπάνω ματς) και που του έβγαλε 5 τελικές όλες για γκολ μέσα σε αυτές 2 τετ-α-τετ και ένα χαμένο πέναλτι το ματς αυτό λοιπόν λήγει 1-1 και έχουμε την «αναγέννηση» του ΠΑΟ έχουμε την είδηση ότι είναι τελικά εδώ ο ΠΑΟ δεν ακούμε πουθενά 1-1 αντί για 4-1 δεν ακούμε πουθενά για την ομάδα με τα κόκκινα που θέλει και πρωτάθλημα με αυτά τα χάλια δεν ακούμε πουθενά για την αστεία άμυνα δεν ακούμε πουθενά τα 70 εκατομμύρια απέναντι στα 10 έγιναν ρόμπα.

Άλλη μια φορά έχουμε ένα ακυρωμένο γκολ για τον ΠΑΟΚ σε μόλις 4 αγωνιστικές και το VAR δεν μπορεί να μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα στο πως και γιατί είναι off-side φάσεις που στο γυμνό μάτι είναι στην ίδια ευθεία (εκτός αν είμαι ο μόνος που το βλέπει) και έχουμε όλο αυτό το επικοινωνιακό καρναβάλι στα ΜΜΕ για την εύνοια του ΠΑΟΚ από διαιτητές και λίμνες.

ΥΓ Όταν στην Ελλάδα μάθουμε να βλέπουμε τα ματς από την ίδια γωνία μπορεί να αφήσουμε και τις ομάδες ελεύθερες και ίσως δούμε έτσι ματσάρες όπως το Βόλος - ΟΦΗ και αυτό γιατί τρώει την πίεση της αρκούδας η μόνη ομάδα που μπορεί να παράξει ματσάρες σε υψηλό επίπεδο(και με μόνο λόγο επειδή είναι σε κακό φεγγάρι ο τέρμας και η άμυνα γενικώς)
ΥΓ Θα γίνω κουραστικός αλλά μέρος της εικόνας μας είναι και η ψυχολογία και πέρα από τα ωραία λόγια που πρέπει να γράψουμε για μια ομάδα που στο φινάλε αρνείται να χάσει όσο και αν στραβώσει ένα ματς μπορούμε να γράψουμε και την μισή αλήθεια που μας βολεύει έστω σε μερικά άρθρα και σε μερικά σχόλια δεν είναι ανάγκη να γράφουμε την άλλη μισή που είναι δυσάρεστη και ψυχοπλακώνει και άλλο αυτούς που έχουν την πίεση της αρκούδας.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΛΟΥΜΠΕΣ ή ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Θέλω όμως να μην γράφουμε κυρίως και μόνο την μισή αλήθεια που ναι μεν υπάρχει αλλά είναι μισή
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
 
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ 23 Σεπ 2019, 07:07

Η ομάδα θέλει ένα μικρό ηλεκτροσόκ.
Πιστεύω πρέπει ο Πασχαλακης να κάτσει λίγο έξω να καθαρίσει το μυαλό του. Δυστυχώς η θέση του τερματοφύλακα είναι πρώτα ψυχολογία και μετά ταλέντο. Μπορεί περισυ να ήταν (μαζί με τον Βιέρι) mvp, αλλά τώρα που μιλάμε ότι πάει εστία γράφει.
Ειμασταν καλύτεροι των σκουληκιών αλλά.... έτσι
είναι η μπάλα. Στρογγυλή και πόρνη!

Υπενθυμίζω είμαστε 4η αγωνιστικη., Μην φέρνουμε το τέλος του κοσμου. Ορθώς πρέπει να τονίζουμε τα κακώς κείμενα, αλλά όχι με υπερβολές.
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης
 
Δημοσιεύσεις: 670
Εγγραφή: Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:35
Τοποθεσία: Σαλαμίνα

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό prax » Δευτ 23 Σεπ 2019, 07:17

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι το δεύτερο του ματος δε μέτρησε γιατί δεν μπήκε η γραμμή για να δείξει ότι ο μπισεσβαρ δεν είναι οφσάιντ;;

Όσο για τα ληκια όλη τους η σαπίλα φάνηκε μετά το γκολ του ματος που η μπάλα πάει στο κέντρο για τη σέντρα και ένα ληκι τη στέλνει πίσω στο τέρμα ότι κ καλά θα ακυρωθεί
Αυτές είναι πρακτικές γαύρου μαγκες..
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ Π.Α.Ο.Κ.
prax
 
Δημοσιεύσεις: 1470
Εγγραφή: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:15

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό pilotos » Δευτ 23 Σεπ 2019, 07:19

Η μόνη ομάδα που έχει δική της παραγωγή και ακυρώθηκε γκολ με var.
Μας είχατε πρήξει τα παπάρια με την παραγωγή της εικόνας...

Αλλού πάντως το var στέλνει πλάνα από το διάστημα....
Πόσο βρώμικοι είστε ρε;;;
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Δευτ 23 Σεπ 2019, 07:41

Εχει ξημερωσει και δεν εχει ανεβει ακομα μια φωτογραφια με γραμμη οφσαιτ στο γκολ που ακυρωθηκε.
Σε αγωνα στο γηπεδο μας με τηλεοπτικη παραγωγη δικη μας. Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο που συμβαινει και φταιχτες ειναι τα διοικητικα στελεχη που επρεπε να ειναι προετοιμασμενοι για τετοια ενδεχομενα. Προσλαβετε ΕΝΑΝ υπαλληλο ο οποιος να εργαζεται την ωρες που παιζονται ολοι οι αγωνες οι δικοι μας και των αντιπαλων, και μεσα σε λιγα λεπτα να ανεβαζει φωτογραφιες με στοπ καρε και γραμμη. Και να βαζει την γραμμη οπως την βαζουν και αυτοι οι τεχνικοι που ειναι στο βαρ, που εκ του αποτελεσματος φαινεται οτι ειναι στημενοι. Γιατι με το Βαρ ο τεχνικος αυτος ειναι που κρινει τις φασεις τελικα. Σταματαει την φαση ενα κλικ πριν η ενα κλικ μετα, και στο βγαζει οφσαιτ η στο κατακυρωνει σαν γκολ.
Βεβαια η αντικειμενικοτητα η απλα και ο μαζοχισμος καποιων, τα παραβλεπει ολα αυτα, και τα δικα μας γκολ ειναι παντα οφσαιτ, ενω των γαβροχαρτινων κανονικα.

Αυτη η βλαχομαγκια με τις κροτιδες τι ηταν εχθες ? Ενας απο την ομαδα δεν μπορουσε να παει εκει και να το σταματησει ? Το να μπουκαρουν μεσα για να κανουν μανουρα ειναι βεβαια το κερασακι. Καλα και ομορφα τα βιντεακια με τα κορνερ στην 4, αλλα ειναι και πρεπει να μεινουν αναμνησεις μιας αλλης εποχης. Αν θελουμε να παμε μπροστα, την επομενη φορα που θα τολμησει καποιος να πηδηξει τα καγκελα, πρεπει η σεκιουριτι να του σπασει παραδειγματικα τα κοκκαλα, για να παραδειγματιστουν τα 20-30 μαλακισμενα που την εχουν δει χουλιγκανια της κλανιας.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Stathis71 » Δευτ 23 Σεπ 2019, 08:07

Μου κανει εντυπωση η συνολικη λειτουργια του VAR. Σε καθε γκολ δικο μας γινεται εξονυχιστικος ελεγχος ,, σε ολα μας τα παιχνιδια. Τι θα μπορουσε να κοιτανε δηλαδη στο γκολ του Μάτος χτες; Μας ακυρωθηκε ενα γκολ που μαλλον ηταν καθαρο αν και οριακο, γι αυτες ακριβως τις φασεις υπαρχει το VAR. ΤΗν καθαρη φαση με την επελαση του Ακπομ την εβγαλε οφσαιντ επισης το VAR, ενω το γκολ του Αρη δεν ελεγχηκε καν, δεν ηταν βεβαια αλλα εμοιαζε με τη φαση του Ακπομ η αρχικη πασα πριν κανει το τσαφ ο Λημνιος. Μακαρι να ειμαι υπερβολικος αλλα η αισθηση μου ειναι οτι με το Var κατι γινεται.
Stathis71
 
Δημοσιεύσεις: 312
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 08:19

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Superleague

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης