Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Gospi » Δευτ 16 Σεπ 2019, 11:39

Για τα προβληματα που παρουσιαζει επανειλημμένα μια ομαδα ευθυνονται συνηθως δυο τινα...
είτε ευθυνεται ο κοουτς (συστημα, αναγνωση παιχνιδιου, εκγυμναση για φυσικη κατασταση, λαθος εκτιμηση των ικανοτητων των ποδοσφαιριστών κλπ)
ειτε ευθυνεται η διοικηση για το οτι δεν ενισχυσε σωστα την ομαδα και δεν εδωσε στον προπονητη τα καταλληλα εργαλεια για να εφαρμόσει αυτά που ξερει και μπορει.
Εν προκειμενω προσπαθω να καταληξω αν τελικα φταιει ο κοουτς ή ο σχεδιασμος για τα μεχρι τωρα προβληματα που εντοπιζουμε ολοι μας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
The North Remembers
Άβαταρ μέλους
Gospi
 
Δημοσιεύσεις: 10864
Εγγραφή: Δευτ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 16 Σεπ 2019, 11:45

Ο Άμπελ παίζει διαφορετικό σύστημα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κτισθεί με επιλογές παικτών που εξυπηρετούν το 4-2-3-1. Το πάντρεμα αυτών των δύο θέλει χρόνο, αν επιτευχθεί ποτέ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89375
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό gika » Δευτ 16 Σεπ 2019, 11:55

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πάει έτσι ρε Γιάννη. Πέρυσι κερδίσαμε στο τηγάνι. Θα ξανακερδίσουμε και φέτος;


Ναι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή και κάποιους από τους παίκτες μας. Το διπλό στο Καραΐσκάκη σου δίνει το πρωτάθλημα. 2 παιχνίδια θα έχουμε εκεί μέσα. 1 να τους πάρουμε, αν δεν χάσουμε στην Τούμπα, έχουμε πάρει το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη μου.

Notorious4 έγραψε:Ε αυτό ακριβώς είναι το εκνευριστικό ρε Gika , για το οποίο όμως δεν ευθύνεται ο προπονητής αλλά αυτός που τον έφερε.

Για ποιό λόγο να αλλάξεις ολόκληρη την φιλοσοφία μιας άκρως επιτυχημένης ομάδας χωρίς να έχει κλείσει ο κύκλος της ; Όταν μάλιστα δεν υπάρχουν παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν σωστά σε αυτά που ζητάει ο νέος προπονητής ;


Πέρσι από ένα σημείο και μετά που όλοι είχαν αντιληφθεί το πως παίζουμε, το πράγμα ξεκίνησε να ζορίζει. Η φυγή Πρίγιοβιτς ανακάτεψε την τράπουλα και μας έδωσε την αλλαγή που χρειαζόμασταν, αλλά πόσο θα κρατούσε αυτό; Επίσης η περσινή ομάδα χωρίς Μαουρίσιο, Βιειρίνια, Βερνμπλουμ και Σάκχοφ δεν θα ήταν η ίδια ομάδα ακόμα και αν κρατούσες τον ίδιο προπονητή.

Θεωρώ πως είχαμε το δίλημμα να κολλήσουμε στην πεπατημένη, αλλά μην έχοντας τα εργαλεία να κάνουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα, ή να αλλάξουμε στρατηγική και να καλύψουμε τις αδυναμίες μας παίζοντας ένα πιο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Μεγάλη κουβέντα, αλλά νομίζω ότι μακροχρόνια θα μας βγει σε καλό ενώ βραχυπρόθεσμα μιλάνε απλά τα αποτελέσματα. Όσο νικάμε, τότε η επιλογή αυτού του προπονητή και της όλης αλλαγής δικαιώνεται.

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Άμπελ παίζει διαφορετικό σύστημα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κτισθεί με επιλογές παικτών που εξυπηρετούν το 4-2-3-1. Το πάντρεμα αυτών των δύο θέλει χρόνο, αν επιτευχθεί ποτέ.


Σαφώς και θέλει χρόνο.

Από την άλλη το σύστημα αυτό εξυπηρετεί τον Πέλκα που δεν είναι ούτε δεκάρι, ούτε φορ. Εξυπηρετεί τον Άκπομ στο να γράφει νούμερα έχοντας έναν παίκτη δίπλα του. Για τον ίδιο λόγο και τον πιο αδύναμο σωματικά Σβιντέρσκι. Ο Μπίσεσβαρ παίζει σε μία θέση ανάμεσα σε αριστερό χαφ και δεκάρι, δίνοντας του κατά τη γνώμη μου την ευκαιρία να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Οι αμυντικές αδυναμίες του Γιαννούλη κρύβονται πίσω από τις επιθετικές του αρετές. Ο Καντουρί -αν είναι υγιής- φαίνεται να βρίσκει έναν πιο ταιριαστό ρόλο για τις ικανότητες του.

Από την άλλη το σύστημα δεν ευνοεί τα βαριά κορμιά του ρόστερ μας σε κέντρο και άμυνα, ακυρώνει τον Στοχ και σίγουρα χαλάει τα νούμερα του Πασχαλάκη.

Για κάποιους είναι ευλογία το νέο σύστημα, ενώ κάποιους άλλους τους εκθέτει.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό barlow4 » Δευτ 16 Σεπ 2019, 12:08

ειχαμε καλομαθει σε μια τρομερη αμυντικη ασφαλεια τα προηγουμενα χρονια.Αυτη φετος δεν υπαρχει ουτε στο ελαχιστο.Η ομαδα τρωει αβερτα και ταυτοχρονα σκοραρει.
Δε βιαζομαι να ψαξω ευθυνες παροτι τρεμω σε καθε παιχνιδι και το θεαμα της ομαδας ειναι κακο, το οποιο σε πρωτη φαση ειναι ευθυνη του προπονητη.Δεν υπαρχει η χημεια που υπηρχε αλλα ουτε και οι σταθερες παικτων των περασμενων ετων.Ειναι στα πιτς οι σημαντικοτεροι παικτες μας.
Αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι εχουμε επιδοθει και εμεις σε ενα ξεσκισμα των παικτων μας και του προπονητη.αν παρει να διαβασει κανεις τα νηματα των παικτων υπαρχει μεγαλη πιεση και απαξιωση.Φοβαμαι οτι στην πρωτη στραβη θα διαλυσουμε τα παντα.
Υπαρχει αυτην τη στιγμη μια δεδομενη κατασταση ως προς το αγωνιστικο και τα εμποδια ενισχυσης που παρουσιαστηκαν λογω αποτυχιας στην ευρωπη.Αν ξεσκισουμε και εμεις την ομαδα οι πιθανοτητες επιτυχιων θα εκμηδενιστουν.Στηριξη χρειαζεται για να βγει ο χειμωνας αναιμακτα και μετα να διορθωθει οτι ειναι δυνατον στο δευτερο γυρο.
το ρουφιανιληκι του λουτσεσκου,οι τραυματισμοι των ηγετων μας,το φιασκο στην ευρωπη και η ταναλια του χοντρου σε τηλεοπτικα εσοδα ειναι τεραστια εμποδια για να τα αντιμετωπισει μια ομαδα χωρις στηριξη απο τον κοσμο.Φετος το καλοκαιρι τρυπηθηκαμε απο παντου.Αν καταφερουμε να περασουμε τον πρωτο γυρο χωρις σημαντικες απωλειες θα εχουμε καταφερει αθλο και δυσκολα θα μπορει καποιος να μας σταματησει.
Τελος θα πω πως αυτα τα play offs πιστευω πως θα αηδιασουν και θα διωξουν πολυ υγιη κοσμο και θα αποδειξουν τι μπανανια ειμαστε. Δλδ αν σταθουμε ολοι στο υψος των περιστασεων και φτασουμε εκει αλωβητοι , θα πιστεψουν ακομα ΚΑΙ τα ζωα οτι επιστρεψαμε στην εποχη που το πρωταθλημα απονεμεται στη δεκο απο τον αυγουστο.Οτι οι νομοι ειναι για τους φλωρους και οτι η ζωη του οπαδου στο γηπεδο αξιζει οσο ενα μνημοσυνο.
Άβαταρ μέλους
barlow4
 
Δημοσιεύσεις: 10018
Εγγραφή: Παρ 04 Ιούλ 2008, 14:40

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό jibbie » Δευτ 16 Σεπ 2019, 12:10

εγω παλι πιστευω η βασικη μας διαφορα σε σχεση με τη προηγουμενη χρονια ειναι μια. δεν εχουμε πεινα/διψα, οπως θες πες το.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Δευτ 16 Σεπ 2019, 12:26

εγω παλι επιδη δεν θεωρω οτι οι ανατροπες που εκανε η ομαδα σε ...σχεδον...ολους τους αγωνες που στραβωσε το αποτελεσμα ηταν τυχαιες ,λεω οτι πρεπει να περιμενουμε την ομαδα ...

μολις ..ολα και ολοι...προσαρμοστουν τοτε πρεπει να γινει η οποια κριτικη

πιστευω οτι μολις συγχρονιστουν ολοι ...αν δεν υπαρξει τιποτα το..."ξαφνικο"...θα ειναι ακομη ποιο ευκολα και απο περσι
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
 
Δημοσιεύσεις: 5947
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό obanebane » Δευτ 16 Σεπ 2019, 12:27

Αυτό είναι δουλειά του προπονητή αλλά και της διοίκησης, οι παίχτες είναι νικητές, το έχουν αποδείξει τρία χρόνια συνεχόμενα.
Απλά υπάρχει ένα σοκ στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη που θα χρειαστεί χρόνο και παιχνίδια για να ξεπεραστεί.
Το κίνητρο θα τους το δώσουν τα ίδια τα παιχνίδια,τα ντέρμπι ακόμα μεγαλύτερο.
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι μια ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν αλλά και ο κόσμος να ξανά βρει την χαμένη του εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 16 Σεπ 2019, 12:37

jibbie έγραψε:εγω παλι πιστευω η βασικη μας διαφορα σε σχεση με τη προηγουμενη χρονια ειναι μια. δεν εχουμε πεινα/διψα, οπως θες πες το.

Συμφωνώ εν μέρει κι εδώ ίσως πρέπει στην ομα΄δα να βρεθούν οι διψασμένοι ανεξαρτήτως επετηρίδας/σειράς/ιεραρχίας...
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 16 Σεπ 2019, 12:42

jibbie έγραψε:εγω παλι πιστευω η βασικη μας διαφορα σε σχεση με τη προηγουμενη χρονια ειναι μια. δεν εχουμε πεινα/διψα, οπως θες πες το.



1 του μηνός πληρώνονται αφού! :mrgreen:
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46420
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Δευτ 16 Σεπ 2019, 12:52

tolis01 έγραψε:
jibbie έγραψε:εγω παλι πιστευω η βασικη μας διαφορα σε σχεση με τη προηγουμενη χρονια ειναι μια. δεν εχουμε πεινα/διψα, οπως θες πες το.

Συμφωνώ εν μέρει κι εδώ ίσως πρέπει στην ομα΄δα να βρεθούν οι διψασμένοι ανεξαρτήτως επετηρίδας/σειράς/ιεραρχίας...


Βέβαια, προηγήθηκε μια χρονιά στα υπερκόκκινα και ένας αποκλεισμός από Ευρώπη, στο όριο σχεδόν του εξαναγκαστικού. Με σοκαριστικά απρόσμενη αλλαγή προπονητικού τιμ να έχει παρεμβληθεί. Στη δική μου λογική δε φαντάζει διόλου παράδοξο το να έχει θέματα η ομάδα, αγωνιστικά, τακτικά, πνευματικά. Εξυπακούεται ότι οι συγκεκριμένοι παίχτες έχουν αποδείξει ποιοί είναι, ασχέτως του ότι στη συγκεκριμένη περίοδο τους περιμένουμε με το πιστόλι στον κρόταφο. Αυτοί θα κρατήσουν και πάλι την ταχεία στις ράγες. Λίγη τύχη μόνο, πέραν της αποδεδειγμένης ικανότητάς τους, να έχουν στα επόμενα 2-3 παιχνίδια. Ας νικηθούν αυτά τα παιχνίδια ή έστω τα 2 με μια ισοπαλία και θα έχουμε ... ομορφιές. 10-0 προβλέπω να κερδάει ο απόγονος από κει και πέρα. :lol: :lol:
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 16 Σεπ 2019, 13:25

Navi συμφωνούμε.
Καλό να μη διυλίζουμε τον κώνωπα με το παραμικρό. Όλο το αγωνιστικό τμήμα χρειάζεται αυτή τη στιγμή τη δικιά μας στήριξη (θες από το γήπεδο κυρίως, από τα πληκτρολόγια, τα ραδιόφωνα) για να βρει το δρόμο του.
Τώρα για τις μαϊμούδες που θα δούμε από την ΕΟ μέσα στη χρονιά.. εεε άσε τους να ξεμπροστιάζονται. Εμείς πρέπε ινα είμαστε γροθιά. (γενικό σχόλιο και όχι αποκλειστικά για τον κόουτς, στο τόπικ του οποίου βρισκόμαστε)
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό mpafos4 » Δευτ 16 Σεπ 2019, 13:27

Πιστευω πως αυτος ο ανθρωπος θα μας παει σε άλλο επιπεδο.Ελπιζω να δικαιωθώ.
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
mpafos4
 
Δημοσιεύσεις: 5023
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2009, 13:13

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 16 Σεπ 2019, 13:35

Επόμενος στόχος: Το μηδέν στην άμυνα.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89375
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Δευτ 16 Σεπ 2019, 13:52

mpafos4 έγραψε:Πιστευω πως αυτος ο ανθρωπος θα μας παει σε άλλο επιπεδο.Ελπιζω να δικαιωθώ.


Το αυτό.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Δευτ 16 Σεπ 2019, 14:11

Η στήριξη του λαού του ΠΑΟΚ είναι έμπρακτη και όσοι ήταν με σλοβαν και νιωνιο το διαπίστωσαν. Καμία γιούχα μόνο στήριξη.

Η οποία απόφαση να μείνει ο προπονητής βαραίνει την παε. Αν τον στηρίξει έχει καλώς αν όχι από δω παν κ άλλοι. Αυτοί έχουν το καρπούζι κ το μαχαίρι. Και στην τελική ακόμα κ όλοι να αφριζαμε να φύγει ο προπονητής, απαιτώ από μια διοίκηση που έχει βάλει τόσα λεφτά να έχει τα @@ να μας γράψει στα @@ της
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης