Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης
3
2%
Matos
7
5%
Varela
2
1%
Crespo
8
5%
Γιαννούλης
3
2%
Esiti
4
3%
Misic
106
70%
Πέλκας
14
9%
Biseswar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
1
1%
Akpom
3
2%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
1
1%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων : 152

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Taseos » Κυρ 15 Σεπ 2019, 06:52

Καλημερα στους αηττητους νταμπλουχους
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Κυρ 15 Σεπ 2019, 07:10

Έλεος ο διαιτητής στο 2ο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να χάσουμε, χαρακτηριστικότερη φάση του ζαμπα που γίνεται Μπροστά στα μάτια του, που φτάσαμε να μας σφάζουν και να είμαστε και ευχαριστημένοι.
Αγάπη μόνο για την ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
 
Δημοσιεύσεις: 7154
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Κυρ 15 Σεπ 2019, 07:19

Taseos έγραψε:Καλημερα στους αηττητους νταμπλουχους
Καλημέρα

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9773
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό NIKOS_PAOK04 » Κυρ 15 Σεπ 2019, 07:23

Για μένα η ομάδα τηρουμένων των αναλογιών είχε και ελαφρυντικά και δεν είναι τα πράγματα τόσο χάλια όσο κάποιοι πιστεύετε ότι είναι.
1. Προηγήθηκε 0-2 χωρίς να απειληθεί πραγματικά έως και το 42-43
2. Ο Εσίτι «έσκασε» και έφερε με ένα λάθος του το ματς στα ίσα από το πουθενά
3. Ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα που δεν θα εκμεταλλευτεί το «μομέντουμ»
4. Ο ΠΑΟΚ μετά το 80 αρνήθηκε να ηττηθεί
Όλα αυτά συνέβησαν όταν πολλοί παίκτες του ήταν σε κακή ημέρα με τον Μπίσεσβαρ(που λατρεύω ως παίκτη) αρχηγό τους οι υπόλοιποι σε μέτρια ημέρα με τον Μίσιτς να διασώζεται γιατί έμοιαζε η όαση στο κέντρο της ομάδος ακόμα και μετά την είσοδο του Ελ Καντουρί.
Δώστε χρόνο σε παίχτες και προπονητή αν και τον παίρνουν μόνοι τους μέσα από νίκες σαν την χθεσινή.
ΥΓ Οι διαιτητές στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ !!! Δεν είναι στημένοι και ταγμένοι τουλάχιστον όχι αυτοί που μας έπαιξαν σήμερα.
Αν βιαστεί να σφυρίξει ο ρεφ το σηκωμένο σημαιάκι στο πρώτο γκολ θα είχαμε εξασφαλισμένο πρήξιμο για όλη την χρονιά τύπου Βιερίνια και θα ξενερώναμε και εμείς.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
 
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ron-swanson » Κυρ 15 Σεπ 2019, 07:41

Η ουσία είναι ότι η ομάδα ενώ δεν είναι καλά έχει το μέταλλο, την ποιότητα, τα @ρχιδια, την ψυχραιμία να παίρνει τους 3 πόντους. Στο πρωτάθλημα αυτό μετράει μόνο. Πρέπει να βελτιωθούμε, τρώμε αστεία γκολ, αλλά είναι πολύ θετικό ότι έστω και με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο περάσαμε από αυτήν την κωλοεδρα που μας δυσκολεύει. Οι παίχτες πρέπει να καταλάβουν και οι ίδιοι ότι έχουν την ποιότητα να πάρουν όλα τα ματς. Το ίδιο να καταλάβει και ο προπονητής. Αμπελ σε στηρίζω φίλε, αλλά την έχουμε δει την ομάδα 2-3 φορές σκορποχωρι και κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε.
ron-swanson
 
Δημοσιεύσεις: 6471
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Τρικυμίας » Κυρ 15 Σεπ 2019, 09:20

navigator11 έγραψε:Σχεδόν ανησύχησα σε κάποια φάση, μετά από το 0-2 νομίζω, που πρέπει να έδειχνε πλάνο τον Εσιτι κοντά 40 δευτερόλεπτα συνεχόμενα. :lol: :lol:


Αφού δεν ακούσαμε και κανένα σχόλιο τύπου "ωραίες παρουσίες στο γήπεδο", πάλι καλά. Κάποια στιγμή η φωνή του εκφωνητή έσπασε από συγκίνηση. Πίστευε μέχρι τέλους στο Χ. Η ζωή είναι γεμάτη απογοητεύσεις.

Οι "φίλαθλοι" του Ατρομήτου τα έβαλαν με τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη γιατί στον κόκκινο κάνουν χαρούλες και κουνάνε την ουρά. Επίσης, έψαχναν να βρουν φασίστες αλλά, όταν οι κανονικοί Πολωνοί φασίστες ήρθαν το καλοκαίρι, το σκ@τό μύρισε μέχρι ΤΑ Νέα Φιλαδέλφεια. Support your local complex.
Να συζητούν οι φίλαθλοι, πάντα για τ' όνομά σου
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
 
Δημοσιεύσεις: 804
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Maximus » Κυρ 15 Σεπ 2019, 09:51

renegade έγραψε:
navigator11 έγραψε:Τις φάσεις αυτές τις έχεις δει; Όχι ότι με νοιάζει κιόλας, από περιέργεια απλά.

Ρε άμα σου σφυρίξει κανένα τέτοιο πέναλτι σαν αυτό που ζητάς στον πέλκα σε κανένα γάβρος ΠΑΟΚ θα θα γίνει της Τατιάνας.
Ναι okay πέθανε κάνα δύο φάσεις και από τις δύο πλευρές οι οποίες ήτανε λάθος, εσύ θα πεις για το φράγμα στον ζάμπα ο περιστεριώτης θα σου πει για το φάουλ που δεν δόθηκε στον Μανούσο... Αλλά εντάξει αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Για να έχει αξία η όποια αμφισβήτηση στη διαιτησία θα πρέπει να γίνεται όταν αυτή είναι όντως ξεκάθαρα και μεμονωμένα εναντίον μας,σε διαφορετική περίπτωση γινόμαστε γραφικοι


Για να ενταχθώ και εγώ στην κουβέντα σας - αν και το ανέφερα και λίγο αφου τελείωσε το ματς - και εγώ πιστεύω ότι η διατησία ήταν ύποπτη.

Καταρχήν λίγα πράγματα για την διαιτησία, για να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και να καταλαβαινόμαστε... Γιατί ο πιο πολύ κόσμος νομίζει ότι σφάξιμο είναι μόνο ένα μούφα πέναλτι ή μία ακύρωση γκολ ή μια κόκκινη κάρτα.

Το "επιστημονικό" σφάξιμο έχει δύο παραμέτρους:

1ον) Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι που προσδιορίζεται χρονικά. Αυτό σημαίνει ότι το να κάνεις ένα λάθος ή να σφυρίζεις υπερ μία ομάδος στην αρχή του παιχνιδιού και με 0-0 το σκορ, είναι πολύ βαρύτερο από το να ευνοήσεις μία ομάδα στο τέλος του παιχνιδιου (και με το σκορ διαμορφωμένο), διότι έτσι διαμορφωνεις την ροή του ματς και όχι την κατάληξη του...

2ον) Τα μεγάλα όπλα στο "επιστημονικό" σφάξιμο (Πεναλτι, κοκκινη κάρτα, ακυρωση γκολ) δίνονται όταν το πρώτο σχέδιο έχει αποτύχει... Ποιο είναι το πρώτο σχέδιο? Τα αθώα σφυριγματάκια που κόβουν επιθέσεις, που δεν σε αφηνουν να αναπτυχθείς, να κερδίσεις πλεονέκτημα ή που σε κλείνουν στην περιοχή σου. Αυτά είναι απείρως πιο σημαντικά από ένα πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε δυο καθαρά γκολ στο πρώτο μισάωρο. Ο διαιτητής ακόμα και αν ήθελε να μας κόψει βαθμούς, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 0-2...

Παρατηρήστε όμως όταν ισοφάρισε ο Ατρόμητος στο 52', πως άρδην άλλαξε η συμπεριφορά του διαιτητή, πως μας έκοβε επιθέσεις, πως σφύριζε όλα τα σπόρια υπερ Ατρομήτου.

Παρατηρήστε τον εκνευρισμό των παιχτών μας, του Καντουρί, του Βαρέλα, που τα βλέπουν αυτά, που τους κόβουν τον ρυθμό (μαζί με το ψυχολογικό σοκ της ισοφάρισης) και δεν μπορούν να παίξουν μπάλα...

Παρατηρήστε τον εκνευρισμό στον παγκο του ΠΑΟΚ και την κιτρινη κάρτα στο ΤΔ μας νομίζω...

Έχω δει πολλά παιχνίδια (όπως όλοι μας) της σουπερ λίγδας για να μπορέσω να καταλαβω την ψυχολογία παιχτών και διαιτητή.
Δεν θεωρώ ότι ο Τζοβάρας ήρθε μιλημένος για να κόψει βαθμούς πάση θυσία.
Πιστευω όμως ότι τουλάχιστον είτε από μόνος του (για να κερδίσει εύνοια και "τυράκι"), είτε από εντολές, θα ηθελε να κόψει βαθμούς μαεστρικά, "επιστημονικά" και όχι εξώφθαλμα...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Κυρ 15 Σεπ 2019, 09:52

Dimg4 έγραψε:
Ζαντός έγραψε:Ο Jaba αγωνίστηκε καθόλου; :twisted: :twisted:


ειναι φιλοτιμος ομως
Χθες σε χάλασε ο ζαμπα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27766
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Shaman4 » Κυρ 15 Σεπ 2019, 10:20

Στα του ματς.
Δεν με αρεσουμε. Το οτι θελουμε να παιξουμε επιθετικο ποδοσφαιρο δεν δικαιολογει το χαος που βλεπουμε αμυντικα και μεσο αμυντικα.
Επισης, προηγηθηκαμε με γκολαρα του Ματος απο μακρυα, και με προσωπικη ενεργεια του πελκα. Αλλα δεν πιστευω οτι λειτουργουμε και τοσο δημιουργικα, οσο ειδα το ματς, η ομαδα δεν ρολαρει.
Αρχιζω να μην πιστευω τον Αμπελ. Σορρυ. Πιστωση χρονου του δινω. Αλλα ειμαι πολυ απαισιοδοξος. Προς το παρον μονο παρλα στις δηλωσεις βλεπω.
Δεν μου αρεσουν οι δηλωσεις του. Παραθετω καποιες απο αυτες.

Αμπελ. Θέλω πολλά γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχνάμε το αμυντικό κομμάτι, που θέλει δουλειά όπως όλα τα υπόλοιπα.
Εγω.Ασε τα πολλα γκολ και φτιαξε την αμυνα. Η ομαδες χτιζωνται απο την αμυνα.

Αμπελ. Η δική μου φιλοσοφία δεν είναι να περιμένω πίσω τον αντίπαλο. Προτιμάτε να βλέπετε μια ομάδα όπως έπαιξε τα πρώτα 30 λεπτά ή μια ομάδα που θα περιμένει πίσω τον αντίπαλο; H ζωή είναι ένα ρίσκο
Εγω. Σορρυ μαγκα, αλλα οι μεγαλες ομαδες πατανε τον αντιπαλο χωρις να κινδυνευουν πισω, η τουλαχιστον οχι τοσο οσο εμεις, ειδικοτερα οταν οι αντιπαλοι ειναι μικρες η μεσαιες ελληνικες ομαδες.. δεν παιζαμε και με τιποτα ιδιαιτερο χθες..

Αμπελ (εγω). Αν δεν κάνω λάθος ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά (απο που το συμπερανες? Απο το αητητο νταμπλ??). Εγώ τώρα ήρθα και θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για αυτό βρίσκομαι εδώ πέρα, για να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί (αυτο ειναι το προβλημα, αντι να βλεπουμε βελτιωση, βλεπουμε χειροτερευση...ασε τις βελτιωσεις και κοιτα τα απλα πρωτα..)

Αμπελ. αυτός είναι ο τρόπος που πιστεύω ότι μπορεί να παίξει η ομάδα. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να δώσω αξία στους ποδοσφαιριστές και στον σύλλογο και να δώσω αξία στο θεαματικό ποδόσφαιρο
Εγω. Οχι φιλε μου, εδω εισαι για να παιξει μπαλα η ομαδα, να εχει αρχη και τελος, να παιζει το ποδοσφαιρο που μπορει και οχι αυτο που θα ηθελες. μετα το 80 βλεπε 70 στην σλοβακια, επρεπε να κλεισεις το ματς, οχι να το αφησεις ετσι ανοικτο, και στην τουμπα, επρεπε να εχεις αρχησει με εναν αργο και εναν γρηγορο μεσο (του στυλ διδυμο Γκαρσια Βιτολο), ας πουμε Ειντι-Ντουγκλας, η Ελ καντουρι-Ντουγκλας, και οπως βλεπεις παντα βαζω μεσα τον Ντουγκλας γιατι μετα το 1-0 εκει περα, το ειχαμε σιγουρο οτι θα βρουμε κλειστους χωρους και ο Ντουγκλας εχει σουτ που δεν εχουν οι αλλοι. Επισης εκει περα οκ για τον Ακπομ. Εδω περα ομως, με κλειστους χωρους, επρεπε να εχεις τον Σφιντερσκι μεσα... πιο κιλερ. Αυτα τα απλα να ειχαμε κανει, πιστευω θα ειμασταν ευρωπη.

Σορρυ παιδια, στηριζα Σαντος την πρωτη καταστροφικη χρονια και ειμουνα ο μονος, με ολους μαλωνα, στηριζα ρουμανο φρομ δε μπιγκινινγκ του δι εντ, αλλα εδω περα νομιζω εχουμε θεμα.

Τελος, πολυ αγγλοι γιναμε οσον αφορα το ακυρωθεν γκολ του βαρελα. Για μενα δεν ειναι οφφ σαιντ, πολυ οριακο για να το ακυρωσεις χωρις ξεκαθαρο ριπλει, αλλα οκ οσοι το θελετε οφφσαιντ παω πασω. Αλλα ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡ ΤΕΤΟΙΟ ΟΦΦΣΑΙΝΤ ΣΤΟΝ οσφπουστη..Ο νοών...νοείτω
Shaman4
 
Δημοσιεύσεις: 402
Εγγραφή: Παρ 25 Ιαν 2008, 22:02

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Κυρ 15 Σεπ 2019, 10:28

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ (2-3) | HIGHLIGHTS | 14/09/2019 | ΕΡΤ

Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89370
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Κυρ 15 Σεπ 2019, 10:33

Το μόνο που χρειάζεται ο "λίγος" Φερέιρα είναι να τον βοηθήσει και η τύχη στα επόμενα 2 παιχνίδια. Ας τα κερδίσει η ομάδα με το καλό και τα ξαναλέμε.

Επίσης, ο ... αδούλευτος ΠΑΟΚ στα στημένα πέτυχε τρίτο συνεχόμενο γκολ από στημένη φάση. Ένα με νιονιο και δυο χτες. Διότι ήταν αρκετά της μοδός κι αυτό το προηγούμενο διάστημα.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Κυρ 15 Σεπ 2019, 10:38

Και με τον Άγιαξ η κεφαλιά - γκολ του Μάτος ήταν από στημένη φάση.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89370
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Κυρ 15 Σεπ 2019, 10:44

Στον προηγούμενο αγώνα έγραψα μέσα στα νεύρα μου να φύγει ο προπονητής είναι λίγος.Ενας φίλος μου απαντάει ότι είμαι για γέλια και πάει και γράφει μετά στην περιοχή του Φερέιρα ότι αν βάλει νερό στο κρασί του και αλλάξει το σύστημα θα και θα και αν.
Με το 2-2 έγραψα για γέλια, είχα τσατιστει ,ΘΟΛΟΥΡΑ.
Βλέποντας με προσοχή το παιχνίδι μέχρι το 30 η ομάδα
είχε πνίξει τον αντίπαλο,ο Εσιτι ήταν σαν να παιζει με τα παιδιά του και έλεγες που θα σταματήσουμε. Η μόνη παραφωνία ο Μπισεβαρ που ούτε πατούσε καλά επιθετικά ούτε αμυντικα. Έρχεται ένα γκολ από το πουθενά με πολλά λάθη από την άμυνα.Δεν βάζει το γκολ ο Πελκας στο β ,ο Εσιτι κουράστηκε κάνει το λάθος στο κέντρο και η ομάδα ισοφαρίστηκε.
Γίνονται οι αλλαγές και η ομάδα μετά το 80 κάνει 5 φάσεις για γκολ.
Για μένα το πρόβλημα δεν είναι το σύστημα ,δεν είναι η δυάδα στο κέντρο ,όλα τα δίδυμα είναι πολύ καλά και αν έρθει και ο Μαουρίτσιο γινόμαστε πανίσχυροι.Το πρόβλημα είναι στην θέση του αριστερού χαφ ,όπου Στοχ Μπισεβαρ δεν είναι τα αθλητικά χαφ και έχουμε αριθμητικό πρόβλημα στα σέντερ φορ. Πέρα του Ακπομ Σβιντερσκι μετά το χάος. Πελκας ως δεύτερος και μετά ? Ο μικρός ο Γαιτανιδης. Το 4-4-2 είναι το καλύτερο σύστημα και στην επίθεση και στην άμυνα,ο Φερρειρα μέσα στο παιχνίδι όταν αναπτύσσετε η ομάδα έχει πολλούς τρόπους να βγάζει παίκτη παραπάνω .Απλά θα πρέπει όλοι να αμύνονται στο 100% και για μένα χολενουμαι στο αριστερό χαφ και στο δεύτερο σέντερ φορ και όχι στο δίδυμο του κέντρου. Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη θα ανεβαίνει σε φυσική κατασταση και ολα θα είναι καλύτερα. Ίσως θα πρέπει ο Ζαμπα να δοκιμαστεί δίπλα στο σέντερ φορ για να έχουμε μέχρι τον χειμώνα άλλη μια λύση μπροστά.
Ο Ατρόμητος θα είναι καλύτερος με Γκαλο πιο μετά και θα κόψει βαθμούς από τον γαύρο.
panpangr77
 
Δημοσιεύσεις: 6860
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Κυρ 15 Σεπ 2019, 10:50

Shaman4 έγραψε:Στα του ματς.
Δεν με αρεσουμε. Το οτι θελουμε να παιξουμε επιθετικο ποδοσφαιρο δεν δικαιολογει το χαος που βλεπουμε αμυντικα και μεσο αμυντικα.
Επισης, προηγηθηκαμε με γκολαρα του Ματος απο μακρυα, και με προσωπικη ενεργεια του πελκα. Αλλα δεν πιστευω οτι λειτουργουμε και τοσο δημιουργικα, οσο ειδα το ματς, η ομαδα δεν ρολαρει.
Αρχιζω να μην πιστευω τον Αμπελ. Σορρυ. Πιστωση χρονου του δινω. Αλλα ειμαι πολυ απαισιοδοξος. Προς το παρον μονο παρλα στις δηλωσεις βλεπω.
Δεν μου αρεσουν οι δηλωσεις του. Παραθετω καποιες απο αυτες.

Αμπελ. Θέλω πολλά γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχνάμε το αμυντικό κομμάτι, που θέλει δουλειά όπως όλα τα υπόλοιπα.
Εγω.Ασε τα πολλα γκολ και φτιαξε την αμυνα. Η ομαδες χτιζωνται απο την αμυνα.

Αμπελ. Η δική μου φιλοσοφία δεν είναι να περιμένω πίσω τον αντίπαλο. Προτιμάτε να βλέπετε μια ομάδα όπως έπαιξε τα πρώτα 30 λεπτά ή μια ομάδα που θα περιμένει πίσω τον αντίπαλο; H ζωή είναι ένα ρίσκο
Εγω. Σορρυ μαγκα, αλλα οι μεγαλες ομαδες πατανε τον αντιπαλο χωρις να κινδυνευουν πισω, η τουλαχιστον οχι τοσο οσο εμεις, ειδικοτερα οταν οι αντιπαλοι ειναι μικρες η μεσαιες ελληνικες ομαδες.. δεν παιζαμε και με τιποτα ιδιαιτερο χθες..

Αμπελ (εγω). Αν δεν κάνω λάθος ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά (απο που το συμπερανες? Απο το αητητο νταμπλ??). Εγώ τώρα ήρθα και θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Για αυτό βρίσκομαι εδώ πέρα, για να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί (αυτο ειναι το προβλημα, αντι να βλεπουμε βελτιωση, βλεπουμε χειροτερευση...ασε τις βελτιωσεις και κοιτα τα απλα πρωτα..)

Αμπελ. αυτός είναι ο τρόπος που πιστεύω ότι μπορεί να παίξει η ομάδα. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να δώσω αξία στους ποδοσφαιριστές και στον σύλλογο και να δώσω αξία στο θεαματικό ποδόσφαιρο
Εγω. Οχι φιλε μου, εδω εισαι για να παιξει μπαλα η ομαδα, να εχει αρχη και τελος, να παιζει το ποδοσφαιρο που μπορει και οχι αυτο που θα ηθελες. μετα το 80 βλεπε 70 στην σλοβακια, επρεπε να κλεισεις το ματς, οχι να το αφησεις ετσι ανοικτο, και στην τουμπα, επρεπε να εχεις αρχησει με εναν αργο και εναν γρηγορο μεσο (του στυλ διδυμο Γκαρσια Βιτολο), ας πουμε Ειντι-Ντουγκλας, η Ελ καντουρι-Ντουγκλας, και οπως βλεπεις παντα βαζω μεσα τον Ντουγκλας γιατι μετα το 1-0 εκει περα, το ειχαμε σιγουρο οτι θα βρουμε κλειστους χωρους και ο Ντουγκλας εχει σουτ που δεν εχουν οι αλλοι. Επισης εκει περα οκ για τον Ακπομ. Εδω περα ομως, με κλειστους χωρους, επρεπε να εχεις τον Σφιντερσκι μεσα... πιο κιλερ. Αυτα τα απλα να ειχαμε κανει, πιστευω θα ειμασταν ευρωπη.

Σορρυ παιδια, στηριζα Σαντος την πρωτη καταστροφικη χρονια και ειμουνα ο μονος, με ολους μαλωνα, στηριζα ρουμανο φρομ δε μπιγκινινγκ του δι εντ, αλλα εδω περα νομιζω εχουμε θεμα.

Τελος, πολυ αγγλοι γιναμε οσον αφορα το ακυρωθεν γκολ του βαρελα. Για μενα δεν ειναι οφφ σαιντ, πολυ οριακο για να το ακυρωσεις χωρις ξεκαθαρο ριπλει, αλλα οκ οσοι το θελετε οφφσαιντ παω πασω. Αλλα ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡ ΤΕΤΟΙΟ ΟΦΦΣΑΙΝΤ ΣΤΟΝ οσφπουστη..Ο νοών...νοείτω

Αν έδινε το πέναλτυ πάνω στο Ντουγκλας θα ήσουνα Ευρώπη ,τουλάχιστον να μην τραυματιζοτανε ο Ντουγκλας σε αυτή την φάση πάλι θα πέρναγες ,με δέκα παίκτες έπαιζες μετά από αυτή την φάση και μονοτέρνα τους έπαιζες.
panpangr77
 
Δημοσιεύσεις: 6860
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Κυρ 15 Σεπ 2019, 10:51

Τουλάχιστον φέτος παίξαμε κόντρα σε αντίπαλο που δεν έβγαλε τους καλύτερους παίκτες του κόντρα σ' εμάς, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν με άρεσε αυτό που γινόταν. Δεν το θεωρούσα ηθικά σωστό.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89370
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Superleague

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες