Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Τον Ζαμπα που απ ότι είπαν παιδιά που ήταν γήπεδο πήγε να φύγει κατευθείαν για τα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή ;
-
Για πιο λόγο να χαιρετήσει τον ζαμπα όταν αυτός πήγε να την κάνει απευθείας στα αποδυτήρια?
Δεν έχω καταλάβει τι συζητάμε ειλικρινά. Να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά ναι. Αυτά τα κατινίστικα τι είναι τώρα;
Ο προπονητής είναι στη γραμμή 2 μέτρα μπροστά και βλέπει συγκεντρωμένος τη φάση. Να γυρίσει για τις χαιρετούρες; Μετά λέμε δεν πανηγύρισε το γκολ. Λες και πρώτη φορά συμβαίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ανήκουστο φαινόμενο ε; Να βάζεις γκολ στον Πανιώνιο και να επιλέγεις ως προπονητής να παραμείνεις ψύχραιμος. Περίεργα πράγματα... Θα στεναχωρήθηκε λέω εγώ. Ήθελε να χάσουμε.
Ο προπονητής είναι στη γραμμή 2 μέτρα μπροστά και βλέπει συγκεντρωμένος τη φάση. Να γυρίσει για τις χαιρετούρες; Μετά λέμε δεν πανηγύρισε το γκολ. Λες και πρώτη φορά συμβαίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ανήκουστο φαινόμενο ε; Να βάζεις γκολ στον Πανιώνιο και να επιλέγεις ως προπονητής να παραμείνεις ψύχραιμος. Περίεργα πράγματα... Θα στεναχωρήθηκε λέω εγώ. Ήθελε να χάσουμε.
https://twitter.com/SkySportsPL/status/ ... 90241?s=19
Απο το 1.23 και μετα..
"Πολλες ομαδες, βασικα οχι πολλες, μονο οι ομαδες που εχουν ενα διαφορετικο οραμα για το ποδοσφαιρο, αμυνονται με 4 πισω, αλλα επιτιθενται με 3 αμυντικους στο χτυσιμο του παιχνιδιου, τοποθετωντας εναν πλαγιο αμυντικο πολυ ψηλα, στην θεση του wing back ενω το εξτρεμ συγκλινει στον αξονα"
Μουρινιο προτείνει στην Αρσεναλ να παιξει οπως ο ΠΑΟΚ του Φερειρα..
Απο το 1.23 και μετα..
"Πολλες ομαδες, βασικα οχι πολλες, μονο οι ομαδες που εχουν ενα διαφορετικο οραμα για το ποδοσφαιρο, αμυνονται με 4 πισω, αλλα επιτιθενται με 3 αμυντικους στο χτυσιμο του παιχνιδιου, τοποθετωντας εναν πλαγιο αμυντικο πολυ ψηλα, στην θεση του wing back ενω το εξτρεμ συγκλινει στον αξονα"
Καμια σχεση με αυτο που παιζει ο Φερειρα αλλα και το να παραδιδει μαθηματα ο Μουρινιο για επιθετικο ποδοσφαιρο ειναι ανεκδοτο απο τα λιγα...
Οχι ρε παιδια.riegel έγραψε:Τον Ζαμπα που απ ότι είπαν παιδιά που ήταν γήπεδο πήγε να φύγει κατευθείαν για τα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή ;
Βγηκε απο την απεναντι πλευρα, οπως και ο Λημνιος, πέρασε από πισω του, γιατι ο Αμπελ στεκεται κοντα στη γραμμη, και χαιρετησε όλους στους 2 μας παγκους. Λογικα έκατσε μετά, νομιζω τον δειχνει που καθεται κ πινει στην παρακαμερα.
- pirate_salonica
Μιλάμε για τον ίδιο Μουρίνιο που έπαιζε 16 Τσαμπιολί, ήθελε οπωσδήποτε νίκη εντός έδρας με δύο γκολ και πάνω για να περάσει και έπαιζε ταμπούρι...joshua έγραψε:Καμια σχεση με αυτο που παιζει ο Φερειρα αλλα και το να παραδιδει μαθηματα ο Μουρινιο για επιθετικο ποδοσφαιρο ειναι ανεκδοτο απο τα λιγα...
Δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα αν ηθελα να λαβω υποψιν μου μια αποψη για το ποδοσφαιρο αναμεσα στην δικια σου και στου Μουρινιο, μαλλον θα ακουγα τον Πορτογαλο..
Ο Γιαννουλης ανεβαινει και παιζει σαν εξτρεμ, ο Μπισε συγκλινει και ο Ματος μενει πισω μαζι με Βαρελα και Κρεσπο να κανουν το build up. Εγω αυτο βλεπω στον τροπο που παιζουμε.
Ο Γιαννουλης ανεβαινει και παιζει σαν εξτρεμ, ο Μπισε συγκλινει και ο Ματος μενει πισω μαζι με Βαρελα και Κρεσπο να κανουν το build up. Εγω αυτο βλεπω στον τροπο που παιζουμε.
paoki_ έγραψε:https://twitter.com/SkySportsPL/status/ ... 90241?s=19
Απο το 1.23 και μετα..

Μονο που ο Μπισεσβαρ δεν ειναι winger...Ο Μουρινιο περιγραφει 4-3-3 στο οποιο ανεβαινει ενα απο τα ακραια μπακ,περιπου αυτο που καναμε περσι,εμεις αμυνομαστε σε 4-4-2.Για να ειμαστε βεβαια ειλικρινεις δεν εχει τοσο τεραστια διαφορα η επιθετικη αναπτυξη του Φερειρα απο αυτη του Λουτσεσκου,απλα επιλεγει να γινεται μονοπατα,ενω περσι βλεπαμε και τα 2 ακραια μπακ να ανεβαινουν με τα εξτρεμ να συγκλινουν,απλα και σε αυτο δινω δικιο στον Πορτογαλο,ουτε ο Γιανουλης ειναι Βιερινια,δεν ειναι καν Ματος επιθετικα αλλα και το κεντρο μας φετος ειναι χειροτερο απο αυτο που ειχαμε περσι.Γενικα το προβλημα ειναι στο υλικο οχι στον προπονητη.Ο προπονητης εχει ευθυνη για τη συγκεντρωση της ομαδας,τη τακτικη προσεγγιση καθε παιχνιδιου,την αμυνα στα στημενα,οχι γιατι δεν υπαρχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στο υλικο αυτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 03 Σεπ 2019, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε και ο Σαντος ηταν λες και ειχε παθει εγκεφαλικο οποτε βαζαμε γκολ. Μια φορα μονο τον θυμαμαι να πανηγυριζει. Τι σημασια εχει δηλαδη αυτο; 

- Μπαρκαρούτσος
Πράγματι, καμιά φορά νόμιζα ότι ο Santos έλεγε "όχι ρε γαμώτο..." όταν το βάζαμε.. 

σωστα αδερφε , και αυτο ακυρωνει οπως λες τον..Ματος .paoki_ έγραψε:Δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα αν ηθελα να λαβω υποψιν μου μια αποψη για το ποδοσφαιρο αναμεσα στην δικια σου και στου Μουρινιο, μαλλον θα ακουγα τον Πορτογαλο..
ποσα γκολ εδωσε περυσι?? 6 και 6 ασιστ τωρα ασ κανει τον τριτο στοπερ ειναι δυνατον??
Στο λέει τόσο όμορφα ο φίλος ρε joshua αλλά εσύ εκεί να πεις το δικό σου. Ο μπισε δεν είναι εξτρέμ, πέρυσι ανεβάζαμε δύο μπακpaoki_ έγραψε:Δεν θελω να σε προσβαλω, αλλα αν ηθελα να λαβω υποψιν μου μια αποψη για το ποδοσφαιρο αναμεσα στην δικια σου και στου Μουρινιο, μαλλον θα ακουγα τον Πορτογαλο..
Χθές οι άλλοι μάλωναν δύο ώρες για την μετάφραση του mentality και της άλλης παπαριας. Ώρα είναι να μαλώσουν κάποιοι άλλοι για την μετάφραση του "only teams with vision". Θα τον βάλω να το πει στα ελληνικά. Μόνο ομάδες με όραμα παίζουν αυτό που παίζει ο Άμπελ. Μουρίνιο σπικινγκ.joshua έγραψε:Μονο που ο Μπισεσβαρ δεν ειναι winger...Ο Μουρινιο περιγραφει 4-3-3 στο οποιο ανεβαινει ενα απο τα ακραια μπακ,περιπου αυτο που καναμε περσι,εμεις αμυνομαστε σε 4-4-2.Για να ειμαστε βεβαια ειλικρινεις δεν εχει τοσο τεραστια διαφορα η επιθετικη αναπτυξη του Φερειρα απο αυτη του Λουτσεσκου,απλα επιλεγει να γινεται μονοπατα,ενω περσι βλεπαμε και τα 2 ακραια μπακ να ανεβαινουν με τα εξτρεμ να συγκλινουν,απλα και σε αυτο δινω δικιο στον Πορτογαλο,ουτε ο Γιανουλης ειναι Βιερινια,δεν ειναι καν Ματος επιθετικα αλλα και το κεντρο μας φετος ειναι χειροτερο απο αυτο που ειχαμε περσι.
Αν και μου είπε ο αμπελ να μην σας το πω δεν αντέχω και θα το μοιραστώ μαζί σας.
Αυτό που βλέπετε τακτικά είναι το α. Θα τους μάθει είπε πρώτα το α και μετά θα πάει στο β και στο γ.
Βέβαια τον ενημέρωσα ότι εδώ που έμπλεξε είναι πολύ πιθανό το β και το γ να τους το διδάξει μέσω Skype αλλά δεν νομίζω να κατάλαβε τι ήθελα να πω.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Abel οτι και να γινει θα εχει κερδισει απο τον ΠΑΟΚ και σε χρηματα και σε εμπειριες, για να κερδισει και ο ΠΑΟΚ πρεπει να κανει υπομονη. Πολυ υπομονη και ο Σαββιδης φενεται να θελει να κανει οση υπομονη χρειαστει και εμενα με χαροποιει αυτο δειχνει μια οριμανση.