ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Πασχαλάκης
2
2%
Matos
3
2%
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
2
2%
Γιαννούλης
6
5%
Esiti
2
2%
Misic
21
17%
Λημνιός
1
1%
Jaba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Swiderski
75
60%
Akpom
4
3%
Ingasson
2
2%
Biseswar
3
2%
Πέλκας
3
2%

Σύνολο ψήφων: 124

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pgetsos »

trouman έγραψε:Πολλές αναλύσεις...ας θέσω και ένα ερώτημα για να καταλάβω καλύτερα κάποια πράματα γιατί μπερδεύομαι. Πώς τότε με τον Αγιαξ είχαμε τόσο αξιοπρεπεη παρουσία που λίγο ήθελε να τον αφήναμε από έξω Και έκαναν καθυστερήσεις στο τελος μην το αρπάξουν με τις γνωστές βοήθειες? Εκεί ο προπονητής ήταν επικίνδυνος? Ήταν άσχετος? Το σύστημα δεν έφταιγε? Οι παικτες ξέχασαν να παίζουν? Τότε το κατείχαν και τώρα Όχι? Τότε οι γραμμές ήταν κλειστές? Δεν πετούσαμε περιοχή κάναμε μόνο σέντρες? Ή μήπως είμαστε ομαδάρα έχουμε καλούς παίκτες όταν παίζουμε με τοπ ομάδες αλλά για τις μικρές είμαστε άχρηστοι? Προφανώς κάτι υπήρχε τότε που δεν υπάρχει Τώρα, προς το παρόν. Όχι πάντως αυτά που ακούγονται τωρα ξανά μετά από μέτρια εμφάνιση
Εντελως διαφορετικοι αγωνες. Δεν ειχες 85% κατοχη με Αγιαξ οπως σημερα 1ο ημιχρονο. Δεν εκανες παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

spiridoula έγραψε:
Gospi έγραψε:Γτ το αλλο ανεκδοτο? οτι ο Μισιτς επαιξε μεν καλα αλλα ηθελε πιο δημιουργικο παιχτη εκει οπως τον αουγκουστο ή τον Καντουρι!
btw Μισιτς 1 ασιστ
Καντουρι 0
Αουγκουστο 0
Αλλα ο.Μισιτς ειναι ο λιγοτερο δημιουργικος...
ρε τι ακουμε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
oχι φιλε μου ενοουσε οτι σε τετοιο παιχνιδι θα μπορουσε να εχει ενα πιο δημιουργικο παικτι απο Εσιτι.Αλλα δεν ειχε κανενα να βαλει
Ισως εχεις δικιο σ αυτο, απλα το αναφερει μετα το σχολιο για Μισιτς γ αυτο το συνεδεσα ετσι...

Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Kourdos έγραψε:Γραφικά έως επικίνδυνα θεωρώ αυτά που γράφουν οι μπαλαδόφατσες του φόρουμ που πάνε να βγάλουν Στανογεβιτς τον Πορτογάλο και Τζαβέλα τον Πέλκα.

Εμένα μου φτάνουν οι δηλώσεις του Άκπομ για την δουλειά που κάνουν με το νέο σύστημα και την υπόσχεση για το επερχόμενο κλικ. Και επίσης θυμάμαι το ίδιο κλίμα και την παγωμάρα με Λουτσέσκου μετά το 2-2 στη Λειβαδιά μόλις είχε αναλάβει.
Όλα θα πάνε καλά.
Το πρώτο post που βγάζει μία κάποια αισιοδοξία. Υπομονή παιδιά. Θυμάστε κάτι εκτός 0-0 με Λεβαδειακό που είχαμε εμείς την μία και μοναδική τελική στο παιχνίδι όπως ο Πανιώνιος σήμερα; Υγιές είναι να προβληματιζόμαστε, αλλά κανένας καινούριος προπονητής δεν έχει μαγικό ραβδί. Υπομονή και ψυχραιμία. Και ας μην είμαστε υπερβολικοί και φανταζόμαστε πράγματα. Οι παίχτες μπορεί να ήταν απογοητευμένοι από τον Ευρωπαΐκό αποκλεισμό. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε αμέσως σε φαγώματα προπονητών κι άλλα τέτοια άλματα λογικής. Εϊχαμε και 4 τραυματίες στην ίδια θέση(κεντρικά χαφ), χρειάστηκε πάλι να κάνουμε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού κι έτσι είχαμε 2 αντί για 3 αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα στο τέλος.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Προφανως διαφορετικο παιχνιδι. Αλλα ρωτησα εαν τοτε ο προπονητής ηταν επικίνδυνος και οι παίκτες ανίκανοι όπως τώρα ακούγεται από κάποιους. Εκτός εάν πούμε ότι είμαστε μόνο για μεγάλους αντιπάλους . Η ποιότητα, οι δυνατοτητες και η αξία της ομάδας, ανεξάρτητα από το διαφορετικό του παιχνιδιού , εκεί δε φάνηκαν? Μόνο σήμερα? Εκείνο δεν ήταν ματς αληθινό? Κάτι θέλω να πω προφανώς.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Gospi έγραψε:Γτ το αλλο ανεκδοτο? οτι ο Μισιτς επαιξε μεν καλα αλλα ηθελε πιο δημιουργικο παιχτη εκει οπως τον αουγκουστο ή τον Καντουρι!
btw Μισιτς 1 ασιστ
Καντουρι 0
Αουγκουστο 0
Αλλα ο.Μισιτς ειναι ο λιγοτερο δημιουργικος...
ρε τι ακουμε...

Λογικά αντί για τον Εσίτι εννοούσε, αφού είχε πει προηγουμένως πως δεν θα τον έβαζε σήμερα λόγω καταπόνησης. Δηλαδή Augusto Misic ή Kaddouri Misic.
Zinos

Δημοσίευση από Zinos »

Ας πω και εγώ την γνώμη μου.
Μου άρεσε για ακόμα ένα ματς ο Μίσιτς. Ευτυχώς διότι τον έχουμε ανάγκη αυτή την στιγμή.
Είδα τον Ζαμπά να προσπαθεί, αλλά να είναι πολύ κακός για ένα ακόμα ματς.
Ο λημνιός μια απο τα ίδια. Ο Εσίτι, τραγωδία, ιδιαίτερα προς το τέλος. Οι υπόλοιποι σε μέτρια επίπεδα.
Ελπίζω μετά την διακοπή η ομάδα να βρεί ρυθμό και να παίξουμε καλύτερα.
Για εμένα το χειρότερο είναι η ταχύτητα που παίζει η ομάδα. 2 ταχύτητες κάτω από πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ale έγραψε:
Sekeris έγραψε:Δεν ειδα το ματς.Τι εφταιξε και κερδισαμε?
:lol:

Εδώ πέρσι πήραμε ντάμπλ και οι μισοί παίχτες μας ήταν άχρηστοι...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

προπονητάρα είσαι, σοβαρός είσαι, φιλόδοξος είσαι.
πρόσεξε να περάσει αναίμακτα η δύσκολη αρχική περίοδος προσαρμογής με τα απολύτως λογικά λάθη και αστοχίες και μην βγάλεις αντίδραση με χαζές δηλώσεις και μη παρασυρθείς από το ηφαιστειογενές κλίμα της Τούμπας.
κάνε την δουλειά σου με σκυμμένο το κεφάλι και σύντομα θα σε φωνάζουν δάσκαλο και βιαστή του ΠΟΚ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Συμπεράσματα για ομάδα ποδοσφαιρική βγαίνουν μόνο από αγώνες με μικρότερες ομάδες? Από αγώνες όπου δεν παίζει καλά? Από αγώνες όπου έχει Ή δεν έχει κατοχή? Ή κάνεις πρέπει να κρίνει όλους τους αγώνες και ειδικά αυτούς όπου η ομάδα έχει κίνητρο και δείχνει Ίσως καλύτερα που μπορεί να φτάσει και πόσο καλά μπορεί να παίξει? Βέβαια αλλού μπορείς να δεις και πόσο χάλια μπορεί να παίξει, αλλά αν κοιτάς μόνο αυτό τότε παρασύρεσαι και παρασυρεις την κατάσταση σε έναν φαύλο κύκλο, που χαρακτηρίζεται κυρίως από εσωστρέφεια και πάει την ομάδα πίσω εμποδίζοντας την εξέλιξη της. Για αυτό και η σιχαμερή προπαγάνδα θυμάται κάποια πράματα και άλλα τα ξεχναει8για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Δεν περιμένω να συμφωνήσει το πλήθος μαζί μου. Εδω δεν μπορώ να πείσω άτομα που είναι δίπλα μου καθημερινά και ξέρω με ποιους μιλάω και μου λένε Ναι αλλά ο ολυμπαικος αυτό εκείνο...Ρε αι σταδιαλα και η προπαγάνδα και η αρρώστια που φυτεύουν στα μυαλά του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

haemostaguspaok αν θες να γραφεις, να προσεχεις λιγο τον τροπο που τα λες!!

Υπαρχουν κανονες του φορουμ!!
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

δυο παρατηρησεις απο το παιχνιδι κατα την γνωμη μου κομβικες για την εμφανιση ,παρα πολυ αργη μεταβαση μετα την πρωτη πασα εως το κρεντρο υπευθυνος για αυτο κυριως ο βαρελα ο οποιος μεχρι να δωσει την μπαλα σε μισιτς η εσιτι περναγαν πεντε λεπτα με αποτελεσμα να οργανωθει ο νιονιος ο εσιτι στο πρωτο ηταν καλος οταν ομως κοραστηκε ο μισιτς ηταν αναγκασμενος να παιζει ουσιαστικα αυτος σαν οκταρι εκει εκανε τρια τεσσερα λαθη .,επισης βλεπουμε για οσους επιμενουν ακομα αλλο παιζω γρηγορα και αλλο εχουμε γρηγορους παικτες γιατι μπροστα ενω εχουμε ταχυτητα ειναι τοσοα αργη η αναπτυξη που ειναι αχρηστη η ταχυτητα η ατμικη
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η ομάδα είναι σοκαριστικά αλλαγμένη από τον ΠΑΟΚ που ξέραμε. Ήμουν στο γήπεδο και έβλεπα να έχει ξυλωθεί από το σύστημα που παίζαμε, ότι θετικό υπήρχε. Αν έχει καταλάβει κάποιος τον τρόπο ανάπτυξης στην επίθεση, ας μου εξηγήσει, γιατί συμπέρασμα δεν κατάφερα να βγάλω. Ο Λημνιός παλεύει να περάσει στην πτέρυγα χωρίς οβερλαπ από τον Μάτος και κουτουλάει, ακυρωνοντας την δεξιά πλευρά. Ο Ζαμπά παίζει κάτι σαν εσωτερικός μέσος, ο άξονας δεν προσφέρει ανάπτυξη λόγω αριθμητικής υπέροχης του αντιπάλου στα χαφ. Οι παίκτες δεν βρίσκονται εύκολα και δείχνουν μπερδεμενοι, χωρίς διάθεση, πάθος και φυσική κατάσταση. Ο Φερέϊρα με προβληματίζει και με αγχώνει περισσότερο όταν βλέπω και τις δηλώσεις που κάνει, δείγμα του ότι δεν έχει καταλάβει που έχει έρθει. Αυτό που είδα και ήταν πολύ θετικό, ο Βιερίνια στο τέλος του ματς μπήκε στο γήπεδο και έκανε γύρους στο χορτάρι!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προφανώς το ότι γίνονται ροντέο τέτοια ματς που κανονικά έπρεπε να τα καθαρίζεις εύκολα, δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά παρόμοιες εμφανίσεις είχαμε και πέρσι.
Πρέπει οπωσδήποτε έστω και από ελεύθερους να γίνουν 2 κινήσεις.
4-4-2 με 2 φορ σε όλο το ρόστερ δε γίνεται.
Και εννοείται ότι το πρόβλημα στο κέντρο είναι σοβαρότατο, ειδικά αν ο σημερινός Εσίτι παρουσιαστεί ξανά.
Άβαταρ μέλους
haemostaguspaok

Δημοσίευση από haemostaguspaok »

sourmenetes έγραψε:haemostaguspaok αν θες να γραφεις, να προσεχεις λιγο τον τροπο που τα λες!!

Υπαρχουν κανονες του φορουμ!!
κανεναν κανονα δεν παραβιασα, λεω ο,τι πιστευω ως αληθινο... και δεν ανεβαζω ΠΟΤΕ τους τονους... sourmenetes...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

φαση του 2ου γκολ μας υπαρχει ταυτοχρονα και καθαροτατο πεναλτυ πανω στον Ακπομ.Ειμαι περιεργος αν θα δινοταν αν δεν εμπαινε το γκολ του Σφι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”