Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

γιωργη σύνελθε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

renegade έγραψε:Αν δεν ήταν ο Γιώργης ο Ιβάν ούτε τα μισά λεφτά δεν τα είχε βάλει έως τωρα στον ΠΑΟΚ.
Η δικαιολογία δε ότι επειδή είναι λεφτά δεν είναι ένας από μας... Είναι για γέλια και για κλάματα.
μέχρι πόσα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος από μας έτσι για να ξέρω πληροφοριακά δηλαδή
ε ξερω γω?κανα δυο χιλιαρικα.βαρια οχτακοσα.
δηλαδη σαν ποσα θα ειχε βαλει ο καβουριας ο ιβαν αν δεν ηταν ο γιωργης?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και όμως εχει βάση αυτό που λέει, η τρέλα του Γιώργου με τα λάθη του είναι πολύ θετική επίδραση στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον σύλλογο ο ιβαν..... Και στο κάτω κάτω πάνε πακέτο Οικογένεια Σαββίδη όχι μεμονομενα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

renegade έγραψε:Οταν κάποιον δεν μπορείς να τον αποκωδικοποιήσεις, καλύτερα να μην τον κρίνεις
Ας κάνω την προσπάθεια μου , αν δεν έχω ινσταγκραμ αλλά από αυτά που διαβάζω.
Αμηχανία και εκνευρισμός γιατί χάλασαν τα σχέδια του για μεταγραφές.
Προβλέπω δύσκολη χρονιά για τους χρήστες των σοσιαλ μίντια...

Υγ κάποιος του έκλεψε τους κωδικούς και ανέβασε ανάληψη ευθύνης. Μακριά από ύφος Γιώργη η ανάρτηση :lol: . Οι υπόλοιπες είναι οι φυσιολογικές.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Η συγκεκριμένη ανάρτηση του Γιώργη για να ξανασηκωθει ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική. Ελπίζω να την εννοεί σε κάθε λέξη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

kos έγραψε:
renegade έγραψε:Οταν κάποιον δεν μπορείς να τον αποκωδικοποιήσεις, καλύτερα να μην τον κρίνεις
Ας κάνω την προσπάθεια μου , αν δεν έχω ινσταγκραμ αλλά από αυτά που διαβάζω.
Αμηχανία και εκνευρισμός γιατί χάλασαν τα σχέδια του για μεταγραφές.
Προβλέπω δύσκολη χρονιά για τους χρήστες των σοσιαλ μίντια...

Υγ κάποιος του έκλεψε τους κωδικούς και ανέβασε ανάληψη ευθύνης. Μακριά από ύφος Γιώργη η ανάρτηση :lol: . Οι υπόλοιπες είναι οι φυσιολογικές.
βρε τωρα εσυ το λες μεταξυ σοβαρου και αστειου, αλλα πραγματικα δε νομιζω οτι το πιστευει αυτο που γραφει..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπορεί όντως να τον χάκαραν. Μπορεί να τελούσε υπό σοκ. Πολλά μπορεί.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μπορει να τον πειραξε και το τζανκ φουντ ναβι..
icue

Δημοσίευση από icue »

Απο οτι καταλαβα εγραψε no europe no party και ειχε φωτο απο φαστφουνταδικο; Δεν ξερω αν εχει σχεση (μαλλον εχει) αλλα την Παρασκευη ηταν να γινει ενα event για τον ΠΑΟΚ σαν αυτο που ειχε γινει στο κτημα Δεδα στο τελος της χρονιας, το οποιο τελικα ακυρωθηκε μετα τον αποκλεισμο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

paok_athens_g4 έγραψε:Δε γίνεται να βγάλουμε άκρη... υπάρχει τρόπος να λες κάποια πράγματα χωρίς να γίνεσαι προσβλητικός...τα μικρούλης κ τα psp δε νομίζω ότι είναι σωστό να λέγονται...γνώμη μου πάντα....είναι νέος ακόμα,εμένα μου αρκεί το ότι αγαπάει παθολογικά τον ΠΑΟΚ κ έχει κολλήσει την αρρώστια μας...λάθη όλοι κάνουμε,κυρίως πάνω στον ενθουσιασμό μας ή μετά από μια μεγάλη απογοήτευση...απλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του κ φαντάσου πως θα συμπεριφεροσουνα...κ εσύ κ εγώ κ ο καθένας μας.... κάνει λάθη που είναι απολύτως ανθρώπινα κ λογικά για την ηλικία του.... εύχομαι τα λάθη του να τον ωριμάσουν κ να γίνει ακόμα πιο πετυχημένος κ απ' τον πατέρα του

Αυτά θα ίσχυαν, αν δεν ήταν μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άρα άνθρωπος με ουσιαστική ευθύνη.

Και δυστυχώς αναλαμβάνει περισσότερη ευθύνη από όση του αναλογεί και τα κάνει ταναπού...
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

icue έγραψε:Απο οτι καταλαβα εγραψε no europe no party και ειχε φωτο απο φαστφουνταδικο; Δεν ξερω αν εχει σχεση (μαλλον εχει) αλλα την Παρασκευη ηταν να γινει ενα event για τον ΠΑΟΚ σαν αυτο που ειχε γινει στο κτημα Δεδα στο τελος της χρονιας, το οποιο τελικα ακυρωθηκε μετα τον αποκλεισμο.
Βγάζει νόημα αν ισχύει αυτό που λες..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Arnesen, Michel, Branco...neeeeext!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μόλις 11 ώρες πριν την λήξη
της μεταγραφικής περιόδου....

[youtube]lc75k1g_kHo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

barlow4 έγραψε:
renegade έγραψε:Αν δεν ήταν ο Γιώργης ο Ιβάν ούτε τα μισά λεφτά δεν τα είχε βάλει έως τωρα στον ΠΑΟΚ.
Η δικαιολογία δε ότι επειδή είναι λεφτά δεν είναι ένας από μας... Είναι για γέλια και για κλάματα.
μέχρι πόσα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος από μας έτσι για να ξέρω πληροφοριακά δηλαδή
ε ξερω γω?κανα δυο χιλιαρικα.βαρια οχτακοσα.
δηλαδη σαν ποσα θα ειχε βαλει ο καβουριας ο ιβαν αν δεν ηταν ο γιωργης?
Εχει δικιο barlow.

Ισχυει. Αυτο δε σημαινει οτι βοηθαει η ολη αναμειξη.

Στο χρηματικο ομως παιζει ρολο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:φιλε το πας αλλου.Εγω δεχομαι και την ηττα και τα λαθη και και ειμαι ευγνωμων στον ιβαν οσο δεν παει γι αυτα που προσφερει στον ΠΑΟΚ.Ο τελευταιος που θα κατηγορησω τη διοικηση ειμαι γιατι μου αρκει η καλη της προθεση και αυταπαρνηση που δειχνει στο να μεγαλωσει την ομαδα.Δεν ψαχνω υπευθυνους μετα απο καθε στραβη.Το κραξιμο που ριχνω στο γιωργη ειναι πολυ πριν την ποιαδηποτε στραβη και εχει να κανει με την ελλειψη μετρου που εχει με αυτο το γαμημενο το ινσταγκραμ.Καθε του ποστ τρελαινει κοσμο , ανεβαζει προσδοκιες, γεννα θεωριες δυνομωσιας.Κανει μονο κακο.Πλεον και αποδεδειγμενα μετα την καλοκαιρινη μεταγραφικη.Δεν μπορει να βγαινει και να κανει πλακιτσες στα μακντοναλντς για μεταγραφες κλπ.(αυτη ειναι η τελευταια αφορμη υποψιν και οχι τιποτα σημαντικο).Απλα αλλο ενα ανουσιο ποσταρισμα στο κωλοινσταγκραμ που υποτιμα την ομαδα.
eorptol τιποτα δε θα μαθει αν ολοι ειναι "μπραβο γιωργαρε πες τα" και γιωργαρε πες μας για μεταγραφες για τηλεοπτικα για για για και αυτος απανταει.Πρεπει να καταλαβει οτι οτι κανει χρησιμοποιειται εναντιον του.και ουσιαστικα εναντιον του ΠΑΟΚ , συν του οτι χανει μονιμως σε αξιοπιστια.
barlow4 έγραψε:τι ενας απο εμας ρε φιλε.δισεκατομμυριουχος ειναι.οι ενας απο εμας δεν εχουν λεφτα για το παιδι τους και βρισκουν για εισιτηριο.Αυτους ας σκεφτει και αναλογα να δρα.Ας παρει παραδειγμα απο τον μπαμπα του που και παθος εχει που ξεχειλιζει και σοβαρος ειναι.Και πανω απο ολα ,διδασκεται απο τα λαθη του αμεσα.
βροχή τα τρίποντα και τα καρφώματα απ τον Κεν.

Αλλά Κεν, ξέρεις τις απαντήσεις.

-Παιδί είναι ακόμα θα μάθει
-Έχει τρέλα με τον ΠΑΟΚ και γι αυτό βάζει ο μπαμπάς λεφτά στην ομάδα
-Είναι ένας από μας
-Αν δεν ήταν το Σαββιδεϊκο
-(και το αγαπημένο μου): Όταν κάνει αναρτήσεις για τους ανέργους-φιλανθρωπίες-νοσοκομεία κτλ, είναι καλός ε; Ε;

μόνο η σειρά αλλάζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”