Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Ήδη άρχισε η απόσβεση της δεύτερης εμπορικότερες ομάδας του πρωταθλήματος.Φημες λένε ότι emirates,tag heuer και apple έδειξαν ενδιαφέρον να διαφημίζονται στα διαλείμματα.Αναμενεται στο επόμενο παιχνίδι τηλεθέαση να αγγίξει τελικό Μουντιάλ μετά το σημερινό υπερθέαμα.
Ο Παναθηναϊκός στοίχισε πέρυσι στην ερτ 6,5 εκατομμύρια ευρώ με το ΦΠΑ, και απέφερε από τις διαφημίσεις 300.000 ευρώ μαζί με τις επαναλήψεις.
Και του έδωσε η Νόβα 5,5 εκατ συμβόλαιο μάλιστα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ πληρώνει παραπάνω από τη Νοβα για ίδιο καθαρό συμβόλαιοABOLEYTOI έγραψε:Από που είναι τα νούμερα Νίκο;
Ξέρουμε τα αντίστοιχα δικά μας;
- navigator11
Έτσι δήλωσε στην αλητική Κυριακή το π@υτανάκι παρά τω πρωκτυπουργώ Πετσass.ABOLEYTOI έγραψε:Από που είναι τα νούμερα Νίκο;
Αυτά δήλωσε ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Στέλιος Πετσας για το θέμα με την ερτ. Τα δικά μας δε τα γνωρίζω. Με αυτά τα ποσά είναι λογικό το χρέος της νοβα.ABOLEYTOI έγραψε:Από που είναι τα νούμερα Νίκο;
Ωπα, ένας ένας 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μάλλον η υπαναπτυκτη αιλληνικη πραγματικότητα = πρωτάθλημα χωρίς κεντρική διαχείριση + την αναπτυγμένη οικονομία = ευρυζωνικο ίντερνετ είναι ιδανικές συνθήκες για τη διαχείριση της τηλεοπτικής μας εικόνας από εμάς τους ίδιους.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μάλλον η υπαναπτυκτη αιλληνικη πραγματικότητα = πρωτάθλημα χωρίς κεντρική διαχείριση + την αναπτυγμένη οικονομία = ευρυζωνικο ίντερνετ είναι ιδανικές συνθήκες για τη διαχείριση της τηλεοπτικής μας εικόνας από εμάς τους ίδιους.
Σήμερα επιτέλους με πήρε τηλέφωνο ο νοβας για την αίτηση διακοπής που είχα κάνει, εμένα το συμβόλαιο μου ήταν το σπορτς πακ με 27,39 το μήνα "για πάντα" με δέσμευση 2 ετών που τέλειωσε τον Ιούνιο οπότε δεν έχω πέναλτι.
Οταν του είπα οτι φεύγω γιατί έφυγε η ομάδα μου, μου είπε κατά λέξη: " δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά ο ΠΑΟΚ πλέον θα δείχνει τα εντός έδρας του απο δικό του ιντερνετικό κανάλι οπότε σε μας θα βλέπετε τουλάχιστον τα εκτός έδρας (εννοώντας...αφού τα εντός δεν θα τα βλέπετε πουθενά ...)"
η απάντηση μου ήταν οτι το ξέρω μιας και είδα ήδη το χτεσινό αγώνα και ενθουσιάστηκα!!!
με τα απο πολλά βλακώδη επιχειρήματα, όπου ναι, έπεσε στο τραπέζι και το μεγάλο τους όπλο "που θα δείτε το γκευ - ΠΑΟΚ", (σ.σ. σπορτζοουν ρε φίλε) τα οποία τα απέκρουσα όλα μου έκανε προσφορά 20 ευρώ το σπορτς πακ είπα οχι ή 25 ευρώ το φουλ πακ όπου του είπα οτι αυτήν την προσφορά μου την έκαναν οταν ξεκινούσε η τελική σεζόν (λίγο πριν λείξει η δέσμευση) του γκειμ οφ θροουνς και δεν τσίμπησα οπότε πάλι όχι.
Άσχετο, ο απελπισμένος εκεί μου είπε οτι επειδή έγιναν μαζικές διαδηλώσεις θα συνεχιστεί μάλλον η σειρά
θα κοπεί 31/8 και μέχρι τότε η προσφορά θα ισχύει λέει μπας και το μετανιώσω....
α και την προσφορά μπορώ να την μεταβιβάσω σε συγγενή
Οταν του είπα οτι φεύγω γιατί έφυγε η ομάδα μου, μου είπε κατά λέξη: " δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά ο ΠΑΟΚ πλέον θα δείχνει τα εντός έδρας του απο δικό του ιντερνετικό κανάλι οπότε σε μας θα βλέπετε τουλάχιστον τα εκτός έδρας (εννοώντας...αφού τα εντός δεν θα τα βλέπετε πουθενά ...)"
η απάντηση μου ήταν οτι το ξέρω μιας και είδα ήδη το χτεσινό αγώνα και ενθουσιάστηκα!!!
με τα απο πολλά βλακώδη επιχειρήματα, όπου ναι, έπεσε στο τραπέζι και το μεγάλο τους όπλο "που θα δείτε το γκευ - ΠΑΟΚ", (σ.σ. σπορτζοουν ρε φίλε) τα οποία τα απέκρουσα όλα μου έκανε προσφορά 20 ευρώ το σπορτς πακ είπα οχι ή 25 ευρώ το φουλ πακ όπου του είπα οτι αυτήν την προσφορά μου την έκαναν οταν ξεκινούσε η τελική σεζόν (λίγο πριν λείξει η δέσμευση) του γκειμ οφ θροουνς και δεν τσίμπησα οπότε πάλι όχι.
Άσχετο, ο απελπισμένος εκεί μου είπε οτι επειδή έγιναν μαζικές διαδηλώσεις θα συνεχιστεί μάλλον η σειρά

θα κοπεί 31/8 και μέχρι τότε η προσφορά θα ισχύει λέει μπας και το μετανιώσω....

α και την προσφορά μπορώ να την μεταβιβάσω σε συγγενή

Εεεετσιι
Αν και πολύ ευγενικός στάθηκες. Περιμένω να με πάρουν τυχαία κανένα τηλέφωνο και εμένα για προώθηση προϊόντων...πρόλαβε καναδυο φορές η γυναίκα μου και απάντησε αλλά πια ενήμερη και αυτη για το πώς απαντάμε στους φίλους μας της νοβα
Αν και πολύ ευγενικός στάθηκες. Περιμένω να με πάρουν τυχαία κανένα τηλέφωνο και εμένα για προώθηση προϊόντων...πρόλαβε καναδυο φορές η γυναίκα μου και απάντησε αλλά πια ενήμερη και αυτη για το πώς απαντάμε στους φίλους μας της νοβα
- Μπαρκαρούτσος
panta έγραψε: Άσχετο, ο απελπισμένος εκεί μου είπε οτι επειδή έγιναν μαζικές διαδηλώσεις θα συνεχιστεί μάλλον η σειρά![]()
![]()
Έπρεπε να ζητήσεις Απαράδεκτους καινούρια σεζόν... Παίζει να σε έλεγε ότι θα έβγαινε καινούριο, με Μπονάτσο.
- abc_o_ karpouzas
μετα ολοι απορουμε γατι οι επιχειρησεις στο ελλαδα ειναι σχεδον ολες μεσα
δηλ.ντε και καλα πρεπει να διχνει τον ΠΑΟΚ ?
μουγκα ολοι ομως οταν διχνει ανιμαλ πλανετ, τους αλλους που ψαχνουν να βρουν χρυσο ,τον αλλον που και καλα εχει χαθει και προσπαθει να επιβιωσει τρωγοντας αυτια κατσαριδας ....
τα εργα?
τζιαιτζο ,ο χουλκ ,ο μπομπ ο μαστορας...οχι αυτος ηταν παλια..ο σφουγκαρακης ηθελα να πω
αντε απο δω ρε που ειχατε και στο χωριο σας τηλεοραση και κανατε και επιλογες
δεν διχνει τον ΠΑΟΚ.... λεει ... ε και?
οποιος θελει να δει ΠΑΟΚ ταληρουμπα και ολα τα αλλα ειναι ευκολα λεμε
δηλ.ντε και καλα πρεπει να διχνει τον ΠΑΟΚ ?
μουγκα ολοι ομως οταν διχνει ανιμαλ πλανετ, τους αλλους που ψαχνουν να βρουν χρυσο ,τον αλλον που και καλα εχει χαθει και προσπαθει να επιβιωσει τρωγοντας αυτια κατσαριδας ....
τα εργα?
τζιαιτζο ,ο χουλκ ,ο μπομπ ο μαστορας...οχι αυτος ηταν παλια..ο σφουγκαρακης ηθελα να πω
αντε απο δω ρε που ειχατε και στο χωριο σας τηλεοραση και κανατε και επιλογες
δεν διχνει τον ΠΑΟΚ.... λεει ... ε και?
οποιος θελει να δει ΠΑΟΚ ταληρουμπα και ολα τα αλλα ειναι ευκολα λεμε
- john4serres
Ο ψυχράς στο φβ ανέβασε ότι ο χοντρός αγόρασε την πορνοβα
Εσυ ΠΑΟΚτση ακόμα κάθεσαι στη πορνοβα κ φορθνετ;;;
Βασικά σε όλα τα σαιτς παίζει ότι ο πρεζεμπορας είναι πλέον ο μόνος διεκδικητής
Εσυ ΠΑΟΚτση ακόμα κάθεσαι στη πορνοβα κ φορθνετ;;;
Βασικά σε όλα τα σαιτς παίζει ότι ο πρεζεμπορας είναι πλέον ο μόνος διεκδικητής