Ivica Iliev
- trelogiatros
Συμφωνώ ότι είναι παιχταράς ο Ίλιεφ, ειδικά σε σχέση με το υπάρχον ρόστερ.
Αλλά έναν παιχταρά που θα χάνει τις 20 απ τις 30 αγωνιστικές λόγω τραυματισμών, που άλλες 5 δεν θα έχει αντοχή για πάνω από ένα ημίχρονο, και που τελικά θα παίζει καλή μπάλα μόνο 5 αγωνιστικές, ενώ ταυτόχρονα θα αμοίβεται με ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας, εγώ δεν τον θέλω.
Έναν παιχταρά όμως που απλά φέτος ήταν άτυχος και ανέτοιμος και του χρόνου θα μπορέσει να βελτιωθεί και να παίξει καλά και σταθερά για όλη την χρονιά, φυσικά και τον θέλω.
Το τι απ τα δύο είναι ο Ίλιεφ δεν το ξέρουμε, και θα πρέπει να εμπιστευτούμε την γνώμη των ατόμων που τον βλέπουν στις προπονήσεις και ξέρουν.
Αλλά έναν παιχταρά που θα χάνει τις 20 απ τις 30 αγωνιστικές λόγω τραυματισμών, που άλλες 5 δεν θα έχει αντοχή για πάνω από ένα ημίχρονο, και που τελικά θα παίζει καλή μπάλα μόνο 5 αγωνιστικές, ενώ ταυτόχρονα θα αμοίβεται με ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας, εγώ δεν τον θέλω.
Έναν παιχταρά όμως που απλά φέτος ήταν άτυχος και ανέτοιμος και του χρόνου θα μπορέσει να βελτιωθεί και να παίξει καλά και σταθερά για όλη την χρονιά, φυσικά και τον θέλω.
Το τι απ τα δύο είναι ο Ίλιεφ δεν το ξέρουμε, και θα πρέπει να εμπιστευτούμε την γνώμη των ατόμων που τον βλέπουν στις προπονήσεις και ξέρουν.
Επειδή βλέπω ότι όλοι είναι σίγουροι ότι ο Ιλιεφ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και επειδή διαπιστώνω ότι το μόναδικό προβλημα που όλοι (τουλάχιστον η πλειοψηφία) εντοπίζουν είναι ότι παιρνει πολλά λεφτά να ρωτήσω τότε γιατί τον διώχνουν χωρίς να του προτείνουν μείωση αποδοχών? Μήπως δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που παίρνει αλλά μπορεί π.χ. (λέω τώρα...!!!) να μην τον γουστάρει ο Πορτογάλος....
Kareena4ever έγραψε:Ποιος αλλος παικτης του σημερινου ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ θα εκανε την εμφανιση που εκανε ο Ιλιεφ με τον Ατρομητο, ΑΦΟΥ τον πληροφορησαν πως δεν τον υπολογιζουν του χρονου στα αγωνιστικα πλανα της ομαδας;
Ποιος αλλος παικτης του σημερινου ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ θα ελεγε δημοσια για τις ευκαιριες που μπορουσε και δεν πηρε να αγωνιστει φετος χωρις να ριξει την παραμικρη ευθυνη στον προπονητη του;
Ποιος αλλος παικτης του σημερινου ποδοσφαιρικου ΠΑΟΚ που ισως αποτελεσει παρελθον θα ελεγε πως ο προπονητης του ξερει τι χρειαζεται να κανει και πως μπορει να το κανει του χρονου για να προοδευσει αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ;
Διωξτε τον Ιλιεφ. Ειναι δυσκολο να συμπεριφερεσαι με αξιοπρεπεια, οταν αλλοι κυτουσαν να να τα εχουν με ολους καλα.
Διωξτε τον Ιλιεφ. Ειναι πολλα τα λεφτα που παιρνει. Ενω αλλοι κι αλλοι που παιρνουν τα ιδια και περισσοτερα προσφεραν και θα προσφερουν περισσοτερα.
Έτσι ρε Kareena4ever πες τα γαμώ το κέρατό μου θα σκάσω!!!!!!!!!!
- trelogiatros
Ρε παιδιά, χαλαρώστε 1 λεπτάκι, γιατί εδώ μέσα δημιουργείτε την εντύπωση ότι διώχνουμε τον Ίλιεφ...!!!!!!!BATMAN 4 έγραψε:Επειδή βλέπω ότι όλοι είναι σίγουροι ότι ο Ιλιεφ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας και επειδή διαπιστώνω ότι το μόναδικό προβλημα που όλοι (τουλάχιστον η πλειοψηφία) εντοπίζουν είναι ότι παιρνει πολλά λεφτά να ρωτήσω τότε γιατί τον διώχνουν χωρίς να του προτείνουν μείωση αποδοχών? Μήπως δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που παίρνει αλλά μπορεί π.χ. (λέω τώρα...!!!) να μην τον γουστάρει ο Πορτογάλος....
Δεν υπάρχει τέτοια ιστορία απ ότι ξέρω. Δεν τον διώχνουμε. Απλά το συμβόλαιό του τελειώνει τον Ιούνιο και δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα ανανεωθεί ή όχι. Προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη ούτε προς την μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση! Λογικά η διοίκηση θα περιμένει να τον δει και στα παιχνίδια που μένουν.
Και δεν νομίζω να τον διώξει η διοίκηση χωρίς να του προτείνει μείωση αποδοχών. Από που κι ως που ακούγονται τέτοια πράγματα; Λίγη προσοχή στις ειδήσεις που αναπαράγουμε!!!
Οπότε περιμένετε λίγο κι εσείς και μην δημιουργείτε εδώ την εντύπωση ότι υπάρχει μια υπόγεια συνομωσία εναντίον του Ίλιεφ. Ψυχραιμία
- trelogiatros
- trelogiatros
- trelogiatros
Οντως κυκλοφορεί η ακόλουθη είδηση που πήρε το sport24 από την Αθλητική Μακεδονίας Θράκης. Μου φαίνεται αδιανόητο να έκανε τέτοιες δηλώσεις ο Ίλιεφ από μόνο του, οπότε μάλλον θα είναι το πρωταπριλιάτικο αστείο της σκουλικοεφημερίδας αυτής...
Ο φιλικός αποχαιρετισμός του Ίλιεφ
Δημοσίευση: 01 Απριλίου 2008 16:24
Στον ΠΑΟΚ μόνο μυστικό δεν αποτελεί ότι το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από τον Φερνάντο Σάντος με τον Ίβιτσα Ίλιεφ πάντως από την πλευρά του με δηλώσεις του να προαναγγέλει την μη παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.
"Φεύγω σαν φίλος", τόνισε ο Ίβιτσα Ίλιεφ σε σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης ανακοινώνοντας με φιλικό τρόπο τον αποχαιρετισμό του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σάντος. Απλά μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα στο ποδόσφαιρο».
Ο Ίλιεφ στάθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ λέγοντας: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ γιατί ήταν άψογοι απέναντί μου, με στήριξαν και με πίστεψαν", με τον Σέρβο επιθετικό αναφερόμενος στο πως βλέπει ο ίδιος την επόμενη χρονιά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης απόντος του ιδίου δήλωσε: "Με την προσθήκη 2-3 καλών παικτών ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τη νέα χρονιά επιτυχίες".
Ο φιλικός αποχαιρετισμός του Ίλιεφ
Δημοσίευση: 01 Απριλίου 2008 16:24
Στον ΠΑΟΚ μόνο μυστικό δεν αποτελεί ότι το καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από τον Φερνάντο Σάντος με τον Ίβιτσα Ίλιεφ πάντως από την πλευρά του με δηλώσεις του να προαναγγέλει την μη παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.
"Φεύγω σαν φίλος", τόνισε ο Ίβιτσα Ίλιεφ σε σημερινές του δηλώσεις στην εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης ανακοινώνοντας με φιλικό τρόπο τον αποχαιρετισμό του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης πως: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σάντος. Απλά μου αρέσουν διαφορετικά πράγματα στο ποδόσφαιρο».
Ο Ίλιεφ στάθηκε και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ λέγοντας: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ γιατί ήταν άψογοι απέναντί μου, με στήριξαν και με πίστεψαν", με τον Σέρβο επιθετικό αναφερόμενος στο πως βλέπει ο ίδιος την επόμενη χρονιά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης απόντος του ιδίου δήλωσε: "Με την προσθήκη 2-3 καλών παικτών ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τη νέα χρονιά επιτυχίες".
Λοιπόν εγώ θα πάρω όλα τα ματς του Ίλιεφ ένα-ένα ώστε να αξιολογήσουμε τι έχει προσφέρει!
1ο ματς με Ξάνθη εκτός 1-0 αλλαγή στο 79'
2ο με ΟΦΗ εντός 2-2 αλλαγή στο 83'
3ο με Άρη εκτός 3-1 αλλαγή στο 79'
4ο με Ξάνθη εντός 0-1 αλλαγή στο 60' (επανεμφάνιση μετά από 10 αγωνιστικές)
5ο με Παναθηναϊκό εντός 0-1 ως βασικός
6ο με ΟΦΗ εκτός 2-0 ως βασικός
7ο με Άρη εντός 3-0 αλλαγή στο 86'
8ο με Καλαμαριά εκτός 0-2 αλλαγή στο 65'
9ο με Ολυμπιακός εντός 1-1 αλλαγή στο 82'
10ο με Εργοτέλη εκτός 2-0 ως βασικός
11ο με Πανιώνιο εκτός 0-0 ως βασικός
12ο με Αστέρα εντός 0-1 αλλαγή στο 57'
13ο με Βέροια εκτός 0-0 αλλαγή στο 68'
14ο με Ατρόμητο εντός 1-0 ως βασικός
Ας αξιολογήσω λοιπόν το τι έχει προσφέρει τη φετινή χρονιά .. τις 3 πρώτες εμφανίσεις του όπου ήταν ανέτοιμος ήταν ως αλλαγή για λίγα λεπτά χωρίς να δείξει κάτι αξιοσημείωτο (Ξάνθη-ΟΦΗ-Άρη). Μετά είχε τους τραυματισμούς του και επανεμφανίζεται στο ματ με Ξάνθη εντός έδρας ως αλλαγή και πάλι.
Οπότε για μένα ένας γύρος φεύγει τελείως χαμένος με μηδενική προσφορά!
Ας απαριθμήσω λοιπόν τα καλά του παιχνίδια στον 2ο γύρο!
1) Με Ξάνθη εντός στην 16η αγωνιστική αγωνίζεται για 30', έχει πολύ καλή παρουσία αλλά δυστυχώς δεν αποφεύγουμε την ήττα.
2) Με ΟΦΗ εκτός παρά την ήττα είχε επίσης πολύ καλή παρουσία κέρδισε και το πέναλτυ και ήταν ίσως το καλύτερό του ματς.
3) Με Καλαμαριά εκτός μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε για 25' πέτυχε γκολ και έτρεξε αρκετά.
4) Με Ατρόμητο εντός έπαιξε ως βασικός ήταν πολύ ορεξάτος, έτρεχε και πίεζε πάρα πολύ και συνέβαλλε στη νίκη μας.
Αυτά είναι τα 4 παιχνίδια κατ' εμέ στα οποία πιστεύω ότι ο Ίλιεφ έπαιξε καλά. Επίσης για μένα είναι τρομερά αρνητικό το ότι έχασε ουσιαστικά έναν ολόκληρο γύρο από τραυματισμούς και για να φτάσει να βγάλει 90' έπρεπε να έρθει η 27η αγωνιστική! Έχει το 3ο συμβόλαιο (χωρίς τις μεταγραφές Ιανουαρίου). Αυτά κατ' εμέ είναι τα δεδομένα της παρουσίας του.
Είχε κάποιες καλές ενέργειες, έδειξε ότι ξέρει μπάλα όμως η προσφορά του ήταν ελάχιστη. Ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτυ σε 14 αγώνες.
Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση τα έλαβε όλα αυτά υπ' όψιν της .. Αν δεν τον γουστάρει ο προπονητής προσωπικά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να φύγει. Τον χειροκρότησα και με το παραπάνω και πιστεύω-ελπίζω ότι αγωνιστικά δεν θα λείψει από την ομάδα που θα έχουμε του χρόνου!
Ας αξιολογήσω λοιπόν το τι έχει προσφέρει τη φετινή χρονιά .. τις 3 πρώτες εμφανίσεις του όπου ήταν ανέτοιμος ήταν ως αλλαγή για λίγα λεπτά χωρίς να δείξει κάτι αξιοσημείωτο (Ξάνθη-ΟΦΗ-Άρη). Μετά είχε τους τραυματισμούς του και επανεμφανίζεται στο ματ με Ξάνθη εντός έδρας ως αλλαγή και πάλι.
1) Με Ξάνθη εντός στην 16η αγωνιστική αγωνίζεται για 30', έχει πολύ καλή παρουσία αλλά δυστυχώς δεν αποφεύγουμε την ήττα.
2) Με ΟΦΗ εκτός παρά την ήττα είχε επίσης πολύ καλή παρουσία κέρδισε και το πέναλτυ και ήταν ίσως το καλύτερό του ματς.
3) Με Καλαμαριά εκτός μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε για 25' πέτυχε γκολ και έτρεξε αρκετά.
4) Με Ατρόμητο εντός έπαιξε ως βασικός ήταν πολύ ορεξάτος, έτρεχε και πίεζε πάρα πολύ και συνέβαλλε στη νίκη μας.
Αυτά είναι τα 4 παιχνίδια κατ' εμέ στα οποία πιστεύω ότι ο Ίλιεφ έπαιξε καλά. Επίσης για μένα είναι τρομερά αρνητικό το ότι έχασε ουσιαστικά έναν ολόκληρο γύρο από τραυματισμούς και για να φτάσει να βγάλει 90' έπρεπε να έρθει η 27η αγωνιστική! Έχει το 3ο συμβόλαιο (χωρίς τις μεταγραφές Ιανουαρίου). Αυτά κατ' εμέ είναι τα δεδομένα της παρουσίας του.
Είχε κάποιες καλές ενέργειες, έδειξε ότι ξέρει μπάλα όμως η προσφορά του ήταν ελάχιστη. Ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτυ σε 14 αγώνες.
Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση τα έλαβε όλα αυτά υπ' όψιν της .. Αν δεν τον γουστάρει ο προπονητής προσωπικά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να φύγει. Τον χειροκρότησα και με το παραπάνω και πιστεύω-ελπίζω ότι αγωνιστικά δεν θα λείψει από την ομάδα που θα έχουμε του χρόνου!
- paok@partizan
den xero an ine protaprialitiko pantos apo oti fenete ine konta stin alithia oti den theloun na ton kratisoun.. as kratisoun tous mpalafes ,iliadides , malezades ,gozales kai as exoume mia apo ta idia kai tou xronou . gia na figi o ilief prepi na figoun 16 pextes kai na paroume 2 epithetikous kaliterous tou ...
- trelogiatros
Παιδιά, είναι όπως το ανέλυσε πολύ ωραία ο Yiankos. Ο Ίλιεφ μοιάζει πολύ καλός παίκτης για τα δεδομένα μας, αλλά όπως φαίνεται από την αρίθμηση των ματς έχει κάνει 4 (μετρημένες) καλές εμφανήσεις σε όλη την χρονιά!!!
Οπότε δεν κοιτάω τις τρίπλες που κάνει και την προσδοκώμενη προσφορά του, κοιτάω την πραγματική προσφορά του και η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτή φέτος είναι πολύ μικρότερη ακόμη κι από παικτών όπως ο Μπαλάφας ή ο Χαραλάμπους, ειδικά αν δούμε τον χρόνο συμμετοχής!
Οπότε αν η διοίκηση και το προπονητικό τιμ κρίνει ότι δεν αξίζει το ρίσκο να τον κρατήσουμε και να ελπίζουμε μπας και κάνει κάτι καλύτερο του χρόνου απ ότι φέτος και προτιμήσει να φέρει καλύτερους παίκτες στην θέση του τότε θα τους εμπιστευτώ και δεν θα μου λείψει ο Ίλιεφ.
Αλλά για να μην παρεξηγηθώ πρέπει να διευκρινήσω ότι κι εμένα μου άρεσε και μου δημιούργησε προσδοκίες και θα ήθελα να μείνει με μειωμένες αποδοχές και να αποδώσει καλύτερα του χρόνου.
Οπότε δεν κοιτάω τις τρίπλες που κάνει και την προσδοκώμενη προσφορά του, κοιτάω την πραγματική προσφορά του και η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτή φέτος είναι πολύ μικρότερη ακόμη κι από παικτών όπως ο Μπαλάφας ή ο Χαραλάμπους, ειδικά αν δούμε τον χρόνο συμμετοχής!
Οπότε αν η διοίκηση και το προπονητικό τιμ κρίνει ότι δεν αξίζει το ρίσκο να τον κρατήσουμε και να ελπίζουμε μπας και κάνει κάτι καλύτερο του χρόνου απ ότι φέτος και προτιμήσει να φέρει καλύτερους παίκτες στην θέση του τότε θα τους εμπιστευτώ και δεν θα μου λείψει ο Ίλιεφ.
Αλλά για να μην παρεξηγηθώ πρέπει να διευκρινήσω ότι κι εμένα μου άρεσε και μου δημιούργησε προσδοκίες και θα ήθελα να μείνει με μειωμένες αποδοχές και να αποδώσει καλύτερα του χρόνου.
Yiankos έγραψε:Λοιπόν εγώ θα πάρω όλα τα ματς του Ίλιεφ ένα-ένα ώστε να αξιολογήσουμε τι έχει προσφέρει!
Το ότι δεν τον έβαζε ο Πορτογάλος να παιξει (επειδή δεν τον γουστάρει λέω εγώ) είναι κριτήριο της προσφοράς του στην ομάδα???????
και του τί μπορεί να προσφέρει του χρόνου????Είναι κριτήριο για το αν ξέρει πολύ περισσοτερο μπάλα από πολούς άμπαλους που έχουν μαζευτεί στην ΤΟΥΜΠΑ??????????BATMAN 4 έγραψε:Yiankos έγραψε:Λοιπόν εγώ θα πάρω όλα τα ματς του Ίλιεφ ένα-ένα ώστε να αξιολογήσουμε τι έχει προσφέρει!
Το ότι δεν τον έβαζε ο Πορτογάλος να παιξει (επειδή δεν τον γουστάρει λέω εγώ) είναι κριτήριο της προσφοράς του στην ομάδα???????
Πες μου αν θέλεις συγκεκριμένο ματς όπου μπορούσε να βγάλει ο Ίλιεφ 90' και δε τον έβαλε ο Σάντος!BATMAN 4 έγραψε: Το ότι δεν τον έβαζε ο Πορτογάλος να παιξει (επειδή δεν τον γουστάρει λέω εγώ) είναι κριτήριο της προσφοράς του στην ομάδα???????
Ξεχνάς μήπως ότι είχε 3-4 θλάσεις και ήταν απόλυτα ανέτοιμος και κατάφερε να βγάλει 90' την 27η αγωνιστική;
Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι "ξέρει" μπάλα, ούτε μπορώ να προεξοφλήσω πώς θα είναι του χρόνου παιχτικά. Απλά αναλύω τα δεδομένα της παρουσίας του.
Από κει και ύστερα σίγουρα την απόφαση αν θα πρέπει να ανανεωθεί ή όχι θα την πάρει ο Σάντος με την διοίκηση!