Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από tzelas »

Θα τους πονέσει πολύ το θέμα στιγμυοτύπων και ανταποκρίσεων. Νιώθω από τώρα ηδονή την στιγμή που για τα 3λεπτα στιγμιότυπα των ματς με τις 3 "δημοφιλέστερες" ομάδες τους θα ζητήσεις απο νόβα και ερτ πάνω απο 1 εκ.
Κάποτε είχα διαβάσει ότι ο γκέι ζήτησε για ραδιόφωνο της πόλης ένα τρελό νούμερο για να περάσει μέσα όταν στους άλλους τους άφηνε ελεύθερους. Ας δώσει τώρα κάθε μέσο ή ο χοντρός για λογαριασμό τους πάνω από 100.000 για κάθε ανταποκριτή τους που θέλει να μεταδώσει ή να κάνει ρεπορτάζ στην Τούμπα. Ας δώσει το κρατικό Ραδιόφωνο πάνω από μύριο για να μεταδώσει ζωντανά αγώνα μας. Φυσικα τα στιμυότυπα ελεύθερα για κάθε σπίτι στο οπεν και όποιος τολμήσει να υποκλέψει εικόνα ή ήχο θα κυνηγηθεί με ποσά 20πλάσια από τις απαιτήσεις που έχουμε για στιγμιότυπα, ανταποκρίσεις και μεταδόσεις.

Μόνο για τα 6 ματς με τις 3 "δημοφιλέστερες" ομάδες, από στιγμιότυπα, ανταποκρίσεις και μεταδόσεις ραδιοφωνικές μπορείς να βγάλεις όλο το ποσό που θα έπαιρνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Τρί 20 Αύγ 2019, 16:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

και να μην ξεχναμε περα της συνδρομης και των στιγμιοτηπων ειναι και το διαφηστικο κομματι το οποιο προφανως θα αφορα και το εξωτερικο σε δυο μηνες θα βγαλουν παραπανω απο το οποιο τιμημα που θα εδινε η νοβα η η ερτ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pilotos έγραψε:
joshua έγραψε:Πρέπει να βρουν κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν και έσοδα από διαφημίσεις.
Μια φορά θα δεις κάτι θετικά;

SM-G965F
Ποιο ακριβώς το αρνητικό σε αυτό;
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

οταν γερμανικες αμερικανικες σουηδικες εταιριες δουνε την ανταποκριση καθιστε να δειτε τι ποσα θα δινουν για διαφημιστικη πιτα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Επειδή έχασα επεισόδια, η νόβα η ερτ και το οπεν στις πρόσφατες προτάσεις, πόσα χρήματα ήταν;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:
pilotos έγραψε:
joshua έγραψε:Πρέπει να βρουν κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν και έσοδα από διαφημίσεις.

SM-G965F
Ποιο ακριβώς το αρνητικό σε αυτό;
Το ότι έβγαλες σχεδόν πόρισμα ότι ή θα είμαστε καβάλα στο άλογο ή θα καταστραφουμε από μια μετάδοση.
Εγώ λέω ότι θα έχει 20000 κόσμο και 120.000 συνδρομές
Ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να αποδείξει σε αυτόν που έχει δώσει πάνω από 100, ότι αξίζει να συνεχίζει να τα χώνει

SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 20 Αύγ 2019, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

fratz8 έγραψε:και τα εκτος εδρας , κυπελο , ευρωπη που θα τα βλεπουμε ρε παλικαρια ?
τελικα η αγαπη για τον ΠΑΟΚ θα με κανει να πληρωνω σε 3 διαφορετικους ΝΟΒΑ,ΟΤΕ,ΠΑΟΚΤΒ
Υπάρχει στο fb o PAOKVERIOTIS που και πέρσυ έδειχνε όλα τα εκτός του ΠΑΟΚ!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Είμαι στο εξωτερικό και ειμαι συνδρομητης στο PAOK TV από τότε που ξεκίνησε. Κανείς ένα απλό λογαριασμό και όταν θέλεις να αγοράσεις ματς διαλέγεις τρόπο πληρωμής πιστωτική η PayPal που χρησιμοποιούμε συχνότερα στο εξωτερικό. Εκτός ελάχιστων περιπτώσεων που κολλούσε λίγο η εικόνα και ο ήχος τελεια.
Αν κάποιοι ζορίζονται που και αυτό μέσα είναι, ας μαζευτούν 4-5 ρεφενέ.
Όσον αφορά Smart tv αν κολλάει, μπαίνεις από τηλέφωνο η τάμπλετ η υπολογιστή και στέλνεις την εικόνα στην τηλεόραση.
Η ΠΑΕ έχει τα νούμερα από τους πάρα πολλούς συνδρομητες που πληρώναμε από όλο τον ασπρόμαυρο γαλαξία (Πανγαλαξιακος αθλητικός όμιλος κωνσταντινουπολιτων) και ειμαι σίγουρος ότι το οικονομικό Ρίσκο είναι μικρό.
Είμαστε πολλοί και παντου
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μετράω ήδη ώρες για να βγει έξαλλος ο πορνογερος (μετά από νίκη του τριλου επί του παβιωνιου με το ζόρι 1-0 στο 95) να πει τον πόνο του για το πόσο μειώνει ο ΠΑΟΚ το προιον και πόσο μπροστά πάει την ελλαντα ο τριλος
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αντε, κι ενα app για android TV τωρα, για optimized user experience. ειμαι σιγουρος οτι ειναι στο πλανο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μία φορά θα ήθελα να δω επιτέλους κινητοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ με αφορμή ένα θέμα όπως αυτό ...

π.χ. θα ήθελα να ψάξετε το θέμα νομικά από το παοκμανια και να φτιάξουμε μία καμπάνια με μαύρο σε ΝΟΒΑ και Forthent ... μην ξεχνάτε την Forthnet ...

μία ζωή μας είχαν στην απέξω και εμείς πληρώναμε ... ας κάνουμε και εμείς επιτέλους μία κίνηση σαν καταναλωτές προασπίζοντας τα συμφέροντα προτίστως τα δικά μας ... και βέβαια παράλληλα και της ομάδος μας
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

sourmenetes έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Στα φιλικά το καλοκαίρι με τα προβλήματα που υπήρχαν ειχαμε φτάσει τις 34.000 που παρακολουθουσαν αν πιάσουμε τις 100.000 σε ματς όχι ντέρμπι θα είναι καλό ξεκίνημα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηταν απο YouTube,αν θυμαμαι καλα.δεν ξερω αν σχετιζεται με το paoktv.

Επισης αλλες εγκαταστασεις στην Ολλανδια,αλλες στην ελλαδα.

Αν θυμαστε τον Ιουλιο ο Σαββιδης ειχε κανει ενα ποστ για το παοκτβ.προφανως το δουλευανε καιρο και λογικα θα εχουν τον καταλληλο εξοπλισμο.
Μέσω του paoktv νομίζω ήταν οι αγώνες αλλά για σύνδεση βασίζονταν στους ντόπιους οπότε στο σπίτι.μας θα είναι ποιο οργανωμένα και λογικά με λιγότερα προβληματα

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Λογικά θα βγάλουν κάποιο πακέτο για τις καφετέριες, ώστε να πουλήσουν και εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.
Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κάψα Και των άλλων οπαδών να δούνε ένα ΠΑΟΚ- γκέι, έστω στην καφετέρια.

Έχω εμπιστοσύνη στο τμήμα μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ, έχει δείξει εδώ και καιρό ότι είναι πρωτοποριακό
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pilotos έγραψε:

SM-G965F
Θετικο ειναι αυτο ρε πιλοτε.

Να εχεις και εξτρα εσοδο σαν ΠΑΕ απο διαφημισεις.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Profanws kai xreiazontai diafhmiseis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”