Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
soflodoras έγραψε:Μαγκες επειδη θα ειμαι στην αγνωστη για εμενα Αθηνα σήμερα, γνωριζετε κάποιο μερος που μπορω με ανεση να πανηγυρισω τα γκολ της ΠΑΟΚαρας?
Μάγκες μια ερώτηση γιστι η παε δε το σηκώνει. Εισιτήρια θα μπορούμε να πάρουμε και στο γήπεδο? Έχουμε τα εισιτήρια τα ηλεκτρονικα και είπαν ότι πρέπει να γίνει ανταλλαγή με τα κανονικά μέχρι τις 14 στο ξενοδοχείο αλλά δεν προλαβαίνουμε. Παίρνουμε τηλ παε και δεν απαντάει κανείς. Ξερει κανείς κάποιο τηλ στο ξενοδοχείο της ομάδας η αν θα δίνονται κάπου και μετά τις 14??ευχαρισρω
Ο Άμπελ Φερέιρα είπε είετ νίκη είτε 3-3. εγώ νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει να βάλει 2 εκτός έδρας γκολ με στόχο να φάει όσο λιγότερα γίνεται. Αν το ματς είναι 1-2, θα προσπαθήσει να το κρατήσει και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις, αν το ματς είναι 3-2, θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα στα τελευταία λεπτά με πολλά ρίσκα για να γίνει το 3-3.
Εγώ προβλέπω σκορ 2-2 και παράταση. Αυτό γιατί οι Ολλανδοί δεν θα το δουν ως καταστροφή. Έχουν εμπιστοσύνη στα πόδια τους, και στο ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει σκάσει χωρίς παιχνίδια και ρυθμό. Ας πάει λοιπόν 2-2, και βλέπουμε. Στην τελική μπορεί το ματς να πάει στα πέναλτυ.Ο Πασχαλάκης είναι άραγε καλός σε αυτό το κομμάτι; Γενικά η απόδοση του Πάσχα θα είναι βαρόμετρο σε αυτό το ματς.
Ποια πέναλτυ, σενάρια και φοβικές προσεγγίσεις; 0-2 στο 20 αλά τότεναμ κι ας τους να τρέχουν.
Ας πρόσεχε ο Ντε Μπεεκ. Αν ήταν στη Ρεάλ δεν θα του γαμούσαμε την ψυχολογία.
Σήμερα σκορπάμε το χωριό από την Ολλανδία.
Οι ελπίδες είναι λίγες οπότε καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές.
Υπάρχουν πλήθος σεναρίων σχετικά με το πώς θα έρθει η πρόκριση όπως τα έχει πλάσει ο καθένας στο μυαλό του τα περισσότερα μη ρεαλιστικά.
Εγώ αντί σεναρίων και σχεδίων για το πώς θα παίξει η ομάδα, 2 πράγματα εύχομαι να γίνουν, για να εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε γι αυτό το ματς.
1. Να μην απογοητευτεί η ομάδα αν αυτοί σκοράρουν πρώτοι, πράγμα πολύ πιθανό.
Το να τους βάλουμε εμείς 2, δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο, τους τα βάλαμε εδώ μέσα σε ούτε 10', τους τα έβαλε και η Φίτεσε πριν μερικές μέρες. Κάτι που επαναλαμβάνεται δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
2. Και το κυριότερο, να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 70-75, ακόμα και χωρίς να έχουμε εμείς το σκορ πρόκρισης.
Εκεί θα παίξουμε με το μυαλό τους και με το άγχος που φυσιολογικά θα αρχίσει να τους βαραίνει, όπως είδαμε ότι έγινε πέρυσι στον ημιτελικό με Τότεναμ και που έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν εύκολα όταν έχουν αυτοί το ρόλο του φαβορί. Απαραίτητο η ομάδα να έχει δυνάμεις φυσικές και ψυχικές γι αυτό το τελευταίο 20λεπτο.
Πάμε να τους γαμησουμε κι αυτούς και την προϊστορία με τους Ολλανδούς και την κατάρα των προκριματικών του ΤσουΛου και την πουτανα την ατυχία μας.
Άντε.
bek1985 έγραψε:Γνωρίζει κανείς πού και τι ώρα θα συναντηθούμε πριν το παιχνίδι; Είναι ασφαλές να πάμε μεμονωμένα; Ευχαριστώ!
Πλατεία Dam στις 17:00
paokmaniak έγραψε:Μάγκες μια ερώτηση γιστι η παε δε το σηκώνει. Εισιτήρια θα μπορούμε να πάρουμε και στο γήπεδο? Έχουμε τα εισιτήρια τα ηλεκτρονικα και είπαν ότι πρέπει να γίνει ανταλλαγή με τα κανονικά μέχρι τις 14 στο ξενοδοχείο αλλά δεν προλαβαίνουμε. Παίρνουμε τηλ παε και δεν απαντάει κανείς. Ξερει κανείς κάποιο τηλ στο ξενοδοχείο της ομάδας η αν θα δίνονται κάπου και μετά τις 14??ευχαρισρω
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Έτσι όπως είναι η όλη διαδικασία στο ξενοδοχείο, θα δίνουν εισιτήρια για πολύ ώρα μετά τις 2 πιστεύω
Ειμαι απο τους ανθρωπους που πιστευει οτι μπορουμε και την ρεαλ να κερδισουμε στο μυαλο μου. Αλλα σημερα δεν πιστευω οτι θα περασουμε. Μακαρι να διαψευστω και να ουρλιαζω μεχρι την ολλανδια
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη κι όπως πάντα θα έχει δίπλα τον κόσμο του για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ.
Το ραντεβού συγκέντρωσης των φίλων του ΠΑΟΚ που έχει οριστεί από τις αρχές κι από τη διοργάνωση της αναμέτρησης, είναι στην πλατεία Νταμ, στις 17:00. Από εκεί, οι φίλοι του Δικεφάλου θα οδηγηθούν με συνοδεία στο Amsterdam Central Station όπου θα τους περιμένουν ναυλωμένοι συρμοί για να τους μεταφέρουν εγκαίρως στο Johan Cruyff Arena.
Οι φίλαθλοι που ταξιδεύουν με αυτοκίνητα ή με λεωφορεία μπορούν να σταθμεύσουν στο P-bus, το οποίο βρίσκεται πλησίον του σταθμού μετρό και των θυρών για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν θέση στάθμευσης, μπορούν να την αγοράσουν online ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο: https://liv.cr/park2019https://liv.cr/park2019.
Οι θύρες του σταδίου ανοίγουν στις 18:30.
Βοηθήστε την ομάδα μας να δώσει άλλη μια μάχη χωρίς την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή τιμωρία από την UEFA.
soflodoras έγραψε:Μαγκες επειδη θα ειμαι στην αγνωστη για εμενα Αθηνα σήμερα, γνωριζετε κάποιο μερος που μπορω με ανεση να πανηγυρισω τα γκολ της ΠΑΟΚαρας?
Ποια περιοχη;;
Καλησπέρα και από εμένα, διαβάζω χρόνια το φόρουμ ωστόσο δεν έχω συμμετέχει σε συζητήσεις.
Είπα να στείλω σήμερα να αλλάξει το γούρι!!!
Σουρμε ξέρουμε τίποτα για Ν.Ηράκλειο στην Αθήνα(καφετέρια ή οτιδήποτε;)
Αυτά τα παιχνίδια είναι να τα βλέπεις και να μην τα χορταίνεις. Για αυτό και μόνο και θέλω να περάσουμε στο ΤΣΟΥΛΟΥ. Θέλω να δω την ομάδα μου απέναντι σε ομαδάρες πως αντιδρά.
Αλλά θα διευκρινίσω κάτι . Εμείς ΠΑΟΚ δεν γίναμε για το ΤΣΟΥΛΟΥ. Καλό είναι να περάσουμε σε ομίλους κάποια στιγμή αλλά δεν γίναμε ΠΑΟΚ γιατί θέλουμε πορείες τρελές και τελικό στο ΤΣΟΥΛΟΥ. Μακάρι μια μέρα να βλέπουμε οπαδούς από όλο τον κόσμο να γίνονται ΠΑΟΚ λόγο ΤΣΟΥΛΟΥ. Οπότε απολαύστε το παιχνίδι και αφήστε το άγχος να το έχουν αυτοί.