Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

mavros4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια.

Μόλις τώρα με πήραν από την Νόβα για προσφορά και όταν της είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι γιατί δεν έχετε τον ΠΑΟΚ μου απάντησε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με τα εντός έδρας του ΠΑΟΚ αλλά λύθηκε καθώς ήρθαμε πλέον σε συμφωνία. Τώρα αν έλεγε παπάτζες, τι να πω.
Πριν λίγο επικοινώνησα με την Νόβα για να διακόψω τις 2 συνδρομές που έχω στο όνομά μου και ο υπάλληλος με ενημέρωσε πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να συνεννοηθώ με το νέο μου πάροχο. Δε μου ανέφερε τίποτα περί συμφωνίας.
Το κακό είναι πως για να διακόψω τις συνδρομές μου οι ποινές είναι 290 και 260 ευρώ έκαστο. Υπολογίζοντάς τα και αν κάνω μια τέτοια ενέργεια είναι σαν να τους έχω προπληρώσει όλη τη συνδρομή και εγώ θα μείνω χωρίς Νόβα. Δυστυχώς θα υπάρχουν πολλοί σαν τη δική μου περίπτωση.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να γίνει μια μαζική ακύρωση συνδρομών και από αυτούς που έχουν συμβόλαιο και από αυτούς που έληξε και να μη πληρώσει κανείς τίποτα απολύτως να δω ποιον θα πρωτοπάνε στα δικαστήρια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μαζευτείτε όλοι μαζί σε ένα group στο Φέησμπουκ, οργανώστε μια αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
mavros4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια.

Μόλις τώρα με πήραν από την Νόβα για προσφορά και όταν της είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι γιατί δεν έχετε τον ΠΑΟΚ μου απάντησε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με τα εντός έδρας του ΠΑΟΚ αλλά λύθηκε καθώς ήρθαμε πλέον σε συμφωνία. Τώρα αν έλεγε παπάτζες, τι να πω.
Πριν λίγο επικοινώνησα με την Νόβα για να διακόψω τις 2 συνδρομές που έχω στο όνομά μου και ο υπάλληλος με ενημέρωσε πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να συνεννοηθώ με το νέο μου πάροχο. Δε μου ανέφερε τίποτα περί συμφωνίας.
Το κακό είναι πως για να διακόψω τις συνδρομές μου οι ποινές είναι 290 και 260 ευρώ έκαστο. Υπολογίζοντάς τα και αν κάνω μια τέτοια ενέργεια είναι σαν να τους έχω προπληρώσει όλη τη συνδρομή και εγώ θα μείνω χωρίς Νόβα. Δυστυχώς θα υπάρχουν πολλοί σαν τη δική μου περίπτωση.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να γίνει μια μαζική ακύρωση συνδρομών και από αυτούς που έχουν συμβόλαιο και από αυτούς που έληξε και να μη πληρώσει κανείς τίποτα απολύτως να δω ποιον θα πρωτοπάνε στα δικαστήρια.
Σαν μεγάλα μου φαίνονται τα ποσά ρε αδερφέ... Πρόσφατα τις έκανες?
Δεν υπάρχει άλλη λύση, κοιτάς το συμβολαιο σου και την ημερομηνία που λήγει η ποινή και την επόμενη μέρα ζητάς διακοπή. Μόνο μην τσιμπήσεις, σε πάρουν κανα τηλέφωνο, σου πουν για νέα προσφορά και ανανεωθεί η σύμβαση...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Το ένα συμβόλαιο ανανεώθηκε πριν 2 μήνες και λήγει το 2021 και το άλλο το 2020, βρήκα μέσω myaccount τις ημερομηνίες οπότε επιβεβαιώθηκα.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο νομικό παραθυράκι ώστε να αποχωρήσει ο συνδρομητής λόγω μη κάλυψης των τηλεοπτικών του αναγκών? Δηλαδή υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες που έχουν νόβα μόνο για τον ΠΑΟΚ, τώρα τι στο διάλο να την κάνουν την βρωμιάρα?
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Παρεμπιπτόντως επειδή έχει ακουστεί και η ατάκα από μερικούς περί κακιάς νόβα και καλού οτέ, φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι ακριβώς το ίδιο απλά στην προκειμένη στιγμή η κόντρα μας υπάρχει με τη νόβα.

Δε ξεχνώ ότι στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων ο γαύρος έχει τον άρρωστο Θαναηλάκη, η χαρτοκλέφτρα τον αεκτσή Στέφανο Αβραμίδη και εμάς μας βάζουν τον αντικειμενικό Μιχάλη Τσώχο που πάντα στους αγώνες του ΠΑΟΚ τον διακατέχει μια τρομερή απόδοση δικαιοσύνης και διυλίζει τον κώνωπα σε κάθε φάση που τυγχάνει να είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Δε ξεχνώ που σε 3 σερί τελικούς μου βάζουν τον εμετικό διαπλεκόμενο βρωμόγαυρο Παλομπαρίνι στην περιγραφή. Στον τελικό του Βόλου πρέπει να είπε ίσαμε 30 φορές ότι ο Ενρίκε είναι οφσάιντ.
Δε ξεχνώ πως ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλια του σταθμού είναι ο Βασίλης Σαμπράκος, γνωστός χάρτινος και αντιΠΑΟΚτσής. Βέβαια όταν ο ΠΑΟΚ ήταν παοκ, ο Βασίλης μιλούσε με απίστευτα καλά λόγια για την ομάδα σε σημείο που τον νόμιζες δικό μας.
Δεν ξεχνώ που έχουν στη τηλεοπτική στέγη τους τον μπασκετικό γαύρο, βάζελο και χανούμι και σε εμάς δε κάνανε ούτε καν προσφορά (μη πιαστεί κανείς από την ανύπαρκτη στήριξη μας στο μπάσκετ και οι υπόλοιποι δε πάνε πίσω αναλογικά των επιτευγμάτων τους).
Και φυσικά είμαι σίγουρος πως αν στη θέση που βρισκόμαστε εμείς τώρα όσον αφορά τα τηλεοπτικά βρισκόταν το χανούμι ή ακόμα καλύτερα ο γαύρος, θα έτρεχε να αρπάξει την ευκαιρία που παρουσιάστηκε. Εδώ ρε παίζει ο ΠΑΟΚ μεθαύριο έναν από τους πιο εμπορικούς αγώνες που θα μπορεί να δείξει κανάλι και στο εντός έδρας ματς δεν έκανε ούτε προσφορά (εικάζω) ενώ στον επαναληπτικό της Ολλανδίας που πληρώνεις τον γηπεδούχο έτρεξε να το προλάβει.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Το ένα συμβόλαιο ανανεώθηκε πριν 2 μήνες και λήγει το 2021 και το άλλο το 2020, βρήκα μέσω myaccount τις ημερομηνίες οπότε επιβεβαιώθηκα.
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο νομικό παραθυράκι ώστε να αποχωρήσει ο συνδρομητής λόγω μη κάλυψης των τηλεοπτικών του αναγκών? Δηλαδή υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες που έχουν νόβα μόνο για τον ΠΑΟΚ, τώρα τι στο διάλο να την κάνουν την βρωμιάρα?
Ένας νομικός θα βοηθούσε περισσότερο, αλλά απ' όσο γνωρίζω, ο νόμος λέει πως εάν δεν είσαι ευχαριστημένος από το προιόν τους μπορείς να διακόψεις την σύμβαση χωρίς κόστος. Προσωπικά διέκοψα την Forthnet πριν από έναν μήνα επικαλούμενος τον παραπάνω λόγο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Έστειλα ένα email αναφερόμενος στους λόγους που ήθελα να διακόψω και ανέφερα (μεταξύ άλλων) πως δεν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους. Εγώ τους κάλεσα ώστε να κάνουμε κι ένα μικρό καβγαδάκι. Το αξιοποίησα στο email μου φυσικά. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τουλάχιστον για τα τηλεπικοινωνιακά, από όσο είχα διαβάσει προ κάτι μηνών, δεν υπάρχει πλέον χρονική δέσμευση, που τυχόν αθέτησή της συνεπάγεται "γ@μησιάτικα" για τον καταναλωτή. Δεν ξέρω αν πράγματι η κατάσταση έχει έτσι. Κάτι αντίστοιχο με την ΕΕΤΤ στην περίπτωση των συνδρομητικών βρωμοκάναλων δεν υπάρχει για να απευθύνεται το εκάστοτε θύμα;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Και φυσικά είμαι σίγουρος πως αν στη θέση που βρισκόμαστε εμείς τώρα όσον αφορά τα τηλεοπτικά βρισκόταν το χανούμι ή ακόμα καλύτερα ο γαύρος, θα έτρεχε να αρπάξει την ευκαιρία που παρουσιάστηκε. Εδώ ρε παίζει ο ΠΑΟΚ μεθαύριο έναν από τους πιο εμπορικούς αγώνες που θα μπορεί να δείξει κανάλι και στο εντός έδρας ματς δεν έκανε ούτε προσφορά (εικάζω) ενώ στον επαναληπτικό της Ολλανδίας που πληρώνεις τον γηπεδούχο έτρεξε να το προλάβει.
Δεν λέω ότι μπορεί να έχεις άδικο, αλλά πρέπει να σκεφτούμε και την αλλη πιθανότητα. Επειδή το Τσου Λου σαν προιον την ενδιαφέρει την Cosmote, υπάρχει και η πιθανότητα να αρνήθηκε να το δώσει η ΠΑΕ για τους χ,ψ λόγους...
Μηνυμα προς πάσα κατευθυνση (κυβερνηση, ΕΡΤ, Νοβα) ότι έχουμε κανάλι και δεν θα υποκυψουμε σε negotiations? Πρόβα τζενεράλε για την προοπτική να πάνε όλα τα δικαιώματα στο ΟΠΕΝ?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο ΟΤΕ πάντως έκανε πρόταση. Απλώς δε δεχτήκαμε. Για Αγιαξ
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Μάλλον κλείνουμε νοβα οπως κ οι υπόλοιπες ομαδες.Πηγα να πληρώσω τον λογαριασμό στην νοβα κ μου είπε πως εκρεμει η ανανεωση σας κ λεω περιμενω να δω που θα κλεισει ο Π.Α.Ο.Κ. κ μου λέει κατα 99% σεμας θα κλείσει .Αν κλείσει σ εσας θα κανω τους λεω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο/η υπάλληλος πού να ξέρει ρε 'σείς τι παίζεται στα γραφεία;; Απλώς σας λένε ότι θα κλείσει η Nova με ΠΑΟΚ, για να ανανεώσετε!
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Και έμενα μόλις με πήρανε τηλεφωνώ, προσπάθησε να μου πλασάρει πακέτο τους και επέμενε οτι θα μας δείχνει το νοβα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ζαντός έγραψε:Ο/η υπάλληλος πού να ξέρει ρε 'σείς τι παίζεται στα γραφεία;; Απλώς σας λένε ότι θα κλείσει η Nova με ΠΑΟΚ, για να ανανεώσετε!
Αααποοοκλείιιεεταιιιι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παίδες, μη χάσετε τέτοια ευκαιριάρα, κατά 101% έχουμε κλείσει ήδη στη νοβα! Ξυπνάτε λίγο ρεε σεις. Μλκες προσπαθούν να σας (ξανα)πιάσουν.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Demon4 έγραψε:Και έμενα μόλις με πήρανε τηλεφωνώ, προσπάθησε να μου πλασάρει πακέτο τους και επέμενε οτι θα μας δείχνει το νοβα.
Πείτε κι εσείς ρε, πως θα κλείσετε όταν το ανακοινώσει η ΝΟΒΑ να μη σας σπάει τα παπάρια.
Λες και αν δεν μας πάρει η ΝΟΒΑ, υπάρχει περίπτωση να πείτε ¨μα με είπε ο υπάλληλος που δε συγκράτησα το όνομά του, πως τον ΠΑΟΚ θα τον έδειχνε¨.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Το Σαββιδέικο πολύ το υποτιμάνε.
Βέβαια αν στο σάιτ της Dimera έχει στην επικοινωνία το email του PAOK megastore εε πρέπει να καταλάβει πως δεκτό το δούλεμα. Μαθαίνουν όμως, αλλά πρέπει το Σαββιδέικο να καταλάβει πως πρέπει να φέρει @@άτους ΠΑΟΚτσήδες μανατζαραίους για να παίξει κι επικοινωνιακά global.
Και η Donskoy Tabak (που πούλησε κοντά 2 δις στους Γιαπωνέζους) ήταν ένας από τα κομμάτια της μητρικής holding Agrakom.

Ξέφυγα.
Στα των τηλεοπτικών, σε συνδυασμό με τις καινοφανείς για Ελλάδα δράσεις του PAOK TV, δεν αποκλείω να κάνει κανα γενικό τρελό μπαμ το Σαββιδέικο σε συνεργασία με τον έτερο εκ Σοβιετίας ορμώμενο ιδιοκτήτη του DAZN.
Φαντάζομαι γνωρίζετε τι εστί DAZN.
Λίγη υπομονή και γερό στομάχι να έχουμε και θα παρακαλάει το ΠΟΚ για μετάδοση Γιώργου Μίνου, γιατί η εναλλακτική θα είναι Κόλκας...
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Η εντύπωση που μου άφησε το γεγονός κάλυψης του ματς με τον Άγιαξ απ' το ΟPEN είναι ότι ήταν από επιλογή για το λόγο ότι ήταν κάπως εσπευσμένη. Μου φάνηκε ότι δεν θέλανε να το δώσουν αλλού και δεν άφησαν περιθώριο για κάτι άλλο.
Από κει και πέρα, για το πρωτάθλημα προαναγγέλθηκε ήδη απ' τον Κόλκα ότι πάμε και κει για το ΟPEN.
Δεν ξέρω αν θα είναι αυτό η τελική επιλογή, αν είναι όμως και σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να επικοινωνηθεί στον κόσμο, ποιά ήταν η προσφορά της ΝOVA, αν φυσικά υπήρξε.
Προφανώς όχι σε απόλυτους αριθμούς αλλά ποσοστιαία και σε σχέση με τους 3 των αθηνών. Πχ ισόποση με βάζελο, τόσο % μείον σε σχέση με γάύρο κλπ.
Θα ήταν ένα πολύ καλό ξεβράκωμα στα μάτια του λαού του ΠΑΟΚ και γενικώς, να φανερωθεί η πολιτική της NOVA απέναντι στον αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”