Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ημέρα ΠΑΟΚ σήμερα. Είχαμε ξε συνηθίσει με τέτοιο αήττητο σερί. Όσο και να μας γαργαλάει είναι και αυτό που μας μαζοχιζει με αυτό το σύλλογο. Όλα καλά θα πάνε.
Καλα εδω δεν ελεγε ολο το φορουμε περσι παρτε το εσιτι τωρα εγινε μετρια επιλογη? Θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα με σας αληθεια.
-
https://www.transfermarkt.com/anderson- ... aison=2018
0 γκολ και 0 ασίστ.
Είναι σκύλος λένε όμως.Καθαροαιμο 6αρι κι ότι στο φιλικό προς δύο ετών είχε διαλύσει το κέντρο μας
0 γκολ και 0 ασίστ.
Είναι σκύλος λένε όμως.Καθαροαιμο 6αρι κι ότι στο φιλικό προς δύο ετών είχε διαλύσει το κέντρο μας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάντα αυτός που δεν θα πάρουμε
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς πλησιαζουμε αλλά αυτός απομακρυνεταιspiridoula έγραψε:κοντα σε χαφ λεει το PAOK 24

Ο Εσιτι είναι ένας παίκτης στυλ Καμπορέ. Αμυντικό χαφ που δε σε αφήνει σε ησυχία. Πολύ καλή κινηση κατά εμέ. Δημιουργικά δε λέει πολλά.
φιλε μου δεν κερδιζουμε κατι με τις γενικευσεις. ποτε δεν εξεφρασα θετικη αποψη για τον συγκεκριμενοTheCursed έγραψε:Καλα εδω δεν ελεγε ολο το φορουμε περσι παρτε το εσιτι τωρα εγινε μετρια επιλογη? Θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα με σας αληθεια.

ψυχραιμια.
-
Η αλήθεια είναι ότι πέρσι και ο Εσιτί και ο Νάτχο ήταν τοπ επιλογές.. Φέτος όταν συζητάς Μπραντάριτς, Ιμπουλά, είχες Ολιβέιρα , είναι πλέον από το αμέσως πιο κάτω ράφι.. Πάντως σε σχέση με Κάνιας είναι καλύτερος.. Ένα μείον ότι πιάνει θέση ξένου.. Άρα Ενρίκε χαιρετάει.. τουλάχιστον..
Πολύ πιθανόν να ισχύει του Εσίτι και όχι με ιδιαίτερα υψηλό αντίτιμο αγοράς καθώς το συμβόλαιο του νιγηριανού τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι. Είχε συνεργαστεί με τον Μπράνκο από το 2014 ως το 2016 όταν αυτός ήταν τεχνικός διευθυντής στην Εστορίλ. Ίδωμεν....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnAba99 την Δευ 22 Ιούλ 2019, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ε ναι εδω ο καθενας εκφραζει την αποψη του.Παντος εχεις δικο @ΤheCursed.Oχι ολοι αρα αρκετοι
Εγω εχω ψυχραιμια εσεις μου την χαλατεjibbie έγραψε:φιλε μου δεν κερδιζουμε κατι με τις γενικευσεις. ποτε δεν εξεφρασα θετικη αποψη για τον συγκεκριμενοTheCursed έγραψε:Καλα εδω δεν ελεγε ολο το φορουμε περσι παρτε το εσιτι τωρα εγινε μετρια επιλογη? Θα αρχισω τα ψυχοφαρμακα με σας αληθεια.![]()
ψυχραιμια.

- Μπαρκαρούτσος
Πρόβλεψη:
Μέχρι τη Τετάρτη θα ανακοινώσουμε τουλάχιστον 1 παίκτη.
Θα συμφωνήσουμε μέχρι αύριο με LB, θα πέσει τηλ στον Coentrao και αυτός εν τέλει θα πει το "ναι" και θα έρθει να φορέσει επιτέλους μια βαριά φανέλα στη ζωή του.
Μέχρι τη Τετάρτη θα ανακοινώσουμε τουλάχιστον 1 παίκτη.
Θα συμφωνήσουμε μέχρι αύριο με LB, θα πέσει τηλ στον Coentrao και αυτός εν τέλει θα πει το "ναι" και θα έρθει να φορέσει επιτέλους μια βαριά φανέλα στη ζωή του.