Η παε κάνει τη δουλειά της ρε συ. Δε θα κάτσει να ασχολείται με τις όποιες ενστάσεις του όποιου πλοηγού ή τις ονειρώξεις του κάθε φορουμολόγου. Όπως είπε και ο Φερέιρα, υπάρχει στόχος συγκεκριμένος. Η είσοδος στους ομίλους του τσουλου. Η διοίκηση είναι ενήμερη για όσα επιθυμεί. Αυτός το είπε. Το ιδεατό είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής, αν ας πούμε έχει ζητήσει 3 παίχτες, τους 2. Τώρα το αν δεν ξέρει ο x Μπάμπης, Γεράσιμος, Θανάσης, Απόστολος κλπ τι ακριβώς διαπραγματεύεται αυτές τις ώρες ο Μπράνκο, ώστε να ξεαγχωθεί κάπως, προσωπικά με αφήνει αδιάφορο του θανατά. Ας πιουνε καμιά βαλεριάνα (ή ας πάρουν έστω στο μανατζερ μπακ τον Βαλεριάνο).obanebane έγραψε:Πλοηγε,καταλαβαίνω φίλε,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.
Ελπίζω και εγώ να έγινα κατανοητός,δεν βοηθάει σε τίποτα η μόνιμη αντιπαράθεση και οι αντεγκλήσεις.
Ίσως θα έπρεπε και η ΠΑΕ να επικοινωνούσε περισσότερα στον κόσμο για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Έχει πέσει πολύ μούγκα,και δεν μιλάω για το μεταγραφικό κομμάτι.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Δε νομιζω σουρμε,χωρις βεβαια να είμαι σιγουρος.
Η δικη μου γνωμη και την εχω γραψει,ειναι ότι αν δε γινει η μεταγραφη είναι γιατι το κοστος θα είναι τοσο μεγαλο που θα ξεφευγει από οσα ειμαστε διατεθιμενοι να δωσουμε.
Η δικη μου γνωμη και την εχω γραψει,ειναι ότι αν δε γινει η μεταγραφη είναι γιατι το κοστος θα είναι τοσο μεγαλο που θα ξεφευγει από οσα ειμαστε διατεθιμενοι να δωσουμε.
15 Ιουλιου 18 αρχιζει το δευτερο σταδιο αρα μεχρι Τεταρτη πιστευω να εχουμε ανακοινωση μετα απο την Τεταρτη θα αρχισω να γκρινιαζω και εγω οτι ξεφευγουμε στο χρονικο περιθωριο. Εχω ακομη πληρη εμπιστοσυνη στην ομαδα και στους χερισμους της,
- sourmenetes
- Moderator
Το χουν κανει πολλες φορες.laska4 έγραψε:Λέγε τέτοια σουρμε
Διαβάζω λεεί κόπηκε ο Δεληγιαννίδης και θα αποφασίσουν αν τον αφήσουν μεσόεβδομαδα ελεύθερο ή δανεικό.
Ξέρει κανείς την λίστα με τους κομμένους γιατί μπαίνω σε αρκετά αρδοσάιτ και μόνο για Δεληγιαννίδη διάβασα στο ινπαοκ συγκεκριμένα.
Ξέρει κανείς την λίστα με τους κομμένους γιατί μπαίνω σε αρκετά αρδοσάιτ και μόνο για Δεληγιαννίδη διάβασα στο ινπαοκ συγκεκριμένα.
Ίσως πρέπει να το παίρνουμε απόφαση πως στα προκριματικά η ομάδα δεν θα έχει προσθήκες.Anthimox έγραψε:4 Ιουλίου σήμερα.
Στις 12 Ιουλίου περιμένουμε να έχουν κλείσει τουλάχιστον ένα χαφ -κανονικά χρειάζονται δύο - και ένα φορ. Στις 13 θα αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Στις 20 θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως οι όποιες προσθήκες δεν προλαβαίνουν τα προκριματικά.
Αν αληθεύει πως η Πόρτο περιμένει να κλείσει νέο προπονητή ο οποίος θα δει τον Ολιβέιρα και θα αποφασίσει αν τον χρειάζεται, ίσως πρέπει να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας. Μην την πατήσουμε όπως με τον Βέρνμπλουμ πέρυσι. Να κλείσουμε τις θέσεις των χαφ, και αν ο Ολιβέρια απελευθερωθεί τον Αύγουστο να προσπαθήσουμε μόνο για δανεισμό.
Έχω την αίσθηση πως ο Κάτσε θα αποχωρήσει και θα πορευτούμε με Τσιγγάρα - Αγκούστο - Καντουρί - Μίσιτς.
Κακό κέντρο, αλλά αυτούς έχουμε. Δεν πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να παίξει 4-4-2 με αυτά τα χαφ. Ίσως καλύτερα να το γυρίσουμε σε 4-2-3-1 για τα προκριματικά με Αγκούστο - Καντουρί και Μπίσε επιτελικό χαφ. Δεν θεωρώ το δίδυμο Αγκούστο - Καντουρί χειρότερο του Κάνιας - Σάχοφ. Επίσης ο Τσιγγάρας έχει δείξει καλά στοιχεία. Ίσως να δοκιμαστεί περισσότερο στα επόμενα φιλικά και να ξεκινήσει.
-
δεν βγηκαν τα ονοματα ακομα,αυτο απο καπου διερρευσε μπορει και απο τον ιδιο
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μεταγραφαρα θα ήταν ο Κρανεβιτερ. Απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα στα 25 του. Μακάρι και ξανά μακάρι!

Αλλά δεν έρχονται στα 24-25 τους τέτιοι δεν έχουμε δόντια για τέτιους ακόμα να προσεγγίζουμε να ξαναπάρουμε Πρωταθλημα να ξαναβγούμε CL ομίλους μετά παρακαλώντας έρχονται..!
Θες να σου δώσω και παράδειγμα; η Leicester στην Αγγλία δεν πήρε πρωτάθλημα; δεν βγήκε κατευθείαν ομίλους πάνε ότι θές και τερματίζουν τώρα 7η αλλά σαν όνομα πάει ο κάθε παιχταράς εκεί γιατί έκανε όνομα.
Eιμαι σιγουρος οτι ο Γιωργης τα χει παρει με τους Πορτογαλους κ εχει ενεργοποιησει τις ακρες του στη Ρωσια για παικτες. Και μπολικους εχει κ φορολογικα συμφερει.
Δεν βγήκαν ονόματα ακόμα
Καλά λέει ο σπυριδουλα, μπορεί από τον ίδιο να διέρρευσε
Τώρα στο διαταυτα, απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιώργο κ στους αρμόδιους
Από την άλλη ο αμπελ είπε ότι η διοίκηση ξέρει τι θέλω, ξέρει κανείς να πει με βεβαιότητα τι θέλει; Δε νομίζω.. καλό θα ήταν να δώσουν μια συνετέθη η τύπου πάντως οι μπρανκο κ αμπελ, να συστηθούν στον κόσμο
Τώρα όσον αφορά το αν έχουν μυριστεί στην Πορτογαλία τα φράγκα του ιβαν, τον μπρανκο γι αυτό τον λόγο τον πήραμε ως ειδικό κ σε συνάρτηση με το ότι είναι Πορτογάλος είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
Από την άλλη ο αμπελ είπε ότι η διοίκηση ξέρει τι θέλω, ξέρει κανείς να πει με βεβαιότητα τι θέλει; Δε νομίζω.. καλό θα ήταν να δώσουν μια συνετέθη η τύπου πάντως οι μπρανκο κ αμπελ, να συστηθούν στον κόσμο
Τώρα όσον αφορά το αν έχουν μυριστεί στην Πορτογαλία τα φράγκα του ιβαν, τον μπρανκο γι αυτό τον λόγο τον πήραμε ως ειδικό κ σε συνάρτηση με το ότι είναι Πορτογάλος είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
και απο οσο θυμαμαι δεν σχολιασε κατι για παλινια ο σαββιδης ...το τεντωσαν τα σιτες λογω abolasourmenetes έγραψε:Το χουν κανει πολλες φορες.laska4 έγραψε:Λέγε τέτοια σουρμε
- sourmenetes
- Moderator
Κανεις δεν ξερει.στο υπογραφω 100%ShadowM4N έγραψε:Διαβάζω λεεί κόπηκε ο Δεληγιαννίδης και θα αποφασίσουν αν τον αφήσουν μεσόεβδομαδα ελεύθερο ή δανεικό.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ούτε εγώ περίμενα να παίζει τώρα στην ερτ3 το προφίλ σου. Με τέτοια ανομβρία, θα επικεντρωθώ εκεί...joshua έγραψε:Δεν περίμενα πάντως να περάσει το ΣΚ χωρίς είδηση...Τις τιμάμε τις αργίες ως λαός τελικά...
prax έγραψε:Δεν βγήκαν ονόματα ακόμα

Δεν χρειάζεται να πει κάποιος τι θέλει ο Ferreira.
Το καταλαβαίνεις και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος..
1) Θέλει ρόστερ μέχρι 23 άτομα μικρό δηλαδή από 2 σε κάθε θέση αν είναι εφικτό.
2) Μερικοί είπε "δεν μπορούν τα παιδιά στον τωρινό ΠΑΟΚ" και αναφερόταν σε κομμένους πχ Δεληγιανίδη/Λαμπρου/Ηenrique/Χ"ησαία ή Μιχάι που υποθέτουμε εμείς έτσιl; κλπ και θέλει όπωςδήποτε 2 μεταγραφές 6αρο8άρι για την ολοκληρωμένη 2η προετοιμασία.
3) Το αρ.μπακ δεν επείγει αλλά χρειάζεται. Παίζει εκεί και ο R.Soares.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 23:04, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Ολλανδος ειναι ο παικτης ή εκει κοντα και θα ενσωματωθει απ ευθειας. Σαββατο με Αντερλεχτ θα τον δουμε πιστευω