Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Πλοηγε,καταλαβαίνω φίλε,δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.
Ελπίζω και εγώ να έγινα κατανοητός,δεν βοηθάει σε τίποτα η μόνιμη αντιπαράθεση και οι αντεγκλήσεις.
Ίσως θα έπρεπε και η ΠΑΕ να επικοινωνούσε περισσότερα στον κόσμο για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
Έχει πέσει πολύ μούγκα,και δεν μιλάω για το μεταγραφικό κομμάτι.
Η παε κάνει τη δουλειά της ρε συ. Δε θα κάτσει να ασχολείται με τις όποιες ενστάσεις του όποιου πλοηγού ή τις ονειρώξεις του κάθε φορουμολόγου. Όπως είπε και ο Φερέιρα, υπάρχει στόχος συγκεκριμένος. Η είσοδος στους ομίλους του τσουλου. Η διοίκηση είναι ενήμερη για όσα επιθυμεί. Αυτός το είπε. Το ιδεατό είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής, αν ας πούμε έχει ζητήσει 3 παίχτες, τους 2. Τώρα το αν δεν ξέρει ο x Μπάμπης, Γεράσιμος, Θανάσης, Απόστολος κλπ τι ακριβώς διαπραγματεύεται αυτές τις ώρες ο Μπράνκο, ώστε να ξεαγχωθεί κάπως, προσωπικά με αφήνει αδιάφορο του θανατά. Ας πιουνε καμιά βαλεριάνα (ή ας πάρουν έστω στο μανατζερ μπακ τον Βαλεριάνο).
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε νομιζω σουρμε,χωρις βεβαια να είμαι σιγουρος.
Η δικη μου γνωμη και την εχω γραψει,ειναι ότι αν δε γινει η μεταγραφη είναι γιατι το κοστος θα είναι τοσο μεγαλο που θα ξεφευγει από οσα ειμαστε διατεθιμενοι να δωσουμε.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

15 Ιουλιου 18 αρχιζει το δευτερο σταδιο αρα μεχρι Τεταρτη πιστευω να εχουμε ανακοινωση μετα απο την Τεταρτη θα αρχισω να γκρινιαζω και εγω οτι ξεφευγουμε στο χρονικο περιθωριο. Εχω ακομη πληρη εμπιστοσυνη στην ομαδα και στους χερισμους της,
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

laska4 έγραψε:Λέγε τέτοια σουρμε
Το χουν κανει πολλες φορες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Διαβάζω λεεί κόπηκε ο Δεληγιαννίδης και θα αποφασίσουν αν τον αφήσουν μεσόεβδομαδα ελεύθερο ή δανεικό.

Ξέρει κανείς την λίστα με τους κομμένους γιατί μπαίνω σε αρκετά αρδοσάιτ και μόνο για Δεληγιαννίδη διάβασα στο ινπαοκ συγκεκριμένα.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Anthimox έγραψε:4 Ιουλίου σήμερα.
Στις 12 Ιουλίου περιμένουμε να έχουν κλείσει τουλάχιστον ένα χαφ -κανονικά χρειάζονται δύο - και ένα φορ. Στις 13 θα αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Στις 20 θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως οι όποιες προσθήκες δεν προλαβαίνουν τα προκριματικά.

Αν αληθεύει πως η Πόρτο περιμένει να κλείσει νέο προπονητή ο οποίος θα δει τον Ολιβέιρα και θα αποφασίσει αν τον χρειάζεται, ίσως πρέπει να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας. Μην την πατήσουμε όπως με τον Βέρνμπλουμ πέρυσι. Να κλείσουμε τις θέσεις των χαφ, και αν ο Ολιβέρια απελευθερωθεί τον Αύγουστο να προσπαθήσουμε μόνο για δανεισμό.
Ίσως πρέπει να το παίρνουμε απόφαση πως στα προκριματικά η ομάδα δεν θα έχει προσθήκες.
Έχω την αίσθηση πως ο Κάτσε θα αποχωρήσει και θα πορευτούμε με Τσιγγάρα - Αγκούστο - Καντουρί - Μίσιτς.
Κακό κέντρο, αλλά αυτούς έχουμε. Δεν πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να παίξει 4-4-2 με αυτά τα χαφ. Ίσως καλύτερα να το γυρίσουμε σε 4-2-3-1 για τα προκριματικά με Αγκούστο - Καντουρί και Μπίσε επιτελικό χαφ. Δεν θεωρώ το δίδυμο Αγκούστο - Καντουρί χειρότερο του Κάνιας - Σάχοφ. Επίσης ο Τσιγγάρας έχει δείξει καλά στοιχεία. Ίσως να δοκιμαστεί περισσότερο στα επόμενα φιλικά και να ξεκινήσει.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

δεν βγηκαν τα ονοματα ακομα,αυτο απο καπου διερρευσε μπορει και απο τον ιδιο
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μεταγραφαρα θα ήταν ο Κρανεβιτερ. Απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα στα 25 του. Μακάρι και ξανά μακάρι!
:arrow: Ο Kraneviter για να έρθει στην Ελλάδα να παίζει με τον Παναιτωλικό και την Λαμία θα πρέπει να μπούμε ομίλους και αν θα έρθει.. Σαν παίχτης είναι επιπέδου 1ης κλάσης, δε το συζητώ..!
Αλλά δεν έρχονται στα 24-25 τους τέτιοι δεν έχουμε δόντια για τέτιους ακόμα να προσεγγίζουμε να ξαναπάρουμε Πρωταθλημα να ξαναβγούμε CL ομίλους μετά παρακαλώντας έρχονται..!

Θες να σου δώσω και παράδειγμα; η Leicester στην Αγγλία δεν πήρε πρωτάθλημα; δεν βγήκε κατευθείαν ομίλους πάνε ότι θές και τερματίζουν τώρα 7η αλλά σαν όνομα πάει ο κάθε παιχταράς εκεί γιατί έκανε όνομα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eιμαι σιγουρος οτι ο Γιωργης τα χει παρει με τους Πορτογαλους κ εχει ενεργοποιησει τις ακρες του στη Ρωσια για παικτες. Και μπολικους εχει κ φορολογικα συμφερει.
prax

Δημοσίευση από prax »

Δεν βγήκαν ονόματα ακόμα
Καλά λέει ο σπυριδουλα, μπορεί από τον ίδιο να διέρρευσε

Τώρα στο διαταυτα, απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιώργο κ στους αρμόδιους
Από την άλλη ο αμπελ είπε ότι η διοίκηση ξέρει τι θέλω, ξέρει κανείς να πει με βεβαιότητα τι θέλει; Δε νομίζω.. καλό θα ήταν να δώσουν μια συνετέθη η τύπου πάντως οι μπρανκο κ αμπελ, να συστηθούν στον κόσμο

Τώρα όσον αφορά το αν έχουν μυριστεί στην Πορτογαλία τα φράγκα του ιβαν, τον μπρανκο γι αυτό τον λόγο τον πήραμε ως ειδικό κ σε συνάρτηση με το ότι είναι Πορτογάλος είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sourmenetes έγραψε:
laska4 έγραψε:Λέγε τέτοια σουρμε
Το χουν κανει πολλες φορες.
και απο οσο θυμαμαι δεν σχολιασε κατι για παλινια ο σαββιδης ...το τεντωσαν τα σιτες λογω abola
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ShadowM4N έγραψε:Διαβάζω λεεί κόπηκε ο Δεληγιαννίδης και θα αποφασίσουν αν τον αφήσουν μεσόεβδομαδα ελεύθερο ή δανεικό.

Ξέρει κανείς την λίστα με τους κομμένους γιατί μπαίνω σε αρκετά αρδοσάιτ και μόνο για Δεληγιαννίδη διάβασα στο ινπαοκ συγκεκριμένα.
Κανεις δεν ξερει.στο υπογραφω 100%
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

joshua έγραψε:Δεν περίμενα πάντως να περάσει το ΣΚ χωρίς είδηση...Τις τιμάμε τις αργίες ως λαός τελικά...
Ούτε εγώ περίμενα να παίζει τώρα στην ερτ3 το προφίλ σου. Με τέτοια ανομβρία, θα επικεντρωθώ εκεί...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

prax έγραψε:Δεν βγήκαν ονόματα ακόμα
Καλά λέει ο σπυριδουλα, μπορεί από τον ίδιο να διέρρευσε

Τώρα στο διαταυτα, απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιώργο κ στους αρμόδιους
Από την άλλη ο αμπελ είπε ότι η διοίκηση ξέρει τι θέλω, ξέρει κανείς να πει με βεβαιότητα τι θέλει; Δε νομίζω.. καλό θα ήταν να δώσουν μια συνετέθη η τύπου πάντως οι μπρανκο κ αμπελ, να συστηθούν στον κόσμο

Τώρα όσον αφορά το αν έχουν μυριστεί στην Πορτογαλία τα φράγκα του ιβαν, τον μπρανκο γι αυτό τον λόγο τον πήραμε ως ειδικό κ σε συνάρτηση με το ότι είναι Πορτογάλος είμαι σίγουρος ότι θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
:pano: :pano: :pano: :pano:
Δεν χρειάζεται να πει κάποιος τι θέλει ο Ferreira.
Το καταλαβαίνεις και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος..
1) Θέλει ρόστερ μέχρι 23 άτομα μικρό δηλαδή από 2 σε κάθε θέση αν είναι εφικτό.
2) Μερικοί είπε "δεν μπορούν τα παιδιά στον τωρινό ΠΑΟΚ" και αναφερόταν σε κομμένους πχ Δεληγιανίδη/Λαμπρου/Ηenrique/Χ"ησαία ή Μιχάι που υποθέτουμε εμείς έτσιl; κλπ και θέλει όπωςδήποτε 2 μεταγραφές 6αρο8άρι για την ολοκληρωμένη 2η προετοιμασία.
3) Το αρ.μπακ δεν επείγει αλλά χρειάζεται. Παίζει εκεί και ο R.Soares.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 23:04, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ολλανδος ειναι ο παικτης ή εκει κοντα και θα ενσωματωθει απ ευθειας. Σαββατο με Αντερλεχτ θα τον δουμε πιστευω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”