Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από seaman »

Με αυτό το όνομα πως να φύγει?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με τη λειψανδρια που υπαρχει στα αμυντικα χαφ κ με τα διπλα κ τριπλα παιχνιδια που θα εχουμε φετος, καθολου κακος δεν ειναι για ροτεσιο με μικρες ομαδες.Δεν ειπε κανεις οτι ο ΠΑΟΚ δεν ανεβηκε επιπεδα σε σχεση με τον κατσε.Απλα για δευτερη τριτη αλλαγη τι περιμενετε να εχουμε.παικτη 700 χιλιαδων?η ειναι πιο ασφαλης επιλογη να βαλεις 19χρονο απο ακαδημιες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gawain1978 έγραψε:Σουρμε να επεμβαίνεις όταν πρέπει.Ειρωνευονται οι άλλοι τίποτα...
μόλις απαντάω εγώ ξαφνικά οφτοπικ.
Και δεν μιλάω μόνο για τώρα.Τοσο κράξιμο και ειρωνεία είχαμε φάει όσοι είχαμε τις απαράδεκτες απαιτήσεις για παίκτη αξίας Γκουντελι.
Ποτέ δεν αφαιρεσες ποστ ως οφτοπικ
Ναι ποτε στους αλλους!!!

Μας πρηξατε με τον κατσε και τον κατσε!!!

Βαρεθηκα να βλεπω τον κατσε και τι θα γινει με τον κατσε,λες και το πεοβλημα ειναι ο κατσε.

Αν δεν ερθουν τα υπολοιπα χαφ πως θα φυγει ο κατσε;;
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

seaman έγραψε:Με αυτό το όνομα πως να φύγει?
Χαχαχαχαχ
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Σουρμε τί λες ρε φίλε;πες μου πότε ξανά ανέφερα εγώ τον Κάτσε.
Να φοβόμαστε να μιλήσουμε εδώ μέσα;
Μήπως μην θίξουμε τους θαμώνες;
Άκου μας πρηξατε.Χρησιμοποιεις έναν β πληθυντικό και όλα καλά; Χούντα;
Πες μου τι μεμπτό είχε το ποστ μου με επιχειρήματα.Εθιξα μήπως τους θαμώνες σας;
Άντε σοβαρεψου που σβήνεις έτσι αναίτια ποστ ενώ άλλες φορές κάνεις ότι δεν βλέπεις.
Gawain1978

jibbie έγραψε:περιμεναν γκουντελι ντε
Εσύ κόψε τις ειρωνίες.Αντε γιατί μας τα πρηξατε όπως λένε και κάποιοι μοντς
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Sourme περιμένω να αφαιρέσεις και τις ειρωνείες που είναι off topic και επίσης προσβάλλουν αρκετούς εδώ μέσα.. Από ότι είδα αφαίρεσες δύο post μου , εκ των οποίων το ένα απαντούσα στον Jibbie.. Βέβαια του ιδίου δεν τα αφαίρεσες... Ελπίζω να μη θεωρηθώ και πάλι off topic.. κάπως έπρεπε να σου μιλήσω..
Gawain1978

Τα ίδια και σε μένα έκανε Μάκη.Κι εγώ απαντούσα στον jibbie και μάλιστα με επιχειρήματα αλλά ο μοντ με την αλάνθαστη κρίση του αποφάνθηκε πώς ήμουν οφτοπικ ενώ η ειρωνία του jibbie εντελώς ον :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gawain1978 έγραψε:Σουρμε τί λες ρε φίλε;πες μου πότε ξανά ανέφερα εγώ τον Κάτσε.
Πες μου τι μεμπτό είχε το ποστ μου με επιχειρήματα.Εθιξα μήπως τους θαμώνες σας;
Άντε σοβαρεψου που σβήνεις έτσι αναίτια ποστ ενώ άλλες φορές κάνεις ότι δεν βλέπεις.
1) Δε σβηστηκαν μονο δικα σου ποστ.

2)ο κατσε αναφερθηκε στα τελευταια ποστ και λογω οφτοπικ εφυγαν.

3)Σου ειπα να φοβασαι να μιλησεις;;το οτι απο το μεσημερι γινανε 3 συστασεις για καλυτερη λειτουργια του τοπικ δεν τα ειδες;;

4)Χρησιμοποιησα β πληθυντικο γιατι δεν εσβησα μονο δικα σου ποστ.

5)Το να αναφερεις για χουντα κτλ προαβαλλουν και εμενα και εσενα.το οτι ειδα κατι οφτοπικ και το εσβησα ειναι χουντα;;ετσι ξερεις εσυ;;

6)επισης αντε σοβαρεψου δεν ειναι τροπος να μου μιλας επειδη σου εσβησα το ποστ.δεν εχω μιλησει ποτε ετσι σε κανεναν και το ξερεις πολυ καλα!!
Gawain1978

sourmenetes έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:Σουρμε τί λες ρε φίλε;πες μου πότε ξανά ανέφερα εγώ τον Κάτσε.
1) Δε σβηστηκαν μονο δικα σου ποστ.

2)ο κατσε αναφερθηκε στα τελευταια ποστ και λογω οφτοπικ εφυγαν.

3)Σου ειπα να φοβασαι να μιλησεις;;το οτι απο το μεσημερι γινανε 3 συστασεις για καλυτερη λειτουργια του τοπικ δεν τα ειδες;;

4)Χρησιμοποιησα β πληθυντικο γιατι δεν εσβησα μονο δικα σου ποστ.

5)Το να αναφερεις για χουντα κτλ προαβαλλουν και εμενα και εσενα.το οτι ειδα κατι οφτοπικ και το εσβησα ειναι χουντα;;ετσι ξερεις εσυ;;

6)επισης αντε σοβαρεψου δεν ειναι τροπος να μου μιλας επειδη σου εσβησα το ποστ.δεν εχω μιλησει ποτε ετσι σε κανεναν και το ξερεις πολυ καλα!!
Θα τα δεχομουν όλα αυτά που λες αν έσβηνες κάποια ειρωνικά ποστ τον προηγούμενο καιρό αλλά και πριν 5 λεπτά σε όλους εμάς τους αδαείς που είχαμε την επιθυμία να αποκτήσουμε παίκτη αξίας Γκουντελι.
Εκτός κι αν δεν παρακολουθείς την ροή των συζητήσεων.
Εγώ σου ζητώ να επαναφέρεις πάντως το ποστ μου και να κρίνουν όλοι αν ήταν οφτοπικ.
Οφτοπικ ήταν δηλαδή επειδή είχε μέσα το όνομα Κάτσε;
Τί να πω;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Στηρίξτε λίγο και αφήστε την κλάψα, έχουν μείνει ελάχιστοι που κάνουν τη δουλειά.
Ένας από αυτούς είναι ο sourme,ο οποίος είναι προσεκτικός και προσπαθεί πάντα για την λειτουργία του φορουμ όσο καλύτερα γίνεται, με εμάς τους μαλακές που έχει μπλέξει.
Γι'αυτό ηρεμία,και υποστήριξη στην ομάδα.
makispaspartou

Θα το θέσω κι εγώ όπως ο Jibbie για να παραμείνει το post μου...
Ο Jibbie και ο κάθε Jibbie περίμεναν να δουν τον Κάτσε ντε...
On topic..
Μακάρι η κωλυσιεργία στις μεταγραφές να οφείλεται στο ότι πάμε για παίκτες από το πάνω ράφι όπως αρχικά αφέθηκε να εννοηθεί.. Η ομάδα αυτό που χρειάζεται είναι να ανέβει επίπεδο με τις μεταγραφές..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όπου και να οφείλεται φίλε Μάκη,εσύ είσαι έτοιμος να στηρίξεις ακόμα και να μη γίνει καμία μεταγραφή;
Για την ομαδα που υποστηρίζεις πρόκειται.
Gawain1978

Ρε συ Μπάνε κατανοώ.Το θέμα όμως είναι να υπάρχει μία αμεροληψία.Ανευ λόγου και αιτίας ειρωνεύτηκε κάποιος όσους κάνανε "όνειρα" για παίκτη αξίας Γκουντελι.
Που είχε να αναφερθεί καιρό.
Ε του απάντησα και μάλιστα με επιχειρήματα.Το δικό μου ποστ θεωρήθηκε οφτοπικ.Το δικό του ον και μη επιλήψιμο.
Και το θέμα είναι ότι έχουμε φάει πολύ ειρωνία και επίθεση από άλλα μέλη για τον ίδιο λόγο.
Λες και απαιτήσαμε Πογκμπα ή Μπουσκετς ξέρω γω.
Οκ και ο Γκουντελι ή ο οποιοσδήποτε παίκτης ανάλογης αξίας είναι δύσκολο να έρθει αλλά όχι και ακατόρθωτο ώστε να μας ειρωνεύονται κάθε τόσο και λιγάκι
makispaspartou

Αυτό που ρωτάς είναι αυτονόητο.. ΠΑΟΚ δε γίναμε χθες ούτε σήμερα.. Προσωπικά ως γενηθέντας το 1984 ΠΑΟΚ δεν έγινα ούτε από τους τίτλους ούτε από τις επιτυχίες.. Το να συζητάμε όμως στο τόπικ των μεταγραφών για μεταγραφές δεν βλέπω που σχετίζεται με το αν υποστηρίζουμε ή όχι την ομάδα.. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε εδώ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”