[Κύπελλο] Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 4/3/09

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Κύπελλο 4/3/09 (Προβλέψεις, σχόλια κ.α.)

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

PABLO GARCIA έγραψε:Πάντως εγώ δεν θα θελα να δω Μπαλάφα στην ενδεκάδα με τίποτα....και μπροστά πιστεύω ότι ο Χούτος-λόγω ταχύτητας-θα ήταν καλύτερος από Μούσλι επειδή προβλέπεται να παίξουμε με αντεπιθέσεις.Αλλά μάλλον αυτό το σενάριο δεν παίζει.....
Το πιό επικίνδυνο σημείο μας είναι πίσω αριστερά,εκεί που αυτοί έχουν τον καλύτερο τους παίκτη τον Γκαλέτι.Με τους βάζελους όλες οι επιθέσεις τους γινόταν από κει.Ελπίζω ο Μίρο να είναι καλά και να παίξει.
Κατά τ' άλλα αυτοί μετά το 60-65' κρεμάνε τη γλώσσα έξω οπότε εκεί είναι ένα καλό σημείο να τους χτυπήσεις.Και σίγουρα δεν θέλουν με τίποτα παράταση γιατί εκεί ξέρουν ότι θα κλατάρουν τελείως....
Θα συμφωνήσω απόλυτα στην ανάλυση που κάνεις για τον γαύρο...
Όμως εγώ αυτό που είδα στα τελευταία ματς του(που έχασε και δεν ήταν καθόλου καλός), είναι ότι όλα τα γκόλ που έφαγε ήταν απο τον άξονα και κυρίως μακρινά σουτ!
Αρα ο Μπαλάφας ίσως και να χωράει στην ενδεκάδα γιατί σουταρει απο μακρινή απόσταση και τα σουτ βρίσκουν στόχο!
Ξέρω οτί πολλοι θα διαφωνήσουν μαζί μου αλλά στην Ν.Σμύρνη εμένα μου άρεσε..έκανε μερικά λαθάκια αλλα είχε να αντικαταστήσει τον Παυλάρα ανασταλτηκά και έπρεπε να βοηθήσει δημιουργικά λόγω απουσίας του Ivic!!
Anyway,το αν θα παίξει ο Μπαλάφας ή όχι δεν με καίει όμως..εμένα με νοιάζει η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!Το ποιοί θα παίξουν είναι δουλειά άλλων που σίγουρα θα έχουν καλύτερη ανάλυση του αγώνα από εμένα και εσένα :lol:
:? :? :?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Όλοι οι γαύροι-gay είναι "κουμπωμένοι" σήμερα....από κουβέντες μαζί τους, ΚΑΝΕΙΣ δεν πιστεύει σε πρόκριση σήμερα ευθέως...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ...(και με την προυποθεση οτι δεν θα εχουμε διαιτητικα εγκληματα).... :?
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

φανταστειτε σκηνικο στο 90 να χανουμε 2 -0 οι γαυροι να πανυγηριζουν για την προκριση και ο μπαλαφινιο να πεταει ενα βρομοσουτο απο τα 50 μετρα να σκοραρει να βγαζει την φανελα και να την κουναει ενω με το αλλο χερι να κανει σιωπη στους αποσβολωμενους γκει :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φαντάζεστε γκολ προκριση Μπαλάφα???????????????? Να δω τι θα λέτε μετα... Ετσι πως είναι το ροστερ μας, ο προπονητής μας κτλ εχω σταματήσει να λέω πως θελω την ομάδα... Αυτό που διαλέγει ο Σαντος κάθε φορά είναι το καλύτερο...
:?
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

παντως κακα τα ψεμματα το ματς θα κριθει στην ικανοτητα του γαυρου να σκοραρει γιατι ο σαντος θα κατεβει για να παρει το x.
αν το καταφερει θα γινει ο ηρωας ο επιστημονας της τακτικης
αν οχι θα ειναι ο φοβητσιαρης ατολμος φερναντακος
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

δεν ξερω αμυνα, δεν ξερω επιθεση, δεν ξερω κεντρο.
ξερω μονο οτι η προσωπικη μου αθλητική (και οχι μονο) ευτυχία εξαρταται απο αυτή την προκριση κοντρα στην ομαδα που μισω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου. αν οι δικοι μας εχουν καταλαβει ποσο πολυ το θελουμε αυτο, δεν χανουν με τιποτα οποιος κι αν παιξει.
Άβαταρ μέλους
komotini

Δημοσίευση από komotini »

Ζούμε όλοι για το βράδυ 21:15.
Γκολ δεν τρώμε, θα μασάμε σίδερα και αυτή η βραδιά θα είναι βραδιά Slumdog Millionaire

Πέος στο γαυρο :?
:? :?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

peris έγραψε:φανταστειτε σκηνικο στο 90 να χανουμε 2 -0 οι γαυροι να πανυγηριζουν για την προκριση και ο μπαλαφινιο να πεταει ενα βρομοσουτο απο τα 50 μετρα να σκοραρει να βγαζει την φανελα και να την κουναει ενω με το αλλο χερι να κανει σιωπη στους αποσβολωμενους γκει :) :) :) :) :)

Aδέλφέ μου να το ζήσω αυτό κι ας πεθάνω!!!

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!!

[/size]

Αρχίζω ήδη να τρελαίνομαι.... :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Δεν μπορώ να δουλέψω με τίποτα σήμερα...δεν περνάει και η ώρα...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

:? :?
Άβαταρ μέλους
bL4cK_religion

Δημοσίευση από bL4cK_religion »

Α ρε ΠΑΟΚ θα μας βγάλεις την ψυχή...ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ.....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ...πωωω δεν αντέχω...Θεέ βοήθα...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

ετσι ειναι αδελφε δεν περναει η ωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Τετ 04 Μαρ 2009, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
teodore

Δημοσίευση από teodore »

Δεν με ενδιαφέρει ποιός, δεν με ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο, δεν με ενδιαφέρει τίποτα, αυτό που θέλω να δω είναι ένα από τα παλικάρια μας να ντύνεται ΠΕΤΖΑ.

Και τέζα :shock: :shock: :shock: τα γαβράκια

:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γαυροι ρουφιανοι,
κοτοπουλα με κρανη!!!!!

:?
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Οι γαύροι είναι κουμπωμένοι αλλά μην τους αρχίζετε από τώρα στην καζούρα. Η μπάλα είναι πόρνη, μην τους έχουμε να μας τα πρήζουν αν δε μας κάνει τα χατίρια...

Κατά τ'άλλα περνάμε. Τόσο απλά.

Όπως είπε και ο φίλος, 2-1 με Μπαλάφα στο 90' + 2'59'' (εννοείται πως αν είναι 2-0 θα έχουμε...3 λεπτά καθυστερήσεις και πολλά λέω), κούνημα φανέλας, δάχτυλο στο στόμα και φυσικά ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ! Πώς το ξέχασες αυτό ρε φίλε; Απαράδεκτος!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”