Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Τζος ο ίδιος ο Γιώργης είχε πει ότι θα πάρουμε αλλα 2 χαφ εκτός από τον Σίλβα στο ινστα. Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι επειδή αντί του Σίλβα ηρθε ο Αουγκουστο.
Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν πήρε Ολιβειρα οταν ήδη είχαμε πληρότητα με Μαου, Σακχοφ. Κανιας και Μισιτς.
Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν πήρε Ολιβειρα οταν ήδη είχαμε πληρότητα με Μαου, Σακχοφ. Κανιας και Μισιτς.
- ΑποστόληςΑ
Αφού σε λέω ότι ο Τοσκίτσης μίλησε για ένα χαφ, τι με λες τώρα!
Η μονη λογικη που μπορω να βρω σε αυτο, ειναι κατι του στυλ,''Παρτε μου ενα αμυντικο χαφ τωρα που καιγομαι και βλεπουμε λιγο αργοτερα οταν εχω ακομα πιο πληρη αποψη για το ροστερ τι ακριβως μπορει να χρειαστω''. Δεν νομιζω παντως οτι το εβγαλε τυχαια ο Τοσκιτσης.
- ΑποστόληςΑ
Ο Φίλαθλος τα λέει λίγο διαφορετικά:
Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Σαββίδη στην Ολλανδία για τα μεταγραφικά και σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε ενίσχυση στην επίθεση, αλλά και στη μεσαία γραμμή.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά έκανε σαφές ότι θα ήθελε να έχει μαζί του τα νέα πρόσωπα ως τις 18 Ιουλίου, όταν και ξεκινά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, με το μέλος του Δ.Σ. της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να τον διαβεβαιώνει ότι οι επιθυμίες του θα πραγματοποιηθούν.
Το άρθρο του Φίλαθλου το δημοσιεύει αυτούσιο και η Νόβα.
Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Σαββίδη στην Ολλανδία για τα μεταγραφικά και σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε ενίσχυση στην επίθεση, αλλά και στη μεσαία γραμμή.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά έκανε σαφές ότι θα ήθελε να έχει μαζί του τα νέα πρόσωπα ως τις 18 Ιουλίου, όταν και ξεκινά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, με το μέλος του Δ.Σ. της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να τον διαβεβαιώνει ότι οι επιθυμίες του θα πραγματοποιηθούν.
Το άρθρο του Φίλαθλου το δημοσιεύει αυτούσιο και η Νόβα.
Δηλαδή του λεει ο Σαββίδης να σου φέρω 2 χαφ κι αυτός λέει όχι, θα έχω 4αδα χαφ με Κατσε;joshua έγραψε:Η μονη λογικη που μπορω να βρω σε αυτο, ειναι κατι του στυλ,''Παρτε μου ενα αμυντικο χαφ τωρα που καιγομαι και βλεπουμε λιγο αργοτερα οταν εχω ακομα πιο πληρη αποψη για το ροστερ τι ακριβως μπορει να χρειαστω''. Δεν νομιζω παντως οτι το εβγαλε τυχαια ο Τοσκιτσης.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ είχε ως πλάνο να αποκτηθούν συνολικά 3 χαφ. Διά στόματος Σαββιδη αυτό και όχι Τοσκιτση.
Ρε μάγκες είμαι ο μόνος που δεν ανχωνομαι και το απολαμβάνω?Και με συριζα και με νδ θα τους γλεντήσουμε γιατί ΠΑΟΚ είσαι 

Τι να σου πω ρε man ,μακάρι ,αλλά εγώ σύντομα 2 χάφ,δεν βλέπω.
- pagotatzis
Πόδια ,το πρωτάθλημα φέτος είναι άλλη φάση με τα πλέι οφ
Δεν πρέπει να άμεσα να είσαι στο 100%
Το θέμα μας τώρα είνα το Τσάμπιονς
Για τον σκοπό αυτό πρέπει στην επόμενη προετοιμασία να είναι
μαζί μας τουλάχιστον ένα ακόμα χάφ !
Προσοχή ! Το χάφ που θα έρθει πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ετοιμότητα
Δλδ να μην είναι κανα με παίχτης που είναι ελεύθερος και έχει να παίξει από Μάιο !
Δεν πρέπει να άμεσα να είσαι στο 100%
Το θέμα μας τώρα είνα το Τσάμπιονς
Για τον σκοπό αυτό πρέπει στην επόμενη προετοιμασία να είναι
μαζί μας τουλάχιστον ένα ακόμα χάφ !
Προσοχή ! Το χάφ που θα έρθει πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ετοιμότητα
Δλδ να μην είναι κανα με παίχτης που είναι ελεύθερος και έχει να παίξει από Μάιο !
Κάποιος έδωσε ένα όνομα στο fb... Radovan Petrovic της Σπόρτινγκ.
Μπορεί να ψάξει κάποιος.
Μπορεί να ψάξει κάποιος.
Εγω παντως για αριστερο μπακ θα πηγαινε σε Κοεντραο,ειναι σε καλη ηλικια,εχει γνωστους και φιλους στην ομαδα,εμπειρια και παραστασεις και μπορει και ως λυση αναγκης να βοηθησει και στα χαφ.
- navigator11
Ε πώς!! Θα πέσει η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες. Να μην "σπάσουν" λίγο από την μεμψιμοιρία οι μπάλες μας;; Ήδη διαβάζουμε για λευκές πετσέτες. Για ... κράτει λόγω τρεναρίσματος τηλεοπτικών. Για λάθος επιλογή προπονητή. Για δικαίωση Λουτσέσκου. Για παίχτες - στοιχήματα και μάλιστα ψιλοφθηναδούρες ως τα τώρα. Το επόμενο 48 ωρο, εννοείται, είναι υπερκρίσιμο.Maximus έγραψε:18/07 είναι το βασικό στάδιο προετοιμασίας... Τότε κραξτε λίγο παραπάνω. Τώρα τι νόημα έχει?
Ετοιμο να σκασει το μπαμ 6αρι απο Πορτογαλια και δεν εχει υπαρχει πληροφορηση εδω? Κανενας σερβιτορος δεν ακουσε το ονομα?
Ο γαυρος κ η αεχ μετα απο καιρο κανουν μεταγραφες. Εμεις οπως και τοτε με το φαξ παλι προβληματα ενοψει τσ.λ.
Ο γαυρος κ η αεχ μετα απο καιρο κανουν μεταγραφες. Εμεις οπως και τοτε με το φαξ παλι προβληματα ενοψει τσ.λ.
- ΑποστόληςΑ
Radosav Petrovic. Αμυντικό χαφ και στόπερ 1,93. 30 ετών, 44 εμφανίσεις με την Εθνική Σερβίας, αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που ψάχνουμε.Isi4 έγραψε:Κάποιος έδωσε ένα όνομα στο fb... Radovan Petrovic της Σπόρτινγκ.
Μπορεί να ψάξει κάποιος.
https://www.transfermarkt.com/radosav-p ... eler/75296
Ναι Αποστόλη κι εγώ από κάποια πραγματάκια που είδα δεν νομίζω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Radosav Petrovic. Αμυντικό χαφ και στόπερ 1,93. 44 εμφανίσεις με την Εθνική Σερβίας, αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που ψάχνουμε.Isi4 έγραψε:Κάποιος έδωσε ένα όνομα στο fb... Radovan Petrovic της Σπόρτινγκ.
Μπορεί να ψάξει κάποιος.
https://www.transfermarkt.com/radosav-p ... eler/75296
Είπα απλά να μας ενημερώσω!