Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Δεν μπορω να πιστεψω παντως πως γινεται να εχεις χασει Κανιας,Σαχοφ,Ολιβειρα,Βερνμπλουμ,Μαουριτσιο και να συζηταμε αν πρεπει να παρουμε 2 η 3 χαφ...
- anekfrastos
Εδώ το πρωί ο τζαντζαράς μιλούσε με δεν ξέρω ποιον από ολλανδία και τον ρωτούσε με έκπληξη "τι δηλαδή μπορεί να πάρει και δεύτερο χαφ???" και ο άλλος του έλεγε "ε αν σου πει ο ολιβέιρα ναι, τι θα κάνεις, δε θα τον πάρεις?".
Σουρεάλ συζήτηση βγαλμένη από λανθιμο και μπουνιουέλ.
Σουρεάλ συζήτηση βγαλμένη από λανθιμο και μπουνιουέλ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όταν ο Γιώργης λέει πως πάμε για τρία χαφ χέστηκα για τον κάθε ψαγμενο και γνώστη ραδιοφωνατζή.
Θεωρώ σίγουρο ότι θα αποκτήσουμε τουλάχιστον ακόμα 2 χαφ, ένα DMC κι ένα MC.
Και ποιοτικά και αριθμητικά υπάρχει κενό που δεν καλύπτεται με την απόκτηση ενός μόνο παίχτη.
Το θέμα βέβαια είναι το πότε.
Πιστεύω/ελπίζω ότι κυρίως το DMC θα είναι εδώ για το ξεκίνημα του 2ου σταδίου της προετοιμασίας.
Για το MC πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο πως και πότε θα καταλήξει (αρνητικά ή θετικά) το θέμα Ολιβειρα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ποιοτικά και αριθμητικά υπάρχει κενό που δεν καλύπτεται με την απόκτηση ενός μόνο παίχτη.
Το θέμα βέβαια είναι το πότε.
Πιστεύω/ελπίζω ότι κυρίως το DMC θα είναι εδώ για το ξεκίνημα του 2ου σταδίου της προετοιμασίας.
Για το MC πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο πως και πότε θα καταλήξει (αρνητικά ή θετικά) το θέμα Ολιβειρα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Γράψτε εσείς ότι θέλετε εγώ ένα ξέρω
Ο Κάτσε θα μείνει στο ρόστερ !
Και είναι έγκλημα ο Κάτσε να είναι μέρος του ρόστερ εν έτη 2019
pagotatzis έγραψε:Γράψτε εσείς ότι θέλετε εγώ ένα ξέρω

- pagotatzis
Ο Κατσε θα ναι πολυ χρησιμος στο ροστερ μας, για τα οικογενειακα διπλα που θα εχουμε τραυματισμους η θα κανουν αποθεραπεια καποια απτα χαφ μας και θα πρεπει να συμπληρωθει ο αριθμος. Εγω λεω να μεινει
Αν δω βασικο Κατσε εστω και σε παιχνιδι κυπελου με τα μαυρα χωματα, τοτε θα βγω γυμνος στην Αριστοτελους!
- sourmenetes
- Moderator
Άμα είσαι ξανθιά, πληθωρική και με ύψος 1.70 και πάνω θα έρθω να σου κάνω κερκίδα...Gospi έγραψε:Αν δω βασικο Κατσε εστω και σε παιχνιδι κυπελου με τα μαυρα χωματα, τοτε θα βγω γυμνος στην Αριστοτελους!
Όπως πάμε και με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γκρινιάρης και να χρειαστεί να γίνω και πάλι Κομανέντσι (όπως τον Γενάρη), σε βλέπω να κυκλοφορείς γυμνός...Gospi έγραψε:Αν δω βασικο Κατσε εστω και σε παιχνιδι κυπελου με τα μαυρα χωματα, τοτε θα βγω γυμνος στην Αριστοτελους!
Όλες οι ομάδες κοιτάνε να καλύψουν τα άμεσα κενά τους και εμείς περιμένουμε την ...αξιολόγηση του υλικού από τον προπονητή