Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Οκ δεν ηρθαν ολα ροδινα, αλλα εν γνωση της παε και ειμαι μαζι της σε αυτο ,δεν ανανεωσαν 2 χαφ,αποχωρησε 1 και ειναι τραυματισμενοι αλλοι 2, κατι που σημαινει οτι προχωρημενες επαφες με παικτες για τη γραμμη επρεπε να εχουν γινει απο τον Μαιο, εκτος και αν ο Φερειρα απερριψε ολους οσους ειχαμε στη λιστα...
Το ρόδινα το λες λόγω αλλαγής προπονητή και πλάνων ή χυλοπίτων πολλών;;;sourmenetes έγραψε:Μην ασχολεισαι φιλε,αν κουραζεσαι.
Τι να κανουμε;;δεν ηρθαν ολα ροδινα το καλοκαιρι..
Λογικο να υπαρχει καθυστερηση...
Αρχίζει είπα ...δεν νοιάζει εμένα για τον ΠΑΟΚ με νοιάζει να μπορέσει να κλείσει τις τρύπες και οι παίχτες να προσαρμοστούν στην ομάδα
-
spiridoula
Σωστα ολα αυτα αλλα δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι ποδοσφαιριστες που βιαζονται να κλεισουν απο το Μαιο.Ελαχιστοι θα ελεγα
- ΑποστόληςΑ
spiridoula έγραψε:Αν δε το γνωριζεις ο Αποστολης ειναι οπαδος και της Ντιναμοconstadine έγραψε:Αποστόλη πού το διάβασες ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Έρχεται και ο Khacheridi διαβάζω.
Το paok24 έχει άρθρο :'Φύγε Ζαμπράνο, έλα Χατσερίδη!" και αναφέρεται για την Ντιναμό .
χαφ (2), φορ, αριστερο μπακ. προς το παρον κανουμε υπομονη. περιμενουμε τον γκιοργκις.ς να βαλει το σαλιο για να χαρουν τα ποκιτικα ποπουδακια κι εφετο.
7 Ιουλιου εχουμε...Ειπα να ξεκινησουν συνομιλιες τον Μαιο,οχι να κλεισουν τον Μαιο.spiridoula έγραψε:Σωστα ολα αυτα αλλα δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι ποδοσφαιριστες που βιαζονται να κλεισουν απο το Μαιο.Ελαχιστοι θα ελεγα
-
spiridoula
μπορει να καταλαβα λαθος Εγω αλλιως αντιλαμβανομαι τις προχωρημενες επαφες και αλλιως το ξεκινημα συνομιλιων
- sourmenetes
- Moderator
Νομιζω η αλλαγη προπονητη επιφερει μεγαλες αλλαγες στο ολο στησιμο της ομαδας.laska4 έγραψε:Το ρόδινα το λες λόγω αλλαγής προπονητή και πλάνων ή χυλοπίτων πολλών;;;sourmenetes έγραψε:Μην ασχολεισαι φιλε,αν κουραζεσαι.
Αρχίζει είπα ...δεν νοιάζει εμένα για τον ΠΑΟΚ με νοιάζει να μπορέσει να κλείσει τις τρύπες και οι παίχτες να προσαρμοστούν στην ομάδα
Επειδη ηρθε προπονητης σε μια μερα μεσα δε σημαινει οτι ολα ειναι οκ.πρεπει να δει πραγματα ν αξιολογησει και λογικο η υποθεση να παει παραπισω.
Έτσι έγινε, λέω εγώ.joshua έγραψε:7 Ιουλιου εχουμε...Ειπα να ξεκινησουν συνομιλιες τον Μαιο,οχι να κλεισουν τον Μαιο.spiridoula έγραψε:Σωστα ολα αυτα αλλα δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι ποδοσφαιριστες που βιαζονται να κλεισουν απο το Μαιο.Ελαχιστοι θα ελεγα
Μόλις δώσει το οκ ο προπονητής έρχονται, λέω εγώ.
Ζήτησε μια βδομάδα να δει και να αξιολογήσει.
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Sourme ξέρουμε κάτι για αριστερό Μπακ;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να αξιολογησει σουρμε το αν θελει περιφερειακο η φουνταριστο φορ να το καταλαβω αλλα οσον αφορα τα χαφ ο ανθρωπος ειπε τα αυτονοητα."Χασαμε Βερνμπλουμ και Κανιας αρα θελουμε αμυντικο χαφ".Επρεπε να μας το πει ο Φερειρα αυτο?
Exactly, that is why Razvan's decision so late was hurtful for PAOK.sourmenetes έγραψε:Νομιζω η αλλαγη προπονητη επιφερει μεγαλες αλλαγες στο ολο στησιμο της ομαδας.laska4 έγραψε:Το ρόδινα το λες λόγω αλλαγής προπονητή και πλάνων ή χυλοπίτων πολλών;;;sourmenetes έγραψε:Μην ασχολεισαι φιλε,αν κουραζεσαι.
Επειδη ηρθε προπονητης σε μια μερα μεσα δε σημαινει οτι ολα ειναι οκ.πρεπει να δει πραγματα ν αξιολογησει και λογικο η υποθεση να παει παραπισω.
-
makispaspartou
Όλοι συμφωνούμε περί αξιολόγησης και ότι θα πάνε πίσω κάποια πράγματα.. Αλλά στα χαφ δε νομίζω ότι πάει πίσω κάτι γιατί δεν έχει να αξιολογήσει και πολλά.. Το γεγονός ότι ο Κάτσε μετέχει στην αποστολή , ο φευγάτος Καντούρι παίζει στο 8, σημαίνει ότι έχεις δύο παίκτες, τον ελπιδοφόρο Ντάγκλας και τον μέτριο Μίσιτς... εκτός κι αν φέρουμε και Μουλέν ή και Ουάρντα... Νομίζω η αργοπορία θα πηγάζει πιο πολύ από το γεγονός ότι περιμένουμε απαντήσεις από παίκτες που δεν μας έχουν πρώτη επιλογή..
- ΑποστόληςΑ
-
makispaspartou
Το λέω έτσι γιατί τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του στη Σταντάρ.. Τόσο παράξενο σου φάνηκε το φευγάτος?