Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Οτι σημαινει κατι σημαινει...απο το σου φερνω δυο παιχταραδες μεχρι και το μενουμε οπως ειμαστε
Ναυάγησε λέει του Μπέργκ στην Τουρκία, ίσως λόγω ΠΑΟΚ λένε οι τα τούρκικα μήντια.
- navigator11
Μπορεί να θέλει να τους ανακοινώσει δια ζώσης ότι φεύγει η οικογένεια από τον ΠΑΟΚΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ίσως κάτι να σημαίνει και για τα μεταγραφικά η άφιξη του Γιώργη στην Ολλανδία.

Επίσης σε μιά γύρα που έκανα είδα ότι για τον Itturaspe γράφεται ο ΠΑΟΚ σαν πιθανός προορισμός. Έχει ακουστεί φυσικά, αλλά προφανώς είναι κι αυτός κάπου στη μακριά λίστα.
Άντε να τελειώνει κι αυτό το θέμα.Magpies4 έγραψε:Ναυάγησε λέει του Μπέργκ στην Τουρκία, ίσως λόγω ΠΑΟΚ λένε οι τα τούρκικα μήντια.
Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου!!

Μην βάζεις ιδέες και το δεις σε κάνα αυριανό πρωτοσέλιδο...navigator11 έγραψε:Μπορεί να θέλει να τους ανακοινώσει δια ζώσης ότι φεύγει η οικογένεια από τον ΠΑΟΚΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ίσως κάτι να σημαίνει και για τα μεταγραφικά η άφιξη του Γιώργη στην Ολλανδία.![]()
![]()

Εγω ηθελα Μπεργκ το περασμανο Γεναρη σε μια προσπαθεια να προσθεσεις στοιχεια ΑΜΜΕΣΑ για να κατακτησεις το πρωταθλημα.Δεν τον πηραμε τοτε και προτιμησαμε μια επιλογη νεαρου ταλαντουχου,για ποιο λογο να το κανουμε τωρα? Ο ιδιος ο παικτης ζηταει 3ετες συμβολαιο,μεχρι δηλαδη τα 36 του, με απολαβες κοντα στο 1,5 μυριο.Δεν νομιζω οτι εχει λογικη αυτη τη στιγμη και αμφιβαλω αν ειναι συμφωνος και ο Φερειρα με πιθανη αποκτηση του.
Πως ξέρεις τι ακριβώς ζητά ο Μπεργκ και μάλιστα με τόση βεβαιοτητα;
Ούτε καν αν είναι υπαρκτό το θέμα για ΠΑΟΚ δεν ξερουμε.
Ούτε καν αν είναι υπαρκτό το θέμα για ΠΑΟΚ δεν ξερουμε.
Δεν εχω μιλησει και με τον ιδιο ,τις πληροφοριες απο το ρεπορταζ ανεφερω, εκτος των αλλων, απο τις συνομιλιες του με γαυρο και κουλα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Γιώργης έχει διαψεύσει 2-3 φορές ότι ενδιαφερόμαστε για αυτόν... Εκτός και αν αυτή τη φορά το ζήτησε ο προπονητής!
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε νεο ρεπορταζ απο Τουρκια αναφερεται οτι απερριψε προταση 1.2 της τραμζονσπορ και αυτη αναμενεται να καταθεση νεα που θα φτασει το 1.6.Αξιοσημειωτο οτι οι Τουρκοι εχουν ως εναλακτικη τον Μπονι ,ο οποιος αν δεν ειχε τους τραυματισμους θα ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Πολύ κοντά στην συμφωνία με Βέρντε Ιταλός εξτρέμ από την Ρόμα ο ΠΑΟΚ