Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mixalios

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από mixalios »

georgedoulk2008 έγραψε:Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ

πιο πολλές πιθανοτητες έχει να παίξει ο Λεβεκ στον ΠΑΟΚ παρά ο Σουηδός.

Κατα τα λοιπά,

ο Ολιβεϊρα ή ένας κλώνος του μένει και ίσως ένας φορ με ευχέρεια να παίζει μέσα στην περιοχή.

Τίποτε αλλο δεν χρειάζεται η ομάδα.
Να και ένας ακόμα που αναφέρεται στον Wernbloom , μάλλον δεν ήμουν ο μόνος ¨κακός¨ της παρέας που έλεγε για 1.5 εκ. που κάθονται ανενεργά...
Πέρυσι ο Wernbloom που έκανε τις διακοπάρες του ήταν για ξύλο , φέτος που τραυματίστηκε επειδή δεν έκανε προετοιμασία προσέχουμε μη μας φύγει .
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O Αμπελης θα τον αχρηστεψει τον Ζαμπα εκει που τον βαζει στα χαφ. Δεν τον κανουμε τραμπα τωρα με τον Ολιβειρα πριν να ειναι αργα κ δεν πιασει ουτε 5 εκ?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Λοιπόν, η ομάδα με τον βερνμπλουμ έχουν συνάψει ένα συμβόλαιο. Μέσα στο συμβόλαιο υπάρχουν ρήτρες. Επίσης η ομάδα όπως και ο παίκτης καλύπτονται από ασφάλεια σε περίπτωση τραυματισμού και δη μακροχρόνιου. Οπότε δεν υπάρχουν εκατομμύρια που κάθονται και ξύνουν τα αχά....α τους. Και είναι λίγο ακομψο να μιλάμε με άσχημα λόγια για ένα παίκτη που στο κάτω κάτω δεν έχει δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Notorious4 έγραψε:Κοιτάξτε εγώ δεν υποβαθμιζω τον παίκτη. Σίγουρα κάτι βλέπει η Πόρτο και τον έχει στο δυναμικό της. Απλά με αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής για μένα δεν είναι παίκτης των 7-12 εκατομμυρίων. Για εμένα αυτή τι στιγμή είναι βαριά παίκτης αξίας 3 εκατομμυρίων.
Είναι ο Κουλούρης παίκτης των 3.5, ο Ινγκασον των 4, ο πριγιοβιτς των 10 και ο Ολιβέιρα των 3;;;;;
mixalios

Πέρυσι δεν έδωσε δικαίωμα όταν μας έριχνε το κλάσιμο του λύκου επειδή ήθελε διακοπές μέχρι μέσα Αυγούστου;
Πόσο πιο άκομψο από αυτό δηλαδή ;
Να ξέρουμε και τι λέμε.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

mixalios έγραψε:

Κατα τα λοιπά,

ο Ολιβεϊρα ή ένας κλώνος του μένει και ίσως ένας φορ με ευχέρεια να παίζει μέσα στην περιοχή.

Να και ένας ακόμα που αναφέρεται στον Wernbloom , μάλλον δεν ήμουν ο μόνος ¨κακός¨ της παρέας που έλεγε για 1.5 εκ. που κάθονται ανενεργά...
Πέρυσι ο Wernbloom που έκανε τις διακοπάρες του ήταν για ξύλο , φέτος που τραυματίστηκε επειδή δεν έκανε προετοιμασία προσέχουμε μη μας φύγει .

Άλλο προσέχουμε μη μας φύγει κ άλλο διώχνουμε ένα τραυματισμενο παίκτη. Κανείς επανελλημενα σχόλια προτροπής να διώξουμε έναν τραυματισμενο παίκτη που εκτός από αντί επαγγελματικό είναι κυρίως ανήθικο κ μισανθρωπια
Luigi Vampa

mixalios έγραψε:Πέρυσι δεν έδωσε δικαίωμα όταν μας έριχνε το κλάσιμο του λύκου επειδή ήθελε διακοπές μέχρι μέσα Αυγούστου;
Να ξέρουμε και τι λέμε.
Σιγά μη σε ρωτήσει αν θα κάνει διακοπές κ ποτε θα υπογράψει ο κάθε παίκτης. Ας μην τον παίρναμε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

mixalios έγραψε:Πέρυσι δεν έδωσε δικαίωμα όταν μας έριχνε το κλάσιμο του λύκου επειδή ήθελε διακοπές μέχρι μέσα Αυγούστου;
Να ξέρουμε και τι λέμε.
Σιγά μη ζητήσει και συγγνώμη που περίμενε κάποια καλύτερη πρόταση είτε από εμάς είτε από άλλη ομάδα.

Άτοπο το επιχείρημα σου, κυρίως επειδή ο τραυματισμός του είναι άσχετος από το αν έκανε προετοιμασία. Δεν είναι μυϊκός.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Και οι μεν και οι δε, έχετε τα δικια σας με τον Ολιβειρα... Πολύ καλός παιχτης, με προετοιμασία θα δείξει το 100% της αξίας του... Αλλά...

... Οι Πορτογάλοι εβαλαν τιμή πώλησης στα 7 εκ. ευρώ και εμείς κάνουμε σαν παρθένες "Ναι, τον θέλω...Αλλά δεν ξέρω μωρε, θα μου βγει καλός, θα φιλάει καλά, θα με πονέσει? Μηπως να παω για αλλον? Μηπως να μην του κάτσω?"

Ζοριζομαστε για τα 7. Όπως ειπε και ο άλλος φιλος πριν, με ενα 3αρακι - 4αράκι, τον ειχαμε στείλει κιόλας Ολλανδία!
Ειναι ότι δεν τον πιστευουμε? Ή ότι δεν θελουμε να ξοδεψουμε παραπανω φραγκα από όσα υπολογίζαμε?

----

Συμφωνώ όμως και με Joshua. Αν είναι να δώσεις 5-6-7 μύρια για τον Ολιβειρα, δεν πρέπει να δώσεις και άλλα τόσα για ενα αξιοπρεπές αμυντικό χαφ? Αν παντως με ρωτουσανε και μενα, που θα ηθελα να χωσω τα πιο πολλα φραγκα, σε αμυντικο χαφ θα έλεγα...

ΥΓ.
Θελουμε και επιθετικο ε?
Μην ξεχνιομαστε...

ΥΓ2.
Είμαι 99% σίγουρος ότι κινηθηκαμε για Μπεργκ.
Δεν ξερω αν ο ίδιος θέλει περισσοτερο χρόνο να το σκεφτει ή αν περιμένει και άλλες προτάσεις. Αλλιως θα ειχε ανακοινωθει ήδη. Εκτός και αν περιμενουμε να δώσει και το οκ ο Αμπέλης...
mixalios

Αποζημίωση δεν θα πάρει ο άνθρωπος σε τέτοια περίπτωση ;
Οσο για τι είναι μισανθρωπια κοίτα τριγύρω σου και θα καταλάβεις , όχι σε ένα ποδοσφαιρικό αθλητικό club με τα συμβόλαια που δίνει ο ΠΑΟΚ !
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Το τερματισες
Luigi Vampa

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο φίλε μου
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

mixalios έγραψε:

Κατα τα λοιπά,

Ρε φίλε δεν είσαι κακός, είσαι απλά ανίδεος από εργασιακές σχέσεις και συμβάσεις εργασίας. Θα το δικαιολογούσα εν μέρη αν ήσουν μικρός σε ηλικία αλλά η εγγραφή σου στο forum το 2009 δύσκολα σου δίνει τέτοιο άλλοθι.
Να φανταστώ ότι αν χτυπά ξύλο χρειαστεί να λείψεις από τη δουλειά σου για κανα μήνα θα δικαιολογήσεις απόλυτα τον εργοδότη σου αν σε σουτάρει
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

mixalios έγραψε:

Κατα τα λοιπά,

Μάλιστα... Το ότι δεν είσαι ο μοναδικός μάλλον σημαίνει πως έχεις και δίκιο. Αυτό χρειάζεται: ένας ακόμα να συμφωνεί. Ούτε επιχειρήματα, ούτε τίποτα.

Εγώ από την άλλη θεωρώ τραγική την οποιαδήποτε κριτική γίνεται στην παρούσα φάση προς τον Βερνμπλουμ - στα όρια της εμπάθειας.

Μιλάς για έναν παίκτη που έχει 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλo, 2 σουπερ καπ ΡΩΣΣΙΑΣ, 1 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο, 1 σουπερ καπ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ένα σούπερ καπ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ και φυσικά ένα αήττητο νταμπλ ΕΛΛΑΔΑΣ. Για έναν παίκτη που έχει 51 εμφανίσεις/2 γκολ με την εθνική Σουηδίας και συμμετοχές σε 2 euro. Για έναν παίκτη που επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ των 2 πρωταθλημάτων (έχει περισσότερα μόνος του) και αρνήθηκε προτάσεις από κλαμπς μεγάλων πρωταθλημάτων. Για έναν παίκτη που σε μια καριέρα 10+ χρόνων έχασε λόγω τραυματισμών ΜΟΝΟ 12 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ πριν τον ΠΑΟΚ. Για έναν παίκτη που όσο είναι στην ομάδα δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης του επαγγελματισμού του.

Και έρχεσαι, την ώρα που έχει πάθει ρήξη αχιλλείου και ασκείς την χειρότερη κριτική. Μη επικοδομητική, μέσα στην άγνοια και με ένα στυλάκι που δε σηκώνει αμφισβήτηση.
- Ο Βερνμπλουμ, όπως κάθε ελεύθερος παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει όποτε θέλει με μια ομάδα. Μας χάλασε που ήρθε 18/8 αλλά για τον Μπερμπάτοφ που ήρθε 1/9 δεν είχε πει κανένας τίποτα.
- Όσο ήταν ελεύθερος δεν έκανε "διακοπάρες" αλλά ήταν στο γυμναστήριο καθημερινά.
- Ο Βερνμπλουμ δεν τραυματίστηκε επειδή "δεν έκανε προετοιμασία" καθώς ο τραυματισμός του δεν έχει άμεση συσχέτιση με την ελλειπή φυσική κατάσταση.

Δεν ξέρω αν θα πιάσει ο παίκτης. Αλλά να τον διώξουμε όντας τραυματίας είναι απαράδεκτο και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Αυτό που θα πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να παρακαλάμε να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ γιατί με τον Βερνμπλουμ στο 100% ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει 2 επίπεδα σαν ομάδα. Όχι να βγάζουμε χολή για παίκτη στο στάδιο της αποθεραπείας. Αν είναι ποτέ δυνατόν.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Μην συγχυζεσαι Napoli. Διαβάζοντας τις τελευταίες 5-6 σελίδες διαπίστωσα πως πέρυσι τερματίσαμε έκτοι και αποκλειστηκαμε στην πρώτη φάση στο κύπελλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”