mixalios έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ
πιο πολλές πιθανοτητες έχει να παίξει ο Λεβεκ στον ΠΑΟΚ παρά ο Σουηδός.
Κατα τα λοιπά,
ο Ολιβεϊρα ή ένας κλώνος του μένει και ίσως ένας φορ με ευχέρεια να παίζει μέσα στην περιοχή.
Τίποτε αλλο δεν χρειάζεται η ομάδα.
Να και ένας ακόμα που αναφέρεται στον Wernbloom , μάλλον δεν ήμουν ο μόνος ¨κακός¨ της παρέας που έλεγε για 1.5 εκ. που κάθονται ανενεργά...
Πέρυσι ο Wernbloom που έκανε τις διακοπάρες του ήταν για ξύλο , φέτος που τραυματίστηκε επειδή δεν έκανε προετοιμασία προσέχουμε μη μας φύγει .
Μάλιστα... Το ότι δεν είσαι ο μοναδικός μάλλον σημαίνει πως έχεις και δίκιο. Αυτό χρειάζεται: ένας ακόμα να συμφωνεί. Ούτε επιχειρήματα, ούτε τίποτα.
Εγώ από την άλλη θεωρώ τραγική την οποιαδήποτε κριτική γίνεται στην παρούσα φάση προς τον Βερνμπλουμ - στα όρια της εμπάθειας.
Μιλάς για έναν παίκτη που έχει 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλo, 2 σουπερ καπ ΡΩΣΣΙΑΣ, 1 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο, 1 σουπερ καπ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ένα σούπερ καπ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ και φυσικά ένα αήττητο νταμπλ ΕΛΛΑΔΑΣ. Για έναν παίκτη που έχει 51 εμφανίσεις/2 γκολ με την εθνική Σουηδίας και συμμετοχές σε 2 euro. Για έναν παίκτη που επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ των 2 πρωταθλημάτων (έχει περισσότερα μόνος του) και αρνήθηκε προτάσεις από κλαμπς μεγάλων πρωταθλημάτων. Για έναν παίκτη που
σε μια καριέρα 10+ χρόνων έχασε λόγω τραυματισμών ΜΟΝΟ 12 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ πριν τον ΠΑΟΚ. Για έναν παίκτη που όσο είναι στην ομάδα δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης του επαγγελματισμού του.
Και έρχεσαι, την ώρα που έχει πάθει ρήξη αχιλλείου και ασκείς την χειρότερη κριτική. Μη επικοδομητική, μέσα στην άγνοια και με ένα στυλάκι που δε σηκώνει αμφισβήτηση.
- Ο Βερνμπλουμ, όπως κάθε ελεύθερος παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει όποτε θέλει με μια ομάδα. Μας χάλασε που ήρθε 18/8 αλλά για τον Μπερμπάτοφ που ήρθε 1/9 δεν είχε πει κανένας τίποτα.
- Όσο ήταν ελεύθερος δεν έκανε "διακοπάρες" αλλά ήταν στο γυμναστήριο καθημερινά.
- Ο Βερνμπλουμ δεν τραυματίστηκε επειδή "δεν έκανε προετοιμασία" καθώς ο τραυματισμός του δεν έχει άμεση συσχέτιση με την ελλειπή φυσική κατάσταση.
Δεν ξέρω αν θα πιάσει ο παίκτης. Αλλά να τον διώξουμε όντας τραυματίας είναι απαράδεκτο και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Αυτό που θα πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να παρακαλάμε να πιάσει τα γνωστά του στάνταρ γιατί με τον Βερνμπλουμ στο 100% ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει 2 επίπεδα σαν ομάδα. Όχι να βγάζουμε χολή για παίκτη στο στάδιο της αποθεραπείας. Αν είναι ποτέ δυνατόν.