Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Ο χάφ ρε παιδιά είναι αρκετά κοντά, ο οποίος είναι κοντά στα 30, παίζει στην ιβηρική
Αυτός είναι αρκετά κοντά αλλά δεν είναι ο πρώτος μας στόχος
Αυτός είναι αρκετά κοντά αλλά δεν είναι ο πρώτος μας στόχος
-
Ναι η αλήθεια είναι ότι στον χάφ δεν με έπεισε .. πάντως φίλε macho δυο ερωτήσεις.. έχει πάρει το αυτί σου για Garcia?? Γιατί μου το δίνει τελειωμένο.. και δεύτερον ενδιαφερθήκαμε ποτε για Maher?? Ο εξτρέμ λέει παντ σ έρχεται με μεταγραφή και ο χάφ περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ..Macho έγραψε:Maki δεν το γνωρίζω το "πουλάκι" σου (sic)![]()
![]()
αλλά εκ παραδρομής μέσα έπεσε όσον αφορά χαρακτηριστικά ενός από τους δύο.
Μόνο που δεν αφορούν τον εξτρεμ αλλά τον χαφ και δέν είναι ο πρώτος μας στόχος αλλά αρκετά κοντά.
-
- Mauricio-8-
Εγώ αν δε δω insta story του Γιώργη με σημαίες και με soon και αεροπλάνα δεν πιστεύω τπτ...
- navigator11
Εσύ ρε φίλε μεταφέρεις εδώ μέσα τις "πληροφορίες" κάθε κωμικού αρδ. Μην τα πετάς αυτά έτσι απότομα ... 

- Σουριναμέζος
-
O Macho σύμφωνα πάντα με τα δικά του ''πουλάκια''
εννοεί ότι ο νούμερο 2 στόχος μας στα χαφ είναι λευκός, αριστεροπόδαρος και κάτω από 30.
Τέλος πάντων επειδή το ξανά διευκρίνισα... Το δικό μου ''πουλάκι''
λέει ότι ο εξτρέμ είναι ο Γκαρσία, ενώ για τον χαφ μου ξανά είπε ότι εννοεί επιτελικό χαφ , Ολλανδό, έγχρωμο , παιχταρά, που έπαιζε σε Ολλανδική ομάδα την προηγούμενη σεζόν.. τον ρώτησα αν εννοεί τον Maher και δεν μου απάντησε..
Αυτά..
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη αν ενοχλεί κάποιους που μοιραζόμαστε εδώ πληροφορίες , αλλά επειδή ξέρω ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε τον ίδιο νταλκά δεν μπορώ όταν μαθαίνω κάτι σαν inside information να μην το μοιραστώ μαζί σας.. Το ίδιο θα επιθυμούσα και από τους συμφορουμίτες.. Έτσι το σκέφτομαι εγώ..
Υ.Γ.2 Το ίδιο πουλάκι μου είχε πει ότι κάναμε ερώτηση για Ribery, κάτι το οποίο είχε αναφέρει και ο obanebane...

Τέλος πάντων επειδή το ξανά διευκρίνισα... Το δικό μου ''πουλάκι''

Αυτά..
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη αν ενοχλεί κάποιους που μοιραζόμαστε εδώ πληροφορίες , αλλά επειδή ξέρω ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε τον ίδιο νταλκά δεν μπορώ όταν μαθαίνω κάτι σαν inside information να μην το μοιραστώ μαζί σας.. Το ίδιο θα επιθυμούσα και από τους συμφορουμίτες.. Έτσι το σκέφτομαι εγώ..
Υ.Γ.2 Το ίδιο πουλάκι μου είχε πει ότι κάναμε ερώτηση για Ribery, κάτι το οποίο είχε αναφέρει και ο obanebane...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 04 Ιουν 2019, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιτελους αληθειες στο φορουμlaska4 έγραψε:Κουμορτζί , εστογιανοφ πρώτα εδώ τ ακούτε
Αυτο ακριβως... ειναι λαθος να κοιταμε πισω... μονο μπροστα με ολο μας το ειναι και βημα βημα...sourmenetes έγραψε:Παιδες το τοπικ ειναι μονο για μεταγραφες!!!
Μην το γαμαμε με γαβρους και παπαριες!!!
Εάν και εφόσον ορίσουμε ως "παπά" ποδοσφαιριστές που ουδέποτε ούτε καν προτάθηκαν στην ομάδα, όχι δεν είναι.
Υπάρχει όμως μία απόσταση από αυτό εως και τις ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον οποιοδήποτε παίκτη.
Συνήθως οι ομάδες με συγκεκριμένο περιθώριο χρόνου προσεγγίζουν και καταθέτουν προτάσεις σε 2-4 παίκτες ανά θέση. Ο αριθμός όμως που υπάρχει στις λίστες τους αλλά και αυτός ο οποίος τους προτείνεται μέσω ατζέντηδων είναι προφανώς κατά πολύ υψηλότερος.
Συνεπώς, η οποιαδήποτε διαρροή από ατζέντη η συναφές περιβάλλον, στα μίντια, παίκτη που έχει πράγματι προταθεί, παρουσιάζεται ως είδηση. Επί της ουσίας όμως, καθείς χρησιμοποιεί την οποιαδήποτε πρόσβαση έχει σε εκπρόσωπους παικτών και αραδιάζει ονόματα από τους προτεινομενους ευχόμενος να πέσει μέσα.
Προσωπικά θεωρώ την επαγωγική λογική πολλών μελών του φόρουμ άκρως καλύτερη.
Υπάρχει όμως μία απόσταση από αυτό εως και τις ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τον οποιοδήποτε παίκτη.
Συνήθως οι ομάδες με συγκεκριμένο περιθώριο χρόνου προσεγγίζουν και καταθέτουν προτάσεις σε 2-4 παίκτες ανά θέση. Ο αριθμός όμως που υπάρχει στις λίστες τους αλλά και αυτός ο οποίος τους προτείνεται μέσω ατζέντηδων είναι προφανώς κατά πολύ υψηλότερος.
Συνεπώς, η οποιαδήποτε διαρροή από ατζέντη η συναφές περιβάλλον, στα μίντια, παίκτη που έχει πράγματι προταθεί, παρουσιάζεται ως είδηση. Επί της ουσίας όμως, καθείς χρησιμοποιεί την οποιαδήποτε πρόσβαση έχει σε εκπρόσωπους παικτών και αραδιάζει ονόματα από τους προτεινομενους ευχόμενος να πέσει μέσα.
Προσωπικά θεωρώ την επαγωγική λογική πολλών μελών του φόρουμ άκρως καλύτερη.
ο μαχερ εκλεισε ουτρεχτηmakispaspartou έγραψε:O Macho σύμφωνα πάντα με τα δικά του ''πουλάκια''εννοεί ότι ο νούμερο 2 στόχος μας στα χαφ είναι λευκός, αριστεροπόδαρος και κάτω από 30.
Τέλος πάντων επειδή το ξανά διευκρίνισα... Το δικό μου ''πουλάκι''λέει ότι ο εξτρέμ είναι ο Γκαρσία, ενώ για τον χαφ μου ξανά είπε ότι εννοεί επιτελικό χαφ , Ολλανδό, έγχρωμο , παιχταρά, που έπαιζε σε Ολλανδική ομάδα την προηγούμενη σεζόν.. τον ρώτησα αν εννοεί τον Maher και δεν μου απάντησε..
Αυτά..