Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
montekristo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από montekristo »

O ΠΑΟΚ δεν εχει μεγαλη διαφορα σαν status αυτη τη στιγμη απο την Sporting (δεν μιλαω για ιστορια).
Ισως και να ειναι σε καλυτερο μομεντουμ ο ΠΑΟΚ δεδομενου οτι θα παιξει προκριματικα Ch League με αρκετες πιθανοτητες να περασει ομιλους ενω η Sporting Europa
Οποτε δεν θεωρω απιθανη την μεταβαση ενος βασικου παιχτη της στον ΠΑΟΚ
Αν βαλεις και σην εξισωση οτι ο Μπρανκο εχει κονε με Πορτογαλια και Sporting τοτε oi πιθανοτητες αυξανονται ακομα περισσοτερο
Γενικα στις τελευταιες μεταγραφικες περιοδους παζει το παρε δωσε μεταξυ Sporting - ΠΑΟΚ
θα το δειξει η ιστορια τι θα γινει τελικα
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ο βουκσεβιτς είναι σούπερ..με 2εκ 2.5 τον κάναμε ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ.
μακάρι να τον παρουμε και κλείσαμε στα χαφ αν ανανεώσει ένας εκ τον Σακχοφ η Κανιας αν και όπως είπα ο Κανιας για μένα προσωπικά δεν πρέπει να ανανεωθεί.
Οπότε θα έχουμε Σίλβα Βουκσεβιτς Μισιτς Σακχοφ Βερνμπλουμ.και κατά τον Γενάρη θα γυρίσει ο Μαουρίτσιο και θα φύγει ο Μισιτς.
Αριστερό Μπακ δεν βλέπω θα έπρεπε ήδη να έχει κλείσει.
Αναμενω και Εξτρεμαρο φυσικά
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

cellophan έγραψε:
joshua έγραψε:Κοπια του Μουλεν μοιαζει και δεν ξερω καν αν ειναι καλη.Τωρα για ποιο λογο να πετυχει αυτος ενω τον Γαλλο ο Ραζβαν δεν ηθελε καλα καλα να τον βλεπει δεν ξερω.
Εγώ πάλι θυμήθηκα Ρομπέρ.....τι ωραίες εποχές ρε φίλε....

Ρομπερ, Γεωργιαδη και μπακ απ Ελ Ζαρ και Σαλπι ? :D

O Μισιτς οσο τον ειδαμε εμενα μ άρεσε και πιστευω αξιζει μια ευκαιρια. Βεβαια σε ομαδα με
Σάχωφ και Βερνμπλουμ, τρίτο βαρυ κορμι για τα χαφ και μάλιστα για μπακ απ παει πολύ
εκτος αν υπολογιζουν τον σουηδο για την αμυνα. Οπως και να χει θες 2 χαφάρες
montekristo

Το πιο σημαντικο ομως ειναι αυτος που θα ερθει για βασικος (οποιος και να ειναι) να ερθει πριν τη προετοιμασια καιν αμην πειμενουμε μεσα Ιουλιου η ακομα χειροτερα Αυγουστο
Ειδικα για αυτη τη θεση
montekristo

Να κανω μια υποθετικη ερωτηση??
πες οτι εχουμε φτασει στις επιλογες gudelj - oliveira (με το ιδιο ποσο , βαλτε οσο θελετε πχ 8 χαρτια)
ποιον προτιματε?
prax

Δημοσίευση από prax »

joshua έγραψε:Και ο Γκουντελι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Σπορτινγκ. Έχει εκφράσει έντονη επιθυμία παραμονής μετά από μια γεμάτη χρόνια με διάθεση μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε να μειώσει σε μεγάλο βαθμό το συμβόλαιο του σε σχέση με αυτό που είχε στην Κίνα. Δεν ξέρω κατά ποσό είναι εφικτό να μπούμε σφήνα.
Έχεις ακούσει ή διαβάσει κάτι σχετικά με τις επιθυμίες του παίχτη από κανένα σάιτ?
Νομίζω τον γκουντελι τον πήρε τον Γενάρη από κινα η Σπόρτινγκ, για να αντικαταστήσει τον μπαταλια (τον θυμάστε? Τον θέλαμε κ εμείς... Ααααλλη παιχταρα κ αυτός..) που τραυματίστηκε αλλά νομίζω θα είναι έτοιμος γι αυτούς τη νέα χρονιά
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

montekristo έγραψε:Να κανω μια υποθετικη ερωτηση??
πες οτι εχουμε φτασει στις επιλογες gudelj - oliveira (με το ιδιο ποσο , βαλτε οσο θελετε πχ 8 χαρτια)
ποιον προτιματε?
Gudelj. Ο Ολιβέιρα θεωρώ ότι δεν αξίζει τα ποσά που ακούγονται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μισό εκατομμύριο η ρήτρα του Rey! Ξεπούλημα μοιάζει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

prax έγραψε:
joshua έγραψε:Και ο Γκουντελι το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στη Σπορτινγκ. Έχει εκφράσει έντονη επιθυμία παραμονής μετά από μια γεμάτη χρόνια με διάθεση μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε να μειώσει σε μεγάλο βαθμό το συμβόλαιο του σε σχέση με αυτό που είχε στην Κίνα. Δεν ξέρω κατά ποσό είναι εφικτό να μπούμε σφήνα.
Έχεις ακούσει ή διαβάσει κάτι σχετικά με τις επιθυμίες του παίχτη από κανένα σάιτ?
Νομίζω τον γκουντελι τον πήρε τον Γενάρη από κινα η Σπόρτινγκ, για να αντικαταστήσει τον μπαταλια (τον θυμάστε? Τον θέλαμε κ εμείς... Ααααλλη παιχταρα κ αυτός..) που τραυματίστηκε αλλά νομίζω θα είναι έτοιμος γι αυτούς τη νέα χρονιά
Ε για να το λεω προφανως το εχω διαβασει.Τωρα να ανεβαζω πορτογαλικα αρθρα το βρισκω λιγο υπερβολη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ξεκαθαρα ολιβειρα, γι αυτο που θελει να παιξει ο Λουτσεσκου. θεωρω ιδανικο διδυμο (γι αυτο που θελει να παιξει ο Λουτσεσκου) ολιβειρα μ εναν πισω του με τα χαρακτηριστικα και την ποιοτητα του γκιγιερμε που χει η μπαρτσελονα της τρουμπας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Παρ 31 Μάιος 2019, 09:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Κ. Πετρωτός θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του Ismael Silva και μάλιστα ανέφερε και το κόστος κτήσης στο ακριβές ποσό των 2.250.000,00 €. Γράφει όμως και πως: "Στη Μικράς Ασίας λένε πως δεν υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και πως δεν είναι τόσο κοντά η υπόθεση".
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν η Σπόρτινγκ θέλει να τον κρατήσει, θα αναγκαστούμε να μπούμε σε δημοπρασία και αγοράς και συμβολαίου, γιατί έχει ακόμα συμβόλαιο με τους Κινέζους. Κάτι που θεωρώ ότι δεν μας ευνοεί.
Ξέρουμε τίποτα για τις προθέσεις τις Σπόρτινγκ λοιπόν;
montekristo

Και τι ξερουν στην Μικρας Ασιας?????
Τον Κωστα τον ρωτησαν???
αυριο εχει ρεπορταζ με αριθμο φανελας πιου θα παρει οΣιλβα
prax

Δημοσίευση από prax »

joshua έγραψε:
prax έγραψε:
Ε για να το λεω προφανως το εχω διαβασει.Τωρα να ανεβαζω πορτογαλικα αρθρα το βρισκω λιγο υπερβολη.
Δεν αμφιβάλλω αδερφε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μισό εκατομμύριο η ρήτρα του Rey! Ξεπούλημα μοιάζει.
Και μενα πολυ μικρη μου φανηκε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”