Razvan Lucescu II
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu II
μπανε....
το ...αλιευσα...απο καποιον αδερφο...μαλλον..αθηναιο σε σχολια σε αρθρο για τον ραζβανο στο sdna
επισης θα ηθελα να πω οτι ...γενικα...στα σχολια τα αδερφια ..κατω..δεν αφηνουν να πεσει κατω τιποτα...
τρελο γλεντι
το ...αλιευσα...απο καποιον αδερφο...μαλλον..αθηναιο σε σχολια σε αρθρο για τον ραζβανο στο sdna
επισης θα ηθελα να πω οτι ...γενικα...στα σχολια τα αδερφια ..κατω..δεν αφηνουν να πεσει κατω τιποτα...
τρελο γλεντι
άντε να δω τι λαγό θα βγάλεις πάλι από το καπέλο σου, με τους μισούς ενδεκαδάτους απόντες..
Να εκφρασω μια αγωνια που εχω για τον Λουτσεσκου.Μεχρι τωρα κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει πως απεδειξε οτι μπορει να παρει το μαξιμουμ απο την λειτουργεια ενος γκρουπ παικτων ως συνολο.Εχει αποδειξει οτι με τον χρονο συμμαχο μπορει να ενσωματωσει σχεδον οποιονδηποτε σε αυτο το συνολο.Αυτο που δεν εχω δει και περιμενω να δω, καθως ο ΠΑΟΚ πλεον και μεταγραφικα στοχευει στην αναδειξη νεων παικτων, ειναι την ατομικη εξελιξη αυτων.Να πω εδω για να προλαβω καποιους πως ειναι αλλο το να εντασσεται ενας παικτης στο συνολο και να αποδιδει καλα ως μερος αυτου και αλλο να εξελισσεται ο ιδιος ατομικα.
Οι περισσότεροι παίκτες μας επί Λουτσέσκου έφτασαν το αγωνιστικό τους peak. Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας κπλ.
Ο Γιαννούλης σε συνέντευξή του πρόσφατα μίλησε για το πόσο δουλεύει με τον Λουτσέσκου που του δείχνει βίντεο με ανάλυση, συμβουλές και οδηγίες.
Νομίζω είσαι άδικος εδώ.
Ο Γιαννούλης σε συνέντευξή του πρόσφατα μίλησε για το πόσο δουλεύει με τον Λουτσέσκου που του δείχνει βίντεο με ανάλυση, συμβουλές και οδηγίες.
Νομίζω είσαι άδικος εδώ.
Επαναλαμβανω μιλαω για ΑΤΟΜΙΚΗ εξελιξη,εξελιξη σε επιπεδο ατομικων χαρακτηριστικων.Να δω τον Λημνιο να αναπτυσσει επιθετικες αρετες,να δω τον Σφιντερφσκι να γινεται ενα συγχρονο φορ-εξτρεμ,να δω εναν πιτσιρικα απο τις ακαδημιες να παιρνει ευκαιριες,να δω τον Γιαννουλη οπως λες να βελτιωνεται αμυντικα.Οι Σαχοφ,Βαρελα,Κρεσπο,Μπισεσβαρ δεν εμαθαν ποδοσφαιρο τα τελευταια 2 χρονια,τα τελευταια 2 χρονια συνεθεσαν με την συμβολη του Λουτσεσκου ενα εξαιρετικο συνολο.Προσεξε επισης δεν λεω οτι δεν το εχει,λεω οτι περιμενω να το δω.Μεχρι τωρα βασιστηκε σε ενα μικρο γκρουπ κυριως εμπειρων παικτων με ελαχιστες προσθαφαιρεσεις,πλεον οι απαιτησεις μεγαλωνουν.
-
Luigi Vampa
Νομίζω ο Πριγιιβιτς, ο Πασχάλακης κ ο Ακπομ είχαν εμφανή ατομική βελτίωση επί Λουτσεσκου
- abc_o_ karpouzas
μετα απο τοσες και τοσες αναφορες απο πολλους παικτες για την ατομικη βοηθεια που πηραν απο τον λουτσ...
η....παραπανω..εξελιξη τους ειναι ...πλεον ...ζητημα δικο τους και οχι του λουτσεσκου
joshua
επαγγελματιες ειναι
ο λουστεσκου και ο καθε προπονητης σε αυτο το επιπεδο μονο στο τακτικο κομματι μπορει να τους βοηθησει και να τους κανει καλυτερους... πραγμα που απο οτι βλεπουμε το κανει
στο τεχνικο ειναι καθαρα στο χερι των παικτων και ο λουτσεσκου δεν μπορει νακανει τιποτα...
αν ενας 3 στις 10 15ρες...π.χ...πασες κανει λαθος εαν δεν δουλεψει εξτρα μονος του δεν μπορει κανενας λουστεσκου να τον βοηθησει
τον ...πελκα...ομως μπορει να τον κανει αντι να σουταρει να δωσει πασα στον ακμπομ για να γραψει το παστελι στον τελικο...
με πιανεις??
η....παραπανω..εξελιξη τους ειναι ...πλεον ...ζητημα δικο τους και οχι του λουτσεσκου
joshua
επαγγελματιες ειναι
ο λουστεσκου και ο καθε προπονητης σε αυτο το επιπεδο μονο στο τακτικο κομματι μπορει να τους βοηθησει και να τους κανει καλυτερους... πραγμα που απο οτι βλεπουμε το κανει
στο τεχνικο ειναι καθαρα στο χερι των παικτων και ο λουτσεσκου δεν μπορει νακανει τιποτα...
αν ενας 3 στις 10 15ρες...π.χ...πασες κανει λαθος εαν δεν δουλεψει εξτρα μονος του δεν μπορει κανενας λουστεσκου να τον βοηθησει
τον ...πελκα...ομως μπορει να τον κανει αντι να σουταρει να δωσει πασα στον ακμπομ για να γραψει το παστελι στον τελικο...
με πιανεις??
Συγγνώμη φίλε μου αλλά εγώ νομίζω ότι όλοι οι παίκτες επί Λουτσεσκου έπιασαν τα μεγαλύτερα στάνταρ απόδοσης τους.joshua έγραψε:Επαναλαμβανω μιλαω για ΑΤΟΜΙΚΗ εξελιξη,εξελιξη σε επιπεδο ατομικων χαρακτηριστικων.Να δω τον Λημνιο να αναπτυσσει επιθετικες αρετες,να δω τον Σφιντερφσκι να γινεται ενα συγχρονο φορ-εξτρεμ,να δω εναν πιτσιρικα απο τις ακαδημιες να παιρνει ευκαιριες,να δω τον Γιαννουλη οπως λες να βελτιωνεται αμυντικα.Οι Σαχοφ,Βαρελα,Κρεσπο,Μπισεσβαρ δεν εμαθαν ποδοσφαιρο τα τελευταια 2 χρονια,τα τελευταια 2 χρονια συνεθεσαν με την συμβολη του Λουτσεσκου ενα εξαιρετικο συνολο.Προσεξε επισης δεν λεω οτι δεν το εχει,λεω οτι περιμενω να το δω.Μεχρι τωρα βασιστηκε σε ενα μικρο γκρουπ κυριως εμπειρων παικτων με ελαχιστες προσθαφαιρεσεις,πλεον οι απαιτησεις μεγαλωνουν.
Ριζικά για να δεις να αλλάζει ποδοσφαιριστης, θα πρέπει και ο ίδιος να έχει την προσωπικότητα και την ικανότητα να αλλάξει.
Ο Λημνιός νομίζω ότι σε αυτή τη θέση που παίζει τώρα, δεν θα άλλαζε ούτε με τον Guardiola.
Όμως η οξυδερκεια του Λουτσεσκου λέει ότι θα τον κάνω ένα φανταστικό δεξί μπακ, το οποίο βάση χαρακτηριστικών μπορεί να το κάνει.
Άρα θα πάρει το μάξιμουμ εκεί που μπορεί πραγματικά και όχι εκεί που ουτοπικα θα μπορούσε.
Αλλά αν σκεφτείς σε βάθος χρόνου, οι περισσότεροι παίκτες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ έπιασαν ταβάνι με Λουτσεσκου. Για την πλειονότητα μιλάω πάντα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Εγώ ακόμη περιμένω από τους Λημνιό και Κουλούρη (τον Κουλούρη του ΠΑΟΚ, όχι του Ατρομήτου) να δω βελτίωση. Μακάρι!
- navigator11
Αφού το μυρτσο δεν κάνει λογαριασμό να καταθέσει τα ατράνταχτα επιχειρήματά του ότι είναι άδικος και υπερτιμημένος προπονητικά, τι περιμένεις;
- ΑποστόληςΑ
Μόλις τον απόλαυσα σε μισάωρη συνέντευξη στο ρουμάνικο σπορ καναλο, βασικά κουτσομπολιό για επικαιρότητα ντόπια, σε κάποια φάση έφερε σαν παράδειγμα ηγέτη ποδοσφαιρικού σωματείου τον Ιβάν. Ανάφερε ότι μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που είχε προσφατα αναλάβει προπονητής, ο Ιβάν οργάνωσε οικογενειακή μάζωξη της ομάδας σε ειδυλλιακό μέρος και απευθυνόμενος στους παίκτες είπε για τον ίδιο ότι "αυτός είναι ο προπονητής και όποιος δεν τον ακούει θα πάρει δρόμο".
Μεγάλος μ@λ@κ@ς ρόμπα έγινε με τον λουτσεσκου και πασχαλακη ο μυρτσος, και συνεχίζει ο αλεφαντος της Θεσσαλονίκης.....navigator11 έγραψε:Αφού το μυρτσο δεν κάνει λογαριασμό να καταθέσει τα ατράνταχτα επιχειρήματά του ότι είναι άδικος και υπερτιμημένος προπονητικά, τι περιμένεις;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
συνεντευξη του ραζβαν στη ρουμανια, μιλαει για τον Ιβαν Σαββιδη τον τροπο που λειτουργει και λεπτομεριες απο την σεζον που περασε,αξιζει μια μεταφραση
https://www.sport.ro/stranieri/exclusiv ... ronul.html
https://www.sport.ro/stranieri/exclusiv ... ronul.html