5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
- Sick Bastard
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Αγαπητέ κι αγαπημένε Φερνάντο.
Δεν ξέρω αν με τη λήξη της σεζόν θα φύγεις, αν θα μείνεις. δεν θα αλλάξει τίποτα ούτε στην προσφορά σου στην ομάδα ούτε στο πως σε βλέπω εγώ.
Λεφτά μπορείς να βρεις περισσότερα αλλού σίγουρα, αλλά δεν μπορεί, δεν γίνεται, είναι αδύνατον να νιώσεις κάπου αλλού ότι ένιωσες, βίωσες κι έζησες εδώ. Αν είχες έστω και μία αμφιβολία γι αυτό, μετά το βράδυ της Κυριακής δεν μπορεί να έχεις καμία.
Δεν ξέρω αν με τη λήξη της σεζόν θα φύγεις, αν θα μείνεις. δεν θα αλλάξει τίποτα ούτε στην προσφορά σου στην ομάδα ούτε στο πως σε βλέπω εγώ.
Λεφτά μπορείς να βρεις περισσότερα αλλού σίγουρα, αλλά δεν μπορεί, δεν γίνεται, είναι αδύνατον να νιώσεις κάπου αλλού ότι ένιωσες, βίωσες κι έζησες εδώ. Αν είχες έστω και μία αμφιβολία γι αυτό, μετά το βράδυ της Κυριακής δεν μπορεί να έχεις καμία.
Πριν το ξεβράκωμα του γκέι πρέπει να είναι το βίντεο.ABOLEYTOI έγραψε:[youtube]DUGDFZlIhgM[/youtube]
Πέρα από την καθαρά αγωνιστική του παρουσία που ήταν πραγματικά άψογη, καταλάβαμε από τα βίντεο ότι παίζει σπουδαίο ρόλο και στα αποδυτήρια. Με τέτοιους παίκτες κρατάς αποδυτήρια. Ακόμα και με τον Λεβαδειακό που ο Μπίσε τσίτωσε που δεν του δωσε το πέναλτι ο Πέλκας, πήγε αυτός και ο Κρέσπο να τον ηρεμήσουν.
Μακάρι να μείνει. Μακάρι.
Μακάρι να μείνει. Μακάρι.
- Mauricio-8-
τεραστια απωλεια αν φυγει.. μαζι με μαου κ βιειρινια που θα μπουν απο το 20,αλλαζει ολο το υφος και ο χαρακτηρας της ομαδας.. δυστυχως παμε για χτισιμο απο την αρχη και θελει 100% επιτυχια στις επιλογες..
Βαρελα είσαι παικταράς. Θα είναι μεγάλη απώλεια αν...φτου..
Αλλά πιστεύω ότι η προσφορά του Ίνκας όταν μπει, θα είναι μεγαλύτερη.
Αλλά πιστεύω ότι η προσφορά του Ίνκας όταν μπει, θα είναι μεγαλύτερη.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
Όπως μας έδειξε πρόσφατα η ιστορία με τον Πρίγιοβιτς, ουδείς αναντικατάστατος...
Αν έχει σούπερ πρόταση και την αποδεχτεί, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και στο καλό να πάει. Η ζωή είναι επιλογές...
Σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με τέτοιες ομάδες.
Δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι 100-200 χιλ.
ΥΓ. Η διαίσθησή μου είναι ότι φεύγει... Το πάθος που βγάζει μου δείχνει ότι θέλει να χαρεί μέχρι και την τελευταία του στιγμή στην ομάδα και να φύγει άκρως πετυχημένος και μέρος της ιστορίας της. Φυσικά διαίσθηση, μπορεί να κάνω λάθος.
Αν έχει σούπερ πρόταση και την αποδεχτεί, τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και στο καλό να πάει. Η ζωή είναι επιλογές...
Σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με τέτοιες ομάδες.
Δε νομίζω ότι το πρόβλημα είναι 100-200 χιλ.
ΥΓ. Η διαίσθησή μου είναι ότι φεύγει... Το πάθος που βγάζει μου δείχνει ότι θέλει να χαρεί μέχρι και την τελευταία του στιγμή στην ομάδα και να φύγει άκρως πετυχημένος και μέρος της ιστορίας της. Φυσικά διαίσθηση, μπορεί να κάνω λάθος.