Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό elvetos giatros » Τρί 02 Απρ 2019, 17:58

Εντάξει ο άνθρωπος ήταν αναιδής
Αλλά το ΣκΑτα στην ψυχή του γι αυτό το λόγο το θεωρώ πολύ τραβηγμένο - αναιδες θα τολμούσα να πω.
Υπάρχουν βεβαίως τομάρια που τ'αξιζουν
Ο ετεροαποκαλουμενος κι ως άπλυτος κυρ Παντελής
elvetos giatros
 
Δημοσιεύσεις: 3482
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Τρί 02 Απρ 2019, 21:53

Και να φανταστεί κάποιος ήταν κι αυτός προερχόμενος από τη βαθειά αριστερά και τη Νεολαία της.
Πώς αλλάζει η ηθική και τα ιδανικά του καθενός ε;
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό mpafos4 » Τρί 02 Απρ 2019, 22:52

Με 15 χιλιαρικα το μηνα….πολλοι αλλαζουν πολλα!....
ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
mpafos4
 
Δημοσιεύσεις: 5023
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2009, 13:13

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό tolis14 » Τρί 02 Απρ 2019, 23:06

Το δύσκολο δεν είναι να πεθάνεις, αυτό είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το δύσκολο είναι να ζεις και να είσαι καλός άνθρωπος, ηθικός και δίκαιος. Αν δεν είσαι, μόνο μπινελίκια θα ακούσεις από εμένα, είτε ζεις είτε πεθάνεις. Και πραγματικά με ξεπερνά το γεγονός ότι ακόμη και τα πιο σιχαμερά σκουλίκια που έχουν πατήσει σ αυτή τη γη και ιδιαίτερα σ αυτή τη χώρα, ξαφνικά αποκτούν ηθική υπόσταση, αξία και σεβασμό, επειδή απλά πέθαναν. Καλό ψόφο θα έλεγα εγώ. Ακόμη και σε εμένα αν αποτύχω ως άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
tolis14
 
Δημοσιεύσεις: 694
Εγγραφή: Τετ 13 Φεβ 2008, 11:00

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό rouki » Τετ 03 Απρ 2019, 07:04

Σωστός!!!
Τα πάντα ρει, τα πάντα χωρεί, ο Π.Α.Ο.Κ. μένει
Άβαταρ μέλους
rouki
 
Δημοσιεύσεις: 1441
Εγγραφή: Δευτ 09 Φεβ 2009, 11:38

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ 08 Απρ 2019, 20:21

Στο sdna ανέβασε ένα τρομερό άρθρο για τον Βιερίνια ο Μηλιός.
Δεν ξέρω πως να το ανεβάσω για να μην δίνουμε τσάμπα κλικ. Όποιος ξέρει ευπρόσδεκτος.
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης
 
Δημοσιεύσεις: 670
Εγγραφή: Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:35
Τοποθεσία: Σαλαμίνα

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό dimbar » Δευτ 08 Απρ 2019, 20:28

Πάρτο Επισκέπτη

Ο Βιεϊρίνια είναι ο ΠΑΟΚ!


Ηγέτης δεν είναι 90 λεπτά περιβραχιόνιο στο χέρι, ντους και μετά σπίτι. Ηγέτης σημαίνει ευθύνη 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που μπορεί να εναποθέτει το περιβραχιόνιο του στο μπράτσο του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Γράφει ο Σωτήρης Μήλιος...

Το ακροατήριο κρέμονταν από τα χείλη του. Κάποιοι εξ’ αυτών είχαν πληρώσει μέχρι και 5.000 ευρώ για να κλείσουν το βράδυ της Πέμπτης μία θέση στο στάδιο Lanxess της Κολωνίας για να βρίσκονται ανάμεσα στους περίπου 15.000 που θα συμμετείχαν στην Παγκόσμια Σύνοδο Ηγεσίας και θα άκουγαν από τα δικά του χείλη τι κάνει έναν ηγέτη να είναι… ένας καλός ηγέτης.

Ο Μπάρακ Ομπάμα ανέβηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση στο βήμα, η υποδοχή του ήταν ανάλογη με αυτή σε έναν ροκ σταρ.

Με τον γοητευτικό του λόγο μάγεψε τα πλήθη, είχε πάντα μία σπάνια ικανότητα να ακροβατεί ανάμεσα στο απλησίαστο του πλανητάρχη και το γήινο ενός απλού καθημερινού ανθρώπου: «Καλός ηγέτης», είπε, «δεν είναι αυτός που διατάζει, αλλά αυτός που ακούει και αισθάνεται τους ανθρώπους», ήταν ο πρώτος και απαράβατος κανόνας του.

Η ηγεσία εκπορεύεται από τους ανθρώπους, πηγάζει από τους ανθρώπους και υπηρετεί τους ανθρώπους. Τρεις ημέρες αργότερα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια μετά από ένα ακόμα κοπιαστικό μεροκάματο, σταμάτησε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας και ένιωσε πιο κοντός από ποτέ μπροστά στη γιγάντια μορφή της Ραφαηλίας που τον περίμενε καρτερικά στο καροτσάκι της. Αστειεύτηκε μαζί της, έπαιξε μαζί της, της έταξε μυστικά κάτι στο αυτί, ασχολήθηκε μαζί της, πέτυχε το μεγαλύτερο πράγμα: την έκανε να χαμογελάσει. Άλλωστε, στο γέλιο ενός παιδιού, βλέπεις τον κόσμο ολάκερο.

Ο Μπάρακ Ομπάμα συνέχισε να γοητεύει τα πλήθη στην Κολωνία: «Αυτό που σε πάει μπροστά σαν ηγέτη είναι η δουλειά, όχι το χειροκρότημα». Μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα νοτιότερα, ένας άλλος Πορτογάλος προσπαθούσε να κάνει τα λόγια του, πράξη. Όχι, τώρα. Από την πρώτη ημέρα που ξαναπάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Λαμία, αν και θα μπορούσε να πετάει στα σύννεφα, χαμήλωσε ξανά το κεφάλι μπροστά στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης και άρχισε να λέει πόσο μικρός νιώθει μπροστά στον Γιώργο Κούδα, ως σωστός ηγέτης που αναγνωρίζει ότι αποτελεί κληρονόμο κάτι που προϋπήρχε πολύ πριν από αυτόν: «Τι να πω εγώ για τον Κούδα; Ο Κούδας είναι ο Θεός του ΠΑΟΚ». Ο αρχηγός οφείλει πάνω από όλους, αλλά συνάμα και ένας από όλους. Αν χρειαστεί, ακόμα και κάτω από όλους,

Ο Ομπάμα έκλεισε τον λόγο του με μία συμβουλή προς όλους: «Λοιπόν συγκεντρώσου σε αυτό που θέλεις να κάνεις, κι όχι σε αυτό που θέλεις να είσαι». Προσήλωση στο στόχο, υποταγή του «εγώ» στο εμείς. Ο Αντρέ ποτέ δεν έκρυψε ότι έχει χοντρή καψούρα να παίζει μπροστά: «Κόουτς, αν ήσουν προπονητής στον ΠΑΟΚ, που θα με έβαζες;», ρώτησε γεμάτος παράπονο τον Γιώργο Δώνη, σαν παραπονεμένο παιδάκι που δεν το αφήνουν να παίζει εκεί που θέλει. Δεν του αρέσει, μα το κάνει. Και το κάνει καλύτερα από όλους. Για το καλό της ομάδας. Πρώτα το «εμείς», μετά το «εγώ».

Αρχηγός σημαίνει να ηγείσαι με το παράδειγμα. Να κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει κανείς άλλος. Να ανοίξεις τον δρόμο (στην Τρίπολη) εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα. Να πάρεις στα χέρια σου την καυτή πατάτα από τα 11 βήματα (Πανιώνιος), όταν η άμμος στην κλεψύδρα έχει αδειάσει απελπιστικά. Να σκοράρεις από τα 27 (Ολυμπιακός), τα 28 (Πανιώνιος), τα 29 (Άρης) ή ακόμα και από τα 35 μέτρα, όπως απέναντι στον Παναιτωλικό, εκεί που όλοι λένε ότι… δεν γίνεται.

Αν χρειαστεί, να παίξεις ακόμα σαν τερματοφύλακας, όπως απέναντι στην Λαμία. Αν η κεφαλιά του Ασούμπρε δεν σταματούσε στο πόδι του Πορτογάλου που ήταν πάνω στην γραμμή στην φάση του 58ου λεπτού, το πάρτι μπορεί να εξελισσόταν σε ένα τεράστιο φιάσκο. Ο Αντρέ όμως συγκεντρώθηκε σε αυτό που ήθελε να κάνει, όχι σε αυτό που ήθελε να είναι.

Ηγέτης είναι αυτός που ακόμα και όταν όλοι θολώνουν γύρω του, εκείνος ξέρει να διατηρεί το βλέμμα του καθαρό: «Όχι, όχι. Άφησε μας να παίξουμε», ήταν η προτροπή του στον Ιβάν Σαββίδη, όταν εκείνος πέρσι προσπάθησε να διατάξει την ομάδα να αποχωρήσει από το γήπεδο, μετά το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα. Αν δεν όρθωνε το ανάστημα του και ο Δικέφαλος έφευγε από το γήπεδο εκείνο το βράδυ, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο σήμερα. Κι ο Ιβάν το ξέρει…

Ηγέτης δεν είναι 90 λεπτά περιβραχιόνιο στο χέρι, ντους και μετά σπίτι. Ηγέτης σημαίνει ευθύνη 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Παίκτες καλούς βρίσκεις, αγοράζεις. Ψάχνεις την αγορά και αν έχεις το βαλάντιο τους εντάσεις στον οργανισμό σου. Πραγματικούς ηγέτες όχι. Ούτε αρχηγούς. Αυτοί μορφοποιούνται με τα χρόνια, σφυρηλατούνται με τον καιρό, σκληραγωγούνται με τις κακουχίες. Είναι ανυπολόγιστης αξίας, γιατί οιστρηλατούν με ένα τους βλέμμα, εμπνέουν με ένα τους νεύμα, αφυπνίζουν με μια τους λέξη. Είναι σπάνιοι, δυσεύρετοι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι θα ήθελε να τον είχε γιο. Ο Αντρέ είναι ο φίλος που θα ήθελες να είχες, ο κολλητός σου, ο άντρας σου ή ο πατέρας των παιδιών σου.

Ο Αντρέ δεν είναι απλώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ...
Δεν είναι ΠΑΟΚ το να γλύφεις εκεί που φτύνεις
dimbar
 
Δημοσιεύσεις: 2584
Εγγραφή: Σάβ 07 Μαρ 2009, 22:54

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Notorious4 » Δευτ 08 Απρ 2019, 20:43

Αυτό με τον ομπαμα τι το ήθελε.
Άβαταρ μέλους
Notorious4
 
Δημοσιεύσεις: 958
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 21:38

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Δευτ 08 Απρ 2019, 20:57

Notorious4 έγραψε:Αυτό με τον ομπαμα τι το ήθελε.

Ουδείς άσφαλτος :D :D :D (Άντζελα speaking)
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης
 
Δημοσιεύσεις: 670
Εγγραφή: Σάβ 03 Σεπ 2016, 11:35
Τοποθεσία: Σαλαμίνα

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τρί 09 Απρ 2019, 00:03

Notorious4 έγραψε:Αυτό με τον ομπαμα τι το ήθελε.


προφανώς γιατί είναι και οι δύο Πορτογάλοι :lol: :lol: :lol:

ένας άλλος Πορτογάλος
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8366
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Τετ 10 Απρ 2019, 20:37

Η λάσπη ξεκίνησε από τη διαφαινόμενη αλλαγή σελίδας.
Οι προσπάθειες άλλωστε, γίνονταν ήδη στη σωστή κατεύθυνση, και οκ, όταν σκέφτεσαι ποδοσφαιρικά, δεν θα σου κάτσει μια, δεν θα σου κάτσει δύο, κάπου θα σου κάτσει όμως.
Μας έκατσε με την εν λευκώ ανάθεση της ομάδας στον Λουμπος, και με το εξωπραγματικό ποσοστό ευστοχίας στις μεταγραφές του.

Η ομάδα έγινε ομαδάρα, και ξαφνικά οι Αθηναίοι φίλοι μας ξέχασαν όλα αυτά τα "Πόσο χρειάζεται το Ελληνικό πρωτάθλημα έναν ισχυρό ΠΑΟΚ, Λευτέρη Σαρελακο".
Όχι.
Ποτέ.

Όταν ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός, το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν τον χρειάζεται ισχυρό, μάλλον πιο σωστά, το σύστημα όλο αυτό που ρήμαξε κράτος, κοινωνία και φυσικά ποδόσφαιρο, κάνει ότι μπορεί για να μειώσει κάθε του κατάκτηση - αφού, πλέον δεν μπορούμε εμείς να φτάσουμε στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, θα κοιτάξουμε να τον φέρουμε στο δικό μας:
Πρωτάθλημα 1985; Στημένο από το ΠαΣοΚ
Κύπελλο 2001; Στημένο από τον Κόκκαλη
Κύπελλο 2003; Στημένο από τον Βενιζέλο.
Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας (1) ξεκάθαρος λόγος που να τα δικαιολογεί όλα αυτά.
Από την άλλη, τελικοί κυπέλλου μόνο στην Αθήνα; Κανονική ροή προγράμματος.
Γιατί; Τι γιατί; Γιατί έτσι.

Σε αυτό το μοτίβο, ο Ιβάν βαφτίστηκε χαλίφης, κάθε μας νίκη ήταν επίδειξη δύναμης του νέου κατεστημένου, το Κύπελλο στον Βόλο ισουταν πλέον ήδη με τουλάχιστον 10 χρόνια παράγκας.
Για όσους δεν θυμάστε εκείνη την περίοδο, μιλάμε για εποχές όπου ο Ολυμπιακός μπορούσε να βαράει πέναλτι μέχρι να νικήσει, ή μέχρι να τα βάλει, για έναν ξεκάθαρο βιασμό της αισθητικής μας, οι οποίες σήμερα απλά μνημονεύονται νοσταλγικά ως "η παντοκρατορία του Ολυμπιακού"

Το περσινό πρωτάθλημα, ο Χαλίφης το είχε καβαντζωσει από τον Σύριζα.
Σε αυτό το μοτίβο κελαηδούσε ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας, με αυτή την πλύση εγκεφάλου βλέπαμε παιγνίδια της ομάδας μας, απέναντι σε αντιπάλους που παίζανε τελικούς, και μετρούσαμε τα ανάποδα πλάγια άουτ, και αν καλύπτουν οι φραντζες στα οφσάιντ.
Την ώρα που οι ανταγωνιστές μας κερδίζανε πέναλτι μέτρα εκτός περιοχής.

Τίποτα δεν εμπόδισε τον μηχανισμό προπαγάνδας που στήθηκε τόσο άρτια, αλλά και με περισσή επιχειρηματολογία δεκάχρονου (κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί κανέναν) να συνεχίσουν να μιλάνε για γαβρους του βορρά, για παράγκα του Ιβάν, για χαλιφηδες και τα σχετικά.

Μέχρι που ήρθαν οι μέλισσες.
Ο ένας σιχαμενος δεν βγήκε καν, ο δε άλλος έφυγε και αρνούνταν να βγει να συνεχίσει.
Σε ένα ματς που κρίθηκε στο '90, με γκολ κανονικό, που μέτρησε κανονικά, και λίγο μετά, με ένα ταχυδακτυλουργικό της στιγμής, ακυρώθηκε.

Πάλι βέβαια, ήμασταν οι ευνοημένοι που δεν μας έριξαν κατηγορία, που μας επεστράφησαν οι -3 από την παρωδία με τον γάβρο, που μέχρι και ότι αν δεν παίρναμε το κύπελλο θα είχαμε νεκρούς ακούσαμε - η πάντα φιλεύσπλαχνη σιχαμενη ξαδέρφη κανόνισε για αυτό.

Το ξέρουν, το νιώθουν, το βλέπουν όλοι τους πια, αυτή η ομάδα, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, δεν σταματιεται με τίποτα, και η ένταση στη φετινή προπαγάνδα έπιασε κόκκινο: από πρωταθλημα των Πρεσπών, μέχρι την τρομερή μπάλα που παίζει ο Ολυμπιακός, έχουμε ακούσει φέτος όλες αυτές τις μαλακίες που έγραφε κάποτε ο Θείος Μίμης για να πουλήσει κάνα φύλλο παραπάνω, και μας έλεγαν γραφικούς.
Φυσικά, επειδή 2 μέτρα και 2 σταθμά, πάλι γραφικοί είμαστε, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί πανηγυρίζουμε για ένα στημένο πρωταθλημα και δεν βλέπουμε ότι η Ολυμπιακάρα παίζει την καλύτερη μπάλα τουλάχιστον στην από δω μεριά του Ατλαντικού.

Φυσικά, ο στόχος είναι ο αγνός, αθώος, αμαθος στους τίτλους και στη διαχείριση αυτών, ΠΑΟΚτσης, ο σερσερης εκείνος που βγαίνει στα ράδια και συμφωνεί με τους Ραπτόπουλους, όλο εκείνο το κομμάτι τέλος πάντων που θα φάει αμασητί όλον του τον παπά, και θα συμφωνήσει μαζί τους.

Και αύριο μεθαύριο θα τον φταίνε οι x Ζαμπά και οι x Λουτσεσκου για την x αποτυχία σε κάποια διοργάνωση, δεν θέλει και πολύ - αφού οι ομάδες τους δεν μπορούν να μας σταματήσουν πλέον, μήπως και τα καταφέρουμε μόνοι μας.
Είναι το μόνο στο οποίο ελπίζουν.

Μόνο που θα μείνουν με την ελπίδα, γιατί αυτή τη φορά θα τα κάνουμε όλα σωστά.


Looper5
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τετ 10 Απρ 2019, 21:00

Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΙΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ; Δεν είπαμε.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17920
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Τετ 10 Απρ 2019, 21:42

Πολύ ωραίο το άρθρο του λουπερ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13089
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 27 Μάιος 2019, 12:39

Μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γ. Γεωργίου
Μετά τις δηλώσεις του νυν προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης

PAOK24 - 26-05-2019, 17:58

Ο άλλοτε δημοσιογράφος και νυν πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύνρης μίλησε σε ραδιόφωνο της πρωτεύουσας βάλοντας κατά του ΠΑΟΚ και του προέδρου του Ιβάν Σαββίδη με την απάντηση της ΠΑΕ να έρχεται άμεσα.

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον νυν πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης να μιλά στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM στην Αθήνα και δηλώσει ευθαρσώς ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εξαγοράσει άλλες δύο ΠΑΕ της Superleague.

Αυτές οι δηλώσεις έφεραν την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιας και το ρεπορτάζ από τους νταμπλούχους Ελλάδας αναφέρει ότι θα κινηθούν νομικά για τις δηλώσεις του πρώην δημοσιογράφου και νυν προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης με αγωγή και μηνυτήρια αναφορά.

Η προσπάθεια του εν λόγω παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που σε παλαιότερες εκπομπές είχε τονίσει την χρόνια φιλία του με τον Θωμά Μητρόπουλου για δεκατίες, έρχεται να προστεθεί σε όλο το κλίμα απαξίωσης του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια της κυριαρχίας του στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε το απόσπασμα των δηλώσεων Γεωργίου που έφεραν την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε»
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 27 Μάιος 2019, 12:42

Η θέση της ΠΑΕ Απόλλων για τα όσα είπε ο Γ. Γεωργίου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης καθιστά σαφές ότι οι απόψεις του Γιώργου Γεωργίου αφορούν τη δημοσιογραφική ιδιότητά του και σε καμία περίπτωση αυτή του προέδρου της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τα όσα σχολιάζει κατά καιρούς για άλλες ομάδες, αποτελούν προσωπικές απόψεις, εκτιμήσεις ή πληροφορίες, με τις οποίες καμία απολύτως σχέση δεν έχει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τις οποίες δεν ασπάζεται.»
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης