11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
- navigator11
Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Και με δόση τύχης. Διότι βιάστηκε αχρείαστα να το μπουμπουνίσει. Δοκάρι και μέσα. Μεγαλειώδης στιγμή για τον παλαβό. Να πω την αμαρτία μου, από του χρόνου δύσκολα τον βλέπω να παίρνει ευκαιρίες. Έχει κουσούρια που εκτιμώ ότι έχει χαθεί το τρένο να τιθασσευτούν.
Σκόραρες απέναντι στον τερματά που σταμάτησε Σβιντέρσκι και Άκπομ σε πιο εύκολες φάσεις από τη δική σου.
Κάποιοι μιλάνε για δόση τύχης αλλά εγώ είδα ένα δυνατό συρτό σουτ ακριβώς στο σημείο που έπρεπε να πάει η μπάλα.
Έκανες ωστόσο και κάποια λάθη κυρίως σε πάσες και σέντρες, συν ότι ξεχάστηκες εκτεθείμενος 2 φορές και χάλασες την επίθεση της ομάδας.
Όπως και να έχει ήσουν και σήμερα καλύτερος του Ζαμπά. Για εμένα έχεις θέση στο ρόστερ και του χρόνου και θα είναι λάθος να προτιμηθούν Λημνιός και Λάμπρου από εσένα.
Κάποιοι μιλάνε για δόση τύχης αλλά εγώ είδα ένα δυνατό συρτό σουτ ακριβώς στο σημείο που έπρεπε να πάει η μπάλα.
Έκανες ωστόσο και κάποια λάθη κυρίως σε πάσες και σέντρες, συν ότι ξεχάστηκες εκτεθείμενος 2 φορές και χάλασες την επίθεση της ομάδας.
Όπως και να έχει ήσουν και σήμερα καλύτερος του Ζαμπά. Για εμένα έχεις θέση στο ρόστερ και του χρόνου και θα είναι λάθος να προτιμηθούν Λημνιός και Λάμπρου από εσένα.
Ενας απτους λογους που σε καμια σοβαρη ομαδα δεν εχει παρει φανελα βασικου. Για μενα ειναι πολυ καλη αλλαγη ο Ενρικε,αλλα δυστυχως δεν μπορεις αξιοπιστα να τον εμπιστευτεις σαν βασικο. Βεβαια θα μου πεις δες τον Ζαμπα σημερα,τι να πουμε για Ενρικε .navigator11 έγραψε:Και με δόση τύχης. Διότι βιάστηκε αχρείαστα να το μπουμπουνίσει. Δοκάρι και μέσα. Μεγαλειώδης στιγμή για τον παλαβό. Να πω την αμαρτία μου, από του χρόνου δύσκολα τον βλέπω να παίρνει ευκαιρίες. Έχει κουσούρια που εκτιμώ ότι έχει χαθεί το τρένο να τιθασσευτούν.
Γενικα μπαινει παντα πορωμενος να τα δωσει ολα,αλλα δεν εχει σχεδον ποτε καθαρο μυαλο σε σεντρες,μαρκαρισματα,φασεις. Κριμα γιατι αν κρυωνε λιγο το αιμα του και δαμαζε αυτη του την πορωση,θα ταν σταθερα καλος
- navigator11
Δεν αντιλέω. Σαφώς αν μιλάμε για παίχτη πάγκου, να ενεργοποιείται αν και όποτε χρειάζεται, φαντάζει μια καλή λύση. Για το τώρα μιλώντας. Στο επίπεδο που φαίνεται να υπάρχει διάθεση να φτάσει ο ΠΑΟΚ, ιδίως αν βοήθησουν κι οι περιστάσεις και συμμετέχει η ομάδα στους ομίλους του ch.l., δε νομίζω ότι μπορεί να έχει θέση. Προσόντα έχει αλλά τι να το κάνεις. Έχει νοοτροπία αλάνας. Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Ζαμπά, δεδομένης και της διαφοράς ηλικίας τους. Ο μικρός έχει απύθμενα περιθώρια βελτίωσης και δείχνει να έχει και την απαιτούμενη οξυδέρκεια, πέρα από διάθεση, να τα εκμεταλλευτεί.
-
Σε παω με χιλα Πεντρο...αλλα σημερα εκτος απο το γκολ...δεν υπηρχες πουθενα
Με τετοιες εμφανισεις...δεν
Με τετοιες εμφανισεις...δεν
- ΑποστόληςΑ
Όσο στην ομάδα θα βρίσκονται ο ανύπαρκτος Λημνιός και οι κακές μέρες του Ζαμπά, βεβαίως και θα έχει χρόνο συμμετοχής. Να μην ξεχνάμε ότι είναι ο μοναδικός επιθετικός που σκόραρε σήμερα.
- teo4giannitsa
Μπράβο για το γκολ. Συνέχισε να τα δίνεις όλα μέχρι το τέλος της σεζόν. Το καλοκαίρι με το καλό να βρεις ένα καλό συμβόλαιο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- back in black
Αλανιάρης, με την καλή έννοια βέβαια. Μπορεί να αλληλοασπαζόταν με τον Λουτσέσκου στο γκολ, δεν ξέρω όμως πόσο μπορεί να ταιριάξει σε μια ομάδα Λουτσέσκου.
Σε 173 ολόκληρα λεπτά στο πρωτάθλημα έχει βάλει 2 γκολ. 1 γκολ ανά 87 λεπτά συμμετοχής. Τέτοια εξτρέμ θέλουμε; Εμείς θέλουμε τους κυρίους 3γκολ σε 1212λεπτά(1/404), 1γκολ σε 935 λεπτά και 1 γκολ σε 1061 λεπτά. Δεν συμπεριέλαβα τους Πέλκα Biseswar γιατί έχουν παίξει κυρίως ως δεκάρια. Δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να μείνει ο Pedro και μετά το καλοκαίρι αλλά να έχουμε τα σωστά δεδομένα πριν βγάλουμε τις απόλυτες κρίσεις μας. Συμπέρασμα, όλα τα εξτρέμ μας δεν σκοράρουν ούτε για δείγμα στο πρωτάθλημα. Τι κάνεις; Περιμένεις να βελτιωθούν οι Jaba Λημνιος του χρόνου και τους πλαισιώνεις με μία εξτρεμάρα με νούμερα και τον Λάμπρου που γράφει νούμερα για 4ο. Ή παίρνεις 2 εξτρέμ και δίνεις δανεικό στο εξωτερικό τον Λημνιό(ή τον δοκιμάζεις ως δεύτερο δεξί μπακ πίσω από τον Μάτος και 5ο εξτρέμ σε περίπτωση τραυματισμών;).
Εβαλε 2 γκολ και χρησιμοποιειται αυτο ως επιχειρημα?wickerman έγραψε:Σε 173 ολόκληρα λεπτά στο πρωτάθλημα έχει βάλει 2 γκολ. 1 γκολ ανά 87 λεπτά συμμετοχής. Τέτοια εξτρέμ θέλουμε; Εμείς θέλουμε τους κυρίους 3γκολ σε 1212λεπτά(1/404), 1γκολ σε 935 λεπτά και 1 γκολ σε 1061 λεπτά. Δεν συμπεριέλαβα τους Πέλκα Biseswar γιατί έχουν παίξει κυρίως ως δεκάρια. Δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να μείνει ο Pedro και μετά το καλοκαίρι αλλά να έχουμε τα σωστά δεδομένα πριν βγάλουμε τις απόλυτες κρίσεις μας. Συμπέρασμα, όλα τα εξτρέμ μας δεν σκοράρουν ούτε για δείγμα στο πρωτάθλημα. Τι κάνεις; Περιμένεις να βελτιωθούν οι Jaba Λημνιος του χρόνου και τους πλαισιώνεις με μία εξτρεμάρα με νούμερα και τον Λάμπρου που γράφει νούμερα για 4ο. Ή παίρνεις 2 εξτρέμ και δίνεις δανεικό στο εξωτερικό τον Λημνιό(ή τον δοκιμάζεις ως δεύτερο δεξί μπακ πίσω από τον Μάτος και 5ο εξτρέμ σε περίπτωση τραυματισμών;).
Οχι δε θελουμε ουτε τετοια εξτρεμ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ εξτρεμ θελουμε που δεν χαλανε τις μισες επιθεσεις με σεντρες στα περιστερια. Θελουμε κανονικα εξτρεμ που ειναι τακτικα σωστοι, μπουκαρουν και ξερουν τι κανουν.
- ΑποστόληςΑ
Ο Πέδρο δεν είναι παίκτης που έχει μείνει καιρό στην ομάδα. Από δανεικός σε δανεικός πάει και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τα δίνει όλα όσο παίζει και μάλιστα χωρίς ποτέ να έχει προλάβει να ενσωματωθεί στην ομάδα.
Έχει βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στις επιτυχίες τού ΠΑΟΚ και του αξίζει ο ανάλογος σεβασμός.
Για τον πάγκο ήταν μια χαρά φέτος, τού χρόνου εξαρτάται από ποιούς θα έχουμε, μακάρι να μην τον χρειαζόμαστε να φύγει ο άνθρωπος κύριος όπως ήρθε.
Για τον πάγκο ήταν μια χαρά φέτος, τού χρόνου εξαρτάται από ποιούς θα έχουμε, μακάρι να μην τον χρειαζόμαστε να φύγει ο άνθρωπος κύριος όπως ήρθε.
Μερικες φορες νομιζω πως αναφερονται καποια πραγματα για να γινεται κουβεντα.
Το οτι εχει βοηθησει και του αξιζει σεβασμος ειναι αυτονοητα, ποιος τα αμφισβητησε? Αλλα η κουβεντα ειναι για το τι μπορει να προσφερει και αν εχει θεση στην ομαδα.
ΑΠοδεδειγμενα δεν γινεται να εχει θεση στο ροστερ οταν πρεπει να ερθει βασικος παιχταρας εκει και να επιστρεψει ο Λαμπρου ο οποιος εχει τρομερα στοιχεια.
Ειμαι σιγουρος πως ο ενρικε θα μας αποχαιρετησει και θα τον θυμομαστε ως εναν παθιασμενο μετριο εξτρεμ με καταπληκτικο χαρακτηρα
Το οτι εχει βοηθησει και του αξιζει σεβασμος ειναι αυτονοητα, ποιος τα αμφισβητησε? Αλλα η κουβεντα ειναι για το τι μπορει να προσφερει και αν εχει θεση στην ομαδα.
ΑΠοδεδειγμενα δεν γινεται να εχει θεση στο ροστερ οταν πρεπει να ερθει βασικος παιχταρας εκει και να επιστρεψει ο Λαμπρου ο οποιος εχει τρομερα στοιχεια.
Ειμαι σιγουρος πως ο ενρικε θα μας αποχαιρετησει και θα τον θυμομαστε ως εναν παθιασμενο μετριο εξτρεμ με καταπληκτικο χαρακτηρα
- constadine
Τον είδα σε κάποια ματς όταν τον στέλναμε δανεικό , ήταν καλύτερος σε σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα στην ομάδα .
Τα ελαττώματά του γνωστά , δεν είναι για βασικό εχτρέμ μας .
Από εκεί και πέρα λογικά θα φύγει το καλοκαίρι , αν μείνει εμένα δεν θα με χάλαγε για δεύτερη, τρίτη αλλαγή .
Τα ελαττώματά του γνωστά , δεν είναι για βασικό εχτρέμ μας .
Από εκεί και πέρα λογικά θα φύγει το καλοκαίρι , αν μείνει εμένα δεν θα με χάλαγε για δεύτερη, τρίτη αλλαγή .
Ειδες τον Λαμπρου και προτιμας Ενρικε ε?gika έγραψε:Σκόραρες απέναντι στον τερματά που σταμάτησε Σβιντέρσκι και Άκπομ σε πιο εύκολες φάσεις από τη δική σου.