Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό CCCP » Τετ 20 Μαρ 2019, 18:23

Δεν ξερω τι μαλακιες λενε στην ΠΑΕ, εγω σαν ΠΑΟΚτσης θελω να αρνηθουν να παιξουν στο ΟΑΚΑ καθως ειναι ακατάλληλο.
Άβαταρ μέλους
CCCP
 
Δημοσιεύσεις: 6130
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τετ 20 Μαρ 2019, 18:36

Όλα είναι κατάλληλα και όλα ακατάλληλα......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό CCCP » Τετ 20 Μαρ 2019, 20:01

Σοβαρα παντως, το ΟΑΚΑ ειναι κακο ανέκδοτο. Να θυμηθουμε τι χαμός ειχε γινει την τελευταια φορα που έγινε τελικος ΤΣ.Λ. εκει?

Και αυτα περι αν θελει η αστυνομία δεν γινεται τιποτα τα ακουω βερεσε. Εχει αποδειχτει οτι μια μικρη ομαδα μπορει αν θελει να σταματησει ματς κανωντας επεισοδια ουτε καν μεσα στο γηπεδο προκαλωντας ρηψη χειμικων κτλ. Πως θα μου εγγυηθει εμενα η αστυνομια οτι μια μικρη ομαδα εγκαθετων δεν θα προκαλεσει τη διακοπη του αγωνα? Επαναλαμβανωμενα συμβαντα τον τελευταιο καιρο αποδεικνύουν το αντιθετο.
Τελευταία επεξεργασία από CCCP και Τετ 20 Μαρ 2019, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
CCCP
 
Δημοσιεύσεις: 6130
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 20 Μαρ 2019, 20:08

Η Λαμία, αν προκριθεί, θα ζητήσει ο τελικός να γίνει στην Τούμπα.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό fossa » Τετ 20 Μαρ 2019, 20:22

CCCP έγραψε:Σοβαρα παντως, το ΟΑΚΑ ειναι κακο ανέκδοτο. Να θυμηθουμε τι χαμός ειχε γινει την τελευταια φορα που έγινε τελικος ΤΣ.Λ. εκει?

Και αυτα περι αν θελει η αστυνομία δεν γινεται τιποτα τα ακουω βερεσε. Εχει αποδειχτει οτι μια μικρη ομαδα μπορει αν σταματησει ματς κανωντας επεισοδια ουτε καν μεσα στο γηπεδο προκαλωντας ρηψη χειμικων κτλ. Πως θα μου εγγυηθει εμενα η αστυνομια οτι μια μικρη ομαδα εγκαθετων δεν υα προκαλεσει τη διακοπη του αγωνα? Επαναλαμβανωμενα συμβαντα τον τελευταιο καιρο αποδεικνύουν το αντιθετο.


Τα ακούς βερεσε? για εξήγησέ μου πως στο Βόλο όλος ο κόσμος είδε πως μόνο εκείνο το σημείο έμεινε αφύλακτο και δεν το είδαν αυτοί σε τόσες συσκέψεις που κάναν και άφηναν το κόσμο μισή ώρα να πλακώνεται χωρίς να κάνουν τίποτα?
Πως και το ΟΑΚΑ μου το βγάζεις ακατάλληλο όταν είναι γνωστά τα 2-3 επικίνδυνα σημεία στις γωνίες?
Μη συγκρίνεις το ματσάκι του βάζελου που ήταν όλοι χαλαροί και τα επεισόδια στημένα από πριν.
Εντάξει ας βγάλουμε όλα τα γήπεδα ακατάλληλα. Να γίνεται στο ΟΑΚΑ με 1000 άτομα.
Πλάκα κάνεις ? τότε γιατί υπάρχουν τουρνικέ, κάμερες κλπ ?
Στους 3 τελευταίους τελικούς δεν μου κόψαν/ χτύπησαν καν το εισιτήριο.
Και μου λες ότι φταίνε οι 30 μπαχαλάκηδες και όχι το κράτος που μπορεί να τους βρει/αποκλείσει μέσα σε 10 λεπτά?
Άβαταρ μέλους
fossa
 
Δημοσιεύσεις: 1877
Εγγραφή: Πέμ 06 Φεβ 2014, 22:25

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Παρ 22 Μαρ 2019, 00:34

https://www.panenka.org/pasaportes/paok ... l-vertigo/

ο ΠΑΟΚ μας ,μεγαλωνει με .....γεωμετρικη ....προοδο...

και εδω η μεταφραση απο τον ...γουκλη....

ΠΑΟΚ: Τούμπα και ίλιγγος
Ένας από τους πιο εικονικούς συλλόγους στην Ελλάδα είναι κοντά στην επίτευξη αυτού του μαθήματος στόχος για τον οποίο αγωνίζονται ενάντια στον άλλον και κατά του εαυτού τους για δεκαετίες

ΙΝΑΚΙ LORDA21 / 03/2019
facebook Twitter Gplus
Πάντα έχω ιδιαίτερη αδυναμία, ακόμα και αφοσίωση, για το στάδιο Toumba. Έχω θεωρήσει ένα από τα πιο εικονικά γήπεδα της Ευρώπης, σαν να ήταν ένα μη εμπορεύσιμο ναό στον τομέα της Θεσσαλονίκης. Τα συνωστισμένα περίπτερα, φωνές, καραμπίνες και έντεκα ποδοσφαιριστές που θα σκοτώσουν για τους οπαδούς τους. Αυτή είναι η αίσθηση που ο ΠΑΟΚ με έχει μεταδώσει από τη στιγμή που χρησιμοποιώ τη λογική, πάνω από τις εμπρηστικές φιλοδοξίες όπως αυτές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ. Πώς ο Pablo García δεν θα νιώθει σαν στο σπίτι, ο ΠΑΟΚ είναι προσαρμοσμένος για παίκτες του διαμετρήματος του.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΤΗ ΛΙΓΑ
Ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, στα 100 περίπου χρόνια της ιστορίας της, μπόρεσε να συγκεντρώσει δύο τίτλους πρωταθλήματος και από τότε που ιδρύθηκε το ελληνικό πρωτάθλημα, πριν από 60 χρόνια, στο κορυφαίο τμήμα. Μακριά από τον Ολυμπιακό 44, τον 20 Παναθηναϊκό, 12 ΑΕΚ και ακόμη και τους τρεις που έχουν τους γείτονές τους Άρη. Το πρώτο πρωτάθλημα που κατάφεραν ήταν στην περίοδο 75-76 και το δεύτερο στην περίοδο 84-85. Και στις δύο περιπτώσεις ξεπέρασαν μερικά σημεία το μεγάλο ελληνικό διατλαντικό, φαίνεται ότι αυτή η εκστρατεία, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι θετικό, μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Όπου έχουν περισσότερους τίτλους στο κύπελλο, συνολικά έξι τρόπαια και, πρόσφατα, το 2017 και το 2018 ήταν πρωταθλητές. Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να ανακουφίσουν τη δίψα για τίτλους.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
Μόλις πριν από ένα χρόνο, όταν έπαιζαν το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μια ατυχής εικόνα, ακόμα μία, γύρισε τον κόσμο. Δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο συνδέεται περισσότερο με τα κακά νέα του από τα θετικά. Αυτή τη φορά δεν ήταν οι φωτοβολίδες ή η εισβολή στο πεδίο οι πρωταγωνιστές. Ο Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ, πήδηξε πάνω στο γκαζόν με όπλο. Ξέρετε ήδη ποια εικόνα εννοώ. Όλα συνέβησαν επειδή ακυρώνουν ένα στόχο στην τοπική ομάδα στο λεπτό της έκπτωσης, η οποία δεν του άρεσε ο πρόεδρος. Οι συνέπειες ήταν σαφές: το πρωτάθλημα είχε ανασταλεί για τρεις εβδομάδες, ο ΠΑΟΚ έχασε τρία σημεία που τον έκανε να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα, Σαββίδης πρόστιμο 100.000 ευρώ και απαγόρευσε από την αναβάθμιση σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ηγέτης της σοβιετικής καταγωγής δεν ήταν πολύ αναστατωμένος από το οικονομικό πρόστιμο, δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ισχυρό επιχειρηματία. Ο Σαββίδης είναι στενός φίλος του Πούτιν και από το 2012 έχει σκηνοθετήσει τον ΠΑΟΚ - είχε κάνει το ίδιο και με τον Ροστόφ. Στη Θεσσαλονίκη είναι ο πλοίαρχος του στρατώνα, στην ουσία ελέγχει το λιμάνι της πόλης. Ο πρόεδρος είναι το προφίλ των ηγετών που, ως συνήθως, ήταν στη δεκαετία του '90 και εξακολουθούν να παραμένουν στο 2019. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε δεύτερος έξι βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, χωρίς η ποινή θα βγει πρωταθλήτρια για τρίτη φορά.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΑ
Υπάρχουν ακόμα ημέρες, αλλά είναι πιθανό ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει το τρίτο του πρωτάθλημα. Δεν έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και βγάζουν 10 πόντους στον Ολυμπιακό, 20 στην ΑΕΚ και 45 στον Παναθηναϊκό. Είναι τώρα ή ποτέ. Έχουν εμπιστευτεί τα πάντα για το στοίχημα από το πρωτάθλημα, στο Europa League τελείωσε τελευταία από μια ομάδα που αποτελείται από Chelsea, BATE και Videoton. Το έργο του Ραζβάν Λουτσέσκου, του γιου του μύθου Μιρτσέα, είναι τέλειο. Από την άφιξή του τον Αύγουστο του 2017 στη λέσχη της Θεσσαλονίκης, έχει συγκεντρώσει ποσοστό κέρδους άνω του 70%. Το πρότυπο δεν είναι τρελό, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αστέρι στις τάξεις τους. Το καλύτερο γνωστό μπορεί να είναι Ingason, Vieirinha, Alin Tosca, Wernbloom, Sergio Oliveira, El Kaddouri, Biseswar ή το δάνειο της νεολαίας από την Άρσεναλ, Chuba Akpom. Εκτός από το ισπανικό Crespo και Cañas.

Αυτό που έχει αξία είναι ότι συνεχίζουν ως αήττητοι ηγέτες παρά την πώληση του Prijovic, ο οποίος ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του και ενδεχομένως τα καλύτερα εννέα στο πρωτάθλημα. Ο Σέρβος πωλήθηκε τον Ιανουάριο κατά δέκα εκατομμύρια στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με εννέα γκολ και πέρυσι, χάρη σε 19 γκολ, ήταν ο πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ισχυρό σημείο αυτού του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου βρίσκεται στην άμυνά τους, έλαβαν μόνο 12 γκολ σε 25 παιχνίδια και στο σπίτι έχουν γίνει δυνατά: έδωσαν μόνο ισοπαλία. Τα ύψη είναι πιθανό ότι θα τους δώσουν ίλιγγο και δεν θα είναι εύκολο να περιληφθεί ένα έντονο χόμπι όπως αυτό του ΠΑΟΚ, αλλά ίσως αντιμετωπίζουμε ένα ιστορικό έτος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
 
Δημοσιεύσεις: 5947
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό abc_o_ karpouzas » Παρ 22 Μαρ 2019, 00:39

ενα λαθος εκανε....ομως...και ...αφου... ο ισπανος αρδ...


δεν αναφερει πουθενα τον ...Ο.Α.Ρ.Η.Σ. της καρδιας μας


βεβαιααααα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas
 
Δημοσιεύσεις: 5947
Εγγραφή: Παρ 20 Ιουν 2008, 15:12
Τοποθεσία: seven hill town

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 22 Μαρ 2019, 21:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δικαίωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την FIFA για Λεβέκ

metrosport - Γιώργος Ζαϊρης

Οριστική νίκη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διαμάχη με τον Γάλλο αμυντικό καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία έβαλε την υπόθεση στο αρχείο

Τελεία και παύλα στη δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ντοριάν Λεβέκ και απόλυτη δικαίωση του Δικεφάλου στην κόντρα του με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα μόλις σε ένα ματς (αυτό απέναντι στην Κέρκυρα) και για 60’.

Η «Μ» αποκαλύπτει πως πριν από μερικές μέρες, με έγγραφο που απέστειλε η FIFA ενημέρωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως έβαλε στο αρχείο την υπόθεση και ουσιαστικά στον κάλαθο των αχρήστων την καταγγελία του Γάλλου ποδοσφαιριστή που έχοντας χάσει τις δικαστικές υποθέσεις στα αρμόδια όργανα της Ελλάδας, είχε προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Για να αποφανθεί όμως η FIFA είχε προηγηθεί ένας πλήρης φάκελος που είχε αποστείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα αρμόδια Οργανα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η FIFA ενημέρωσε πως δεν συντρέχουν λόγοι να εκδικάσει την υπόθεση από τη στιγμή που τα αρμόδια Οργανα στην Ελλάδα δικαίωσαν την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και μάλιστα και σε δεύτερο βαθμό.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό trouman » Δευτ 25 Μαρ 2019, 00:19

ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΎ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Αυτός είναι ο Θωμάς Μαυρομιχάλης.
Κατά κόσμον, Μάκης Μανάβης.

Ο Μάκης είναι η ζωντανή ιστορία των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Είναι ο ζωντανός θρύλος των δεκάδων ιστοριών μάχης που γράφτηκαν στους δρόμους.

Ο Μάκης είναι ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.
Αυτός που εμπνεύστηκε και εφάρμοσε όλα τα σχέδια, ( μέχρι και με αστικό έχουμε πάει σε γήπεδο για να περάσουμε ζούλα ), και τη δεκαετία του 80 μας πήγε σε όλα τα γήπεδα της χώρας, χωρίς καμία συνοδία μπάτσων, μας έβαλε στο γήπεδο, και μετά μας γύρισε πίσω στα σπίτια μας και στις μάνες μας ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΩΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ.

Στον Τάφο του Ινδού, στο Γεώργιος Μόσχος, στο ΟΑΚΑ, στη Φιλαδέλφεια, στο Παπαστράτειο, στον Ιωνικό στη Νίκαια ( ούτε οι γάβροι πήγαιναν εκεί τότε ), κλπ κλπ.

Ο Μάκης δεν γούσταρε τα επεισόδια.
Δεν προκαλούσε και δεν επιζητούσε την μάχη.
Δίπλα στην ομάδα να είμαστε.
Αυτό ήθελε μόνο.
Έψαχνε ολους τους τρόπους να αποφύγει τα σούτια.

Όσες φορές όμως μπήκαν μπροστά μας αντίπαλοι και μας έφραξαν το δρόμο, την πλήρωσαν. Και την πλήρωσαν άσχημα.
Πολύ άσχημα. Και ήταν πάντα εκεί. Στην πρώτη γραμμή. Μόνος πρώτος μπροστά.

Με 400 - 500 πιστούς στρατιώτες δίπλα του, με φρουρά του τα μαναβοσκυλα, με καρδιά λιονταριού και αγριάδα λύκου,

Ο ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΌ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Αν ο ΠΑΟΚ είναι σήμερα αυτός που είναι,
Αν εκανε οπαδούς όχι απο τα τρόπαια, αλλά από τους οπαδούς
Αν ακούστηκε στα μήκη και στα πλάτη της γης
Αν ο Σαββίδης λόγω του κόσμου ήρθε σε μας και δεν πήγε αλλού
Αν ο ΠΑΟΚ ειναι κοινωνικό κίνημα και όχι απλά μια ομάδα ποδοσφαίρου
Αν ΠΑΟΚ σημαινει Αντίσταση και οχι ραγιάς
Αν ο ΠΑΟΚ ειναι ΙΔΕΑ

Και τέλος, Αν ο ΠΑΟΚ πέτυχε κάτι πραγματικά μοναδικό, που δεν θα το πετύχει ποτέ κανείς, δηλ. οι οπαδοί του να μπουν με ΝΤΟΥ σε όλα τα γήπεδα μόνοι τους,

Αυτά όλα, και άλλα τόσα, στον Μάκη τα οφείλει.
Και μπορώ να γράφω ως αύριο ( τις ιστορίες με τις μάπες στις μάχες τις εχω στις σημειώσεις μου για να μην χαθούν και να μην ξεχαστούν ), αλλά δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός.

Οι νεότερες γενιές όμως πρέπει να μάθουν.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ.

Γιατί λαός που δεν ξέρει ή ξεχνάει την ιστορία του, στο μέλλον χάνει το δρόμο του.

Ο Μάκης κυνηγήθηκε απο το Αθηναϊκό κατεστημένο ανελέητα.
Οχι γι αυτά που έλεγε, ούτε για αυτά που έκανε.
Ούτε καν επειδή ήταν τρελός και παλικάρι.

Αλλά για ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 30 ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ.

Με την ανοχή της Παε τότε, και του Βουλινού, οι μπάτσοι τον μάζεψαν και τον ανάγκασαν να δίνει το παρών στο τμήμα όποτε επαιζε ο ΠΑΟΚ.

Αν αυτό γινόταν σήμερα, θελω να πιστεύω οτι ο Ιβάν θα χώριζε την χώρα στη μέση.
Τοτε δυστυχώς η μαγκιά τους πέρασε.

Ο Μάκης δεν ήρθε να κάνει κερκίδα στην 4Α.
Ήταν στο τμήμα όταν η παράδοση, με τρύπημα σε παίκτες του ΠΑΟΚ, έσπασε.
Αν ηταν στο γήπεδο, θα γινόταν του Κουτρούλη. Ακόμη εκεί θα είμασταν.

Το διπλό σοκ ήταν για όλους πολύ βαρύ.
Και κυρίως για τον Στρατηγό.

Απο τότε, δεν ξανάρθε στην Τούμπα.
Ζει για την ομάδα, αναπνέει για την ομάδα, πεθαίνει για την ομάδα.
Αλλα στο γήπεδο δεν ξανάρθε.

Ένας περήφανος μοναχικός λύκος, που ζει μόνος του πάνω στο βουνό, νηστικός, απόμακρος, περήφανος, αλάνι, χωρίς οικογένεια,
Ένας λύκος που η πουτάνα η μοίρα του το έφερε έτσι, ώστε αυτό που τοσο αγαπά, να του στοιχειώσει τη ζωή ...

18 χρονών ήμουν το 84 - 85 οταν πήραμε το πρωτάθλημα. Τρίτη Λυκείου στο Β' Χαριλάου.
Τον ακολουθησα σαν πιστό σκυλί, χωρίς αναπνοή, παντού.
Με πήγε παντού. Παντού.
Διπλα του κάναμε οπαδικές νίκες που δεν τις βάζει ανθρώπινος νους.

Νικες που βάφτηκαν με πολυ αίμα.
Αίμα που πότισε την μαύρη άσφαλτο και την εβαψε κόκκινη, το χώμα στο δασάκι, τα πλακάκια στο ΟΑΚΑ, τους τοίχους και τα τζάμια στον γαμοηλεκτρικό.

Αυτοί που ήταν παρόντες, αυτοί που τα έζησαν, το ξέρουν.
Και πιστεύω οτι όταν τα θυμούνται, τα ξαναζουν. Ξανά και ξανά.

Πήγα λοιπόν μαζί του παντού.
Και πάντα, μα πάντα, μα πάντα, οταν γύριζαν Θεσσαλονίκη τα πούλμαντα της 4 , τα ξημερώματα της Δευτέρας γύριζα στο σπίτι μου, στη μάνα μου.
Η οποία φυσικά είχε πλήρη άγνοια του τί παίζει.

Όλο αυτό θα του το χρωστώ αιώνια.

Χθες τον είδα μετά απο 15 χρόνια.
Του έσφιξα το χέρι, και μέσα μου έκλαψα. Έκλαψα πολύ. Από χαρά που τον ξανάδα και από σεβασμό στον μεγάλο στρατηγό.
Ούτε δάκρυ κύλησε στο πρόσωπο μου, γιατί "οι αντρες δεν κλαίνε" μου ειχε πει μια φορά κάπου.

Ο Μάκης θα νικήσει για ακόμη μια φορά.
Θα σταθεί ξανά όρθιος, γιατί έχει μάθει στη ζωή του να παλεύει και να νικά.

Και εδώ και πολλά χρόνια, έχω 3 όνειρα βαθιά ριζωμένα μέσα στο μυαλό μου.
Και δεν θα ησυχάσω ποτέ, αν δεν τα κάνω πράξη.
Να παρει ο ΠΑΟΚ μας το πρωτάθλημα, να ξανάρθει ο Μακης στην Τούμπα έστω μια φορά, και η Θύρα 4Α στο νέο γήπεδο, να πάρει το όνομα του.

Και κάτι μέσα μου λέει ότι με την βοήθεια και την πίεση όλων μας, θα γίνουν και τα τρία ...

ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ
ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ. 1).Όσοι μπορούν κοινοποιούν. Του το χρωστάμε όλοι μας. Γιατί οι νέες γενιές πρέπει να μάθουν. Πρέπει.
Ειναι υποχρεωμένες να ξέρουν πώς φτάσαμε ως εδώ ...

2). Του Μάκη δεν του αρέσουν όλα αυτά. Δεν γουστάρει. Θα φάω μάλλον πολύ ξύλο γι αυτό που κάνω. Αλλά θεωρώ ότι το όνομα του και η φήμη του, δεν του ανήκουν πια. Ανήκουν σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ανήκουν στις καινούριες μάχιμες γενιές. Ανήκουν σε αυτούς που ξέρουν πάνω απ όλα τι θα πει η λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ.


https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 661&type=3

δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού, αλλά πρέπει να μπει κάπου κι εδώ αφού κλπ
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Δευτ 25 Μαρ 2019, 09:04

Μια που στήθηκε στον Πειραιά το άγαλμα του Νικηταρά του τουρκοφαγου..... Πρέπει να στηθεί Ιβάν βοήθα και το άγαλμα του Βαγγέλη που σαν ήρωας του 21 κυνήγιεται...... Εικόνα

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό trouman » Δευτ 25 Μαρ 2019, 16:49

:lol: :lol: :lol:
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 02 Απρ 2019, 10:43

Καλό ψόφο λοιπόν και να μην αργεί και το έταιρο τσουτσέκι , το φιλαράκι του, που παρέα ειρωνεύοταν τον ΠΑΟΚ και το κόσμο του όταν μεσουρανούσαν και χρυσοπληρωνόντουσαν στην ερτ και μετά στο σκαι.

Άντε να ξεβρωμίζει ο τόπος από τα σκουπίδια.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Taseos » Τρί 02 Απρ 2019, 10:59

Τι γραφεις ρε φιλε; Σοβαρα τα γραφεις αυτα;
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Τρί 02 Απρ 2019, 11:05

Τον θυμάμαι τον εκλιπόντα κάπου ανάμεσα στο 2011 ή 12 όταν χάσαμε 3-0 με γκέι με 10 παίχτες (και τα τελευταία 10 λεπτά παίζαμε με 9 λόγω τραυματισμού), το παιχνίδι που το 1-0 το είχε κάει ο Μιραλάς απο ¨ασίστ¨ Βιτόλο

να ειρωνεύεται ¨με μπουκωμένο στόμα δε μιλάμε¨ και να χασκολογά ο έτερος καπαδόκης.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Taseos » Τρί 02 Απρ 2019, 11:07

Τα αθλητικα δεν συνδεονται με την καμια με εναν ανθρωπο που πεθαινει απο καρκινο.ποτε των ποτων.
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες